|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
Cytat:
a P. zrobi Ci kilka takich kolacyjek, Ty już 5 razy będziesz się szykować, a tu dopiero 5grudnia się oświadczy ja bym Ci tak zrobiła za ten wyczajony pierścionek![]() tak co się nam pochwalisz od razu
|
|
|
|
|
#3812 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
|
|
|
|
#3813 |
|
Raczkowanie
|
kroooliczek89 będzie dobrze, nie ma nawet innej opcji
\ane3kaa to dzisiaj pierwszy raz ćwiczyłaś? Ja po moim pierwszym sklapelku to na drugi dzień ledwie chodziłam takie zakwasy miałam ale teraz to już go robię bez większych problemów, więc od poniedziałku kiler
|
#3814 |
|
Rozeznanie
|
Co do przygotowań ślubnych to dzwoniłam dzisiaj do salonu i Pani powiedziała że w tym tygodniu napewno można jeszcze zamówić moją sukienkę
Było z tym wiele problemów bo w systemie jej już nie ma musiała dzwonić do prezesa a on do producenta ![]() Będę zamawiała w ciemno jedynie co to w piątek mają mi ściągnąć z Rzeszowa podobny model demotrios 2829 żebym zobaczyła jak mniej więcej się czuję. Gdyby mi leciała to do tańców założę szeleczki a do kościoła i na plener bez. (dzwoniłam do jednej dziewczyny która miała taką i sprzedała i właśnie tak zrobiła). Jestem taka szcześliwa wiem że to ta i żadna inna i bardzo bym żałowała bo drugiej takiej pięknej nie znajdę
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak dzisiaj pierwszy raz xD a co ile robisz ?
|
|
#3816 |
|
BAN stały
|
wioliix super wiadomość!
Kupiłam właśnie TŻtowi prezent pod choinkę, więc idę spać dobrej nocy!
|
|
|
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
ane3kaa Staram się ćwiczyć od poniedziałku do piątku w weekend zawsze sobie przerwę robię
Ale czasem w tygodniu jest dzień, że za nic w świecie mi się nie chce, to wtedy się nie zmuszam i robię sobie przerwę A ćwiczę już 4 tydzień i powiem Ci, że warto efekty widać![]() misiadelko to pochwal się co tam kupiłaś, bo ja szukam inspiracji Napewno dostanie grę na komputer ale jeszcze coś do tego by pasowało
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3819 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba pomyślę o prywatnej klinice jak zajdę w ciążę ![]() Cytat:
ja spodziewałam się tego, ale jak tż zadzwonił o 11 i powiedział o tej kolacji to myślałam, że do 17 jajko zniosę ![]() Zazdroszczę możliwości przeżycia tego wszystkiego ![]() Cytat:
Cytat:
Myśl o tym jak będzie cudownie po ślubie i nie zadręczaj się, głowa do góry ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- I witam się kawusią poranną ![]() Pierwsza dziś jestem, a to dziwne
|
||||
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
hej, niedawno wstałam, pospałyśmy trochę z teściową
P nie ma, teściu na 6 do pracy więc cisza i spokój
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również witam się poranną kawką
Ehh dziś do pracy na 14, a jutro na rano. Więc spróbuję jutro po pracy pojechać do szpitala po wynik może już będzie... Jak tak was czytam to czasem mi się wydaje że ten nasz ślub to trochę nierealny ;/ W większości macie mieszkania, domy... A my z TŻ nawet jeszcze pieniędzy na samo wesele nie mamy, a co dopiero na mieszkanie Kredytu na mieszkanie na chwilę obecną też nie dostaniemy, bo oboje robimy na śmieciowych umowach Salę chcieliśmy załatwiać dopiero około czerwca, czyli rok przed planowaną datą. Nie wiem jak to wyjdzie wszystko
|
|
|
|
#3822 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
kroooliczek89 jeśli chodzi o sprawy finansowe to jesteśmy w podobnej sytuacji. Też nie mamy odłożone na ślub, i nie mamy swojego mieszkania.. Po ślubie najprawdopodobniej zamieszkamy z rodzicami P. ale w między czasie będziemy się starali wybudować swój domek ale jako to będzie to zależy od finansów..
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
agunineczka gratuluję podpisania umowy ![]() kroliczek89 kochana na pewno wyniki będą ok, zobaczysz najważniejsze, że masz ukochanego i on zawsze będzie przy Tobie
|
#3824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My na wesele mamy ok 2 tys. tylko ;/ Mi zbieranie niestety idzie powoli, bo mało zarabiam. TŻ uzbiera szybciej bo ma możliwość odkładania po tysiąc miesięcznie... Ale my chcemy się zmieścić w 12-15 tysiącach. Więc mniej planujemy wydać Do dziś wszyscy u mnie żałują, że kiedyś jak kupiliśmy działkę rekreacyjną, tzn moi rodzice Gdyby tata wybudował taki domek jak jest ale z cegły, można by w nim mieszkać cały rok... Chociaż jakaś opcja by była teraz dla nas. A tak... Można tam pomieszkać od czerwca do września, później już zimno niestety A na początek był by ok Dla dwójki byłby w zupełności wystarczający. Nie potrzebujemy z TŻtem apartamentów, byle mieszkać razem ![]() Wiem że N. będzie ze mną... W chwili załamania, ze łzami w oczach kazał mi przysiąc że nawet jeśli to wróci to zrobię, zrobimy wszystko żeby z tym wygrać... Ehh
Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2012-11-28 o 10:21 |
||
|
|
|
#3825 | |
|
BAN stały
|
Króliczek, najważniejsze jest Twoje zdrowie! Niepotrzebnie zawalasz sobie głowę. Może zamiast inwestować kasę w weselę zainwestujecie w jakieś lokum? Ja wiem, ja wiem ślub ma się jeden raz bla bla bla, ale czym jest ten jeden wieczór do reszty życia? A jeśli nie chcecie rezygnować to może warto to odłożyć na rok-dwa lata? Niedługo znowu jakiś program się zaczyna "Mieszkanie dla młodych" czy coś w ten deseń. Najgorzej to usiąść i rozpocząć zamartwianie. Na spokojnie wszystko
Co do postu Veliki zalał mnie zimny pot! Wczoraj jeszcze czytałam o tym gdzie najlepiej rodzić i pozycja Polski nie napawa optymizmem. W moim otoczeniu był przypadek taki jak opisywała któraś z Was, że maluszek był nieżywy w brzuchu matki, i po "porodzie" położyli ją na sali z kobietami które urodziły i miały dzieciaczki przy sobie Cytat:
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem, witam się już drugą dziś kawką, nie ukrywam że mam strasik. a nawet wielki stres
![]() ale taki pozytywny. poza tym, zmienili mi plan na zjazd z ten weekend i zamiast dwóch kolokwiów będę mała jedno
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak apropos mieszkań. Właśnie sobie przeglądałam oferty wynajmu. Kawalerka w Poznaniu w przyzwoitym stanie to koszt ponad 1400 miesięcznie conajmniej za 35 metrów kw...
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
BAN stały
|
Klaudia, kupiłam portfel z grawerem
Bo poprzedni, który dostał od mamy mu się rozleciał Może ten będzie porządniejszy...Tasiulek, ja mam ten stary zielony (ale z tego co wiem, to już go nie ma?), mi nie obciąża, czasem nakładam go jak olej i potem zmywam, a czasem na końcówki. W ogóle ja taka twarda baba, przez chwilę miałam kluchę w gardle: Cytat:
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Raczkowanie
|
misiadelko piękna ta historia, już kiedyś gdzieś to czytałam i teraz łzy w oczach miałam już drugi raz..
A co do prezentu to podsunęłaś mi świetny pomysł Mojemu też się jakiś czas temu portfel rozpadł i aktualnie jakiś stary z szuflady wyciągnął, więc pasowałoby zacząć po sklepach latać
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Misiadełko, masakra, ale jest dużo prawdy w tej historii
|
|
|
|
#3831 |
|
Rozeznanie
|
piękna historia.
po jej przeczytaniu jade odwiedzić mojego tż który leży z gorączką. |
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest
Cytat:
Miałam temat o kosztach. I rozdział teoretycznie, definicje. II - rachunek kosztów. Definicje + prezentacja księgowań. A III - na przykładzie wybranego przedsiębiorstwa analiza kosztów rodzajowych. W odniesieniu do przychodów jakie w kolejnych latach uzyskiwali. Dane wzięłam ze sprawozdań finansowych z 6 kolejnych lat. ![]() Króliczku nie jestem w temacie, w każdym razie trzymam mocno za Ciebie kciuki !
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna historia, piękna... Ja nigdy do tego nie dopuszczę... Uwielbiam dotyk N. Zwykle przytulanie się, wszędzie gdzie chodzimy to za rękę się trzymamy, jak zasypiam to mnie głaska po włosach, albo ja jego
nie wyobrażam sobie żeby się odemnie odsunął ![]() Od dziś zaczynam pielęgnację moich paznokci kupiłam sobie odżywkę Eveline, paznokcie twarde i lśniące jak diament będę stosować tak jak trzeba, ciekawe czy pomoże na moje rozdwajające się pazury... Wczoraj w pracy tak ją zachwalano, to postanowiłam spróbować na kwc ma dobre opinie
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miałam paznokcie zniszczone żelami :/ Zrobiłam na wesele siostry i ponad miesiąc trwało zanim wróciły do dawnej kondycji
|
|
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje pazurki nie są aż tak bardzo zniszczone, ale łamały się i rozdwajały przez miesiąc chce robić kurację, codziennie stosować odżywkę, a później będę stosować pod lakier kolorowy
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Raczkowanie
|
Ja używałam z Eveline SOS dla kruchych i łamliwych paznokci, pani w drogerii mi poleciła jak poszłam właśnie po tą diamentową
I z tej SOS byłam i do tej pory jestem bardzo zadowolona Kondycja moich paznokci naprawdę się po niej poprawiła i nie czułam żadnego pieczenia...
|
#3837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I rozdział teoria kosztów, podziały II rozdział pisałam o firmie i zasadach księgowości kosztów III analiza kosztów rodzajowych na przestrzeni 4 lat ![]() Teraz piszę mgr, też z rachunkowości, ale o przychodach i kosztach, a więc teorie, podziały, zasady księgowań, ustalanie wyniku finansowego, formy rachunku zysków i strat i na końcu analiza wstępna
|
|
|
|
|
#3838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie kupiłaś ten portfel? Bo mojego Tż też jest już w rozsypce, a taki z grawerem to świetny pomysł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
)
|
|||
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do odżywki to w moim Rossmannie jest obok pilników itd. ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- AnULka248 licytuję Twoje kolczyki dla Marcinka
|
|
|
|
|
#3840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz nic nie odkładam bo nie mam pracy, a TŻ mało odkłada bo ma kiepską pensję na pewno wygracie, ze wszystkim ![]() Cytat:
udanego wieczoru koniecznie zdaj jutro relacje ![]() misiadelko świetna historia... daje naprawdę wiele do myślenia. Człowiek przejmuje się w życiu pierdołami, a takie tragedie się zdarzają... aż mi łzy poleciały...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

powiedział mi że do 5 grudnia będę narzeczoną. Ale zaprosił mnie jutro na kolację do włoskiej restauracji więc domyślam się...
ja bym Ci tak zrobiła za ten wyczajony pierścionek

(I KASY
\
17 maj 2014

na pewno wygracie, ze wszystkim