Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-28, 13:37   #3151
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez axella
ale lepiej by żyło szczęsliwe z mamą tylko, niż nieszczęśliwe z obojgiem rodziców..
i to jest mądre podejście.

nuna mówisz-masz
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:37   #3152
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Przyznam, że po tej akcji ze szpitalem, to coraz częściej mam złe myśli w głowie. W końcu ciąża jest w jakiś sposób zagrożona... Staram się je odpędzać, bo wiem że to nie służy maluchowi. Na razie nie panikuję, czekam cierpliwie do wizyty- zostało 5 dni
Ja nie bylam w szpitalu,i nic zlego sie nie dzialo,a i tak czasem sie schizuje :/
Ale widzialas pobolewa mnie ten brzuch a mimo wszystko staram sie myslec w miare pozytywnie
Kluje mnie w prawym dole brzucha,ale mam nadzieje ze szybko przejdzie
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:38   #3153
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
to szcześcia im życzę i powodzenia.

przeżyłam w swoim krótkim życiu rok piekła, więc to,że zostawił by mnie facet nie zabiłoby mnie..
dziecka tylko byłoby szkoda..

ale lepiej by żyło szczęsliwe z mamą tylko, niż nieszczęśliwe z obojgiem rodziców..

ale nie odejdzie.. wiem to. znam go na tyle dobrze,że wiem,że nie raz sprawi mi przykrość..ale będzie..

Zdrowe podejście

Milion buziaków na ten zły dzień takich hmmm o smaku milki jogurtowej

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:38   #3154
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
nosz nie moze byc ku rwa dobrze....
ani godziny spokoju..
mój ukochany był coś cicho więc napisałąm sms "co tam?"

i co otrzymałam w zamian "idę pożyczyć pieniądze na ratę,mam pewną opcję"
na pytanie gdzie idzie i jaka opcję powiedział...że to jego sprawa.

spytałam co by było gdybym to ja "szła pożyczyć kasę ale nie powiem gdzie i od kogo"?

co odpisał-że ON by mi załatwił

nie dość,że kur wa kombinuje, prawdopodobnie idzie do swojej ex to jeszcze wzbudza we mnie poczucie winy, bo niedobra Ala nie dała Marcinkowi pieniążków...

Nosz do cholery!!!
Twój facet idzie do swojej ex pożyczyć kasę? dziwne
pewnie też bym była zła na Twoim miejscu. Dobrze, że my nie mamy kontaktów z naszymi byłymi, z resztą jesteśmy ze sobą od 8 lat więc musielibyśmy się cofnąć co najmniej do liceum, a to żadna konkurencja, na szczęście
Stary 2012-11-28, 13:39   #3155
vil84
Wtajemniczenie

Nuna 3mam mocno

Axella nie dość że w pracy komplikacje, to jeszcze z nim

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:39   #3156
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
nosz nie moze byc ku rwa dobrze....
ani godziny spokoju..
mój ukochany był coś cicho więc napisałąm sms "co tam?"

i co otrzymałam w zamian "idę pożyczyć pieniądze na ratę,mam pewną opcję"
na pytanie gdzie idzie i jaka opcję powiedział...że to jego sprawa.

spytałam co by było gdybym to ja "szła pożyczyć kasę ale nie powiem gdzie i od kogo"?

co odpisał-że ON by mi załatwił

nie dość,że kur wa kombinuje, prawdopodobnie idzie do swojej ex to jeszcze wzbudza we mnie poczucie winy, bo niedobra Ala nie dała Marcinkowi pieniążków...

Nosz do cholery!!!
Cytat:
"gdybyś mi pożyczyła kasę w zeszłym miesiącu to bym nie musiał kombinowac, a tak się na tobie zawiodłem. ale WYBACZAM.przynajmniej wiem jaka jestes "

jak mozna byc tak podlym,jak kuwa jak?!
obiecal ze od pazdziernika bedzie pracowal chocby na ulotkach. jest koniec listopada, on zacznie 10 grudnia. i ona ma czelnosc wywalic mi ze nie dalam mu kasy?!?!?!
a zarcie,chata, wszystko!??!

nie no... wiesz co?? chyba jestem zawzięta bo po czymś takim dlugo by mnie mój musiał pzepraszać

lece sie domalować

ciekawe co z Justi
Stary 2012-11-28, 13:40   #3157
Aaś
Zakorzenienie

axella mądra kobita z ciebie

nie obraź się ale mi się skojarzyła ta piosenka z wami. no dobra. z twoim tż-tem
http://www.youtube.com/watch?v=Z1Je3wDR4t4
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 13:40   #3158
humpback
Zakorzenienie

jejku ale mi się miło zrobiło, dziękuję no i jeszcze mama humbak z młodym mam tylko nadzieję że moje maleństwo nie będzie takie pryszczate na dzień dobry
Stary 2012-11-28, 13:40   #3159
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
też oglądałam ... ale wiedziałam co będzie ... co nie zmienia faktu, że i tak sobie powtarzałam cały czas, że u nas będzie wszystko w porządku ...
Ja nie wiedzialam,i tak akurat wrocilam do pokoju na te sceny,i zamiast glupia przelaczyc to jeszcze stalam i ogladalam
Ale tez ciagle sobie powtarzam ze bedzie dobrze,musi,limit zlych zdarzen w tym zyciu wyczerpany !!!
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-11-28, 13:41   #3160
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Zdrowe podejście

Milion buziaków na ten zły dzień takich hmmm o smaku milki jogurtowej

za buziaki dzięki ale bez tej milki jogurtowe..
ble... :brzyda l:

wyć mi się chce,a muszę siedzieć i szczerzyć się do klientów

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:41   #3161
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
"gdybyś mi pożyczyła kasę w zeszłym miesiącu to bym nie musiał kombinowac, a tak się na tobie zawiodłem. ale WYBACZAM.przynajmniej wiem jaka jestes "

jak mozna byc tak podlym,jak kuwa jak?!
obiecal ze od pazdziernika bedzie pracowal chocby na ulotkach. jest koniec listopada, on zacznie 10 grudnia. i ona ma czelnosc wywalic mi ze nie dalam mu kasy?!?!?!
a zarcie,chata, wszystko!??!
ten sms to szczyt chamstwa! nie wiem jak Twój facet mógł go Ci wysłać! zwłaszcza, że widać jak Ty się poświęcasz.... wybacz, nie chce Cię pogrążać ale dla mnie zachowanie niedopuszczalne
Stary 2012-11-28, 13:41   #3162
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
do 3ciego się nie zobaczymy.
po tekscie "nawet była by mi tego nie zrobiła" poprosiłam niezbyt grzecznie by do tej byłej wrócił. albo do matki.albo pod most. bo w mieszkaniu ma go nie być.
skoro tam mu było lepiej to ja go nie trzymam.
Wiem, że miłość i w ogóle, ale zastanów się nad tym chłopem jeszcze, co?
Kiedyś jak pisałaś o tym, że ma masę długów, pracy byle jakiej nie weźmie, dziecko w drodze ty na zlecenie to streściłam mężusiowi. Powiedział wprost "weź jej napisz, żeby go kopnęła w dupę, on się nie zmieni".
My tutaj trzymamy kciuki, żeby jednak poszedł po rozum do głowy i Wam się ułożyło.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:43   #3163
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Axella dla mnie Twój TŻ przegiął dzisiaj pałę niemiłosiernie!!! Należą mu się ciężkie baty!

Super, że tak się ułożyło z tym kierownikiem Bardzo się cieszę

Bardzo fajny pomysł Naprawdę super

Jej piękna było brać. Wiesz ile ja mam ubranek na siusiaka? Choć mój TŻ nazywa naszego Kacperka, Kacprianą, więc nie wiem czy nie zmieni się w dziewczynę. Zawsze byłoby się z kim wymienić

Super! Bardzo się cieszę

Trzymam kciuki!

Trzymam kciuki!

Byliśmy z TŻ w CH chciałam sobie coś kupić, ale przez kuźwa moją wielką dupę wyglądam jak wieloryb! Zawsze miałam szerokie biodra a wąską talię;/ Różnica zawsze wynosiłą 30 cm ;/ Ale teraz to już w ogóle załamka, bede poginać w rajstopach chyba
Albo muszę iść do sklepu dla puszystych pań ;/
No to może się na nią skuszę i w razie czego zrobimy wymiane na forum

: cojest:

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Ja nie wiedzialam,i tak akurat wrocilam do pokoju na te sceny,i zamiast glupia przelaczyc to jeszcze stalam i ogladalam
Ale tez ciagle sobie powtarzam ze bedzie dobrze,musi,limit zlych zdarzen w tym zyciu wyczerpany !!!
Będzie wszystko dobrze!!!!!!!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:43   #3164
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
no jaka małpa qrcze, mam nadzieję, że jednak przedłużą Ci tą umowę... trzymam mocno kciuki żeby było dobrze !!!

nic się nie martw, będzie wszystko ok! w najgorszym wypadku pewnie dostaniesz luteinę albo dupka. trzymam

a wiesz, że to jest sadyzm?

trzymam będzie dobrze, nic się przecież nie dzieje

Axella to super, że takie zamówienie

co miesiąc na nowo przeliczają średnią

aaaa dziewczyny mam ochotę skakać z radości dzwonili do mnie z pracy z plotami, i dowiedziałam się, że nasz były kierownik i kolega, z którym pracowałam ponad 3 lata, którego przenieśli potem do innego punktu zostaje od 1.12 naszym regionalnym a teraz mieliśmy naprawdę przeboje z regionalna, zresztą nie znała nas, więc nie obchodziliśmy jej tak naprawdę. a teraz o tyle będzie super, że jak będę chciała wrócić do pracy, i nadal on będzie regionalnym, to wiem, że zrobi wszystko, żebym wypowiedzenia po wychowawczym nie dostała, tylko pomoże mi z powrotem, i postara się mi ułatwić wszystko
Super, że tak wyszło z pracą

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
O niee teraz to ja bym mu pojechała!!!!!!!!
Napisałabym coś w stylu: że teraz to ty się przekonałaś jak ON jest, bo do tej pory to ty tylko pracowalas i to ty jedynie oplacalas rachunki i WASZE jedenie i cala reszte a on nie kwapił się do pracy, a ma jeszcze czelność wymagać od ciebie zebys jego dlugi splacala!!! Niech sie cieszy ze wogole wyraziłaś chęc pomocy w splacie!

O aż zagotowałam się!!!! Ja bym mu tak napisała bo na mnie takie teksty działają w☠☠☠☠iająco!!!:pala :
Przecież przełożyli Wam spłate do 3go do Twojej wypłaty więc po jaki uj on teraz pożycza kase!
popieram i podpisuje się pod tym
Stary 2012-11-28, 13:44   #3165
xal
Zakorzenienie

Kurde, neta mi co chwile wywala, nawet odpisywać muszę po kilka razy

Stary 2012-11-28, 13:45   #3166
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
axella mądra kobita z ciebie

nie obraź się ale mi się skojarzyła ta piosenka z wami. no dobra. z twoim tż-tem
http://www.youtube.com/watch?v=Z1Je3wDR4t4

ahahahhahahhahha
mariki piosenki są mega, zapomniałam o tej

i jeszcze bym mu zaśpiewała refrenik... "i co teraz powiesz na to k**wo,dz***o, p**do,sz**to"

on nie przeprosi nigdy.

ale ja coś wymysle

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-28, 13:46   #3167
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
U nas nie będzie gazu. My mamy dom tak trochę na odludziu tzn. z 5 działek dalej jest najbliższy dom... ogrzewać będziemy głównie węglem a że znajomi mają kopalnie to myślę, że się jakoś dogadamy
a to nie wiem jak wychodzi grzanie węglem, jak macie gdzie trzymać zapasy i piec z podajnikiem to wypas, na pewno taniej niż gaz
Stary 2012-11-28, 13:47   #3168
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
takich hmmm o smaku milki jogurtowej
milka jogurtowa moja ulubiona milka

senior music provider

Inna będzie dobrze
Stary 2012-11-28, 13:51   #3169
vil84
Wtajemniczenie

ejjjjjjj bardzo proszę nie rozwijać tematu milki wystarczy, że już mi ślinka na jogurtową pociekła

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 13:51   #3170
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Inna swoją drogą zastanawiałam się jak u Ciebie wyszło z praca i z pracą TŻ bo mi umknęło chyba, a no i z tym chorobowym z tej agencji ?
Z praca Tz wszystko dobrze,od prawie 2 lat ma caly czas ta sama prace,i na szczescie na kontrakt,tyle ze teraz zarobki ma troche gorsze,bo pracuje w ogrodnictwie i sezon sie skonczyl wiec nie ma pracy u klienta :/
A u mnie,szef mnie olal,nadal jestem na zwolnieniu,i teraz juz mi lekarka powiedziala ze po nastepne mam przyjsc i bez problemu dostane.
No ale ze szef mi nie wyplacil chorobowego,to musialam zlozyc wniosek do biura pracy o wyplacenie,ale na rozpatrzenie wniosku maja 6 tyg,wiec musze czekac...i pewnie dopiero po swietach dowiem sie czegokolwiek
Az jestem przerazona jak to bedzie w te swieta ;(
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-11-28, 13:51   #3171
ankaaa206
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, witam Was w 16 tygodniu
właśnie dzwoniłam do gina, bo od wczoraj męczy mnie kujący ból w lewej pachwinie i mam nakaz leżenia z no spą i w piątek jak nie przejdzie to do gabinetu na badanie, mam nadzieje że to więzadła się rozciągają, bo byłam u niego tydz temu i bylo wszystko ok.
pozdrawiamy z łóżka

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:51   #3172
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
a to nie wiem jak wychodzi grzanie węglem, jak macie gdzie trzymać zapasy i piec z podajnikiem to wypas, na pewno taniej niż gaz
Ja się na tym tak dobrze nie znam, bardziej Tż, ale mu ufam, że wie co robi. Działkę mamy 43 ary, w przyszłości będziemy mieli budynek gospodarczy, więc miejsca na trzymanie węgla pewnie nie zabraknie. Gaz faktycznie drogi z tego co piszesz. Brat Tż ma domek i pali węglem, mówi, że dużo mu nie wychodzi, ale później spytam dokładnie ile za miesiąc w zimie.
Stary 2012-11-28, 13:52   #3173
axella
Zakorzenienie

GG do axella

babeczki,dziękuję za rady i zaznaczam,że WIEM,że robi źle..
wiem jak się czuję w takie dni jak dziś,że zamiast wsparcia czy miłego słowa jestem do☠☠☠ywana do dna totalnie..

najgorsze jest to,że raz odwali raz na dwa tygodnie, raz raz na miesiąc albo przez dłuuuuuuuugi czas jest spokój..

tylko boli mnie to,że nigdy przenigdy nie przeprosi.
nie powie,że źle zrobił..

ale to ciężki facet, wiedziałąm o tym od początku..
i staram się i walczę o NAS.
myślę,że kłótnie są zawsze i wszędzie.. tylko u nas leci od razu po całości..

nie wykluczam opcji by go zostawić jeśli będzie naprawdę kiepsko..
nie jestem od niego zależna,więc jesli złe sytuacje przeważą nad dobrymi to na bank rozważę tę możliwość..

Przepraszam,że Wam o tym smęcę,ale jak mówiłam-znajomi się rozpłynęli..w pracy już w ogóle nie będe o niczym nikomu mówić bo wiadomo jak to się kończy...

ZUZIAK 7.05.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 13:55   #3174
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Ok, nadrobiłam mniej więcej

I idę się położyć z tego wszystkiego...... za dużo tu emocji na forum
Byłam dziś w lumpku i kupiłam spodnie ciążowe za 9,50. Wyglądają na w ogóle nie zniszczone. Trochę duże, ale w bardziej zaawansowanej ciąży się pewnie przydadzą. Wczoraj też kupiłam 2 pary dresów, jedne za 29 a drugie 26, natrafiłam na taki tani sklep, ale wyglądają całkiem całkiem Później obfocę to wrzucę.

do później ciężaróweczki
Stary 2012-11-28, 13:56   #3175
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam,że Wam o tym smęcę,ale jak mówiłam-znajomi się rozpłynęli..w pracy już w ogóle nie będe o niczym nikomu mówić bo wiadomo jak to się kończy...
Po to tu jesteśmy, żeby wysłuchać siebie nawzajem jak jest taka potrzeba i spojrzeć na niektóre sprawy z innej strony.
Może i czasami piszemy ostro, ale nam chodzi o Twoje dobro, no i maleństwa. Uszy do góry.

Stary 2012-11-28, 13:57   #3176
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
jejku ale mi się miło zrobiło, dziękuję no i jeszcze mama humbak z młodym mam tylko nadzieję że moje maleństwo nie będzie takie pryszczate na dzień dobry
Ej bez obrazy, ale jak urodzi się z tymi potówkami czy z czymś tym białym, to chyba umrę ze śmiechu

Cytat:
za buziaki dzięki ale bez tej milki jogurtowe..
ble... :brzyda l:

wyć mi się chce,a muszę siedzieć i szczerzyć się do klientów
No co Ty nie lubisz? Pfff, to bez milki
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Nas cały sezon zimowy wynosi około 1800 zł czyli od października do końca marca, więc węgiel dużo taniej wychodzi niż gaz, chyba bym umarła jak byśmy mięli gazowe.
Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
milka jogurtowa moja ulubiona milka

senior music provider

Inna będzie dobrze
Wiedziałam, że wieloryb, wieloryba zrozumie
Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Z praca Tz wszystko dobrze,od prawie 2 lat ma caly czas ta sama prace,i na szczescie na kontrakt,tyle ze teraz zarobki ma troche gorsze,bo pracuje w ogrodnictwie i sezon sie skonczyl wiec nie ma pracy u klienta :/
A u mnie,szef mnie olal,nadal jestem na zwolnieniu,i teraz juz mi lekarka powiedziala ze po nastepne mam przyjsc i bez problemu dostane.
No ale ze szef mi nie wyplacil chorobowego,to musialam zlozyc wniosek do biura pracy o wyplacenie,ale na rozpatrzenie wniosku maja 6 tyg,wiec musze czekac...i pewnie dopiero po swietach dowiem sie czegokolwiek
Az jestem przerazona jak to bedzie w te swieta ;(
A Ty byłaś na jakimś dniu próbnym z TŻ pamiętam i dupa wyszła?!
Mam nadzieję, że wypłacą Ci te pieniążki A co do Świąt, ważne, że macie siebie

Color
nooo idź po to!!!! Może to takie prorocze będzie

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Edytowane przez MoTyleKsw
Czas edycji: 2012-11-28 o 14:00
MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:58   #3177
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem jak się czuję w takie dni jak dziś,że zamiast wsparcia czy miłego słowa jestem do☠☠☠ywana do dna totalnie..

najgorsze jest to,że raz odwali raz na dwa tygodnie, raz raz na miesiąc albo przez dłuuuuuuuugi czas jest spokój..

tylko boli mnie to,że nigdy przenigdy nie przeprosi.
nie powie,że źle zrobił..

ale to ciężki facet, wiedziałąm o tym od początku..
i staram się i walczę o NAS.
myślę,że kłótnie są zawsze i wszędzie.. tylko u nas leci od razu po całości..

nie wykluczam opcji by go zostawić jeśli będzie naprawdę kiepsko..
nie jestem od niego zależna,więc jesli złe sytuacje przeważą nad dobrymi to na bank rozważę tę możliwość..

Mądra z Ciebie dziewczyna, to dasz sobie radę. Ale skoro planujecie ślub to nie wahałabym się na Twoim miejscu z rozdzielnością majątkową. W ogóle ja bym nie wzięła ślubu z facetem, który by mnie tak wkurzał i dobijał! nie smęcisz życzę powodzenia
Stary 2012-11-28, 14:00   #3178
humpback
Zakorzenienie

anka za 16 tydzień, i żeby to było zwykłe rozciąganie więzadeł

vil ja już się rozmarzyłam na myśl o tej milce. miał być wieczorem budyń z czekoladą, a będzie musiała być czekolada jogurtowa na uspokojenie ślinianek

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk
te 6 tygodni wypada po świętach? nie ma szans przyspieszenia tego ze względu na święta właśnie?
Stary 2012-11-28, 14:00   #3179
xal
Zakorzenienie

Szukam sobie galotek ciążowych na allegro.
Coś mi się wydaje, że zwykłe za bardzo mnie już piją w brzuszek
Czy sprzedawcy myślą, że S/M/L to wystarczający wymiar, żeby sobie spodnie kupić?

Stary 2012-11-28, 14:02   #3180
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!
Przepraszam, że ja znów o sobie, ale ten ostatni okres w moim życiu nie pozwala się skupić na niczym innym. Wynik Pappy prawidłowy!!! Ryzyko zmalało, nawet mimo uwzględnienia niedomykalności zastawki i wady genetycznej w poprzedniej ciąży... Jestem taka szczęśliwa!

Może w końcu się wyluzuję i będę mogła się poudzielać w rozmowach o ciuszkach czy planach na przyszłość
Super, że wyniki wyszły dobre!!

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
zaświadczenie nie było potrzebne. to był takie pierwsze zajęcia za free o tutaj: http://www.mamoiselle.pl/
no ogólnie to był taki pilates bardziej. rozciąganie itp. powolutku wszystko mi się podobało
To może wybiorę się w poniedziałek na powiśle. Bo dzisiaj to chyba już nie dam rady się psychicznie nastawić. Ciekawe czy mi pozwolą bez zaświadczenia - tam wielkimi literami jest napisane ze ma być. Nie chce mi się iść do gin specjalnie, zeby takowe wziąść.

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości