|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
Zemdlałam bez kitu. Rozniosłabym go.
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Axella bo jak my się zmówimy i tam przyjedziemy, to już nawet ex go nie zechce
![]() Ja rozumiem, że można być zdenerwowanym, ale naprawdę zastanów się, czy warto być z takim człowiekiem.
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Axella ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- A ja myslalam ze T jest tylko taki wyjatkowy
|
|
|
#3214 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spokojnie Cytat:
ale męczę dalej, co tydzień-dwa czytam po kawałku, razem z "w oczekiwaniu na dziecko" i taką fajną ciążową językiem medycznym pisaną, którą dostałam od znajomej położnej.Cytat:
dlatego lepiej iść od razu, a nie zamartwiać się ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Melcia, Twój T z takimi SMSami to przegrał w przedbiegach ...
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
haha racja ale nigdy mnie nie wyzwal zawsze jakies minimum bylo.
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- i nie ze go bronie tylko myslalam ze gorszego pacana od niego nie ma
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może on faktycznie się naćpał. Albo napadli go i pobili i coś ma z głową?? |
|
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurna to ty harujesz, zarabiasz pieniądze, utrzymujesz mieszkanie i jedzenie i masz prawo wydać na remont by mała istotka miała lepiej, a nie na dorosłego darmozjada. Axelle, bardzo mi przykro i wiem, że pewnie kochasz Tż, ale kurde to jak on do Ciebie pisze to szok. Do tego ja nie pojmuje jak dorosły człowiek może nie pracować i tylko żerować na innych. Czy myślałaś o tym czy dasz sobie rade z nim???? Będziesz miała dziecko i na pewno na nie sporo wydatków i co....masz jeszcze wydawać na siebie, na dziecko i na niego, bo jak nie to Cię będzie wyzywał. Gotuje się we mnie, a w głowie mam tylko jedno " Kopnij go w dupe" bo chyba naprawde może Ci być lżej bez niego Trzymaj się p.s. rasa kotków to maine coon, ale jeszcze roku nie mają nawet
07.07.2012 & Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2012-11-28 o 16:28 |
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze..? ja nie mam pojęcia o co chodzi. na prawdę nie wiem.. pieprzy takie bzdury ze nie wiem o co chodzi.. ze sie do kogoś uśmiechnęłam,że on zrobi testy na ojcostwo, że pisze sms do kochanków, że nie jestem z nim szczera, że jestem zimna suką.. jakiś atak?cholera. zawsze były akcje..ale NIGDY nie było czegoś takiego. teraz milczy. NIE WIEM CO ROBIĆ |
|
|
|
|
#3220 |
|
Wtajemniczenie
|
pokazałam mężowi z rogala z motherhood z informacją, że chcę, i prawie spadł z łózka ze śmiechu, jak go zobaczył :|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja go kupię jak będzie potrzeba
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tej sytuacji może lepiej, że milczy? ![]() A Ty się uspokój, nie myśl o tym, zrelaksuj się, zjedz coś słodkiego, dzidzia nie może się denerwować bo tatusiowi coś odbiło.
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze tekst o byłej, no proszę! udusiłabym takiego na miejscu! ankaaa to leż i odpoczywaj! pawie oczko ja w mieszkaniu jedno pokojowym ogrzewanym gazem płaciłam 500 zł za ogrzewanie miesięcznie! tak nam wyszło w zeszłym roku jak się wyprowadzaliśmy. A nie grzaliśmy dużo bo po pracy gdzieś od 16 do 20-21. To było w grudniu. A dwa lata temu nam jakoś o wiele mniej wyszło. A gaz ciągle idzie w górę. |
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Axella najwyżej możesz go odesłać do tego żula z ulicy, co to podobno jest lepszy od Ciebie
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Axella wybacz,ale ja bym mu spakowała walizki bez prawa powrotu!!! On Cię w tym momencie potraktował jak zero bo nie chciałaś dać mu kasy? A gdzie on kurna był do tej pory? Nie wiedział,że ma długi? Wiedział i wolał siedzieć wygodnie na dupie , na Twoim utrzymaniu......Ty zapierdalasz po 11 godzin i to w ciąży,żeby jaśnie hrabia miał żarcie i ciepło w dupe a on takie coś??? Wiesz...Jesteś nie zależna finansowo, do tego potem alimenty więc dasz rade sama sobie spokojnie! Lepsze to niż być z takim czymś.
|
|
|
#3226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też chce mieć takiego ![]() ![]() Kurcze właśnie o te inf mi chodziło w książce i teraz przez Ciebie nie wiem ![]() Cytat:
Swoją drogą zalatuje mi tu toksycznością, więc uważaj.
|
|
#3227 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo małe dziecko.... więc to nie tak dużo w bloku minimum 700 zł miesięcznie nam idzie ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
ja obiecałam sobie, że maleństwu zacznę kupować dopiero od nowego roku, więc teraz skupiam się na innych wydatkach
|
|
#3228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zbieramy się do kina powoli ... ja nie wiem jak ja przeżyje 3godzinny film ale ileż można w domu siedzieć ... zajrzę wieczorkiem, jak dożyje
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
axella zawsze możesz się nam wygadać
Justi cudownie że wszystko ok! axella dawaj go nam zaraz się z nim rozprawimy!!!co za bezczelny dupek! przytulamy mocno na pocieszenie MoTyleKsw też miałam kupić taką książkę ale słyszałam właśnie że mało ma wspólnego z polskimi realiami. axella wiem że łatwo powiedzieć ale ja dałabym sobie spokój, nic go nie usprawiedliwia po takim zachowaniu! ja zaraz zmykam się ogarnąć i jedziemy do lekarza
|
|
|
|
#3230 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i ![]() Cytat:
ja na każą wizytę TZa ciągnę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja na swoje wyniki nadal czekam ![]() Dzięki za gratulacje dot. wczorajszej naszej wizyty standardowo na razie nadrobiłam tylko część
|
|||||||||
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do teraz akurat mam go na taborecie i leżę na boku a to dość niewygodne
|
|
|
|
|
#3232 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Takie teksty... że niby ile ona ma lat ?... bo zachowuję się jak gówniarz... za takie coś to naprawdę nie wyobrażałabym sobie dalej być z kimś takim... wątpię żeby się zmienił.On jest toksyczny, tak jak pisze Motylek.
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
axella czytam i nie wierzę że w ogóle ktoś komuś mógł takie rzeczy napisać
i to jeszcze teoretycznie ukochanej osobie zastanów się jeszcze czy faktycznie chcesz z nim być. niech się debil puknie w czoło i spada na bambus. |
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dałam radę to Ty też Tylko sikanie mnie najgorzej męczyło ![]() ![]() Pawie oczko u nas też jest gorąco, chodzę w krótkich spodenkach i bokserce. W porównaniu z gazem to taniocha ![]() U nas tylko latem jest problem, niby bojler na prąd można podłączyć (ten od pieca) ale to takie koszty, że szkoda gadać, bo to majątek, albo trzeba napalić by była ciepła, aleeee nauczyliśmy się latem myć w zimnej ![]()
|
|
#3235 | |
|
Rozeznanie
|
Niestety Hump ja nie mam nikogo,a tesciow nie stac zeby tu przyjechac
A druga sprawa to taka ze nawet jakby przyjechali to nie ma ich gdzie polozyc ![]() Cytat:
A ta wspollokatorka ktora akurat zostaje na swieta,to juz tyle nam krwi napsula ze omijamy ja wielkim lukiem,Tz gdzie ogolnie jest czlowiekiem ktorego ciezko wyprowadzic z rownowagi,juz do takiego stanu wnerwu doprowadzila ze nawet do kuchni nie wchodzi jak ona tam jest !!! Nom niestety
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
|
#3236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
ja też mam maine coona ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
jest super, nie jest kolejną książką z cyklu co się dzieje z zarodkiem - to czytam w necie a chciałąm coś z humorem a nie naukowego![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym mu napisała, że jak się opamięta i zrozumie swoje beznadziejne zachowanie to może wrócić do domu. I, że bez słowa przepraszam go nie wpuścisz. I wyłączyła telefon, żeby Cię smsy nie denerwowały. Włącz sobie głośno ulubioną muzyczkę, albo pójdz na spacer zeby CI nerwy jakoś opadły. Może kąpiel z bąbelkami/ lub z pianką. Albo rzuć sobie czymś o ścianę jak się o ściany nie boisz. I jak Ci wk.u.r.w przejdzie to sobie porób coś lubisz robić.. A on niech się opamięta w między czasie. |
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Axella napisał do Ciebie " zimna suka"?????!!!!!!!!
W głowie mi się to nie mieści. Moim zdaniem jemu się wydaje że wszystko wolno i co teraz - wróci do domu i on będzie obrażony? Ja się zgadzam z dziewczynami że go wpuścić nie powinnaś i to do czasu jak sam z siebie Cie porzadnie nie przeprosi- jeśli w ogóle masz ochote dać mu szanse. Kochana Ty dbaj o siebie, sama miałaś dziś w pracy niełatwy dzień i myśl o sobie a o nim naprawde na razie przestań- albo sam zmądrzeje, albo niech spada, Tobie może będzie lzej
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, jak ostatnio byłam to była tylko 1 ciężarówka, więc na pewno lepiej niż 30 osobowa kolejka ale po wypiciu już można chyba (?) coś zjeść więc te 2 godzinki jakoś szybko zlecą, znajoma mieszka obok przychodni więc obudzę ją żeby mi zrobiła herbaty :P
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Zemdlałam bez kitu. Rozniosłabym go.

Ja mam małego krwiaka ale już nie powinnam plamić, dostałam dupka i luteinę i mam się oszczędzać. Za 2 tygodnie widzimy się normalnie na wizycie 

07.07.2012 

ja go kupię jak będzie potrzeba 

bo małe dziecko.... więc to nie tak dużo

A druga sprawa to taka ze nawet jakby przyjechali to nie ma ich gdzie polozyc