|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
ja ciagle w to nie wierze ![]() i ciagle zerkam na ta karte egzaminacyjna czy przypadkiem pozytywny nie zmienil sie na negatywny |
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek
ale akcja
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście? Czego to nie wymyślą!
![]() http://allegro.pl/edisa-spiworek-muf...796174336.html Edytowane przez Malensstfo Czas edycji: 2012-11-28 o 18:54 |
|
|
|
#1925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z cream cheese. tutaj jest przepis http://www.bettycrocker.com/recipes/...d-6a7067825fef ![]() Cytat:
![]() ![]() Czyli jednym słowem musisz chodzic na egzaminy wkurzona ![]() Cytat:
Serio? chyba ich pogielo ![]() Reszta prezentow spakowana , Domino zjadł i zasnal .. chwila dla mnie A jak się obudzi to jedziemy po plaszcz. Wogole to mam ustawione polskie znaki i widze ze raz się ustawiają a raz nie
|
|
|
#1926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() żaabcia płaszczyki fajne, a kurtka mi się nie podoba mrowinkojak dzisiejsza wizyta? co lekarz powiedział na ten twój wynik rezerwy jajnikowej? na skarbie widzę, że pęcherzyk już gotowy więc do dzieła po dwóch dniach zwolnienia powiem wam, że poszła bym chętnie do pracy takiej to nie dogodzisz
|
|
#1927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze dostałam emaila z fajna przecena na zrobienie obrazu ze zdjęcia .. i teraz się zastanawiam czy nie zamowic. Tylko nie wiem która fotke wybrać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Heheh oj tak kobiecie nie dogodzi biedni Ci nasi faceci
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
serio, serio, ja od mojej kolezanki bralam dolary w gotowce jak lecialam do Polski i stad przelewalam jej rodzinie...
|
#1929 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że kolejny cykl będzie szczęśliwy i dostaniecie cudowny prezent od Dzieciątka Trzymam kciukiPisałaś, że nie przypuszczałaś, że tak mocno emocjonalnie podejdziesz do staranek. Mi się wydaje, że to tak przeżywamy dlatego, że niestety to nie od nas zależy czy się uda. Możemy się starać, wybierać najlepsze momenty, pozycje i co tam jeszcze, a i tak trzeba cierpliwie czekać aż się uda. Strippi rzeczywiście Cię lekarka nafaszerowała ale na pewno wie co robi także spokojnieAż niemożliwe, że przytyłaś tylko 2 kg?! Jejkuś mi to grozi z 20kg. Mysia Cytat:
Jak się czujesz? Masz już jakieś pierwsze objawy?Eee tam 2tygodnie to jeszcze szmat czasu ![]() Onyks i fajnie jej powiedziałaś ucięłaś temat i tyle![]() Cytat:
nie licząc tej całej grupy wsparcia![]() Ostatnio widziałam niezły film Kaznodzieja z karabinem. Cytat:
A myślałam, że jak będę w ciąży to mnie odciągnie od slodkiego ![]() Już długo nie dam rady ukrywać faktu, że jestem w ciąży bo mi brzuch widać - w 8 tygodniu Cytat:
Nie martw się na zapas - zrobicie badania będziecie wiedzieć jaka jest żywotność plemników czy są prawidłowej budowie itp. Poza tym mój mąż tez miał słabe wyniki i właściwie lekarz kazał mu łykać kwas foliowy i trochę się poprawiły (w miesiąc!). No a co najważniejsze udało się zajść. Także spokojnie na pewno i Wam się uda No też bym się wkurzyła i pewnie kilka ostrych słów bym na ten temat powiedział. Ale to teraz nie ważne - ZDAŁAŚ!!! i tylko to się liczy! Gratulacje ![]() klas ki:---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() Żabciu płaszczyki oba ładneale kurtka mi sie nie podoba
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zero objawów i szybki brzuszek
|
|
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
kotek- wymiatasz kobieto
![]() gratulacj eMrowinko, ja też czekam na wiesci Popijam winko i jem ciacho z bita smietana, a co! ![]() Byłam troche połazic po sklepach, wszedzie juz choinki, gwiazdki, bombki Świeta juz tuż tuz..Tomalinko, twojemu mężowi pomógł kwas na złe wyniki badań nasienia? To może i ja swojemu bedę wciskac
|
#1933 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pęcherzyk rzeczywiście ładnie urósł, oprócz tego dominującego miałam jeszcze po 2 malutkie na każdym jajniku. |
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37864823]Lekarka stwierdziła, że wynik faktycznie się pogorszył i jest powyżej normy. Ale to niekoniecznie musi od razu o czymś złym świadczyć, bo raz że poziom tego hormonu "skacze" i w każdym cyklu wynik może być trochę inny; a dwa że ocenia się nie tylko wyniki hormonów, ale też całość - a z badań usg wynika, że owulacja jest, czyli nie ma się co martwić.
Pęcherzyk rzeczywiście ładnie urósł, oprócz tego dominującego miałam jeszcze po 2 malutkie na każdym jajniku.[/QUOTE] Brzmi to optymistycznie
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37864823]Lekarka stwierdziła, że wynik faktycznie się pogorszył i jest powyżej normy. Ale to niekoniecznie musi od razu o czymś złym świadczyć, bo raz że poziom tego hormonu "skacze" i w każdym cyklu wynik może być trochę inny; a dwa że ocenia się nie tylko wyniki hormonów, ale też całość - a z badań usg wynika, że owulacja jest, czyli nie ma się co martwić.
Pęcherzyk rzeczywiście ładnie urósł, oprócz tego dominującego miałam jeszcze po 2 malutkie na każdym jajniku.[/QUOTE] to super, najważniejsze faktycznie, że owulacja jest, pęcherzyki ładnie rosną dziewczyny znalazłam fajną stronę internetową : www.zszywka.pl tam jest wiele ozdób, dekoracji, fajnych potraw i nie tylko
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinko
x 100000
|
#1937 | |
|
Konto usunięte
|
Ja tam optymistką nie jestem. Piękny pęcherzyk owulacyjny miałam już wiele razy, a jednak nic nie wychodziło. Lekarka wspomniała, że jeszcze z rok jest sens się starać, ale dłużej to już nie radziłaby czekać, tylko skorzystać z in vitro
![]() Cytat:
Dzięki |
|
|
|
|
#1938 | |||
|
Zakorzenienie
|
haha nooo moze wtedy uwierze
chociaz moze predzej jak Tz da mi kluczyki haha az chce sie powiedziec "caly Kotekk" Cytat:
haha ale powiem Ci ze w najblizszym czasie nie wybieram sie na zaden egzamin hahaCytat:
Cytat:
dziekuje powinnam zmienic swoj tytul na pierwszej stronie na "debesciak" |
|||
|
|
|
#1939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37864823]Lekarka stwierdziła, że wynik faktycznie się pogorszył i jest powyżej normy. Ale to niekoniecznie musi od razu o czymś złym świadczyć, bo raz że poziom tego hormonu "skacze" i w każdym cyklu wynik może być trochę inny; a dwa że ocenia się nie tylko wyniki hormonów, ale też całość - a z badań usg wynika, że owulacja jest, czyli nie ma się co martwić. Pęcherzyk rzeczywiście ładnie urósł, oprócz tego dominującego miałam jeszcze po 2 malutkie na każdym jajniku.[/QUOTE] czyli dobre wieści Cytat:
![]() Aaaa wlasnie odebrałam kalendarze i kubek !!! cudnasne sa
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37865068]Ja tam optymistką nie jestem. Piękny pęcherzyk owulacyjny miałam już wiele razy, a jednak nic nie wychodziło. Lekarka wspomniała, że jeszcze z rok jest sens się starać, ale dłużej to już nie radziłaby czekać, tylko skorzystać z in vitro
![]() [/QUOTE] Twoje zdrówko Mrowinko - własnie wypiłam winkiem Aby jak najszybciej spełniło sie Twoje marzenie
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
pisalam wczoraj Onyks, ale juz wklejam
![]() paszteciki 1kg mąki 2 kostki margaryny 1kostka drozdzy 15 ml śmietany 4 jajka, szczypta soli Jajko, drozdze, smietane rozmieszać, dodać sól. Margaryne rozdrobnić nozem, dodać mąke. Wszystko połączyć, wyrobic ciasto ![]() Ciasto rozwałkowac na grubosc tak 0,5 cm, wykroic duzy prostokat, na srodek nalozyc farsz, zlozyc 1 czesc na farsz, , druga i kroic na małe paszteciki ![]() Przed pieczeniem smaruje rozbeltanym jajkiem, piec do zarumienienia ![]() Ja zrobilam farsz taki jak moja mama Pieczarki, miesko kurczaka zmielone i kapusta, czesc mam z kapusta i grzybami Jak kto woli![]() Aaa ja robilam z polowy porcji ![]() ![]() Cytat:
![]() Zaraz klade Sebe, bo juz zmeczony, srode ma bardzo aktywna i zabieram sie za pieczenie
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy co butter mi napisze z tym przelewem. Jeśli to nie będzie dla niej problem to mogę wyslac do najbliższe poczty i tam sobie odbierze. Pysior spi .. zawsze tak jest jak mamy gdzies na zakupy jechać
|
|
|
#1943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tomalinko, masz rację, frustruje to, że tak właściwie mało można zrobić, żeby przyspieszyć, usprawnić zajście w ciążę....jedynie starać się... ale nic nie daje tej gwarancji...no i to cholerne, cholerne czekanie... |
||
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
A będzie to dla Ciebie dużo problem żeby podjechać do najbliższej poczty wybrać $ ? Czy np. w wester union.?
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Ty chcesz pomóc, dać jakieś pieniądze, to ja odbiorę je gdziekolwiek
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia 27 tygodni
Tomalinko dokładnie ja w 10 tyg już spodni nie zapinałam ![]() Blonde mniami ![]() Kotku gratulacje ![]() Mrowinko super. Trzymam kciuki. |
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja posprzatałam sypialnię na picuś glancuś, okno umyłam...i nic więcej mi się nie chce..... |
|
|
|
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten lek jest od 22tyg do które? Cytat:
![]() Ok Domino się obudzil pakuje go i lecimy
|
|
|
#1950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja nie chce mieć tak szybko brzuchola
![]() Cytat:
No oczywiście miał ograniczyć alkohol itd. [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37864823]Lekarka stwierdziła, że wynik faktycznie się pogorszył i jest powyżej normy. Ale to niekoniecznie musi od razu o czymś złym świadczyć, bo raz że poziom tego hormonu "skacze" i w każdym cyklu wynik może być trochę inny; a dwa że ocenia się nie tylko wyniki hormonów, ale też całość - a z badań usg wynika, że owulacja jest, czyli nie ma się co martwić. Pęcherzyk rzeczywiście ładnie urósł, oprócz tego dominującego miałam jeszcze po 2 malutkie na każdym jajniku.[/QUOTE] No to super informacja Bo to rzeczywiście było dziwne, że aż tak mocno Ci się wynik pogorszył. No to teraz musisz jakoś męża dorwać - ja trzymam kciuki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

mam nadzieje ze zadzialaja 

ucięłaś temat i tyle
klas ki:

x 100000

haha ale powiem Ci ze w najblizszym czasie nie wybieram sie na zaden egzamin haha