|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
malutka a o bzyczeniu to zapomniałaś napisać ? :P i pytongach? :P
|
|
|
|
#3932 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
Misiadelko, wlasnie strasznie mnie to irytuje. Ale jest jedno male "ale" :P Gościem miał się zająć TŻ, a on jest mega zabiegany, nienawidzi zalatwiac takich spraw i przypuszczam, ze tylko mi powiedzial, ze do goscia dzwonil, a moze wcale nie dzwonil i dopiero planuje to zrobic i wtedy to na niego powinnam byc wsciekla. Ale no nie wiem, moze dzwonil naprawde. W kazdym razie jak do konca lutego (czyli do konca mojej sesji na studiach) TŻ nie zalatwi tego DJ-a to ja zaczne szukac jakis w swoich okolicach i sama to zalatwie ;] Teraz nie mam za bardzo czasu, zeby sie jeszcze zajmowac dj-em. Do jednego kolesia napisalam z mojego miasta to mi napisal, ze zlecen na tak odlegly termin jak 2014 jeszcze w ogole nie przyjmuje i zebym sie odezwala za rok ;]
Pianko, ja takze trzymam kciuki, aby wszystko bylo okej !!
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2012-11-28 o 21:22 |
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lekarz mi powiedział że po chemioterapii mogę być bezpłodna A ja tak bym chciała mieć dzidziusia kiedys Nawet nie wiem czy można to jakoś sprawdzić ![]() Cytat:
Ja kiedy miałam radioterapię to miałam naświetlaną szyję, dekolt i część twarzy. Miałam poparzony przełyk i całe usta w środku. Nie jadłam ani prawie nie piłam przez półtora tygodnia. Schudłam wtedy 8kg... Odwodniłam się strasznie ;/ Cytat:
A jeśli chodzi o świadków to ja chcę mojego brata, a TŻ swoją siostrę
Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2012-11-28 o 21:35 |
|||
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
W ciągu 3-4 dni wyrósł mi na szyji guzioł wielkości piłki do golfa.
Poza tym wydawało mi się że nic mi nie jest, ale tak naprawdę miałam wiele ogólnych objawów, na które nie zwracałam wcześniej uwagi. Takie jak np: Osłabienie organizmu, bóle kości, częste stany podgorączkowe, poty nocne (tutaj się zastanawiałam co się ze mną dzieje, bo potrafiłam się budzić w nocy tak mokra jakbym spała pod gołym niebem podczas ulewy), Świąd skóry (świąd mam spowrotem i dlatego boję się jeszcze bardziej bo podobno może on oznaczać wczesny nawrót) (Poszłam do rodzinnej pani doktor a reszta poleciała jak z bicza strzelił z dnia na dzień byłam na badaniach, w szpitalu, później operacja... i 2 tygodnie czekania na wyniki które ciągnęły się w nieskończoność...
|
|
|
|
#3937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Co do smiesznych tytulow - ten musimy jakos przerobic i tez wykorzystac: Czikiriki bumsiakalaka od ponad roku dręczymy TŻta ptaka!
leze i sikam ze smiechu
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( teraz musisz poczekać ale być dobrej myśli na pewno wszystko będzie ok
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo współczuje i ściskam, oby to nie wróciło nawet sobie nie potrafię wyobrazić jak teraz musisz się bac... Moja kuzynka też miała nowotwór, jakieś 4 lata temu, ale pokonało to choróbsko i latem tego roku też miała podejrzenia co do nawrotu choroby.. bardzo sie bała, ale na szczęście to był fałszywy alarm.. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie tak samo i to świństwo nie wróci. Trzymaj się W ogóle tak sobie myślę, że teraz tyle ludzi choruje na raka... i to takich młodych.. a ile dzieci... Masakra.. Skąd to wszystko się bierze? Kiedys chyba tak nie było.. Ja wiem, że medycyna teraz stoi na innym poziomie i mozna wykryć choroby, których kiedys nie dałoby rady rozpoznać, ale kurcze, chyba tylu ludzi nie chorowało...
Edytowane przez agunineczka Czas edycji: 2012-11-28 o 22:12 |
|
|
|
|
#3941 |
|
Konto usunięte
|
chorowali. no i wiesz mamy mega zanieczyszczenie srodowiska i mega duzo chemii w srodowisku.
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3786874 5]chorowali. no i wiesz mamy mega zanieczyszczenie srodowiska i mega duzo chemii w srodowisku.[/QUOTE]
I podejrzewam, że o to głównie się teraz rozchodzi... No bo nawet samo jedzenie czym jest napakowane? Nie chce nawet wiedzieć... No nic, trezba wierzyć że u naszej kroooliczek89 wszystko będzie dobrze ![]() A ja teraz uciekam spać. Dobranoc
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mykam spać, dziś wróciłam z popołudniówki, a jutro na 6tą rano do pracy
|
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i znikam
|
|
|
|
#3945 |
|
Zadomowienie
|
aloffkowa: Śliczny - Gratuluję
Dziewczyny nadrobię Was jutro. Miałam dzisiaj dzień pełen wrażeń - i to jak najbardziej pozytywnych. Dobranoc
|
#3946 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję!
![]()
|
|
|
|
#3947 |
|
Wtajemniczenie
|
Sliczny, GRATULACJĘ kochana
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Piankka , nawet nie myśl o tym że może być coś nie tak !!! MUSI być dobrze wszystko !!! ![]() |
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
jeny dziewczyny spalam może z 2,5 godziny chyba z nerwów Nie wiem jak ja wytrzymam teraz w pracy, coś strasznego :/ Nienawidzę takiego przejścia z popołudniowek na rano... Ale w mojej firmie "kodeks pracy" nie obowiązuje... Jeszcze na dodatek leje od rana
|
|
|
|
#3949 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wchodzę na fejsika i mówię "OOOOO trzeba wejść na forum, na pewno pochwaliłaś się" GRATULUJĘ Krooliczku
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-11-29 o 06:40 |
|
|
|
|
#3950 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa... Dziewczyny nie wierzę... Nie wierzę że można nie mieć za krzty wychowania... Jestem w pracy, poszłam do toalety, a jakaś baba zaje... mi krzesło na którym siedziałam! Zjechałam ją od Starej Krowy bez wychowania... No co to za zachowanie... <załamka>
|
|
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam tak tylko na chwilkę pogratulować alloffkowej Paskudna pogoda dzisiaj u mnie, leje od rana.. Jadę na to głupie kolokwium i chyba po nim zaraz wracam do domu nie chce mi się iść na następne zajęcia, lenia mam ogromnego ale może jeszcze się to zmieni ![]() Miłego dnia
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
alloffkowa gratulacje !
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No dajcie spokój, 3 razy płacić za jedną imprezę ![]() Ja nie miałam żadnych objawów (przynajmniej nie zwróciłam na nic szczególnie uwagi) tak z perspektywy czasu to może większe upławy... Po prostu poszłam na cytologię, czekałam na wyniki po czym lekarz zadzwonił, że mam się jak najszybciej stawić na kolejnych badaniach bo wyniki mu się nie podobają. Ale okazało się wszystko ok, musiałam brać tylko jakieś globułki i po pół roku trzeci raz robić cytologię. Byłam miesiąc temu (po roku) na badaniu i nie miał żadnych zastrzeżeń ![]() alloffkowa, GRATULUJĘ Kochana! Teraz Ty spróbuj opisać to uczucie i oczywiście opowiadaj, opowiadaj
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje kochane dziewczyny !
już wszystko Wam napiszę
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
alloffkowa gratki
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
O jeny dzwoniłam do szpitala i wynik już jest
muszę tylko jechać osobiście, bo przez telefon nie udzielają informacji jak odbiore wyniki to prosto na oddział do mojej pani doktor żeby mi omówiła
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
ok, więc tuż przed 21 w pracy pojawił się tż, ubrany w spodnie od gajerka, sweterek, z aparatem, ale bez kwiatów
ok, zamknęłam szkołę, wychodzimy, idziemy do auta, wsiadłąm, patrze i dalej nie ma kwiatów, w bagażniku też bo kładłam tam rzeczy, u w sumie aż wypieków ze złości dostałam, haha podjechaliśmy pod restaurację, piękna ♥ tż mówi że mamy zarezerwowany stolik, zaprowadził mnie, zdjął mi kurtkę, poszedł powiesić i wraca z bukietem kwiatów i pudełeczkiem ♥ nie klękał, tylko pochylił się nade mną i powiedział: "kochanie Ty wiesz o co chodzi, zestarzejesz się ze mną?" a ja tylko zamruczałam jak kot sam mi włożył pierścionek, w ogóle się nie denerwował dostałam piękne goździki, tż wie że je kocham. potem wspominaliśmy. cudownie było, tż przypomniał mi o wielu małych śmiesznych sytuacjach o których nie pamiętam Narzeczony poprosił jednego pana żeby nam zdjęcie zrobił na pamiątkę potem wróciliśmy do domu to po cichu, bo teściowie już spali, ale teściowa wstała wchodzi do pokoju i móiwi: a co to za okazja była, a P do niej: nie udawaj że nie wiesz :P i mówi że teraz jestem pół synowa haha ![]() no a dziś realia szybko nas wróciły na ziemię, P złapał jakąś grypę żołądkową ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- kochana trzymam kciuki aby wszystko było dobrze !!! |
|
|
|
#3959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My wszystkie jesteśmy z Tobą
|
|
#3960 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u mnie okazało się, że koleżanka z którą studiuję zaręczyła się tego samego dnia co ja |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, ale to co przeżyłam to moje
Lekarz mi powiedział że po chemioterapii mogę być bezpłodna

leze i sikam ze smiechu
na pewno wszystko będzie ok