Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-28, 19:53   #901
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII

Sylwietta, co za tekst hahaha ale zgadzam sie w 100% ;]

Wrzucilysmy z mama pierwsze dzieciowe pranie zaraz druga partia.

Nawijka dobrze, ze pojechalas, zawsze pewnosc jest, ze wszystko w porzadku

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 19:54   #902
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Pstryczku- jak jest ochota to pies kota wyłomota..... skoro facet taki puszczalski to jakąkolwiek by znalazł..... ja bym go wykastrowała tępą żyletką
a to to oczywista oczywistość
kurcze, ale mnie maly molestuje, juz nie moge znalezc pozycji.
cos czuje ze paznokietki to ma jak stad do konca internetu
normalnie czuje jak mi jeździ nimi od srodka

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 20:05   #903
sylwietta1988
Zakorzenienie

a ja dzisiaj di poludnia poprasowałam dzieciaczkowe ciuszki i okołociuszki nienawidze prasowac przescieradeł z gumką a pieluszki jechalam tasmowo, fajosko sie prasuje jak tak pięknie pachną dzidziusiowym proszkiem

a'propo dady w promocji to ile sztuk za ile zł?
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 20:39   #904
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
A teraz takie pytanko, w sumie do tych, które będą mamami po raz drugi, ale jeśli którakolwiek wie..
Otóż, leci sobie ta siara z cycków już.. To jeśli z jednego wypływa jej dużo więcej, to znaczy, że tą piersią będzie się lepiej i łatwiej karmiło? Czy to nie ma znaczenia?
Nie ma to zadnego znaczenia, tak samo wielkosc piersi nic a nic

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a Pstryczek ci powie, u kogo nie zamawiać
buhaha

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
No i byl drugi obchod i zalecili mi kolejne badanie moczu... jak się upomniał czy są wyniki to dopiero położona powiedziała ze są i ze wyszedł cukier noszą kuuuuu! Nie mogli wcześniej powiedzieć? 3 razy pytałam.... jakbym nie spytała to co nie powiedziała by? Ale jestem zła.
Chciałam pozamawiać jakieś rzeczy na allegro ale jakoś mi nie idzie....

masakra to sie oczekasz no ale wnioskuja cos z tego cukru ? bo jak widac sami nie wiedza co jest grane
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ahhhhh dzis zaczęłam 33 tc
Jakaś taka przybita dzisiaj jestem i dopiero teraz sobie przypomniałam że to dziś
gratulacje

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 20:41   #905
calawdeszczu
Wtajemniczenie

hej dziewczyny, ja tak na uno momento. ostatnie dwa dni to tylko zajrzałam, podczytałam i znów do codzienych zajęć.

Jutro poczytam Was więcej, ale......
teraz przyszlam się wyżalić, że odebrałam wyniki i mam liczne bakterie w moczu poprzednie wyniki moczu wszystkie były okej, a teraz..... d.paaa..

i mam jeszcze jedno pytanko, wie moze ktoras z Was jaka jest norma dla ciężarnych: niedojrzałych granulocytów, neutrofili, limfocytów, bo też ciągle mam powyżej normy podanej przez lab.

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 20:48   #906
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Szajka, co do goduli, trzeba wczesniej im dawac znac, ze chce sie porod rodzinny? Co jak nie bedzie akurat wolnej sali?
Aaaa i z ta polozna, jak chce miec swoja to to im tez trzeba zglosic? Orientujesz sie?

Elllmi tak tak, skleroza ciazowa, juz poprawiam
Nie wiem... O położnej swojej nie myślę, ale pewnie tak.

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
z synkiem wogóle new born nie miałam , od razu kupowałąm rozm 2 - Huggies (była wtedy super promo po 29 zł i kupiłam 10 paczek) . i były ok, fakt że niby ciut duże wyglądały, ale nie przeciekały bokami

Dla tego napisałam PRAWDOPODOBNIE myśmy te 1 długo nosiły, półtora miesiąca najmniej.

Cytat:
Dziewczyny, musze sie wam wyzalic....
Mam kolezanke, ze swoim brali slub pol roku temu, zakochani itd itd, po slubie sie okazalo ze on prawdopodobnie ma romans ze swoja pracownica, moja kolezanka kazala mu zwolnic tamta laske, on ze nie zwolni i koniec. Pare dni temu sie wyprowadzila od niego, on do niej ze tamtej nie zwolni, a jak ona sie wyprowadzi to z nimi koniec. Na dodatek laska jest w 9tc i on o tym wie, wybiera ta swoja pracownice...... Wyobrazacie sobie?! Ja juz nie wiem co mam jej mowic, jak pocieszac, myslalam, zeby do mnie na pare dni przyjechala ale co, my z M.zakochani jak nastolatki to by sie przeciez dziewczyna zalamala jeszcze bardziej..... tym bardziej ze slub w ten sam dzien bralysmy......
Ehhh sorry za smuty, ale tego gnojka to bym za jaj.ca powiesila......
To teraz tak: niech dziewczya zbiera wszystkie rachunki wydane na ciążę i dziecko, każdą najmniejszą pierdołę. Potem do sądu o koszta utrzymania:

http://forumprawne.org/prawo-rodzinn...sie-ciazy.html

a potem ścigać fiuta o alimenty, bez najmniejszych skrupółów. Mało tego, rozwód i podział majątku. I uświadom jej, że nie robi tego dla siebie, a dla dziecka Że, jak to często bywa, dla samej siebie może się honorem ile wlezie unosić, ale MUSI o dziecku pomyśleć i każda złotówka ważna.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mnie też właśnie to bardzie przekonuje do rainforest.

Daj znać jak upieczesz
Ja rainforest matę mam, fajna:

http://superbobo.pl/pl/p/Edukacyjna-...-PROMOCJA/1555

są 3 tryby muzyki: taka trochę w stylu hawajskim, potem takie odgłosy dżungli delikatne + światełka do tego leciutko się świecą, i znów hawajska - ale zagra wówczas gdy dziecko poruszy matą

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Kurcze, i ja sie musze w koncu spakowac
czekam jeszcze na 2 paczki z koszulami i stanikami no i chce zrobic dzidziusiowe pranie, wyprasowac i dopiero sie spakuje bo tak to nie lubie takiej roboty na raty, chce miec juz wszystko pod reka i tylko hop siup do torby
Ja na wypłątę czekam, muszę sobie ze 2 koszule dokupić, staniki do karmienia takie sportowe i podkłady SENI. A, i białego jelenia.

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
No i stało się, umieram boli mnie gardło, chce mi się spać i w ogóle czuję sie taka wymieta. echhhh
Ja tak od rana, w dodatku temperaturę mam szokująco niską, 34,2 :/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 20:51   #907
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

cześć dziewczyny...mam pile i szybkie pytanie...ostatnio miałam jakies bakterie w moczu...dostałam do brania urospet...no i jutro jadę zawieźć mocz na badanie..ale zobaczyłam że z tyłu tej karteczki zleconych badań....mam zzaznaczona toxoplazmoze....to oznacza...że mam badanie moczu pod tym kontem czy jak?? bo wyczytałam, że na toxoplazmoze badanie robi się z krwi.... czyli oznaczałoby że jutro mam zawiźć mocz oraz pobiorą mi krew...może głupie pytania..ale ja poprostu nie wiem.... e

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 20:56   #908
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Ja się wreszcie pozbyłam mokrzycy! Pomógł clotrimazol
ja nie mam infekcji, wymaz perfecto wyszedł

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny...mam pile i szybkie pytanie...ostatnio miałam jakies bakterie w moczu...dostałam do brania urospet...no i jutro jadę zawieźć mocz na badanie..ale zobaczyłam że z tyłu tej karteczki zleconych badań....mam zzaznaczona toxoplazmoze....to oznacza...że mam badanie moczu pod tym kontem czy jak?? bo wyczytałam, że na toxoplazmoze badanie robi się z krwi.... czyli oznaczałoby że jutro mam zawiźć mocz oraz pobiorą mi krew...może głupie pytania..ale ja poprostu nie wiem.... e
no to Ci krew też pobiorą

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 20:56   #909
Konto usunięte

tak, pobiorą ci krew

Co ro uroseptu i pochodnych, na mnie nie działają, to są homeopatyki zdaje się czy ziołówki. Na mnie skutecznie działa albo monural (jednorazowy antybiotyk do wypicia) albo furagin i już.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 21:01   #910
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37866846]tak, pobiorą ci krew

Co ro uroseptu i pochodnych, na mnie nie działają, to są homeopatyki zdaje się czy ziołówki. Na mnie skutecznie działa albo monural (jednorazowy antybiotyk do wypicia) albo furagin i już.[/QUOTE]

dzięki wielkie....

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2012-11-28, 21:01   #911
LadyWhisper
Zakorzenienie

Szajka dzieki wielkie, przekaze jej, mam nadzieje, ze chociaz do tego pozbiera sily, bo poki co jest fatalnie......

Stary 2012-11-28, 21:07   #912
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Na interii pisza o naszych urlopach
http://biznes.interia.pl/praca/news/...lski-w,1867904
Czytałam ten artykuł, to jak w tej petecji podział na gorszych i lepszych, jedni zasługują drudzy nie.
Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Nam kiedyś polonistka opowiadała taką historię, z czasów kiedy mieszkała w internacie też laska się dowiedziała że jest w ciąży jak zaczęła rodzić..
Ja też słyszałam takie historie, zresztą teraz to już mnie przestają dziwić takie rzeczy.
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ILLUSION- mam do Ciebie pytanie jako do profesjonalistki- czy mężowi bedą przysługiwały jakies pieniądze z pracy z tytułu urodzenia sie dziecka?
I czy ewentualnie dadzą to z marszu czy trzeba sobie dopilnowac jakichs formalnosci?
My dostajemy z racji ubezpieczenia, i to trzeba zgłośić do ubezpieczyciela i wtedy przelewają kasę.
Cytat:
Nie sadze...
gminie chyba nic do tego, tym bardziej ze dzidzia w papierach bedzie miała ojca.
jeśli sama sie nie upomnisz o jakies swiadczenia ( nawet nie wiem czy takie przysługują) to oni sami z siebie raczej nic Ci nie dzadzą. Gminy nie sa takie hej do przodu jesli chodzi o wypłacanie kasy
jedynie to przyczepic sie moze, a raczej na pewno, ksiadz po kolędzie
Nie wiem czy to jeszcze obowiązuje ale przy rozliczaniu pitu dostaje się kasę za samotne wychowywanie dziecka, przynajmnie tak było jeszcze rok temu.
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Wczoraj obdzwonilismy firmy robiace szafy zabudowy i nikt nie ma czasu więc zroblilismy rajd po slepach praktiker castorama i robimy szafe sami dziś mam Tż narysować jaka chce a on zrobi zaoszzędzimy połowe kasy no może coś brzydsza będzie ale bedzie juz mnie ten remont korytarza dobjia końca nie widać
Mój Tż od dawna sam robi wszelkiego rodzaju meble, wychodzi taniej i wg mojego projektu . Tylko łózko mamy kupione a reszta hand made
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Ja też poprosze jakbys trafiła niebieskiego normalnie handel hurtowy ale u nie nie ma takich cudów w ciuchaczu
Kurde dziewczyny co to za koniki bo mnie umknęło?? Może tez bym się załapała
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mnie też właśnie to bardzie przekonuje do rainforest.
Ja też takie właśnie planuje
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 21:07   #913
badziabadzia
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie mialam wymazu, na nastepna wizyte mi wpisala ale mam co drugi dzien brac nystatyne (czy jakos tak).. nie mowila nic o infekcji wiec zastanawiam sie dlaczego..
Stary 2012-11-28, 21:31   #914
maluchna30
Zadomowienie

Dobranoc gwiazdeczki. Ide jeszcze poczytac i nyny. Buzka.
Stary 2012-11-28, 21:38   #915
Konto usunięte

Ja w pt miałam wymaz robiony
Stary 2012-11-28, 21:39   #916
Hosenka*
Zakorzenienie

Ufff, mam już jedną koszulę do szpitala - mamie udało się kupić w lumpku za 2 zł Wypatrzyła jeszcze jedną i jutro ją kupi

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 21:44   #917
LadyWhisper
Zakorzenienie

Aaaaaaaa debilka ze mnie, nastawilam jakis dziki program w pralce i pranie mi bedzie chodzilo ponad 3 godziny!!! Na dodatek sie zorientowalam po 1,5h jak mi cos nie pasowalo, ze to dalej pierze, aaaaaaaaaa!!! teraz musze czekac do polnocy, wrrrrr

Stary 2012-11-28, 21:46   #918
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Pisalam Wam wczoraj o tym, ze slabo czuje malucha.
Dzis poczulam doslownie 2 ruchy do godziny 16, wiec spekalam i pojechalam do lekarza.
Zrobil mi bardzo dokladne usg (rozne pomiary tetnicy, serduszka, itp) i wyszlo na to, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Poza tym powiedzial, ze on na usg dokladnie widzi ruchy.
Uff, co za ulga. Przyznam szczerze, ze juz zaczynalam fiksowac.
Powiedzial, ze byc moze to, ze tak slabo czuje ruchy wynika z ulozenia (nadal miednicowe - 29tc) albo po prostu maluch ma gorszy dzien i mu sie nie chce. Hehhe, jeszcze sie nie urodzil, a juz foszki stroi

Z tej radosci pojechalam do Rossa i kupilam paczke pampersow

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Lady - co za porazka z tym gosciem. Tez bym nie wiedziala co doradzic...
Mimo wszystko moze zapros ja jednak do siebie? I oczywiscie pogadaj wczesniej z TZ, zeby nie sprawiac jej zbytnio przykrosci.

Przestancie z tymi ciastami!!! Ja nie mam piekarnika
Ja też właśnie nie mam i aż mnie skręca jak one tu piszą o wypiekach

Dobrze zrobiłaś , że pojechałaś do gina, obawy rozwiane i jestes spokojniejsza

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
bijkoraja pisalam o tym hibiskusie, tez kupilam herbatke zurawinowa, w ktorej skladzie on byl. Rozkurcza macice i mozna wczesniej urodzic, ale jak pytalamoloznej ma sr to powiedziala, ze trzeba by bylo litrami tego hibiskusa wypic
Czyli już wiadomo co pić w razie jakbyśmy się przeterminowały

Cytat:
No i byl drugi obchod i zalecili mi kolejne badanie moczu... jak się upomniał czy są wyniki to dopiero położona powiedziała ze są i ze wyszedł cukier noszą kuuuuu! Nie mogli wcześniej powiedzieć? 3 razy pytałam.... jakbym nie spytała to co nie powiedziała by? Ale jestem zła.
Chciałam pozamawiać jakieś rzeczy na allegro ale jakoś mi nie idzie....
Co za ludzie, jak się nie zapytasz to nic nie powiedzą i tak trzymają w niepewnośći, toż to się można bardziej rozchorować.
Oby Ci tam kolejne badanie dobrze wyszło i żeby Cię puścili

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ahhhhh dzis zaczęłam 33 tc
Jakaś taka przybita dzisiaj jestem i dopiero teraz sobie przypomniałam że to dziś
o matko ja też dziś 33 !

tak nagadałyście mi o tych ciastach i mój biedny mąz nie miał wyjscia tylko pozapitalal do sklepu po czekoladę, ciasto 3bit i właśnie sobie pochłaniam popijajać colą mniaaaaam mniaaam , nie ma to jak takie obżarstwo o tej porze
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 21:49   #919
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaaaa debilka ze mnie, nastawilam jakis dziki program w pralce i pranie mi bedzie chodzilo ponad 3 godziny!!! Na dodatek sie zorientowalam po 1,5h jak mi cos nie pasowalo, ze to dalej pierze, aaaaaaaaaa!!! teraz musze czekac do polnocy, wrrrrr
to wlacz sobie tvp 2 fajna komedia leci

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość

Czyli już wiadomo co pić w razie jakbyśmy się przeterminowały

Co za ludzie, jak się nie zapytasz to nic nie powiedzą i tak trzymają w niepewnośći, toż to się można bardziej rozchorować.
Oby Ci tam kolejne badanie dobrze wyszło i żeby Cię puścili

o matko ja też dziś 33 !

tak nagadałyście mi o tych ciastach i mój biedny mąz nie miał wyjscia tylko pozapitalal do sklepu po czekoladę, ciasto 3bit i właśnie sobie pochłaniam popijajać colą mniaaaaam mniaaam , nie ma to jak takie obżarstwo o tej porze
colaaaaa mniam mniam:d ale na noc wole nie pic bo nie bede mogla usnac hehehe

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 21:52   #920
LadyWhisper
Zakorzenienie

Lenova, skad masz ciasto 3bit?! i to o tej porze?

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Deli wlasnie sobie wlaczylam przynajmniej reklam nie ma

Stary 2012-11-28, 21:55   #921
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość

Ojj, na pewno bym sie niepotrzebnie zamartwiala.
A co gorsza - jeczalabym tu Wam na pewno

Aaaaa cola, narobilas mi ochoty

Fajna ta komedia, co leci na tvp2 - kiedys ogladalam i niezle sie usmialam

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 22:03   #922
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
to wlacz sobie tvp 2 fajna komedia leci

colaaaaa mniam mniam:d ale na noc wole nie pic bo nie bede mogla usnac hehehe
no ja się wybieram spać dopiero ok 1 także zdąże jeszcze wysikać wszystko przed snem :P

Cytat:
Lenova, skad masz ciasto 3bit?! i to o tej porze?

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Deli wlasnie sobie wlaczylam przynajmniej reklam nie ma
mąż mi z delikatesów przyniosł
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ojj, na pewno bym sie niepotrzebnie zamartwiala.
A co gorsza - jeczalabym tu Wam na pewno

Aaaaa cola, narobilas mi ochoty

Fajna ta komedia, co leci na tvp2 - kiedys ogladalam i niezle sie usmialam
A ja właśnie wyłączyłam tv , a oglądałam na dobre i złe na dwójce.

Pamiętacie jak Wam mówiłam o sąsiedzie co trąbi telewizorem na całą klatkę ?
Otóż to jest 90 letni głuchy jak pień dziadek, który nawet nie słyszy że mu się w drzwi wali. Ja tu co prawda mieszkam od 2 misięcy i szlag mnie trafia a ci ludzie co mieszkają z nim przez lata nie wiem jak sobie radzą i nikt nie interwniuje!
Ja nie wiem co ja mam robić, sąsiedzi inni mówili że kiedyś próbowali ale dali se spokój, na policje przecież nie zadzwonię bo co zrobią dziadkowi
chyba muszę sobie korki do uszu kupić ...
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 01:35   #923
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

((((
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 07:22   #924
bijkora
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Ja tylko przywitać sie i zaraz ruszam do szkoły
Dziś TŻ wraca z Rumunii

Włosomaniaczka

Stary 2012-11-29, 08:13   #925
Lubcia
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Ja już nie śpię od 6 mąż pojechał do szwagra aby mu pomóc na parkingu, ja nie mogę zasnąć bo pozycji wygodnej nie umiem sobie znaleźć Chcę tez pojechać do rossmana po pampersy i mam nadzieję dostać te małe pojemniczki o których pisałyście za 1,99 oblukam też kosmetyki dla maluszka bo czas najwyższy skompletować wyprawkę
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:18   #926
e_vel
Wtajemniczenie

hej... przyleciałam się przywitać tylko i uciekam... miłego dnia...
Ps. wczoraj wieczór nadal słaba jak wypompowany balon byłam Mam nadzieję, ze się to dziś poprawi....
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:28   #927
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

czesć dziewczynki..ja już po tej krwi na toxo.. i teraz w końcu mogę zeżreć śniadanko... ))

Stary 2012-11-29, 08:42   #928
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki kochane za troskę niestety dalej mnie tu trzymają.... zaczynam podejrzewać jakiś spisek ze mnie już nigdy nie wypuszcza ! Rano byl obchod to mieli się zorientować czy wyniki są, potem niccicho głucho teraz przyszła lekarka taka niedociumana ze bym ją w łeb strzeliła pytam co z moimi wynikami to ona mi ze rano na obchodzie zapytać...... ręce mi już opadają, jeszcze się okaże ze coś źle to zanim się zabiorą do następnych badań to nie wiem czy do końca stycznia zdarza.... normalnie ryczec mi się chce....

Za każdym razem jak tz wychodzi mam łzy w oczach.
A jeszcze na dodatek dziś wypisali dziewczynę która przyszła wczoraj.

Zaraz może pozamawiam coś na allledrogo bo dostałam wypłatę. Ale taka licha ze nie wiem czy to jakiś żart czy co.

W każdym razie pozdrowienia dla wszystkich ze szpitalnej sali, a hosenke za nadrobienie mi smaka udusze! Bo u nas dziś zupa bezsmaku a na drugie niegodotowane golabki..... również bez smaku ;D
Trzymaj się cieplutko, jesteśmy z tobą to wszystko dla maleństwa, wszystko wytrzymamy
Stary 2012-11-29, 08:44   #929
gochaa_p
Zakorzenienie

helloł, my dzisiaj śmigamy na usg na 11, trzymajcie kciuki

Cytat:
tak

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja tylko przywitać sie i zaraz ruszam do szkoły
Dziś TŻ wraca z Rumunii
mój miał dziś przyjechać i go nie puścili teraz będzie dopiero na Święta
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:51   #930
mitabe
Rozeznanie

Hej witam się w 33 tygodniu z wagą 58kg (9 na plusie) i z obwodem 98 cm w brzuszku, w ciągu ostatnich kilku dni rosłam ok 0,5-1 cm, mierzyłam codziennie hehe to TZ się śmiał, w sumie 4 cm w 5 dni hehe

Cytat:
Ja tymbardziej!!!

Dziewczyny napiszcie mi nicki sprzedawców z allegro u których kupowalyscie
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4479760
Polecam przesyłka gratis od 250zl

Cytat:
Kurde musze jeszcze kupic materacyk dla malego, a ta karuzelke nad lozeczko warto miec?
My namy hilding - przez rehabilitantkę polecony!

Cytat:
Ja pierdziu!
co za palant! jemu pewnie tylko w to graj zeby sie wyprowadziła
a ta laska tez niezla, pol roku po slubie a ta se wskakuje do cudzego lozka
Moim zdaniem to jej by wypadalo dać łomot! i to konkretny
Ja jestem zdania ze jak suka nie da to pies nie weźmie
Dobrze powiedziane!
Od siebie dodam, że na jej miejscu to nie wyprowadziłabym się tylko jego wy.......a na ryj!

Cytat:
Przy urosepcie trzeba baaaaaardzo duzo pić wody zeby działał, 2-3 litry małymi łykami. Ja chodziłam non stop z butelką wody. W sumie przez to kupiłam filtr dafi bo TZ nie dał rady mi tych butelek donosić bo mu kręgosłup siadł

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Wczoraj dostałam reklamowke ciuszków idę przejrzeć i bede chyba cały dzień prać! Wieczorem SR, a pózniej andrzejki u koleżanki, pojedziemy na chwilę bo jutro mam 2 imprezę -30 koleżanki więc muszę sie dzisiaj oszczędzać hehe

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości