![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część XVI
Ale po co zaraz robić awanturę? Przecież to jest logiczne że rabat się należy i wcale nic nie trzeba załatwiać z centralą. Wszystko można na spokojnie w sklepie załatwić. No cóż, nawet w najlepszym systemie zdarzają się pomyłki i błędy. Troszkę więcej Wam potrzeba wyrozumiałości...
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Przyczajenie
|
Dziwne bo 2 dni temu kupowałam ten sam lakier i zapłaciłam za niego nie całe 6 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj kupilam juz ostatni eliksir wibo
![]() a tak w ogole to kupilam ich az 3 w ciagu trwania promocji ![]()
#244 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Może się mylę, ale wydaje mi się, że Aska15 spodziwała się na paragonie wykazanego rabatu (tak jak jest np. w Real, na dole paragonu odejmowany jest rabat), w przypadku promocji w Rossku na paragon nabijana jest od razu cena po rabacie, stąd może te zamieszanie...
A ja dziś oparłam się chęci odwiedzenia Rosska ![]() ![]() Ale za to właśnie wyskoczyłam ze stówki za korektor (ma mi skłużyć do konturowania) Helena Rubinstein, Magic Concealer, normalnie w Sephora czy Douglas kosztuje ok. 160, na Alledrogo ok. 140, a ja zapłaciłam 100,30zł ![]() ![]() Dziś chciałam pomalować się Healthy Mixem, ale gdzieś mi się zapodział ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do kremu, to wydaje mi się, że zimowy nie będzie w promocji, bo jest mniejszy. No, ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo ![]() Ja też myślałam, że jest tylko ten z drobinami. A one sobie w jednym rządku stoją z tym bez drobinek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może odkryjemy nowego bubla, albo KWC ![]() Co do pomadek.. chciałam sobie zakupić coś w odcieniu nude ale wszystko wymiecione, zmacane ![]()
![]() ![]() ----------------------------------------------- Fashion, love... My life. Kwintesencja kobiecości w jednym miejscu ![]() ----------------------------------------------- / Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo byłam w Rossmannie w trakcie tej promocji 4 razy, ale ani razu nie mogłam nic jasnego znaleźć i w efekcie kupiałam szminke z Manhattanu wyglądała w sklepie na jaśniejszą niż Rimmel Lasting Finish 14 a itak jest za ciemna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Ja ten korektor też w tej samej cenie kupiłam i to już po obniżce, bo on 36 zł chyba kosztuje, lakiery były po 18,99 zł, bo się przyglądałam im. Więc wszystko dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
może rzeczywiście macie racje ,lakier poprzednio kupiłam ten 60 sec i to mnie zmyliło,że wcześniej dałam 6 zl a teraz prawie 12 ,przepraszam za zamieszanie ,taka panikara ze mnie no i w dodatku myślałam że ten rabat będzie pokazany na paragonie a w rossmannie tak najwyraźniej nie piszą.
Edytowane przez Aska15 Czas edycji: 2012-11-28 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już tyle podkładów przetestowałam a do tej pory jak na razie rzaden nie przebił HM ![]() Cytat:
Ooo właśnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj zakupiłam matową z Manhattanu i na ustach wygląda idealnie, taki cielisty kolor ![]()
![]() ![]() ----------------------------------------------- Fashion, love... My life. Kwintesencja kobiecości w jednym miejscu ![]() ----------------------------------------------- / Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
A którego HM używacie tego zwykłego czy w żelu?ja używam tego w żelu i tez jest bardzo fajny ,ma fajne krycie ,a najbardziej podoba mi się zapach ,zauważyłam że wszystkie podkłady bourjois tak ładnie pachną .
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Możliwe ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ideałów chyba nie ma ![]() ![]() Ja tak samo ![]() Dziewczyny a dajecie pod niego krem? i jaki? ![]() Cytat:
Ja zwykłego ![]() ![]() Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-11-28 o 21:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Przyczajenie
|
ja nie daje pod niego kremu ,używam tylko wieczorem nawilżającego i trzyma do rana bo jest dosyć tłusty
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do pracowników z Rossmana czy faktycznie nie można wymieniać zamkniętych fabrycznie podkładów??
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Ja obecnie używam Ziaja Bio Olejki krem na dzień i na noc z awokado
![]() Stosuję go na dzień i na noc - świetny ![]() ![]() ![]() Z drugiej strony HM ma fajną konsystencję i dobrze się rozprowadza nawet bez kremu. |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Myślałam, że uda mi się oprzeć magii rossmanowej promocji, ale ...niestety. Na szczęście nie wydałam dużo
![]() ![]()
#263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja stosuję krem pod każdy podkład ![]() ![]()
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
no właśnie ja nie stosuje kremu pod podkład bo boję się że będę się świecić ,Siuniaaa a ten krem co masz to ostatnio miałam w rękach w rossmannie i się zastanawiałam brać czy nie brać i w końcu nie wzięłam ,ale jak mówisz że fajny to następnym razem wypróbuję ,a ten z avonu miałam dawno temu i pamiętam że był niezły i cudownie pachniał tylko na mnie nie do końca się sprawdził bo mam bardzo suchą cerę i nie likwidował moich suchych skórek na nosie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie tyle dobrze że wydajny jest ![]() Hmm brzoskwiniowego z Avonu nie miałam i póki co nie próbuję innych... Cytat:
Ja jestem bardzo zadowolona z tego kremu ![]() ![]() Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-11-28 o 22:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panie i zwracam się z pytaniem do tych z was które są z Lublina.
Wie któraś w którym rossmanie kupie bloker ziaji oraz olejki z alterry? Niby alterra w każdym jest, ale jakoś samych olejków nie moge znaleźć, albo źle szukam ![]() Chodzi mi głownie o sklepy w centrum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.