|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
ja ciągle z nimi kombinuje, teraz bawię się kredką i dziś na przykład zrobiłam sobie ciut łagodniej od nasady nosa i troszkę zmieniłam kształt, bo miałam takie proste, a teraz bardziej łuk tworzą
![]() notsunset a ile w ogóle masz wzrostu?
|
#4142 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4143 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Tylko ja bym na Twoim miejscu spróbowała u nasady nosa bardziej ten początek skierować do góry, zamiast tak na skos (nie wiem czy coś da się z tego zrozumieć :P) w sensie pionowy żeby był początek brwi, a nie pochylony
|
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
no to sporo!
ja z 68kg i 160cm(nie wiem dokładnie już ile, ale coś koło tego) no to wyglądałam jak pulpecik ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
ja właśnie jakieś wtedy mam wrażenie, że ona są takie...za szerokie wtedy u nasady ale pokombinuje i z tym
|
|
#4145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A teraz mam mało ruchu i uwielbiam słodycze
|
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz trochę w kość dostaje na wf'ie, bo powróciła kobita z urlopu macierzyńskiego i jest bardzo wymagająca, co najlepsze, to żona kuzyna i mam problem jak się do niej zwracać ale zawsze cała obolała po takich 2 godzinach czy godzinie wracam do domu, to może troszkę tam schudnę a nadgarstek nadal nadwyrężony i boli, zaczyna mnie denerwować, już chyba miesiąc tak
|
|
#4147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Wtajemniczenie
|
Klikłam tego TT
Wybrałam fiolet
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Deskę do ziół z nożem bo chciał, zestaw filmów Władcy Pierścieni, wszelkie akcesoria wędkarskie (to tak zgodnie z zainteresowaniami), zestaw kilku importowanych piw w ładnych butelkach, książki ale to zgodne z zainteresowaniami, model samolotu do sklejania . Poza tym generalnie mężczyznom w rodzinie kupowałyśmy z mamą bluzy czy koszule wedle zapotrzebowania, dziadkowi majsterkowiczowi jakieś ładne zestawy narzędzi. O, jeszcze kiedyś kupiłyśmy zestaw grillowicza w którym był gruby fartuch, jakaś taka dmuchawka, szczypce i jakaś jeszcze jedna rzecz na grilla ![]() W tym roku już nie mam pojęcia co kupić. Mama chce kupić rower i chyba się do niego po prostu dołożę i weźmiemy jakiś lepszy albo skorzystam z własnego przewodnika prezentowego i kupie zippo ^^ Edytowane przez summerisgone Czas edycji: 2012-11-28 o 21:00 |
|
|
|
|
#4150 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja to bym najchętniej miała pudło próbek, żeby non stop psikać się czymś nowym. Ja już wolę wyrywanie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37838747]Jeśli chodzi o ulubione perfumy to bezsprzecznie Pur Desir de Lilas z Yves Rocher - oczywiście wycofane ![]() Za to męskie, które działają na mnie jak afrodyzjak to Full Speed z Avonu Mrrrau! ![]() [/QUOTE] Ja jeszcze mam z 80% buteleczki, ale też jestem zła ![]() Te nowe wersje to porażka, poza tym nawet nie jest to chyba edp tylko edt :/ ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Niespodzianki lubię, ale nie za swoje pieniądze :P ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- dzięki za info, dobrze wiedzieć Ledwo co go polubiłam to wycofują, koniecznie muszę zrobić zapas, chyba czeka mnie mała wycieczka
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Moderator
|
nie będziesz żalować
Siostra męczona raz po raz pytaniami o to jak się TT sprawuje zawsze jest nim zachwycona a moją niekosmetyczną Sis cięzko czymś zachwycić
|
|
|
|
#4153 | ||||||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37844176]Kurde, byłam w Lidlu nie było już tej pluszowej bluzy co chciałam [/QUOTE]Bo się czasami ludzie rzucają jak szaleni w tych lidlach, szczególnie jak coś z ubrań jest. Czasami w dniu kiedy gazetka wchodzi już popołudniu zostają same rozmiary xxl Cytat:
Z takich tanich podgrzewaczy te biedronkowe pachną chyba najmocniej, więc też ostatnio wzięłam takie i owakie, m.in. te wiśniowo-czekoladowe. Cytat:
A świąt nie obchodzę, więc problem z głowy :P Cytat:
Parę drobiazgów, dla mnie to jak oparcie się promocji ![]() Cytat:
A ksylitolu nie znam.Zastanawiałam się jak użyć stewii do ciasta, bo to znowu zaniża masę i objętość produktu i czym tę masę cukru zastąpić. A teraz to rzadko używam, tż głównie się do tego dobiera. Herbaty i tak nie słodzę, a ciasta robię tradycyjnie. Cytat:
Cytat:
![]() Zależy w jakiej kwestii, czasami mam luźne poglądy czasami gorsze niż moja własna babcia:P
|
|
#4154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma ciekawe hobby widać ![]() Cytat:
napiszesz coś więcej ?Cytat:
?Cytat:
uda i boczki mi się zwiększają i w spodniach wyglądam jak przeróbka wielkiej stopy na wielkie udo![]() z brokacikiem ?zakochałam się w tej czapce ![]() https://wizaz.pl/Moda/Trendy-w-modzi...-Weijl-29-90zl
|
|
|
#4155 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja akurat nie jestem zazdrosna, bo się pewnie czuję, może za pewnie:P Ale możliwe, że przy innym facecie bym była. No i dla mnie gorsza jest taka długotrwała intensywna fascynacja duchowo-intelektualno-platoniczna niż przespanie się z jakąś jeden raz, bo swędziało. I uznaję, że jak chłop bardzo bardzo bardzo chce to i tak się go nie upilnuje, z drugiej strony okazja czyni złodzieja i Ci niezdecydowani mogą się pokusić. Bardziej mnie zastanawia co tak kobiety przyciąga w zajętych, doszła do wniosku, że: -liczą, że go odbiją -niby to że ma żonę ma być zabezpieczeniem, żeby ona się nie zakochała; woli tak niż umawiać się z wolnym który zrobi je nadzieję -dla sprawdzenia swoich umiejętności w podrywie- czy da radę uwieść przykładnego męża i ojca i bla bla A nie zapomnijmy, że jeszcze facet się musi przyznać, że nie jest wolny; słyszałam już od sytuacji od koleżanki pt 'co? Ty masz dziewczynę?!' 'nigdy nie mówiłem, że jestem singlem' Niektórzy inteligenci używają nicku z maila na np sympatii, kij że świeżo zaręczeni, single oczywiście. Zresztą co tam sympatia, na ciekawszych można znaleźć... Nic nie poradzę, że lubię wrzucać różne rzeczy w google:P A czasami się mi trafią przeboskie perełki. Ale wracając do tematu to mam złe zdanie o facetach, mocno złe. Nie dlatego, że sama się mocno i boleśnie przejechałam, po prostu to i owo człowiek widział i słyszał.
|
|
#4156 | |||||
|
BAN stały
|
Też chciałam obejrzeć tuż po 18 i mnie złość ogarniała, gdy latały kółeczka, a Julka się nie wczytywała. Ale w końcu ją obejrzałam i sobie trochę poprawiłam humor. Nie wiedziałam, ze też oglądasz Julkę
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
i cena fajna
na necie nie ma niestety, a u mnie nie ma tego sklepu:/
|
|
#4159 |
|
Wtajemniczenie
|
TT wybrałam bez brokatu, ten zwykły, bo tamtego już nie było ;/
Nad tatą się zastanowię, jeszcze jutro do niego zadzwonię.
|
#4160 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Skoro nie przeskrobał niczego, spróbuj może mu zaufać- taaa, wiem że łatwo się mówi. A dla Ciebie ta muzyka taka straszna, że nie dasz rady tam iść? Chociaż jak mówię próbowałabym jakoś o tym pogadać i spróbować zaufać jednak. Bo szkoda, żeby mąż pokutował za nie swoje błędy- on pojedzie, pobawi się, odpocznie, Ty będziesz mieć chwilę dla siebie. Ja bym chętnie swojego chłopa wysłała do Niemiec na dwa dni Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37849837]Ja przez całe liceum miałam polonistkę świrniętą na punkcie Żydów, wszędzie ich potrafiła wcisnąć, w każdą tematykę Ale dzięki niej poznałam trochę świetnych ludzi z Izraela, ściągnęła ich do Polski na objazdową wycieczkę, gdzie przystankiem był m.in. Toruń i nasza szkoła, spędziliśmy z nimi cały dzień i się "zakumplowałam" z kilkoma ![]() Może jednak ktoś weźmie moje zęby i pójdzie jutro z nimi do dentysty?[/QUOTE] To już wolę swoją, dla której wszędzie ale to wszędzie były nawiązania do romantyzmu Ale akurat ją mimo wszystko lubiłam, była taka niby grzeczna pani nauczycielka, a było widać, że wiele za uszami. No i ostra musiała być kiedyś, jak miała dziecko z uczniem:P - i nie była to żadna plotka:P Przepowiedziała mi, że zostanę polonistką A w ogóle to dobre czasy bo wtedy ładnie pisałam i w ogóle się umiałam wysłowić, przez komunikatory, pisanie kiedyś bez polskich znaków to ja piszę teraz na poziomie dziecka z podstawówki i to mniej ogarniętego. Jak zobaczyłam kiedyś moją pracę konkursową to tylko się zapytałam siebie, czy to aby moje na pewno - raz językowo, dwa że dojrzalej niż teraz bym napisała. Z koleżanką miałyśmy z raz zajrzeć do naszego Lo, pośmiać się z losu innych Cytat:
Czy byłaś a słabo znasz?Ja dzisiaj w szoku, bo w Krakowie kupuję bilet w automacie- wszak tramwaje najszybszą tam formą przejazdu, a jakieś dwie młode laski się patrzą na 5 osób z rzędu i boją podejść, takie to dziwne, bo myślałam, że moje pokolenie to przyssane do elektroniki. A jak twierdzisz, że za dużo w wawie komunikacji to jest strona jakdojade.pl, super czytelna, wszędzie się z nią dotrze. Ja nie mam problemu z obcymi miejscami, jedynie się ludzi nie lubię pytać gdzie coś jest, zresztą w dużym mieście trafić na kogoś kto coś wie to nie taka prosta sprawa. Śmiałam się kiedyś, że w swoim mieście nie umiem ludziom powiedzieć jak iść, a Wawie parę razy coś komuś wytłumaczyłam- ale pewnie dlatego, że sama szłam bardziej na tu w prawo, tu w lewo niż odruchowo jak u siebie w mieście, gdzie nie umiem drogi odtworzyć. Nie podobała mi się przebudowa podziemii dworca, bo ja wszystko po sklepach poznawałam, że koło takiego skręcam jak chce iść tu i tam itd. Muszę w przyszłym tygodniu się wybrać, ale za dużych nadzieji na czas wolny sobie nie robię, liczę jedynie że mi styknie na szybką wizytę w bbw i m&s.
|
|
#4161 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
Ja kiedyś czytałam o tym zjawisku kobiet-bluszczów (bluszczy?) co to owijają się wkoło nieswojego, zaplatają sieć z której potem ciężko mu się uwolnić a jak już zdobędą to co chca to najczęściej porzucają... wydaje mi się, że czytałam, że tam chodzi o sam fakt zdobywania czegoś, co juz należy do kogoś innego. Poza tym jak facet zaobrączkowany to znaczy że któraś go już wcześniej zaakceptowała jako kandydata na życiowego partnera = jest coś wart. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wierzycie w zestaw 12 pędzli z MAca za 10 funtów bo ja jakoś nie bardzo a podobno autentyczne
|
|
|
|
#4163 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie niestety też nie
Ale może wkrótce się pojawią w sieci
|
|
|
|
#4164 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() A tak czaty mnie mało kręciły, lubiłam jedynie rozdawać nr tel nielubianej koleżanki- ach dawne czasy (nikt nie mówi, że to mądre było)Facebooka nie było, ale z przystanku czy napisów na moście zawsze człowiek wiedział kto z kim i kto się puszcza na lewo i prawo A że lubiłam aferki to sama kiedyś musiałam napisać, że ktoś mnie kocha - wiem że się nie powinno, ale ten jeden był bez różnicy.Przypomniało mi się jak miałyśmy ze 17 lat i pytamy się koleżanki czy idzie na wagary, a ta że już z tego wyrosła Ja miałam dobrze z plotkami, bo każdy mnie pamiętał jako aniołka z podstawówki. A że nadal dobrze się uczyłam potem i mnie rodzice koleżanek widzieli jak odbieram wyróżnienia na akademiach to nadal żyli w błędzie. Byłam jedyną osobą, dzięki której moja kumpela mogła wyjść, żeby rodzice wiedzieli z kim ją puszczają :P A potem żałowałam tego, mogła sobie gnić sama... Nie lubiłam tej zabawy, ale pamiętam A kto epulsa pamięta? ![]() Cytat:
A ja się tylko cieszyłam, że chwila ciszy, bo rano pojedzie i następnego dnia rano wróci Ja tam sobie lubię sobie osobno weekend spędzić np- kij z tym, że to zwykle u rodziny jestem i z bratem się obżeram i opijam aż mi się we łbie kręci, ale lubię tak )
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
oby bo ta czapka jest świetna!
![]() Cytat:
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietasukcesu
potem lubowałam się w różnych statusach gg, chciałam uchodzić za cool girl no i grono na specjalne zaproszenie, byłaś kimś jak takowe dostałaś ![]() Dimiti to samo napisałam w komentarzu ale to 'sa prawdziwe pędzle zakupione oddzielnie a potem skompletowane'. Szczerze nie sadzę, szkoda, że ta blogerka ma chyba 200 obserwatorów a robi ich w bambuko promujac podróbki. A jeżeli się mylę to grzeczne przeproszę. Edytowane przez cholerna romantyczka Czas edycji: 2012-11-28 o 23:30 |
|
|
|
#4167 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale to było jeszcze, zanim poszłam na studia
|
|
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?kiedyś tutaj zawitała taka jedna co to opisywała oryginalną paletkę cieni MAC ale ją dziewczyny uświadomiły, że to podróbka to opisała, że wiedziała- jednak w tekście nie było o tym ani słowa: później coś dopisała, że to paletka inspirowana MACiem
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
dimiti
no tak, masz rację, że też zależy od budowy ciała, ja mam szerokie biodra, spory udziec i moje nieszczęsne łydki powyżej jest okej, obojczyki wystawały mi zawsze, a teraz jak się lekko pochylę, to mi się nawet kręgosłup odznacza, jakaś taka nieproporcjonalna jestem ![]() Sondrina wkręciłam się konkretnie, przeżywam jak głupia i znienawidziłam Monikę ![]() cholerna romantyczka jeśli coś z MACa jest tanie, to na pewno podróbka
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Tylko ja bym na Twoim miejscu spróbowała u nasady nosa bardziej ten początek skierować do góry, zamiast tak na skos (nie wiem czy coś da się z tego zrozumieć :P) w sensie pionowy żeby był początek brwi, a nie pochylony
ale pokombinuje i z tym
A teraz mam mało ruchu i uwielbiam słodycze

Wybrałam fiolet 

Lush & China Glaze lover! 

choć do skrytych ludzi nie należę i problemy po mnie po prostu widać... jednak rozmawiam o nich, nie umiem trzymać w sobie pewnych rzeczy i muszę przegadać, najczęściej z osobą bezpośrednio zainteresowaną (będącą częścią "problemu"). Nie, żebym się rozwodziła nad jakąś mysla, ale lubię sytuacje czarno na białym. Myślę że wczoraj tutaj tak trochę właśnie to zadziałało - wygadałam się, ponarzekałam i mi lżej... a co będzie dalej- zobaczymy. Oby było dobrze.
Czy byłaś a słabo znasz?