Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-24, 19:54   #4591
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
Nikita ja na poczatku to nawet w chomika trafić nie umiałam

WOW
Ja na początku to co drugie trafienie to wykop chomika w kosmos hihi niezła zabawa ale obroncy zwierzat pewnie uznaliby ze to jest znecanie sie he he.
Udało sie troche poprawic 516 a wy ile miałyscie najwięcej punktów w chomikach?

Edytowane przez Nikita_Wawa
Czas edycji: 2007-02-24 o 21:42
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 21:50   #4592
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Nikita ja na poczatku to nawet w chomika trafić nie umiałam

ja też
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 21:54   #4593
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

tez nie umialam trafic w choma ale popelnilam blad pokazalam ta gre tz umiera ze smiechu grajac w nia i nie moze sie od niej oderwac hihi buziolki

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 23:30   #4594
roxi1980
Zakorzenienie

Cześć staraczki,
u mnie "Bezsenność w Sosnowcu" ...*

Co do chomiczków to na razie rekord - 469... super latają! jukolku też pokazałam grę mężow i teraz musimy się przy kompie wymieniać - bo on też MUSi grać! A najpierw patrzył z dziwną miną i mówił, że w jakieś głupoty się bawię...

A u mnie bez zmian - @ nie stwierdzono - dziś (niedziela) - 41 d.c.

Jeszcze coś - kupiłam Miśkowi Salfazin - bez konkretnej przyczyny, bo nie ma problemów, ale co tam - cynk w tej ilości, co jest w jednej tabletce jeszcze nikogo nie zabił. Myślalam, że będą opory... a tu dziś pytam gdzie idzie - a on: "Idę zażyć cyjanek, łykam, nie pytam po co i nie marudzę". Kocham go!

*co do "Bezsenności..." powód - nie mogę zapomnieć znajomi stracili dziś dzidzię - ok. 36 t.c. Ku(r)wa jakie to niesprawiedliwe!

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 07:26   #4595
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Cześć staraczki,
u mnie "Bezsenność w Sosnowcu" ...*

Co do chomiczków to na razie rekord - 469... super latają! jukolku też pokazałam grę mężow i teraz musimy się przy kompie wymieniać - bo on też MUSi grać! A najpierw patrzył z dziwną miną i mówił, że w jakieś głupoty się bawię...

A u mnie bez zmian - @ nie stwierdzono - dziś (niedziela) - 41 d.c.

Jeszcze coś - kupiłam Miśkowi Salfazin - bez konkretnej przyczyny, bo nie ma problemów, ale co tam - cynk w tej ilości, co jest w jednej tabletce jeszcze nikogo nie zabił. Myślalam, że będą opory... a tu dziś pytam gdzie idzie - a on: "Idę zażyć cyjanek, łykam, nie pytam po co i nie marudzę". Kocham go!

*co do "Bezsenności..." powód - nie mogę zapomnieć znajomi stracili dziś dzidzię - ok. 36 t.c. Ku(r)wa jakie to niesprawiedliwe!
roxi to juz tescik mozesz zrobic. a jesli chodzi do twoich znajomych to nie dziwie ci sie 36tc to straszne, ja tez przezywałam strate dziecka dalszych znajomych z którymi nie znałam sie bezpośrednio stracili swoja kruszynke w 6 miesiacu ciąży bo miała wady genetyczne nie miała nerki i pęcherza dziewczyna miała zakazenie i musieli wywołac poród to było straszne bo wiedziała ze jak urodzi to dziecko bedzie nie zywe, teraz jakos sie pozbierała po tym wszystkim jest młoda zajeła sie praca i stara sie nie myslec, ale synek ma swoj grób wiec zapomniec o tym nigdy nie zapomni.

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
tez nie umialam trafic w choma ale popelnilam blad pokazalam ta gre tz umiera ze smiechu grajac w nia i nie moze sie od niej oderwac hihi buziolki
mojego męża tak nie ciągnie do chomików ma swoje gry, ale synek zawsze stoi przy mnie i czeka kiedy mu dam. Dzis synek źle sie czuje w głowie mu sie kreci i brzuszek go boli ale gorączki nie ma. Przytulił sie do tatusia na łóżeczku i słodziutko sobie śpi

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-02-25 o 10:35 Powód: post pod postem
Stary 2007-02-25, 08:24   #4596
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
roxi to juz tescik mozesz zrobic

jaki teścik? dla przypomnienie to ma być pierwsza miesiączka po zabiegu łyżeczkowania. We wtorek minie 6 tygodni jak umarły moje maleństwa.
Nie wierzę w niebo, ale tam gdzie są na pewno czuwają nad nami i bawią się z Igorkiem i ****** (czyli dwoma innymi aniołkami, które miały wzbogacić swoją obecnością życie naszych przyjaciół)...

buziaki

Stary 2007-02-25, 08:31   #4597
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
jaki teścik? dla przypomnienie to ma być pierwsza miesiączka po zabiegu łyżeczkowania. We wtorek minie 6 tygodni jak umarły moje maleństwa.
Nie wierzę w niebo, ale tam gdzie są na pewno czuwają nad nami i bawią się z Igorkiem i ****** (czyli dwoma innymi aniołkami)...

buziaki
Sorki roxi . ja mam czekac do 46dc i jak @ nie przyjdzie to luteine mam wziasc na wywołanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-25, 08:40   #4598
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Sorki roxi . ja mam czekac do 46dc i jak @ nie przyjdzie to luteine mam wziasc na wywołanie
nie ma za co jest nas tu tyle, że ciężko pamiętać co każda z nas przeżyła, chociaż większość ma chyba problem z zajściem, a nie z utrzymaniem ciąży, jak ja... pieprzone jajniki

Pozdrawiam gorąco

Stary 2007-02-25, 10:14   #4599
adatka
Zakorzenienie

Hej kobitki -co tam u was ciekawego w zimne niedzielne przedpołudnie?
Ja siedze jak na szpilkach ,cos czuje ze ten dzien byl wczoraj,bo nic mnie juz nie boli a wczoraj kłuł mnie cały czas jajnik i teraz myśle ( niepoterzebnie ) a najgorsze jest to że ja wogóle nie mam śluzu jak białko kurze -nie mam wogóle- suchosc -dlaczego nie wiem - zaczynam sie martwic d
3 miesiace bez stresowan i znowu sie zaczeło a mialam byc twarda...
Stary 2007-02-25, 10:17   #4600
adatka
Zakorzenienie

" Kapuściane pole "

adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków
anusia 82 ~~
agabil1 ~~
amilamija ~~/Warszawa
bb-m ~~
jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl.
Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz
Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa
KasikB ~~ @-13.02 /Katowice
m@gd@len@ ~~ @-6.02 testowanie po 3.03/Chojnów
schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy
Frida 26 ~~
Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin
Nikita Wawa ~~ @-19.01 Leczenie TŻ-a/Warszawa
*misia* ~~ /Łódź
Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec
Vesta 19 ~~
"Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03
Naja 84 ~~ @-15.01 testowanie /Zabrze
Celka2000 ~~
Joan C ~~
marta 8117 ~~ @- 2.02 testowanie 28.02Wrocław
mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03/Tuchola/Warszawa
milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów
Stary 2007-02-25, 10:19   #4601
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
Ja siedze jak na szpilkach ,cos czuje ze ten dzien byl wczoraj,bo nic mnie juz nie boli a wczoraj kłuł mnie cały czas jajnik i teraz myśle ( niepoterzebnie ) a najgorsze jest to że ja wogóle nie mam śluzu jak białko kurze -nie mam wogóle- suchosc -dlaczego nie wiem - zaczynam sie martwic d
adatko nie stresuj sie i pamiętaj karzda kobieta jest inna i nie zawsze musi byc ten sluz czy bóel jajników czy jakiekolwiek inne objawy , ja mam dzis dzien czuwania przy synku rano obudził sie i mówił ze brzuszek go boli i ze w głowie mu sie kreci a potem wymiotował teraz sobie śpi, moje malutkie biedactwo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-25, 10:22   #4602
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
adatko nie stresuj sie i pamiętaj karzda kobieta jest inna i nie zawsze musi byc ten sluz czy bóel jajników czy jakiekolwiek inne objawy , ja mam dzis dzien czuwania przy synku rano obudził sie i mówił ze brzuszek go boli i ze w głowie mu sie kreci a potem wymiotował teraz sobie śpi, moje malutkie biedactwo.
O biedactwo -moze sie zatruł albo ma tę grype jelitowa bo teraz ten wirus lata wszystkie dzieci w szkolach na to choruja- okropnosc
Jak by jeszcze wymiotował to daj mu smecte jest najleprza na zatrucia- oby szybciutko mu przeszło -buziaki
Stary 2007-02-25, 10:32   #4603
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
O biedactwo -moze sie zatruł albo ma tę grype jelitowa bo teraz ten wirus lata wszystkie dzieci w szkolach na to choruja- okropnosc
Jak by jeszcze wymiotował to daj mu smecte jest najleprza na zatrucia- oby szybciutko mu przeszło -buziaki
dzieki adatko , narazie sobie śpi a sen to zdrowie wiec go nie ruszam, zamówiłam juz na jutro swoja babcie posiedzi z nim w domu ja w środe mam wolne to wrazie czego posiedze z nim wczoraj na wieczor zjadł hot doga moja mam mu zrobiła a potem jadł łososia z ziemniaczkami, a wczesniej jak wracalismy od kolerzanki jadł barsz biały a w samochodzie opychał sie słodyczami
Stary 2007-02-25, 10:41   #4604
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
adatko, a twoja gin mówiła ci że masz owu? może ci się już skończyła.
Stary 2007-02-25, 10:45   #4605
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
adatko, a twoja gin mówiła ci że masz owu? może ci się już skończyła.
powiedziala ze bedzie za ok. 2 dni bo pecherzyk mial 19 mm i powiedziala ze on powinien jeszcze minimalnie podrosnąć wiec byc moze to bylo wczoraj i teraz cały czas mi to chodzi po głowie.
Juz nie bede o tym myslec -wole sie nie nakrecac
Stary 2007-02-25, 10:57   #4606
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
powiedziala ze bedzie za ok. 2 dni bo pecherzyk mial 19 mm i powiedziala ze on powinien jeszcze minimalnie podrosnąć wiec byc moze to bylo wczoraj i teraz cały czas mi to chodzi po głowie.
Juz nie bede o tym myslec -wole sie nie nakrecac
lepiej nie myśl tylko się rozluźnij idźcie z TZ na spacer bo tak to można zwariować, takie nakręcanie jest bardzo wyczerpujace psychicznie.
Stary 2007-02-25, 11:04   #4607
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
lepiej nie myśl tylko się rozluźnij idźcie z TZ na spacer bo tak to można zwariować, takie nakręcanie jest bardzo wyczerpujace psychicznie.
wlasnie dzis pojedziemy do rodzicow moich to troche sie rozluznie i zapomne na jakis czas o tym -moj piesek mi w tym pomoze
Czuje takie napiecie z brzuchu to chyba z nerwów- a ja sie nie potrafie opanowac - - jakie to głupie no!
Stary 2007-02-25, 11:04   #4608
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
Nie wierzę w niebo, ale tam gdzie są na pewno czuwają nad nami i bawią się z Igorkiem i ****** (czyli dwoma innymi aniołkami, które miały wzbogacić swoją obecnością życie naszych przyjaciół)...

buziaki
roxi to okropne . musimy jednak wierzyć, że będzie dobrze, bo oszalejemy. nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czują rodzice, którzy stracili dzieciatko.
trzymaj się mocno. napewno @ niedługo przyjdzie i wszytko się wyreguluje. czego życzę Ci z całego serca

Cytat:
będzie dobrze adatko , a myśleć nie przestaniesz i doskonale o tym wiemy. przecież to jest silnejsze od nas można by rzec odruch bezwarunkowy
Stary 2007-02-25, 11:08   #4609
adatka
Zakorzenienie

Cytat:

będzie dobrze adatko , a myśleć nie przestaniesz i doskonale o tym wiemy. przecież to jest silnejsze od nas można by rzec odruch bezwarunkowy
Chyba masz rację -cięzko jest nie myślec jak sie czegos bardzo pragnie to jest jak choroba psychiczna - mozg robi to co chce a ja nie moge sobie poradzic.
Moze bedzie dobrze...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-25, 11:10   #4610
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

idziemy dzisiaj z TZ do kina, planowalismy iść jutro w moje urodziny ale TZ pracuje do późna a potem ma dentystę dlatego zdecydowalismy że pójdziemy dzisiaj tylko niewiem na jaki film , może któraś z was była ostatnio na jakimś fajnym filmie w kinie i może nam polecić?
Stary 2007-02-25, 11:13   #4611
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Witam

Madziorko ja polecam "Dlaczego nie" bardzo fajny filmik, nawet mojemu TŻ sie podobał

Adatko spokojnie, postaraj sie nie myslec o tym, wiem, że trudno nie myślec ale może zajmij sie czymś, tak jak dziewczyny radzą idzcie na spacer, zakupy itp.
Buziaki
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 11:21   #4612
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Witam

Madziorko ja polecam "Dlaczego nie" bardzo fajny filmik, nawet mojemu TŻ sie podobał

Adatko spokojnie, postaraj sie nie myslec o tym, wiem, że trudno nie myślec ale może zajmij sie czymś, tak jak dziewczyny radzą idzcie na spacer, zakupy itp.
Buziaki
Ja przedwczoraj byłam w kinie na filmie "Ryś" zalezy co kto lubi - obleci jak to polski film - ale nie załuje podobno świadek koronny jest duzo nudniejszy.
Ale niedługo wybierzemy sie na Jasia fasole hihihihi ale daje popalic widzielismy na reklamie w kinie to bedzie nie złe

Chyba zrobie jak mowicie namowie TZ na male zakupy hihiihhi albo cos-chociaz jak pojedziemy do mamy to szybko z tamtad nie wyjdziemy ale to nic.
Dam rade jak TZ bedzie to juz tak nie bede myslec ale teraz siedze sama no i wiadomo jak to jest... ehhh żeby mi sie tylko tak cholerna blokada nie włączyła bo sie zastrzele
Stary 2007-02-25, 11:34   #4613
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Witam

ooo to może na to się wybierzemy, zaraz sprawdzę w jakich godzinach jest wyświetlany, dzięki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-25, 11:37   #4614
m@gd@len@
Zadomowienie

Cytat:
Chyba masz rację -cięzko jest nie myślec jak sie czegos bardzo pragnie to jest jak choroba psychiczna - mozg robi to co chce a ja nie moge sobie poradzic.
Moze bedzie dobrze...
adatko nie może, ale napewno

Cytat:
Ja przedwczoraj byłam w kinie na filmie "Ryś" zalezy co kto lubi - obleci jak to polski film - ale nie załuje podobno świadek koronny jest duzo nudniejszy.
Ale niedługo wybierzemy sie na Jasia fasole hihihihi ale daje popalic widzielismy na reklamie w kinie to bedzie nie złe
o na Rysia też bym się chętnie wybrała (wszystkie Ryśki to fajne chłopaki ). a jasia fasoli nie znoszę. na samą myśl o tym człowieku mdli mie.
a najgorsze jest to że w zwiastunach pokazują najlepsze momenty filmu,a jak się go późnej ogląda to często okazuje się że nic ciekwszego nie ma.
o świadku koronnym słyzałam, że lipa, ze poprostu zgonili "największe gwiazdy polskiego kina" i bawią się oni w mafię.
a dlaczego nie? hmm... Nie lubie filmów, w których już na samym poczatku wiadom jak się skoncza i kto z kim i dlaczego.
PRZEPRASZAM, ŻE CAŁY MÓJ POST JEST JEDNYM WIELKIM MARUDZENIEM.

a w chomiki mam 508,
Stary 2007-02-25, 12:07   #4615
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka
Próbować do skutku!!!!!!!

chyba jednak odpuścimy sobie dzisiaj to kino, troszkę godziny seansów nam nie odpowiadają, zresztą jestem dzisiaj jakaś padnięta, wstałam o 7.00 rano bo dziś psie szkolenie było na 8.00, wróciłam około 11.00 cała zmarznieta, z TZ sie pogodzilismy nawet zrobił mi śniadanko a teraz mam lenia

zagram sobie w chomiki , a co!
Stary 2007-02-25, 12:15   #4616
adatka
Zakorzenienie

hihihii ja tez gram w chomiki
pobijam rekordy ale cos mi dzis nie chcą latac te futrzaki
ihihihiih
Miłego popołudnia wam życze ja zmykam robic obiad bo za godzinke TZ przyjdzie z pracki.
Stary 2007-02-25, 12:26   #4617
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
hihihii ja tez gram w chomiki
pobijam rekordy ale cos mi dzis nie chcą latac te futrzaki
ihihihiih
Miłego popołudnia wam życze ja zmykam robic obiad bo za godzinke TZ przyjdzie z pracki.

papa miłego popołudnia

poprawiłam swój wynik mój rejord to 343
Stary 2007-02-25, 12:35   #4618
m@gd@len@
Zadomowienie

Cytat:

papa miłego popołudnia

poprawiłam swój wynik mój rejord to 343
no Madziorka coraz lepiej

a ja szukam jakiegoś noclegu na nasz wyjazd jeja już doczekać się nie mogę
Stary 2007-02-25, 12:49   #4619
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

a ja czuwam przy synku, teraz juz goraczki dostał doszło do 37,9 dałam mu ibufen, teraz dopiero napił sie gorzkiej herbatki i kanapke z masłem je, ale moze jednak pojedziemy na ostry dyzur jutro do szkoły na pewno nie pojdzie , a moj rekord w chomiki to jak narazie tylko 600
Stary 2007-02-25, 12:49   #4620
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
no Madziorka coraz lepiej

a ja szukam jakiegoś noclegu na nasz wyjazd jeja już doczekać się nie mogę
wcale ci się nie dziwię tez bym z chęcia wychechała ale TZ ciągle pracuje, znowu pobiłam rekord 411 powoli was doganiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości