|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
no jak to gdzie? wszędzie - w każdej branży czai się grey
np w dentystycznej geye są wśród nas ![]() tzn greye ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- no nie wontpie rodzinny kolo ![]() fogle pacze co to za reflektor na parapecie - prawie-pełnia mam pospane
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-28 o 23:29 |
|
|
|
#4292 | |||||||||
|
BAN stały
|
Ale czaskacie te posty! Jak na akord normalnie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobra. "Obcuje" to nie jest najszczęśliwsze słowo w tym wypadku Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A w sumie to nie jest śmieszne, tylko niesprawiedliwe - hódy P. ze swoją przemianą materii w trybie "turbospeed" ![]() Cytat:
Cytat:
O! Chłodzi się w lodówce jeszcze Cytat:
Albo wiem, że skądś kojarzę twarz, ale pojęcia nie mam skąd, i czy mam "cześć" mówić, czy udawać, że nie widzę
|
|||||||||
|
|
|
#4293 | |||
|
BAN stały
|
A właśnie się zastanawiałem dzisiaj, dlaczego żeś zamilkła czas jakiś temu i wątku korepetycyjnego w Twoich postach od pół roku nie ma?
To ile zgarnęłaś za tę szóstkę w totka? ![]() Cytat:
Niemieckiego Cytat:
Cytat:
--- Kluchy wołają mnie z kuchni
|
|||
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
To zamknij drzwi od pokoju i udawaj, że nie słyszysz
Tak jak udajesz, że kogoś nie widzisz o zmroku, tzn no w sumie to nie udajesz, bo trochę nie widzisz - kto to
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4295 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() Cytat:
no tos popisał ![]()
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu postawiłam sobie jedyne słuszne granice wiekowe i inne kryteria - na boga 6klasista zostawił mi wyryty ołówkiem rysunek penisa ( owłosionego ) na stoliku pod laptopa wiadomo że dorośli to też zboczki ale to już jakoś łatwiej przełknąć ![]() z babami jest śliska sprawa - na ogół chcą za bardzo dziewczynki - a) nadgorliwe kujonki b) zbuntowane puszczalskie c) puste tępe i puszczalskie od biedy wziełam kilku podrzuconych klientów od kumpeli po sąsiedzku ![]() chyba na pewno ogólnie no kids ino konwersacje i inne pierdy na życzenie oesu juz widzę ten szyld na chacie - konwersacje i inne pierdy na życzenie yyyyygh to na waciiiiki no i zapomłam napisać - co konkretnei wołają te kluchi? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-29 o 00:13 |
|
|
|
|
#4297 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Chociaż się niewerbalnie wyrażę, gdy na nic mądrego do napisania mnie nie stać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobra, to nie jest śmieszne, pszprszm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Widać ziemnioki od naszych zachodnich sąsiadów były --- A! Pamiętacie, gdy w maju miałem korepetycyjną didkę gimnazjalną? I że mię ręce opadały i wszystko inne i mózg się lasował? Otóż didka owa chodzi do gimnazjum w Niemczech (od lipca jakoś) i jest najlepsza w klasie |
||||||
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz zboczenie takie już nobyłam w Sheratonie - bieeeeeda z nędzą i tandeta (serio mi się nie podobało wyobrażałam sobie bóg wie co a tu takie lastryko) mój drogi California here I am ... a nie tam Sheraton Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-29 o 00:31 |
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Szkrabiątko jesteś? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4301 | ||||
|
BAN stały
|
Ze wszystkiego
Oni tam naprawdę mizerny ten system oświatowy mieć muszą Cytat:
Cytat:
![]() A już myślałem, że bardziej south-east, paczonc na twój awek ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. nie no nie no, of kors że zaliczę wszystkie upragnione stany, spokojna guowa - boję sie tego Orleanu i południa - ale nie chcę umrzeć nie zaznając smaku chociażby tego powietrza i zapachów - wyłączając slumsowe i pohuraganowe powietrze
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-29 o 00:52 |
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4305 | |
|
BAN stały
|
No skoro
A myślałaś, że niby jak? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Dobranoc Macham znad pryszcza na czubku nosa
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
oficerki zwykłe
po południu poszukam foty albo zrobię oł ryli? ![]() Cytat:
Znad kawy marzę o powrocie do łóżka, wzywa mnie
|
|
|
|
|
#4307 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() W nocy wstawałam i jadłam miętowe cukierki, tak mi było niedobrze od tego co mi spływa z zatok, fuuuj I dziecko siedzi w domu od tygodnia- chyba do lekarza z nim pójdę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4308 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
znad kawy w domku i znad opieki nad didką Cytat:
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2012-11-29 o 09:03 |
|
|
|
|
#4309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aś Ty dobra żonka ![]() Ja nie wiem z czego się śmiejesz jak Tyś prawie trup No wtym wypadku to nie byłaby wina dochtóra ![]() No cóż.... Cytat:
![]() Cytat:
Fitam Nie spałam całą noc, noga przy dużym paluchu mi spuchła, chodzić nie mogę a w nocy tak bolało że myślałam jakby mi palec odrywali
|
|
#4310 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() jest więcej bardzo prostych ćwiczeń na usunięcie napięcia z różnych partii ciała, z szyi, barków, brzucha, itp. i w momencie jak zauważasz jak Cię stopniowo opuszcza chroniczne napięcie i wlewa się w całą Ciebie spokój i luz to zaczynasz się zastanawiać i dziwić czy naprawdę kiedyś martwiły Cię jakieś głupie zmarchy...? ![]() żelazo tak jak pisały Dziewczyny popijaj sokiem np. pomarańczowym, a ile to dużo? no, z pewnością więcej niż te minimum 60 mg, to jest dla całkowicie zdrowych nie zestresowanych osób.... Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze kevin bacon, mniam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-11-29 o 10:47 |
|||
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4312 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4313 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ad1. poprosze z szyi i barków czy to serio działa? ![]() ad 2. i jak miło gmyrał mi w buzi bez gumy ![]()
|
|
|
#4314 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
czy działa? nie spróbujesz, się nie przekonasz ![]() na mnie chyba działa, z tym że ja od początku września robię też jogę, i te ćwiczenia twarzy, i parę innych, ale zauważyłam, że na pewno ramiona mam mniej spięte, i w ogóle bardziej zauważam napięcia mięśni które mam w sobie (że zaciskam zęby, że spinam barki, albo usta, język....) i się rozluźniam, niejako "samoczynnie" - taka świadomość tego że masz ciało i co się w tym ciele dzieje 2. mmmmhrrrrm
|
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4316 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() to jak Polly, przyszły tydzień? Możliwe, zwłaszcza jak się jakieś nieprzebadane mięsko je, bo w badanym to naprawdę trudno przeoczyć, ale czy możliwe jest zdiagnozowanie tego poprzez trzymanie kulek, których zasady działania nikt nie potrafi wyjaśnić? Wiem dlaczego działa USG, RTG, EKG i inne, ale to?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4317 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w przyszłym moge byc w yankee o 16.30 w poniedzialek, reszte tyg mam zawaloną lekarzami i dentystami zaraz po pracy.
zanapryszły tydzien mam na razie po pracy wolne oprócz piątku
|
|
#4318 |
|
Konto usunięte
|
Ale tu ruch dziś
![]() Chyba se pójdę nabyć szpyrytusu
|
|
|
|
#4319 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Może kiedyś "oficjalna" nauka znajdzie wytłumaczenie, jeśli będzie na tyle otwarta, żeby się tym na poważnie zająć. choć bardzo wątpię
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy, niewyspania, zmulenia i deszczu
Cytat:
To nie jest takie gópie ![]() --- 4 godz. spałem ![]() Kothy mnie obudziły, myślałem, że zatłukę Na dodatek leje ciągle, z pięciominutowymi przerwami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

rodzinny kolo 
mam pospane

,
Albo wiem, że skądś kojarzę twarz, ale pojęcia nie mam skąd, i czy mam "cześć" mówić, czy udawać, że nie widzę 

) na stoliku pod laptopa 

i pohuraganowe powietrze

Wiem dlaczego działa USG, RTG, EKG i inne, ale to?