|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
uciekam spać. dobranoc dziewczynki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam to samo - spię wszędzie i o każdej porze a najgorsze jest to że usypiam coraz mocniej...O ile to się dzieje w domu, to spoko....ale w autobusie już nie jest za fajnie. Mniej gonię do kibelka- za to "pary"mi brakuje
![]() |
![]() |
#4683 | ||
Rozeznanie
|
całe 164 cm..
![]() a długa nie wiem.. jutro zmierzę i napiszę.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4684 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedługo Twoja kruszynka będzie taka duża ![]() Cytat:
![]() daj w podpis sobie tak jak ja ![]() nie rozumiem z tym spamowaniem, przecież nie chodzisz po forum i nie prosisz ludzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i dziękuję za miłe słowo ![]() Cytat:
i dostałam kombinezon misiowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4685 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, trzymajcie jutro za mnie kciuki. Właśnie sobie przypomniałam, że jutro GLUKOZA brrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4686 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do krwawienia to nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy nie miałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bynajmniej prze kilka miesięcy wie jak to jest być z J. Lopez ![]()
![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
strippi dziwne ze ten termin ci przesunela bo jak patrze na tabele z centylami to michalek jest posrodku. Hm.. Ciekawe jaki moj juz klocuszek.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój tż właśnie się koło mnie połóżył,przytulił,głaskał brzuszek i.... nagle wypalił: "że Ci się tak chce ... no wiesz to wszystko ,ciąża ,brzuch,rodzenie...." ![]() " a co z mięśniami twojego brzucha ??? " ( ja w myślach : od jutra zaczynam ćwiczyć brzuszki ,pasuje ???) po czym odwracam się do niego i już mam mu odpalić gdy widzę ,że ..... porównuje moje udo do swojego..... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no kawał kawał ![]() leżę i zażywam, a w piątek idę na glukozę ![]() Cytat:
więc idealnie bo tu 27-28 -1100 http://dzieci.civ.pl/waga-dziecka-w-ciazy i nie tylko na tej stronce, na każdej podane jest 1100 na ten tydzień. A na pomiarach wychodziło na każdym 18.02 także nie wiem czemu komputer tak wyliczał.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4691 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
3 rzeczy w ogóle nie dostałam. Więc troszkę się zawiodłam na tej firmie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra idę spać -chyba....- bo od jaaakiegoś czasu nie czuję brzdąca - mam nadzieję ,że nie oszczędza sił na noc.... ![]() buziaczki ,pa,pa .
![]() |
![]() |
#4693 | |
Rozeznanie
|
dziewczyny zmykam do łóżeczka bo jutro o 7 idę na glukozę
![]() ![]() ![]() biorę ze sobą małą reklamówkę na wszelki wypadek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
nestelle bynajmniej takie pupcie mamy za darmoszke ![]()
![]() |
![]() |
#4694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jestem w domu ide spać ![]() jutro o 8.30 dentysta ![]() wow mój maluch ma już podobno 37cm http://www.familyservice.pl/Ciaza/Ka...-tydzien-ciazy
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-11-28 o 22:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4696 |
Zadomowienie
|
Luna wózek quinny speedi 3w1 z fotelikiem maxi cosi.
Kciuki xa wszystkie dzisiejsze wizyty! A my sniadanko, kawka i do pracy.
![]() |
#4697 |
Zadomowienie
|
Witam! Dołączam do grona tych, którym wizaż pozjadał cytaty
![]() Gratuluję wszystkich wizyt, nowych tygodni i dwóch nowych dziewczynek na wątku ![]() ![]() Witam nową mamusię ![]() z tego co pamiętam: zgaga- dopiero niedawno dowiedziałam się co to jest... okropne uczucie i jedyne co pomaga to migdały. jem je garściami ![]() strippi ![]() fajne te koszulki z żyrafą. zamówię taką ale chyba jeszcze nie teraz. Na stronie mojego szpitala napisali, żeby wziąć ze 2-3 koszule. Do porodu dają swoją ale jak potem się leży to jednak ta krew jeszcze leci i może się zabrudzić, więc warto mieć na zmianę Co do szlafroków to do tej pory szukałam jakiegoś grubego i właśnie mnie oświeciło: po co mi taki? i tak w szpitalu jest gorąco więc chyba kupię ten cieniutki który pokazywałyście. cena bardzo przekonująca ![]() joanna i klementyna za nasz 25 tydz ![]() No i relacja z wtorkowej wizyty: oczywiście zapomniałam powiedzieć o połowie rzeczy ![]() Na początek musiałam się zważyć. Zdjęłam buty, wchodzę na wagę a gin z uśmiechem: i co przekroczyliśmy już 60-tkę? szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś między 58 a 59 a tu waga wskazała 59,1 i w ostatniej chwili doskoczyło jeszcze 300g więc ważę już 59,4kg ![]() Potem zaczęłam go pytać o wielkie "P". mówiłam że się wystraszyłam tych krzyków na porodówce i czy jest szansa że jeśli mojej mamie szybko poszło to i mi gładko pójdzie no ale niestety powiedział, że to nie przechodzi z matki na córkę ![]() ![]() poszliśmy na usg i miałam wbite w pamięci żeby zapytać o rączki. no i na szczęście są 2 piękne rączki z paluszkami ![]() ![]() ![]() ![]() lekarz spytał jeszcze jak tam upławy i czy nic nie swędzi albo piecze, zmierzył ciśnienie (teraz już pokazało), zlecił glukozę 75 i mocz na następną wizytę i do widzenia wyszłam i od razu pomyślałam jadę do męża pochwalić się i wtedy sobie uświadomiłam, że nie bardzo mam czym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się teraz poważnie czy nie pojechać gdzieś na usg 3d. Inaczej zwiariuje przez te 4,5tygodnia. Znalazłam w jednej klinice za 160zł i chyba zrezygnuję z jakiegokolwiek prezentu na święta, trochę dołożę i te pieniądze przeznaczę na podejrzenie dzidziusia.
![]() |
#4698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to bylo napewno wiecej niz 21 stopni. twój ginek bardzo zabawny z tą wagą heh ![]() ![]() a ja pierwszy raz od dawien dawna jestem na nogach o tej porze eh zaraz trzeba leciec do dentysty, przy okazji oddac do badania siku a o 14.30 czyli za 7 godzin wizyta ![]() tak tak znowu bede was zameczac odliczaniem i proszem o kciuki ![]() i niech sie synuś potwierdzi (choć niby dala nam 100% ostatnio) bo chcemy już wszystkich o imieniu informować ![]() noi zapomiałam wg was zaczynam 28 tydzień czyli zaczyna 7 miesiac czyli witam się w ![]() ![]()
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-11-29 o 06:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4699 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() u nas piękna i wyspana noc, poza koszmarami że wszystkie ciuszki które mamy dostać dla dziewczynki (a będzie ich pewnie z tonę ![]() ![]() ![]() poza tym powoli się przyzwyczaiłam się do myśli dziewczęcia w moim brzuchu ![]() ![]() wczoraj dla jaj robiłam sobie wróżbę z obrączką i jak nic wychodzi pierwszy chłopak druga dziewczynka a przy trzecim się waha ![]() ![]() miłego ranka wszystkim życzymy!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nestelle twój mąż jest naprawdę pomysłowy ![]() ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2012-11-29 o 07:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4701 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
![]() Jaki ładny wzrost! to może nie mierz koszulki, tylko powiedz dokąd Ci sięga ![]() ja całe życie z profilu jak J.Lo ![]() ![]() Musiałam jej wytłumaczyć, że to dlatego, żebym miała środek ciężkości w tym samym miejscu... dla bezpieczeństwa, żebym się nie wywracała :P Cytat:
![]() Ja wczoraj sobie leżę na łożu, leginsy, koszulka podsunięta pod gardło i tak leżę, leżę... a TŻ: Wiesz... już się przyzwyczaiłem, że masz duży brzuch! Jeszcze jeden taki tekst i zacznę mu dokuczać z zakolami - ma fioła na ich punkcie. A muszę przyznać, że ja nie widzę, żeby mu się czoło cofało :P [QUOTE=kwiatuszekkk21;3787 1110] Najgorsze że mi nie powiedział ile malutki waży ![]() ![]() ![]() Jak to kto wygrał zakład? TY! Z tego co pamiętam mąż za dużo obstawiał :P a co do wagi... ja ostatni raz widziałam 6 z przodu... tak dużo jeszcze nigdy w życiu nie ważyłam ![]() Cytat:
i kciuki trzymam za wiztyę! Dziewuchy... ale w pracy jest niefajnie...
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2012-11-29 o 07:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4702 | ||
Zadomowienie
|
bardzo zabawny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() za trzeci trymestr ![]() Cytat:
![]() mi się dziś śniło, że synek się urodził a potem nagle w ciągu paru dni tak urósł, że ważył już 9kg i był wieeeelki ![]() to chyba w związku z moim dalszym przeżywaniem wtorkowej wizyty i tym, że nie wiem ile synek waży ![]() widziałyście? http://w293.wrzuta.pl/film/7dBnf57mb...walczy_ze_snem ![]() ![]() ![]() ja już chcę takiego bobaska ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4703 |
Wtajemniczenie
|
Tak patrzę na te tabele wag... i ... mój maluszek w 2o+3 tyg miał 450g... ni jak nie mieści się w normie... fakt, że za każdym razem (od początku ciąży) wymiary szkraba wskazują, że jest starszy o tydzień... ale i tak wydaje się ciężki
![]()
![]() |
![]() |
#4704 |
Zadomowienie
|
wrr nie zacytowało
![]() a witam dwie nowe panny na watku trzymam kciuki za dzisiejsze glukozy i wizyty a co do koszuli nocnj tez w nich nie spie ale musze cos sobie sprawic bo wstyd sie przyznac ostatnio mama babci z domu do szpitala mi przywiozła a w domu to spodnie dresowe i t-shirt mi wystarczaja ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4705 |
Zadomowienie
|
Dziś pełne 24tygodnie!
![]() Mąż zabrał mnie wczoraj na kolację do lokalu gdzie mieliśmy wesele. Objadłam się jak głupia, hehe ![]() ![]() ![]() Oby ten dzień jakoś przeleciał.... ![]()
![]() |
![]() |
#4706 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do zakładu to tez myślę, że wygrałam ale dowodów ni ma ![]() a to czemu w pracy niefajnie?
![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() a co do zmęczenia to ja też tak mam i zmeczenie i leń jakiś nic mi sie nie chce a jak wieczorem juz klapne na kanape to nic mnie nie ruszy nawet myśl ze nie ma na jutro obiadu ![]()
![]() |
![]() |
#4708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ehhh dzisiaj w zlym humorze... przez faceta ![]()
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaraz Was nadrabiam... Jaki koszmar wstawać rano do pracy. Zwłaszcza, że muszę teoretycznie podnieść się o 5 rano! A mój Igor chodzi spać w okolicach 22giej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.