|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hejka! U mnie od rana leje, buuuu Kocurek jak u Ciebie, jak się czujesz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zadomowienie
|
Witam się z rana.
U nas pasudna pogoda - mgła i zanosi sie na deszcz. Spać się chce i tyle. Z @ bez zmian. Objawów brak, chociaż mój tż powiedział wczoraj, że chyba się zbliża, bo się zrobiłam czepialska, obrażalska i takie tam ![]() Tylko mnie nie bolą ani piersi, ani brzuch. W przyszłym tyg skoczę na betę, jak moja kumpela z labka wróci z wolnego.
#4773 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale za Ciebie trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z tym PMS to bym się kłóciła ![]() Ja w miesiącu wrześniu kiedy to zrobiłam test pozytywny w życiu bym się tego nie spodziewała bo takie miałam oznaki nadchodzącej @,że to głowa mała ![]() ![]() Byłam naładowana jak bateria R20 ![]() Wszystko i wszyscy mnie wkurzali i to delikatnie mówiąc, darłam się na wszystkich i tak łatwo było mnie wyprowadzić z równowagi,że to koniec. Już nawet mąż mówił,żebym wreszcie dostała ten @ bo tragedia ze mną się dzieje heeheh A tu prosze ![]() Witam się z rana kobietki ze śniadankiem i z brakiem pomysłu co zrobić z dzisiejszym dniem ![]()
![]() |
#4775 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() dobrze, ze juz czwartek,,jeszcze tyylko jutro i sobota w ktora idziemy na andrzejki ![]() Lunka u Ciebie dobrze wszystko? uspokoilo sie juz calkowicie? kocurku? a Ty jak tam? Kwitka trzymasz sie? ale nic mi sie nie chce... w dodatku ttym razem mnie zlapalo zaparcie i popijam herbatke figur... w domu musze zaparzyc siemie lniane... eh.. jakos zdaje mi sie, ze w tym cyklu nici beda... jakos tak mi sie zdaje... po tym zakupieniu olejku arganowego wertuje stronki i coraz bardziej zastanawiam sie nad skomponowaniem sobie samodzielnie kremu... moze nie mozna ale dla ciekawych polecam stronke www.biochemiaurody.com kosmetyki naturalne z ktorych mozna skomponowac sobie to co sie chce.... musze to przemyslec i pogadac z mama..moze jakas zrzutke zrobimy ![]() milego dnia kochane, |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem załamana , 23 dc i mi się zaczyna @ ...cudownie. Oby do 21 stycznia.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłam z wc i oświadczam ze cykl miał 22 dni...dziś mamy 1dc a nie 23 jak myślałam jeszcze kilka minut temu ![]() ![]() do cholery co mogło tak skrócic fl?? według mnie do dziś miała 8 dni a łykam przecież progesteron |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Przyczajenie
|
Byłam u mamy. Nie mam tam neta. Ale staram się nadrobić. Co do kotów...moja kotka też posikuje.Mam koleżankę weterynarza więc kotka ma prywatną opiekę
![]() ![]() ![]() Szykuję się na kolejny 8 cykl. Brak jakichkolwiek niestandardowych objawów. PSM w rozkwicie. Idę dziś z przyjaciółką na pivo. Muszę odpocząć od męża ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() zycze milego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() dupa bo dziś rano znów brązowe plamienie i dwa duże skrzepy ![]() jestem u mamy wiec pukałam do gina ale jak na złość go nie ma ![]() wydaje mi się ze to nie tragedia heh QUOTE=magbes;37871639]dzien dobry ![]() dobrze, ze juz czwartek,,jeszcze tyylko jutro i sobota w ktora idziemy na andrzejki ![]() Lunka u Ciebie dobrze wszystko? uspokoilo sie juz calkowicie? [/QUOTE] no tak jak powyzej czyli nie bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie muszę Wam powiedzieć, że przerwa od wizażu dobrze mi robi (choć co chwilę zastanawiałam się co się u Was dzieje). Wyciszyłam się, znalazłam sobie inne zajęcia żeby tyle nie myśleć. Niestety nie dałam rady Was nadrobić, a że przerwę robię na dłużej to pewnie odezwę się za 2 tygodnie jak zrobię sikańca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zadomowienie
|
LINKA pokielbasil sie ten Twoj cykl.... Przykro mi, przesylam przytulasa. W styczniu masz ta wizyte tak? To licze ze ten lekarz powie Ci co i jak i pomoze.
ASIULA trzymam kciuki za wizyte.
#4784 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Dobry dzień. Głowa mnie boli od rana, a mam dziś sporo pracy. No nic trzeba się wziąć za robotę. Wpadnę w przerwie na II śniadanko zobaczyć co u was słychać
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Tak 21 stycznia wizyta..w sumie czułam podświadomie ze to wina tych plamien , coś sie dzieje z tą fazą lutealną. Mam tego dupka ale dla mnie albo dawka jest za mała albo nie wiem co...zostały mi jeszcze 3 tab a ja już dostalam @ , mam teraz odstawić czy te 3 tab wziąc?? powinnam je brac 16-25 dzien a mam dziś w sumie 1dc chyba
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() A tak poza tym to rzadko, ostatnio obsiusiała mojego manekina (w sensie jego nóżkę), którego przestawiłam ... w sumie może coś z tym przestawianiem jest na rzeczy ... Cytat:
![]() Trzymamy kciuki!
![]() |
#4789 | |||||
Zadomowienie
|
No właśnie leje, a ja mam zepsuty parasol. Muszę sobie zakupić nowy...
![]() I również wzywam Kocurka!!! Dorcia, mam nadzieję, że u Ciebie lepiej? Cytat:
Cytat:
![]() Znam ten ból, bo mój wprawdzie nie bezrobotny, ale czasem zdarzają się przestoje w zleceniach i jak wtedy w domu siedzi to jest nie do wytrzymania... Cytat:
![]() Cytat:
No i również gratuluję 6 miesiąca ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam się czwartkowo! Pogoda dziś nie nastraja pozytywnie. A podobno w weekend ma być mróz i śnieg... ![]() Życzę wszystkim Wam miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Jako mamuśka dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Witam się z urzędu skarbowego, wkurzona i czekająca już ponad pół godziny w kolejce.
Cześć Pszczolko ![]() Linka tule ![]() więcej na telefonie mi się nie chce pisać ![]()
#4792 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym poszła do tej samej na reklamację, niech poprawi to co zrobiła źle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lunka ja bym jednak zadzwoniła do niego albo co, bo coś czuję,że inaczej to się nie uspokoisz jednak ![]() Cytat:
![]() Daj znać jak zrobisz test i zaglądnij do nas czasem! Cytat:
Ja też muszę się za robotę wziąść, ale chęci zupełnie brak.. Kocurku wiem,że nas podczytujesz, więc napisz chociaż jedno zdanie czy już lepiej??? ![]()
![]() |
#4794 | ||||
Zadomowienie
|
Witam się i ja. Już po śniadaniu z córeczką, ona do szkoły ja na wizaz.
Color - ja też nie mam kompletnie pojęcia co dziś robić. Wstawiłam pranie, obiad mam jeszcze z wczoraj.....zostaje mi tylko umyć naczynia i się nudzić. Może jakiś film sobie machnę? Ale i tak pewnie zasnę w połowie. Ta pogoda. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
jejku, co za pogoda, co za dzień!!! ja chce lato.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Krwawie jak zawsze na poczatku @..a czy przy implantacji bóli brzuch jak na @ ???????
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
dziewuchy która miała krwawienie implantacyjne???? bolało czy nie ??????
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to co miałam na pewno było krwawieniem implantacyjnym, ale nie bolało i nie przypominało raczej @, ani plamienia przed @. To był raczej różowy śluz. Nie brudzenie, tylko pastelowo, leciutko różowa wydzielina pomieszana ze śluzem. Było go niewiele i trwało tylko pół dnia w moim przypadku, ale jak już pisałam, nie wiem na 100% czy była to implantacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
na forum innym piszą abym odstawiła dupka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.