|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
![]() Dziewczyn y za czarnowidztwo!Cytat:
Gratuluje 6 miesiąca! Jak ten czas szybko leci![]() Cytat:
![]() Hejka! U mnie od rana leje, buuuu Kocurek jak u Ciebie, jak się czujesz? |
||
|
|
|
#4772 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana.
U nas pasudna pogoda - mgła i zanosi sie na deszcz. Spać się chce i tyle. Z @ bez zmian. Objawów brak, chociaż mój tż powiedział wczoraj, że chyba się zbliża, bo się zrobiłam czepialska, obrażalska i takie tam taaaak? nie zauważyłam(a ja zawsze miałam taki PMS). Tylko mnie nie bolą ani piersi, ani brzuch. W przyszłym tyg skoczę na betę, jak moja kumpela z labka wróci z wolnego.
|
#4773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i mówi na mnie chodzący hormon na początku strasznie mnie to wkurzało ale teraz już sie z tego śmieje![]() Ale za Ciebie trzymam kciuki |
|
|
|
|
#4774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z tym PMS to bym się kłóciła ![]() Ja w miesiącu wrześniu kiedy to zrobiłam test pozytywny w życiu bym się tego nie spodziewała bo takie miałam oznaki nadchodzącej @,że to głowa mała Normalnie wszystko na to wskazywało, było jak co miesiąc,a do tego miałam tak zarąbisty PMS![]() Byłam naładowana jak bateria R20 ![]() Wszystko i wszyscy mnie wkurzali i to delikatnie mówiąc, darłam się na wszystkich i tak łatwo było mnie wyprowadzić z równowagi,że to koniec. Już nawet mąż mówił,żebym wreszcie dostała ten @ bo tragedia ze mną się dzieje heeheh A tu prosze ![]() Witam się z rana kobietki ze śniadankiem i z brakiem pomysłu co zrobić z dzisiejszym dniem
|
|
|
#4775 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() dobrze, ze juz czwartek,,jeszcze tyylko jutro i sobota w ktora idziemy na andrzejki ![]() Lunka u Ciebie dobrze wszystko? uspokoilo sie juz calkowicie? kocurku? a Ty jak tam? Kwitka trzymasz sie? ale nic mi sie nie chce... w dodatku ttym razem mnie zlapalo zaparcie i popijam herbatke figur... w domu musze zaparzyc siemie lniane... eh.. jakos zdaje mi sie, ze w tym cyklu nici beda... jakos tak mi sie zdaje... po tym zakupieniu olejku arganowego wertuje stronki i coraz bardziej zastanawiam sie nad skomponowaniem sobie samodzielnie kremu... moze nie mozna ale dla ciekawych polecam stronke www.biochemiaurody.com kosmetyki naturalne z ktorych mozna skomponowac sobie to co sie chce.... musze to przemyslec i pogadac z mama..moze jakas zrzutke zrobimy ![]() milego dnia kochane, |
|
|
|
#4776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mu wsólczuję..poszlam rok temu do gina i mowie " PANIE DR JESZCZE MIESIĄC I MĄZ MNIE WYWALI Z DOMU , NIECH PAN MNIE RATUJE PRZED BEZDOMNOŚCIĄ,NIECH PAN ZWALCZY MOJ PMS" i tak wysłał mnie na badania prolaktyny ![]() Jestem załamana , 23 dc i mi się zaczyna @ ...cudownie. Oby do 21 stycznia.. |
|||
|
|
|
#4777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłam z wc i oświadczam ze cykl miał 22 dni...dziś mamy 1dc a nie 23 jak myślałam jeszcze kilka minut temu do cholery co mogło tak skrócic fl?? według mnie do dziś miała 8 dni a łykam przecież progesteron |
|
|
|
|
#4779 |
|
Przyczajenie
|
Byłam u mamy. Nie mam tam neta. Ale staram się nadrobić. Co do kotów...moja kotka też posikuje.Mam koleżankę weterynarza więc kotka ma prywatną opiekę
jest zdrowa. Z moich i jej obserwacji wynika, że sika wtedy kiedy czuje się niepewnie. I tu jest pies pogrzebany bo ona czuję się niepewnie gdy zmienia nam się grafik, gdy przychodzą goście, gdy my wychodzimy na dłużej, gdy zmienia się układ mebli itp itd. Więc pozostaję częste pranie i podporządkowanie życia kotce![]() Szykuję się na kolejny 8 cykl. Brak jakichkolwiek niestandardowych objawów. PSM w rozkwicie. Idę dziś z przyjaciółką na pivo. Muszę odpocząć od męża Bezrobotny facet to nieszczęście w domu
|
|
|
|
#4780 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
zycze milego dnia ![]()
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() dupa bo dziś rano znów brązowe plamienie i dwa duże skrzepy jestem u mamy wiec pukałam do gina ale jak na złość go nie ma ![]() wydaje mi się ze to nie tragedia heh QUOTE=magbes;37871639]dzien dobry ![]() dobrze, ze juz czwartek,,jeszcze tyylko jutro i sobota w ktora idziemy na andrzejki ![]() Lunka u Ciebie dobrze wszystko? uspokoilo sie juz calkowicie? [/QUOTE] no tak jak powyzej czyli nie bardzo
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Jak obiecałam tak zaglądam Byłam wczoraj u gina i mam po clo tym razem 1 pęcherzyk, ale piękny - 22,5 mm Kazał działać przez najbliższe 3 dni także wczoraj wzięliśmy się ostro do roboty (wzięłam TŻta na przetrzymanie 3 dni coby się więcej plemniorów zebrało ). Pęcherzyk pęknie dziś albo jutro (ale wczoraj jeszcze test owu negatywny). Kazał się przytulać codziennie albo co drugi dzień. Wybraliśmy tę pierwszą opcję Zobaczymy czy coś się wykluje, ostatnio z 2 pęcherzyków nic nie było, także na nic się nie nastawiam.Ogólnie muszę Wam powiedzieć, że przerwa od wizażu dobrze mi robi (choć co chwilę zastanawiałam się co się u Was dzieje). Wyciszyłam się, znalazłam sobie inne zajęcia żeby tyle nie myśleć. Niestety nie dałam rady Was nadrobić, a że przerwę robię na dłużej to pewnie odezwę się za 2 tygodnie jak zrobię sikańca Buziaki i powodzenia
|
|
|
|
#4783 |
|
Zadomowienie
|
LINKA pokielbasil sie ten Twoj cykl.... Przykro mi, przesylam przytulasa. W styczniu masz ta wizyte tak? To licze ze ten lekarz powie Ci co i jak i pomoze.
ASIULA trzymam kciuki za wizyte.
|
#4784 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień. Głowa mnie boli od rana, a mam dziś sporo pracy. No nic trzeba się wziąć za robotę. Wpadnę w przerwie na II śniadanko zobaczyć co u was słychać
|
|
|
|
#4786 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Tak 21 stycznia wizyta..w sumie czułam podświadomie ze to wina tych plamien , coś sie dzieje z tą fazą lutealną. Mam tego dupka ale dla mnie albo dawka jest za mała albo nie wiem co...zostały mi jeszcze 3 tab a ja już dostalam @ , mam teraz odstawić czy te 3 tab wziąc?? powinnam je brac 16-25 dzien a mam dziś w sumie 1dc chyba
|
|
|
|
#4788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
nasza za to siusia jak ma ruję (niestety, nie jest sterylizowana)A tak poza tym to rzadko, ostatnio obsiusiała mojego manekina (w sensie jego nóżkę), którego przestawiłam ... w sumie może coś z tym przestawianiem jest na rzeczy ... Cytat:
fajnie, że zaglądasz.Trzymamy kciuki!
|
|
#4789 | |||||
|
Zadomowienie
|
No właśnie leje, a ja mam zepsuty parasol. Muszę sobie zakupić nowy...
![]() I również wzywam Kocurka!!! Dorcia, mam nadzieję, że u Ciebie lepiej? Cytat:
Cytat:
![]() Znam ten ból, bo mój wprawdzie nie bezrobotny, ale czasem zdarzają się przestoje w zleceniach i jak wtedy w domu siedzi to jest nie do wytrzymania... Cytat:
![]() Cytat:
No i również gratuluję 6 miesiąca Cytat:
![]() Witam się czwartkowo! Pogoda dziś nie nastraja pozytywnie. A podobno w weekend ma być mróz i śnieg... Nawet nie mam o czym pisać. Wczoraj sobie trochę podziałaliśmy z TŻ, teraz chyba wezmę go na przetrzymanie, wzmocnimy żołnierzyki i pukniemy się jak spadnie tempka. Póki jej poziom kształtuje się na poziomie 36,6-36,7. Życzę wszystkim Wam miłego dnia
|
|||||
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Jako mamuśka dobrze
![]() ale ząb mnie boli dziś od rana, a od niego cała głowa mi pęka. Najgorsze jest to, że boli ząb, którego niedawno leczyłam. Chyba dentystka coś spieprzyła. Nie chce już do niej wracać, a nie wiem czy inny dentysta będzie chciała zająć się zębem "spapranym" przez innego lekarza. No nic będę musiała spróbować się zarejestrować, ale dziś to chyba nie mam na to sił. Popracuję, nastawię pranie, zrobię obiad i położę się spać.
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z urzędu skarbowego, wkurzona i czekająca już ponad pół godziny w kolejce.
Cześć Pszczolko Linka tule ![]() więcej na telefonie mi się nie chce pisać do wieczora
|
#4792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym poszła do tej samej na reklamację, niech poprawi to co zrobiła źle. |
|
|
|
|
#4793 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[/QUOTE]Lunka ja bym jednak zadzwoniła do niego albo co, bo coś czuję,że inaczej to się nie uspokoisz jednak Cytat:
![]() Daj znać jak zrobisz test i zaglądnij do nas czasem! Cytat:
Ja też muszę się za robotę wziąść, ale chęci zupełnie brak.. Kocurku wiem,że nas podczytujesz, więc napisz chociaż jedno zdanie czy już lepiej???
|
|
|
#4794 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja. Już po śniadaniu z córeczką, ona do szkoły ja na wizaz.
Color - ja też nie mam kompletnie pojęcia co dziś robić. Wstawiłam pranie, obiad mam jeszcze z wczoraj.....zostaje mi tylko umyć naczynia i się nudzić. Może jakiś film sobie machnę? Ale i tak pewnie zasnę w połowie. Ta pogoda. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jejku, co za pogoda, co za dzień!!! ja chce lato.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Krwawie jak zawsze na poczatku @..a czy przy implantacji bóli brzuch jak na @ ???????
|
|
|
|
#4796 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuchy która miała krwawienie implantacyjne???? bolało czy nie ??????
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to co miałam na pewno było krwawieniem implantacyjnym, ale nie bolało i nie przypominało raczej @, ani plamienia przed @. To był raczej różowy śluz. Nie brudzenie, tylko pastelowo, leciutko różowa wydzielina pomieszana ze śluzem. Było go niewiele i trwało tylko pół dnia w moim przypadku, ale jak już pisałam, nie wiem na 100% czy była to implantacja.
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
na forum innym piszą abym odstawiła dupka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

ma 4,65 cm i wdg USG pokrywa się praktycznie z tamtym bo ostatnio mialam ze termin porodu na 16 a dziś na 15 więc dzidzia starsza niby o 6 dni od OM.
taaaak? nie zauważyłam(a ja zawsze miałam taki PMS).