|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
|
|
|
|
#2343 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Konto usunięte
|
ja tez nie czytam :P modyfikuje kupione bombki haha
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie - i wstyd totalny, bo chyba nie zrobię wyzwania jakie sama wymyśliłam - 2 książki przeczytałam, a Pan Tadusz co go zakupiłam i miałam czytać za dużo waży żebym go dała radę czytać w łóżku (noga mnie boli jak książka na niej leży), a siedzieć przy biurku nie dam rady... A chyba nic innego w domu z klasyki nie mam
![]() Ktoś już wszystko przeczytał i ma propozycje na grudzień? ![]() ![]() ![]() Ja siedzę na all i zastanawiam się co by tu nie kupić - głównie dla koparki.... Ciągle mnie kopie - tylko nie wiem, czy kupie "kup! kup!" czy kopie "nigdy w życiu!"
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mam pokopany cały brzuch, mała nie spała całą noc, chyba że kopie też przez sen. Nadal nie śpi... Z tego wszystkiego paw rano, cała jestem obolała...
|
#2349 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dzień dobry
![]() Praktyki nie były takie złe - jak dotarłyśmy na miejsce, to okazało się, że 3 osoby muszą iść na inny wydział pomagać robić bombki i inne ozdoby świąteczne. A reszta zostaje z dziećmi robić jakieś wróżby andrzejkowe. To tamte się rzuciły że chcą zostać, to my z przyjaciółką i jeszcze inną dziewczyną musiałyśmy iść ![]() W sumie nie było źle, ale co to za praktyki? Ja dzieci nie lubię, ale wszyscy powinniśmy tam zostać, bo na pracy z dziećmi teraz moje praktyki polegają. Wkurzające, i co, ktoś spyta ,,co robiłaś na praktykach''? Bombki Od wczoraj czytam ,,Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły'' z literatury na sesję
|
|
|
|
#2350 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja jeszcze w łóżku. Przez tę pogodę nie mam siły zwlec się z łóżka. Tylko bym spała i spała, chyba zapadam w sen zimowy ![]() Ja lubię pracę z dziećmi i bardzo mi tego brakuje, ale to prawda, że w takim zawodzie robi się różne rzeczy zupełnie z dziećmi niezwiązane. Zarówno w szkołach tak jest, jak i w poradniach czy świetlicach. Kiedyś pracowałam na świetlicy środowiskowej i bardzo fajnie wspominam tę pracę. Tylko, że ja akurat z dziećmi z rodzin dysfunkcyjnych i zagrożonych patologią, więc wesoło wcale nie było. A wręcz przerażająco czasami. Scarlett weź gdzieś zarchiwizuj to, co piszesz o swojej córce, jak dorośnie i jej pokażesz, to się zdziwi jak strasznie swojej mamusi dokuczała ![]() Mi z pracą idzie wolno, ale idzie Gdyby nie zajęty weekend, to bym skończyła do niedzieli. Ale w piątek pomagam siostrze w przeprowadzce, a w sobotę jadę na imieniny do siostry TŻ. Nie ma szans, żeby się wyrobić. Jadę dziś do trzeciego już miasta z kolei po jakieś buty na zimę, bo normalnie w naszej dziurze coś dostać graniczy z cudem No i chyba będzie trzeba jeszcze skoczyć dziś do weta, albo poproszę rodziców, żeby sami poszli, bo Denisowi ta "bańka" się powiększyła i chyba nie ma zamiaru się wchłonąć sama Tak mi go szkoda jak na niego patrzę. Oszpeciło mi go to paskudne psisko
|
|
|
|
#2351 |
|
Konto usunięte
|
Dziendobry
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedaczek z Twojej psiny - na pewno dalej jest śliczny. Ja tam mam jamnikofilię - wszystkie psy się dzielą na jamniki i resztę ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Ja z kolei po tej upiornej nocy siadłam do skanera - trudno mi robić coś innego, zawsze trochę tych papierów mniej (ale wciąż i tak za dużo).... Teraz mi się spać zachciewa, ale mała wciąż tańcuje....
|
|
#2353 |
|
Rozeznanie
|
Mój to posokowiec bawarski - taki wyższy jamnik
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
a z fotki bardzo jamnikowato wygląda - moja koleżanka miała posokowca - przecież to chyba najłagodniejszy pies świata - nie wiem czy wszystkie takie, ale jak można takie spokojne stworzonko zaatakować no!
![]() ![]()
|
#2355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój to taki głupolek jeszcze, dopiero co rok skończył. To taki przyjaciel wszystkich i wszystkiego. Każdego kocha, z każdym się bawi, każdego wita, nawet na spacerach. A wtedy na tego amstaffa nawet nie patrzył, bo był zajęty wąchaniem (to jego obsesja). Później wstawię zdjęcia jak wygląda
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Joakoz86 - jak Danuta Wałęsa idzie?
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Scarlett: biedaczysko, może się tak wymęczy w Twoim brzuchu, że potem będzie mega grzeczna :d
a co do Twoich preferencji psowych: to ja mam Jamnika a właściwie to jamniczkę. ![]() Joakoz: Mi też się nie chciało wstać. Chciałabym wolne mieć Mi się udało kupić w Deuchmanie ostanią parę w moim rozmiarze. Na przecenach mam plan jakieś skórzane dorwać ![]() Biedny Denisek, dobrze, że go chociaż to nie boli. Co do posokowców bawarskich to moja koleżanka ma i strasznie im rozrabia. Mieszkają w bloku, wszystko im niszczy i muszą go w klatce trzymać. I tez kuzynka miała i zdemolował im całe mieszkanie również. Podobno straszne rozrabiaki z tych psów. Zaczęłam "Milczącą dziewczynę" Tess Gerritsen i jak na razie wciąga
|
|
|
|
#2358 | |
|
Rozeznanie
|
Jestem w połowie i na razie stoję przez pracę dyplomową, ruszę dalej gdzieś tak za 2 tygodnie. Opinię napiszę dopiero jak skończę.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Mi strasznie mi szkoda tego psa koleżanki, domyślam się, że jakby się wyszalał to był inny ale im się nie chce z nim wychodzić więc się biedak męczy. Oni po prostu nie ogarnęli, że to taka rasa. Myślę, że taki pies to wyzwanie. Powinni byli wziąć jakiegoś jorka albo jamnika.
|
|
|
|
#2360 |
|
Rozeznanie
|
Tak wygląda bok Denisa i kilka jego zdjęć "portretowych"...
|
|
|
|
#2361 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zadomowienie
|
Ojejjj ale słodziak
Dopiero wstałam. Trzymajcie kciuki bo wzięłam się za poszukiwanie pracy. A i do WORDU dziś lecę zapisać się na egzamin (TŻ zdał w zeszłym tygodniu). Koniec użalania się nad sobą, trzeba zacząć wreszcie coś robić! |
|
|
|
#2363 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Bidulek
![]() Ale ogólnie bardzo ładny pies
|
|
|
|
#2364 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję w imieniu Deniska
|
|
|
|
#2365 | ||
|
Zakorzenienie
|
o jaaa. Piękny jest
wg zdjęcie nr 3-jakby mówił "co ty robisz? Weź się odczep z tym aparatem" ![]() Cytat:
:-(Cytat:
|
||
|
|
|
#2366 |
|
Konto usunięte
|
Ja póki co psa nie planuje:P szkoda by siedział sam w domu
Jeszcze w łóżeczku leze
|
|
|
|
#2367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam skórzane z CCC - takie za kostkę, wiązane, ale też na zamek - dobre na moje puchące już nieco stopy. Mordeczka taka słodka, że nic tylko dać mu buziaka. Duże te gule na boku... Ja bym chyba nie odpuściła tamtemu dziadowi - raz cierpienie psa, dwa zdrowy był, a teraz bulisz weterynarzowi, a ten dziad się cieszy. Cytat:
![]() ![]() Własny rozumek ma...
|
|
#2368 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Po prostu poczuliśmy się jak darmowa siła robocza. Właśnie praktyki miałyśmy w świetlicy środowiskowej
|
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ma 9 lat i sobie nie wyobrażam co bym zrobiła jakby jej się coś stało. Jest taka kochana Kilka lat temu też ją pogryzł amstaff i byłam załamana. Ale wywinęła się z tego i mam nadzieję, że z Denisem też będzie wszystko okej. |
|
|
|
|
#2370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

książka, tylko fabuła kiepska 

Mi się udało kupić w Deuchmanie ostanią parę w moim rozmiarze. Na przecenach mam plan jakieś skórzane dorwać 

:-(