Wszystko o Avonie - Część II - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-24, 18:29   #4981
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
on właściwie nie jest ciemny jak podkład na przykład, tylko przyciemnia trochę skórę po nałożeniu. ciężko to opisać, ale daje taki lekki efekt. wiesz, tak najlepiej to zamówić próbki, to będziesz wiedziała. efekt jest widoczny po kilku zastosowaniach, ale nie jakiś drastyczny (murzynki z Ciebie nie zrobi, nie martw się). efekt jest dość naturalny. a stosowałam i ja i mama o trochę bledszej cerze i jest ok.
z tym to dluga historia jest,moja konsultantka nie ma probek i nigdy mi nie przychodza jak zamawiam, a wizazanki polecily mi bym wypelnila ankiete do Avonu i wypelnilam dzwonili w czwartek kolo 16-bylam w szkole, tata powiedzial ze maja dzwonic pozniej i wiecej nie zadzwonili- a mam milego tate ,pewnie sie przestraszyli .
A wypelnialam ankiete ze maja dzwonic wieczorem dzwonili kolo 16 a ja chwile pozniej wrocilam i do dzis sie nie odezwali

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 18:30   #4982
Mysia=)
Raczkowanie

Powtarzam pytanie. Jest katalog 5??
Stary 2007-02-24, 18:35   #4983
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia=) Pokaż wiadomość
Powtarzam pytanie. Jest katalog 5??
tak jest
Stary 2007-02-24, 18:40   #4984
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
On jest brazujacy? Bylam przekonana,ze tylko rozswietlajacy
Jeśli mowa o tym z solutions to zamówiłam próbki ..chciałam się przekonać czy mi podpasuje ten kremik..bo podkład jest dla mnie za ciężki a taki lekko rozswietlająco brązujący kremik byłby idealny..mam cere taką że czoło się błyszczy ale policzki i reszta normalne ( troche z tendencja do podrażnień). Po tym kremie strasnzie błyszczy twarz!!! Myślałam że to kwesia aż on wsiąknie..a tu nic..i trzeba dobrze rozsmarować żeby nie było jakiś niedociągnieć Dla osób z suchą cera bedzie idealny ale z mieszaną bądź tłustą odpada! Zresztą jak poczytałam opinie to przeważnie jest więcej na nie.
Dobrze że najpierw kupiłam próbki a nie kremik..bo by mi się nie przydał

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 18:50   #4985
Mysia=)
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
tak jest

Gdzie?? xD
Stary 2007-02-24, 18:53   #4986
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia=) Pokaż wiadomość
Gdzie?? xD
Tutaj na strone do pobrania
http://www.avoninfo.yoyo.pl/index.php?id=61
i na www.avon.com.pl do przegladniecia

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 19:03   #4987
Vrenth
Zadomowienie

krem jest również trochę koloryzujący i to zależy od cery czy się świeci. zapomniałam, że to Ty masz przejścia z próbkami. jak widać po opiniach http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10140 na bardziej tłustej cerze efekt nie jest dobry. dla cery normalnej to poprostu lekki nawilżający kremik, nieco poprawiający wygląd cery. ciężko to określić - mama jak stosowała próbki to wyglądała jakoś tak lepiej - mniej zmęczona czy coś...
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-24, 19:13   #4988
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Ja mam ten krem i najbardziej z niego to mi się podoba....zapach a poza tym to nie jest jakiś szczególny, jeśli bym nie użyła na niego pudru sypkiego to bym świeciła jak latarnia :P , ogólnie nic szczególnego nie robi, no może nawilża i leciuteńko brązuje.
Stary 2007-02-24, 21:06   #4989
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Składam jednak na II termin z k03 Wezmę sobię wodę Pączek Róży, zamiast Magnolii w kolejnym katalogu. Mam nadzieję, że wystarczy dla mnie tego pączka

Hmm a ktoś ostrzeżenie dostał
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 08:37   #4990
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Jeśli mowa o tym z solutions to zamówiłam próbki ..chciałam się przekonać czy mi podpasuje ten kremik..bo podkład jest dla mnie za ciężki a taki lekko rozswietlająco brązujący kremik byłby idealny..mam cere taką że czoło się błyszczy ale policzki i reszta normalne ( troche z tendencja do podrażnień). Po tym kremie strasnzie błyszczy twarz!!! Myślałam że to kwesia aż on wsiąknie..a tu nic..i trzeba dobrze rozsmarować żeby nie było jakiś niedociągnieć Dla osób z suchą cera bedzie idealny ale z mieszaną bądź tłustą odpada! Zresztą jak poczytałam opinie to przeważnie jest więcej na nie.
A mi się po tym kremie twarz nie błyszczy,chociaż mam mieszana cerę. Może na początku przez ccwilę, ale to naprawdę tylko moment. Leciutko brązowi twarz, nadaje jej świeży, zdrowy wygląd. Ja go bardzo lubię i zamawiam od kiedy tylko pojawił się jako DEMO. Aha... na lato jest dla mnie za ciężki
Stary 2007-02-25, 09:38   #4991
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
mam pytanie odnośnie żelu celebrete me - czy wam tez tak wysusza skórę, bo mnie bardzo, używałam innych żeli z tej serii i nie mialam problemów takich natomiast teraz mam bardzo suchą skórę
Ja tez miałam strasznie wysuszona skóre po uzycu tego żelu. Az wylądowałam u dematologa, bo myślałam że się zadrapie Dezodoranty z tej serii to duszacy smrodek, uzywałam potem jako odświeżacza w łazience, po czym i tak wietrzyłam

Cytat:
on właściwie nie jest ciemny jak podkład na przykład, tylko przyciemnia trochę skórę po nałożeniu. ciężko to opisać, ale daje taki lekki efekt. wiesz, tak najlepiej to zamówić próbki, to będziesz wiedziała. efekt jest widoczny po kilku zastosowaniach, ale nie jakiś drastyczny (murzynki z Ciebie nie zrobi, nie martw się). efekt jest dość naturalny. a stosowałam i ja i mama o trochę bledszej cerze i jest ok.
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
On jest brazujacy? Bylam przekonana,ze tylko rozswietlajacy
Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Cytat:
krem jest również trochę koloryzujący i to zależy od cery czy się świeci. zapomniałam, że to Ty masz przejścia z próbkami. jak widać po opiniach http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10140 na bardziej tłustej cerze efekt nie jest dobry. dla cery normalnej to poprostu lekki nawilżający kremik, nieco poprawiający wygląd cery. ciężko to określić - mama jak stosowała próbki to wyglądała jakoś tak lepiej - mniej zmęczona czy coś...
Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ja mam ten krem i najbardziej z niego to mi się podoba....zapach a poza tym to nie jest jakiś szczególny, jeśli bym nie użyła na niego pudru sypkiego to bym świeciła jak latarnia :P , ogólnie nic szczególnego nie robi, no może nawilża i leciuteńko brązuje.
Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
A mi się po tym kremie twarz nie błyszczy,chociaż mam mieszana cerę. Może na początku przez ccwilę, ale to naprawdę tylko moment. Leciutko brązowi twarz, nadaje jej świeży, zdrowy wygląd. Ja go bardzo lubię i zamawiam od kiedy tylko pojawił się jako DEMO. Aha... na lato jest dla mnie za ciężki
Ja mam ochote na ten kremik. Ale nie pamietam, która z Was pisała, że dostała po nim wysypu??
Mam skóre mieszana i boje się efektu latarni morskiej, ale widze, że nie wszystkim z Was świeci się twarzyczka. Godne zastanowienia nad zakupem....
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-25, 09:56   #4992
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam a ja mam pytanie czy ktoras z Was miala ten podwojny krem liftingujacy pod oczy? czy moze lepszy jest w tej serii przeciw pierwszym oznakom starzenia? jesli mozna to prosze o opinie bo nie wiem na ktory sie zdecydowac. Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Witaj....ja używałam dość długo Anew Retroakctiv+ - to jest żel pod oczy, zawsze byłam z niego b. zadowolona - jest lekki i bardzo ładnie nawilża i wygładza skórę, nie wygląda na zmęczoną po jego użyciu. Uważam że na twój wiek będzię najodpowiedniejszy - polecam. Teraz używam Anew Alternativ (nowość w 04kat.) i jestem również b. zadowolona, mam 32 lata(12 marca skończę) i cienie pod oczami, dlatego wybrałam ten krem, jest rewelacyjny. pozdrawiam
Stary 2007-02-25, 10:07   #4993
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A mi się podobają jedynie "perfumy" Freya z konkurencji, a Avon raczej nie ma ich dobrych. Kiedyś spodobały mi się Extraordinary, ale szybko się*znudziły. Teraz podobają mi się męskie TTA i Midnight, a reszta w ogóle.
o Extraordinary mam podobne zdanie kiedys byłam nimi zafascynowana, kupiłam dwa flakoniki i niestety czar prysł
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 10:49   #4994
aniatko
Raczkowanie

Ja mam ochote na ten kremik. Ale nie pamietam, która z Was pisała, że dostała po nim wysypu??
Mam skóre mieszana i boje się efektu latarni morskiej, ale widze, że nie wszystkim z Was świeci się twarzyczka. Godne zastanowienia nad zakupem....[/quote]
ja mam cerę mieszaną i dla mnie ten krem jest super,daje efekt lekkiej opalenizny,to tak jakbyś nałożyła bardzo leciutki podkład...przy tym dobrze nawilża-takie połączenie podkładu z kremem,moim zdaniem godny polecenia
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 11:11   #4995
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Mam skóre mieszana i boje się efektu latarni morskiej, ale widze, że nie wszystkim z Was świeci się twarzyczka. Godne zastanowienia nad zakupem....
Teraz mi się przypomniało, że kiedyś też dostałam po nim krostek, ale to jak trzymałam go w lodówce, jak wyjęłam z lodówy to było już ok i nigdy więcej się to nie powtórzyło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-25, 11:27   #4996
aniatko
Raczkowanie

tak się zasatanawiam nad kremem do skóry wokół oczu...bo z tego co czytam to widzę że nie które z was już takich kremów używają nie mając 25 lat...czy jest jakiś warty polecenia?bo chyba wchodzę w grę tylko te z serii anew Clinical dermokosmetyki?ja kończę w tym roku 23i na razie boję się stosować takich kremów,czy one mogą zaszkodzić?
Stary 2007-02-25, 11:38   #4997
varda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
tak się zasatanawiam nad kremem do skóry wokół oczu...bo z tego co czytam to widzę że nie które z was już takich kremów używają nie mając 25 lat...czy jest jakiś warty polecenia?bo chyba wchodzę w grę tylko te z serii anew Clinical dermokosmetyki?ja kończę w tym roku 23i na razie boję się stosować takich kremów,czy one mogą zaszkodzić?
Zaszkodzić nie zaszkodzą mogę jedynie podrażnić powieki, ale to już kwestia dobrego doboru kremu. Tu chyba sprawdza się jedynie metoda prób i błędów. Ten krem z Anew jest fajny, nie słyszałam jeszcze złego słowa na jego temat od moich klientek. Spróbuj

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 11:38   #4998
Ulaczek
Rozeznanie

[quote=lemoorka;3786159]Ja tez miałam strasznie wysuszona skóre po uzycu tego żelu. Az wylądowałam u dematologa, bo myślałam że się zadrapie Dezodoranty z tej serii to duszacy smrodek, uzywałam potem jako odświeżacza w łazience, po czym i tak wietrzyłam

o jejku nie no ja tak nie mam, ale czuję ze skóra na rekach jest sucha i muszę używać kremy do rąk - a muszę powiedzieć że ja rzadko używam kremów do rąk nie wiem moze jestem dziwna ale po użyciu takich kremów mam tłustą skórą na rękach
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 11:51   #4999
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Ja tez miałam strasznie wysuszona skóre po uzycu tego żelu. Az wylądowałam u dematologa, bo myślałam że się zadrapie Dezodoranty z tej serii to duszacy smrodek, uzywałam potem jako odświeżacza w łazience, po czym i tak wietrzyłam

Ja też mam ten kremik.Jestem z niego nawet zadowolona bo kolorek delikatny nadaje ale jednak minusem jest to,że się świecę po nim i muszę się nieco przypudrowac.A dodam,że wcale nie mam tłustej skóry,powiedzialabym,że mam skórę normalną,czasem troszkę przesuszoną nawet.Dlatego jeśli chodzi o ten krem to mimo fajnego kolorku(zwłaszcza teraz zimą kiedy jestem bledziochem na maxa)to nieprędko kupię znowutaki sam.Myślę,że przetestuję jakieś inne tego typu kremy...może nie będę się świecić.
Stary 2007-02-25, 11:55   #5000
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
Zaszkodzić nie zaszkodzą mogę jedynie podrażnić powieki, ale to już kwestia dobrego doboru kremu. Tu chyba sprawdza się jedynie metoda prób i błędów. Ten krem z Anew jest fajny, nie słyszałam jeszcze złego słowa na jego temat od moich klientek. Spróbuj
będę musiała się przymierzyć do jakiegoś-w końcu lepiej zadbać za młodu niż potem wydawać kase na już istniejące zmarszczkihehe
Stary 2007-02-25, 12:05   #5001
agusiia69
Zakorzenienie

ehh..
zamówienie u swojej konsultatnki składam dopiero 6 marca i boje sie że do tego czasu wykupią rzeczy z internetowej te na których mi zależy;/

kiedy najwcześniej jest pierwsze zamówienie z kat 04 jest?? i czemu są różne terminy??
Stary 2007-02-25, 12:11   #5002
Maricken
Zadomowienie

Aniatko: Spróbuj czegoś lżejszego może, ja polecam żel z peptydami z solutions. Osobiście na anew bym się jeszcze nie zdecydowała
Stary 2007-02-25, 12:17   #5003
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
ehh..
zamówienie u swojej konsultatnki składam dopiero 6 marca i boje sie że do tego czasu wykupią rzeczy z internetowej te na których mi zależy;/

kiedy najwcześniej jest pierwsze zamówienie z kat 04 jest?? i czemu są różne terminy??
to zależy od tego w jakim dniu wysyłkowy twoja konsultantka jest,a to zależy od regionu Polski chyba...oznaczone są literkami od A do...chyba H?albo dalej,np ja jestem Fskładam zamówienie z katalogu 04 także 6 marca...
co do oferty internetowej to rzeczywiście np przy dniu w.F niektóre produkty już nie są dostępneniestety...ale co mają mówić osoby z dnia np H...tak to już jest...
Stary 2007-02-25, 12:19   #5004
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
to zależy od tego w jakim dniu wysyłkowy twoja konsultantka jest,a to zależy od regionu Polski chyba...oznaczone są literkami od A do...chyba H?albo dalej,np ja jestem Fskładam zamówienie z katalogu 04 także 6 marca...
co do oferty internetowej to rzeczywiście np przy dniu w.F niektóre produkty już nie są dostępneniestety...ale co mają mówić osoby z dnia np H...tak to już jest...
no właśnie.. trochę bezsens moim zdaniem..

mam pytanko dotyczące perfum Always.. miała go któraś?? czy jest on trwały?? mam zamiar go kupić, ale musze wiedziec czy warto
Stary 2007-02-25, 12:20   #5005
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Aniatko: Spróbuj czegoś lżejszego może, ja polecam żel z peptydami z solutions. Osobiście na anew bym się jeszcze nie zdecydowała
no też tak dochodzę do wniosku...przejrzałam własnei katalog i seria anew jeszcze mnei odstrasza...zacznę po 25szkoda że ten żel z peptydami nei ejst w 04 w promocjii...poczekam bo chyba zazwyczaj jest tańszy
Stary 2007-02-25, 12:27   #5006
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
no właśnie.. trochę bezsens moim zdaniem..

mam pytanko dotyczące perfum Always.. miała go któraś?? czy jest on trwały??
ja mam całą trylogięz całej trójki,choć wszystkie są bardzo łande,chyba Always podobają mi się najmniej-zresztą to kwestia gustu-zapach jest owszem bardzo trwały-wyswtarczy raz psiknąć i będzie się trzymał bardzo długo-świeży,trudno mi powiedzieć-polecić czy nie...
Stary 2007-02-25, 12:33   #5007
*lotte*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość

o jejku nie no ja tak nie mam, ale czuję ze skóra na rekach jest sucha i muszę używać kremy do rąk - a muszę powiedzieć że ja rzadko używam kremów do rąk nie wiem moze jestem dziwna ale po użyciu takich kremów mam tłustą skórą na rękach
krem do rąk z MMM nie pozostawia tłustej wartswy
*lotte* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 12:33   #5008
naataliaa***
Raczkowanie

Ja mam pytanie odnośnie tego tuszu dwustronnego z odżywka z oferty intenetowej?Czy miała go może któraś z was?Szukałam na KWC ale niestety nie znalazłam.Cena jest naprawde niewielka i dlatego się nad nim zastanawiam,ale chyba głownie ze względu na odżywkę...Bo jakoś nie wierzę,żeby sam tusz był jakiś rewelacyjny
Jesli któraś z was go miała to prosze o opinię
Stary 2007-02-25, 12:42   #5009
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Ja mam pytanie odnośnie tego tuszu dwustronnego z odżywka z oferty intenetowej?Czy miała go może któraś z was?Szukałam na KWC ale niestety nie znalazłam.Cena jest naprawde niewielka i dlatego się nad nim zastanawiam,ale chyba głownie ze względu na odżywkę...Bo jakoś nie wierzę,żeby sam tusz był jakiś rewelacyjny
Jesli któraś z was go miała to prosze o opinię
Ja go nie miałam bo miałam wtedy czas henny zamiast tuszu ale klientki go brały i były bardzo zadowolone i teraz ciągle o niego jeszcze pytają. Tusz był w porządku, wodotrysków nie ma co się się spodziewać, ale na rzęsach innych wyglądał bardzo przyzwoicie
Stary 2007-02-25, 12:48   #5010
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Ja go nie miałam bo miałam wtedy czas henny zamiast tuszu ale klientki go brały i były bardzo zadowolone i teraz ciągle o niego jeszcze pytają. Tusz był w porządku, wodotrysków nie ma co się się spodziewać, ale na rzęsach innych wyglądał bardzo przyzwoicie
Dziękuję W takim razie mysle,ze się skuszę i wypróbuję tez na sobie.Od lat maluje rzęsy a przyznam,ze jeszcze odżywki nie widziały i zrobiły się już dużo słabsze i krótsze niestety

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości