|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej część V
Kinga
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Kurcze, nie traktuję seriali poważnie i jakoś nie przeżywam ''nieszczęść'' bohaterów, ale teraz jest mi żal Magdy :/ Jak Igor jej wykręci taki numer, to ona już się chyba zupełnie załamie.
|
|
|
#1322 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Edit: Jaka Kinga poroniła? Edit2: Dobra, sprawdziłam w google wiem kto to. Czy dobrze pamiętam, że ona sceny poronienia grała gdy sama była w realnej ciąży? ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Do momentu śmierci jego ukochanej w szpitalu (chyba miała białaczkę dziewczyna) byłam w stanie zdzierżyć ekscesy Igora. Potem miałam już go coraz bardziej dość.
Edytowane przez AtomowaBomba Czas edycji: 2012-11-29 o 15:00 |
||
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, aktorka była wtedy w ciąży.
|
|
|
#1324 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1325 |
|
Raczkowanie
|
wątek z Igorem - masakra, ale z niego zawsze lovelas był.
w ogóle.. zwróciłyście wczoraj uwagę na strój Marty? jak jechała z szefem na nagranie tego ekologicznego programu to była w czarnym płaszczu z żółtymi elementami, a jak już wracała z tą koleżanką .. ( nie mam pojęcia jak się nazywa) to była inaczej ubrana w ciemno zielony płaszcz ![]() znowu niedociągnięcie...
|
|
#1326 |
|
Zadomowienie
|
za przeproszeniem- przestanie kwękać i się ślimaczyć, że go nie ma jeszcze..
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ona w ogóle jak mówi to jakoś tak dziwnie i oczami jakby przewracała
.Cytat:
Irytowała mnie swoim zachowaniem.
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
zauważyłyście że w odcinku wcześniejszym 1673 jak Borys siedział i pił to dzwonił do niego Aleks - oczywiście ich głośny standardowy dzwonek się odezwał a jak pokazali telefon to on miał znaczek że jest wyciszony
no chyba że ja się nie znam na nokiach było to dokładnie w 4:57 minucie![]() zuzanna90 - Marta miała wychodząc z planu inną kurtkę, torebkę i dodatkowo szalik
|
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
no to będzie akcja "promocja normalnego życia z HIV" z pewnością urodzi zdrowe dziecko
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Na wakacjach czytałam, że Zuza będzie miała cesarkę i będzie w stanie krytycznym.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
hehewątek z Igorem - porażka ![]() wkurzające dla mnie jest też to, że z Orłowa zrobili jakiegoś zdesperowanego maniaka...to nie ten typ!....przesadzili z tym nieco |
||
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1333 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Raczkowanie
|
Co czeka bohaterów "Na Wspólnej" w pierwszych dniach 2013 roku?
Data publikacji: 29 listopada 2012 Data aktualizacji: 29 listopada 2012 Opisy odcinków 1687-1688 ODCINEK 1687 Weronika w szpitalu Weronika w szpitaluWeronika idzie do szpitala. Żegna się z dziećmi. Antosia (Gabrysia Jeżółkowska) nie martwi się – przecież mama obiecała jej, że wyzdrowieje… Po południu do Roztockich dzwoni Bożena (Bogusława Pawelec). Od wnuczki dowiaduje się, że Weronika będzie dzisiaj operowana, bo ma raka! Przerażona Wielgoszowa natychmiast jedzie do szpitala. Przed blokiem operacyjnym spotyka załamanego Adama (Zbigniew Stryj)… Agnieszka (Katarzyna Walter) mówi Ewie, że Borys (Oleg Sawkin) wciąż nie chce współpracować. Hofferowa przypomina sobie, że Orłow podejrzewał, iż ktoś go wrabia morderstwo Wiśniaka… Olszewska przychodzi do Borysa i każe mu podać choć jedno nazwisko! Orłow potwierdza, że to zemsta na nim - jednak on nie może nikogo zdradzić… Agnieszka jest tym mocno poirytowana. Oświadcza Borysowi, że rezygnuje z jego obrony! Darek jest wściekły na Igora. Wyrzuca mu, że mając dziewczynę i dziecko spotyka się z Mają (Agnieszka Żulewska)! Prawie dochodzi do bójki… Nowak wychodzi wcześniej z pracy, żeby spotkać się z kochanką. Tymczasem do redakcji przychodzi Magda (Karolina Nolbrzak) z Julką – chciały zrobić Igorowi niespodziankę. W jego pokoju zastają tylko zdenerwowanego Darka… ODCINEK 1688 Roman walczy o swoje dobre imię Roman walczy o swoje dobre imięRoman dostaje telefon z uczelni – rektor pilnie wzywa go na rozmowę! Honorata (Aleksandra Konieczna) jest przekonana, że narzeczony zabłysnął czymś na wyjazdowym sympozjum... Kiedy Hoffer przychodzi do rektora, ten pokazuje mu stronę internetową „Dziennika Mazurskiego” i żąda wyjaśnień! Przerażony Roman widzi filmik z wygłupami swoich nagich kolegów… Pobladły ze strachu czyta, iż on – „profesor Hoffer” – krył uczestników demolki hotelu! Do Sławka (Mariusz Słupiński) przyjechała z Niemiec Daria (Maja Andrzejczuk). Dziedzic idzie z córką do szkoły – chce, by poznała swoją nową wychowawczynię. Dziewczynka jest bardzo zadowolona, ale jeszcze bardziej cieszy się ze spotkania z Dominikiem (Mateusz Gąsiewski). Dzieci traktują się jak prawdziwe, kochające rodzeństwo. Do późnej nocy rozmawiają o swoich problemach… Ola chce jechać z Olivierem (Mikołaj Roznerski) i jego znajomymi do Podkowy Leśnej. Dance nie podoba się ten pomysł. Ulega, ponieważ córka tłumaczy, że w domu Oliviera będą się uczyć… Kiedy Ola spotyka się z kolegami nastąpuje nagła zmiana planów. Jadą, ale do Wiednia! Koszt od osoby – 2 tysiące złotych… Młoda Zimińska nie ma takiej kasy - rezygnuje i, zawiedziona, żegna się. Olivier wybiega za nią – bardzo mu zależy, żeby Ola pojechała. Proponuje pożyczkę… |
|
|
|
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
wcale bym się nie zdziwiła gdyby Ola trafiła zamiast do wiednia to do berlina - do domu publicznego
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie doszło do kontaktu krwi matki z krwią dziecka. Podczas naturalnego porodu mogą powstac jakieś otarcia i wirus się przeniesie.
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Teraz sobie przypomniałam, że był taki news, że Zuza ma umrzeć podczas porodu.
|
|
|
#1337 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale to nie jest tak, że dziecko w macicy i tak ma jakiś tam kontakt z krwią matki? Edytowane przez AtomowaBomba Czas edycji: 2012-12-02 o 00:39 |
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ręki sobie uciąc nie dam, że te moje przemyślenia są zupełnie zodne z prawdą
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Romana żona zmarła,Marty lovelaś zginął i teraz jeszcze Zuza miałaby umrzeć???
Edytowane przez kasica123 Czas edycji: 2012-12-02 o 10:43 |
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
spojler- ja kiedyś dawno czytałam gdzieś, że własnie mają zuzę uśmiercić
|
|
#1341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie coś znalazłam: '' Mity krążą także wokół ciąży – okazuje się, że niebezpieczeństwo, by zarażona matka urodziła dziecko z wirusem HIV to 20-30%, a przy zastosowaniu odpowiednich leków i cesarskiego cięcia – nawet 1-2%''
|
|
|
#1343 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie nie pamiętam, bo ja to już dobre pół roku temu czytałam albo i wcześniej. ale nie wiem czy właśnie nie chodziło o coś z Sochą.
ona już w paru wywiadach mówiła, że chciałaby mieć trójkę dzieci więc pojawia się np. pytanie kiedy
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z kolei czytalam ze socha jest wdzieczna za popularnosc jaka przynisla jej rola zuzy i ze nie ma zamiaru odchodzic, wiadomo czasem mozna mniej grac, czasem wiecej ale nie mowila nic o odchodzeniu
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
off topic- czy myślicie, że na opakowaniu skrzypovity jest Ola Zimińska?
|
|
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wątpię, żeby dali jej reklamować Skrzypowitę. Jakoś nie widzę związku między nią, a tymi tabletkami.
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że to nie ona.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że raczej nie. Chyba, że ją tak "upiększyli" nie do poznania.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Chociaż już jedno poronienie w serialu było, więc może będą nas uświadamiać, że z HIV można urodzić dziecko.
Do momentu śmierci jego ukochanej w szpitalu (chyba miała białaczkę dziewczyna) byłam w stanie zdzierżyć ekscesy Igora. Potem miałam już go coraz bardziej dość.
w ciemno zielony płaszcz 

było to dokładnie w 4:57 minucie

Weronika w szpitalu
Weronika w szpitalu
Roman walczy o swoje dobre imię