|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Makijaż...Problem? Dla mnie tak :|
Witam. Mam dość duży nos z taką wystającą kostką na nim (nie wiem jak to nazwać). Mam małe usta i na dodatek na policzkach (całych) popękane naczynka krwionośne
![]() ![]() ![]() : eek: , cerę mam koloru naturalnego czyli przynajmnij nie mam bladego ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2007-02-24 o 14:10 Powód: Dodanie zdjęć |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Makijaż...Problem? Dla mnie tak :|
hej
(dzieki za priva )...Hmm.. duzy nos???male usta???popekane naczynka(nie za bardzo widac)?? calosc to tragedia??? ojejq -jestes sliczna dziewczyna...naprade,masz bardzo ladna twarz ![]() Lekko poprawilabym linie brwi,tak aby nadac im ksztalt,moze lekko grubsze.Tak by przy wewnetrznym kaciku oka byly ciut grubsze niz masz i dalej delikatnie sie zwerzaly tworzac luk nad gorna powieka oka.Podklad musisz dobrac idealnie do koloru swojej cery,tak by sie nie odznaczal-polecam podklad z nowej serii RIMMEL london-NEV NOUVEAU COOL MATTE16H(najlepiej sprawdzic czy kolor jest dobry na rzuchwie-poniewaz na rece jest inny odcien skory)mozesz uzywac korektora(aby ukryc niedoskonalosc np.te naczynka ktorych nie widac )albo dermacolu(kamuflazu)ale pamietaj ze korektor czy dermacol musi byc zawsze o ton jasniejszy od podkladu(i nakladany nie na podklad a pod podklad).Masz ladny ksztalt twarzy,podkreslalabym kosci policzkowe delikatnym pudrem brazujacym.Oczka sa rownomiernie rozstawione i piekne ,tuszowalabym na Twoim miejscu rzesy pagrubiajacym i wydluzajacym tuszem,tuszujac je do gory(polecam RIMMEL london VOLUME EXTEND MASCARA,albo moje nowe odkrycie :P mascara z firmy INSCENE Lash up!Multi Effect Mascara),mysle ze ladnie bys wygladala stosujac jasne pastelowe cienie,nie widze Cie np.w czarnych kredkach-poniewaz pomniejszyly by Ci znacznie oczy.Ladnie bys wygladala cieniujac oczy np.dwoma cieniami w roznych kolorach,np.jasny cien w wewnetrznym kaciku oka a ciemny w zewnetrznym kaciku oka pamietajac o dokladnym roztarciu granicy miedzy cieniami.Nazekasz na male usta..wdlug mnie nie sa male..Ale jesli chcesz by efekt byl taki aby wygladaly na wieksze,to stosuj jasne szmiki,jasne blyszczyki.Albo maluj usta szminka a na nia nanos przezroczysty blyszczyk.Na ustach widze Cie w kolorach takich jak brudne roze,odcienie malin,moreli,a nawet cos wpadajacego w beze.Choc roz przechodzacy w delikatny odcien czerwieni tez by ladnie wygladal.Pozdrawiam Cie serdecznie i dodam jeszcze tyle,bys uwierzyla w siebie-poniewaz jestes naprawde ladna dziewczyna
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
czesc
usta masz małe?nie sadze ale skoro tak uwazasz to zeby je podkreslic obrysuj usta lekko czerwona kredna do ust...na to naloz blyszczyk taki wpadajacy pod roz beda pelniejsze :P masz ladna cere 0 tradziku jest dobrze tylko te naczynka..hm z nimi to nie wiem co zrobic przykro mi
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle że tu nie ma co powiększać - usta Monisi14 sa całkiem duże - większe wygladałyby chyba na "napompowane" i nieproporcjonalne do reszty twarzy.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Jakie Ty masz ślepia!
- kładłabym na nie nacisk. Usta lekko podkreślała błyszczykiem Przy takiej buzi nie ma co kombinować ![]() śliczna jestes Pozdrawiam!
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
śliczna dziewczyna z Ciebie
Oczka możesz mocniej podkreślać bo warte, a usta żadne kolorowe szminki tylko błyszczyk. A podkład?nie widzę na twarz nic co musiałabyś jakos szczegolnie ukrywać pod nim Ale jak chcesz to najlepiej udać się do dobrego sklepu i ekspedientka Ci doradzi, pokaże różne odcienie i dobierzecie najlepiej pasujący
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm ... nawet zwykłego 'dziękuję' nie usłyszałam. Dziwne, myślałam, że każdy ma wpojone słowo 'dziękuję', jeśli się komuś pomoże. Najwidoczniej się pomyliłam.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie podziękowałam??
Myślałam, że w mailu napisałam "dziękuję"... ![]() ![]() Ale skoro nie, to najmocniej przepraszam. Iiii dziękuję
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
DZIęKUJę za porady dla mnie
Wybaczcie, ale nie mogę codziennie chodzić na internet, więc nie jestem każdego dnia na tej stronie....
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

)albo dermacolu(kamuflazu)ale pamietaj ze korektor czy dermacol musi byc zawsze o ton jasniejszy od podkladu(i nakladany nie na podklad a pod podklad).Masz ladny ksztalt twarzy,podkreslalabym kosci policzkowe delikatnym pudrem brazujacym.Oczka sa rownomiernie rozstawione i piekne
beda pelniejsze :P masz ladna cere 0 tradziku jest dobrze tylko te naczynka..hm z nimi to nie wiem co zrobic 

Myślałam, że w mailu napisałam "dziękuję"...
"...Owoc zakazany smakuje najlepiej..."