|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
teraz to tylko odpoczynek ![]() Cytat:
wyniki bety dopiero jutro miedzy 13 a 14 ale jestem w 99% pewna ze zmarnowalam 42 zl no nic, oby grudzien byl owocny ![]() Linka to ty mieszkasz na golisza? jak tak to mam do ciebie cale 0,9 km
|
||
|
|
|
#4862 | |
|
Zadomowienie
|
Jestem
![]() Już po obiadku, tylko deserku nie mam, a wszamałabym coś dobrego ![]() Dowiadywałam się ile beta - 35 zł no żesz w mordę! I moja pierwsza myśl: jak się okaże że nie jestem w ciąży to 35 wywalone z błoto..... No ale pójdę...---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
|
|
#4863 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czekamy zatem jak na szpilkach na Twoje wyniki.Ja już w domku. Zrobiłam sobie kawkę i odpocznę chwilę. Potem obiad...
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie.
Bajka może rozwiążesz ten worek na nowo, bo posucha jakaś ostatnio.
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu aż 42 zika? W medicusie robiłaś?? Ja mieszkam troche dalej niz na golisza... |
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Linka to chyba na Golisza pracuje.a nie mieszka.
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja kieydś tez tam robiłam teraz płaciłam 24 zł. 42 to przesada totalna...
|
|
|
|
|
#4868 |
|
Zadomowienie
|
idę zrobię malutkie pączuszki.Właśnie obejrzałam jak i się napaliłam
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej mam kroplówkę wieć ciężko mi się pisze . Trochę mam doły bo pewnie z 3 dni mnie zostawią na obserwacji a w weekendy przecież nie wypisują
![]() Najgorsze że wczoraj rano tz pojechał do pracy i wróci dopiero dziś w nocy i nie może sobie wybaczyć że go nie ma, a ja też tak za nim tesknie ;( Na dodatek nie umiem bez niego spać wieć w dzień ok ale nocy sobie nie wyobrażam... Kocurku cieszę się że dzidzia w domu a ty zdrowa |
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochanie spokojnie...też to przesłam w ostatnie dni... Wiem jak bardzo tam jest niefajnie, ale jestes pod kontrolą! Poczytaj gazetki, oglądaj Tv i odpoczywaj! Da sie przeżyc!
|
|
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Robisz smaka
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Buzial! Do mnie się ból gardła przyplątał i katar:/
|
|
|
#4873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wiedziec ze ktos jest w poblizu ![]() ta w medicusie... zdziercy za prolaktyne po obciazeniu, tsh i ft4 zaplacilam tam 142 zl gdzie na 3maja w asklepiosie czy jak to tam placilam 78 no ale chcialam na szybko, a wyniki i tak pozno ale powiem wam ze czuje sie nijak, ani na @ ani na ciaze. a przeczucie mam ogromne, ze nic z tego, wiec juz sie nie nakrecam, chociaz do medicusa jechalam z wypiekami na polikach Cytat:
bo inaczej im sie nie oplaca. dasz rade
|
||
|
|
|
#4874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A propos TZ to znów zapuścił grę na xboxie. No ale niech sobie pogra, w końcu jemu też się coś od życia należy. Skoro tak to lubi. Prace ma ciężką, więc niech sobie odpoczywa w ten sposób. Oczywiście nie zmienia to faktu, że nie lubię tych jego gier... :p Zaraz idę obejrzeć Na Wspólnej do sypialni.
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
Wyszły bardzo dobre, robi się je błyskawicznie, a przepis jest banalny.
http://www.youtube.com/watch?v=1pqQ6EwaRs8 już prawie zjedliśmy z tż wszystkie, które zrobiłam
|
#4876 |
|
Zadomowienie
|
Przepis wygląda na łatwy. Robisz bez cukru, nie są za mało słodkie?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#4877 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty się oszczędzaj i uważaj na dzikiego zwierza - kręgosłup ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Linka, może czasami musi być gorzej żeby było lepiej? ![]() Ułoży się wszystko Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
nie kracze, plamienie mi sie rozkreca wiec pozamiatane niestety.
a paczusie wygladaja pysznie, wiec jutro wiem co bede robic na podwieczorek
|
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oszalalam. Ta noc to jakiś koszmar. Najpierw wiercilam się 1,5 godz żeby zasnąć bo bolały mnie plecy, zawsze trzymam nogę na Tz i to je odciaza a teraz nie ma jak. Gdy już o 12 przysypualam to przywieźli do nas dziewczyne i włączyli te jarzeniowki a to razi że się nie da spać, o 1 roznisili lekarstwa wieć zasnełam po 2. A tu ku.rwa o 4 ktoś brał prysznic godzinę i to robiło tak ogromny huk nie wiem czemu, a u nas się nie da zamknąć drzwi... Zęby szorowala 2m ode mnie i to tak jak najgłośniej. Nie wiem co z tą baba nie tak... Ale gdyby tylko nie była w ciazy to... Już myślałam gdzie się odcina wodę. Nie wiem jak można mieć taki brak szacunku do innych, przeciez mogła się umyć w 15 min albo o 6, a ta myje się dalej!
Jestem wściekła i zmęczona |
|
|
|
#4880 | ||
|
Rozeznanie
|
Zjadłabym teraz do kawci![]() Cytat:
Cytat:
Nie leżałam w szpitalu ale też ich nie znoszę ale najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy. Noc miałaś koszmarną a ta babka to już szczyt chamstwa, mogła pomyśleć jeszcze o innych a nie tylko o sobie...Witam się piątkowo poranną kawką ![]() Dzisiaj andrzejkujemy, wczoraj to poźnego wieczora szykowałam jedzonko. Dzisiaj jeszcze zrobię koreczki, kanapeczki, troszkę ogarnę i można andrzejkować ![]() Miłego dnia! |
||
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Luna, biedulko
![]() Znowu razem z Szejdą witam z kawą ![]() i spadam bo jestem opóźniona (
|
#4882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zazdroszcze,ale wszystko dla małego i wytrzymasz Cytat:
Udanej imprezki dzisiaj!Witam się i ja ale jeszcze zmykam pod kołdre poleżeć
|
|
|
#4883 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() u mnie podłego nastroju ciąg dalszy. Od wczoraj bolą mnie plecy..tak jak zawsze przed okresem Wczorajsze babskie pivo trochę mnie uspokoiło. Czeka mnie nieprzyjemna rozmowa z mężem dla mnie i dla niego. Choć za dużych nadziei sobie po niej nie robię Myślę, że najlepszy byłby paralizator - ogłuszyć i spuścić niezły łomotMiłego dnia dla wszystkich
|
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Zadomowienie
|
witajcie kobitki
na szczescie to piatek. lunka- jejjku wspolczuje Ci tych nocy w szpitalu ale to dla Waszego dobra... wytrzymasz a jestes pod stala opieka,, podogladaja Cie a Ty odpoiczniesz sobie - choc w dzienkocurku, dobrze ze sie ustabilizowalo w miare, uwazaj na siebie za bete trzymam ckiuki!!!! bardzo mocne bo sie juz podjaralam jak koza na obiere ![]() ![]() u mnie bez zmian, od paru dni boli mnie lewy cycek...i czasem czuje lewego jajcora... a prawa strona co? spi?? moze miec wplyw na to to, że owu byla z lewgo jajnika? dziwnie mi tak, ze boli mnie tylko lewa strona ![]() wczoraj chwilke połazilismy po sklepach. kupilam sobie sukienke taka dzianinkowa, do pracy granatowa za 35 zl zastanawialam sie czy wziac bo ma takie zakladki na brzuchu i czy to nie poszerza,, ale nie poszerza chyba w dodatku TZ stwierdzil, ze te zakladki beda idealne na brzuszek w ciazy juz chceeeeeeeeee ten brzuszek ciazowy ![]() ![]() ![]() poza tym nic ciekawego. Edytowane przez magbes Czas edycji: 2012-11-30 o 08:50 |
|
|
|
#4886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lunka skarbie przetrzymasz ja wczoraj jak znikłam o 13 z kompa tak już nie siadałam sprzatałąm troszkę dziś chcę dalej musze ograniczyć komputer bo coś za dużo go...troche się nie dziwię dziewczynom, że poznikały z forum... wpływ psychiki na ciążę ma baaardzo duże znaczenie... Kiedyś to czytałam taki wątek poślubny jak dziewczyny chcialy zajść w ciążę, to ktoś im doradził, żeby znikły na jakiś czas i wróciły jak zluzują... znikły i po miesiącu były ww ciąż
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn biuro mam na Golisza gdzie siedze od 9 do 16 .. bo potem jestem w terenie do 20 Nie jest to jakies strasznie nienormalne,dużo kobiet tak ma , przyczyna znana , wszystko fajnie , leki podane tylko organizm na nie nie reaguje na zamienniki też nie niestety. Już sie z tym pogodzilam,trudno..bede walczyć do poki starczy mi sił..a potem wezme kredyt na in vitro :P (zart) Witam się kawą..trzecią. Już piątek..jak fajnie,moj ukochany wraca z delegacji koło 20..musze stopery z szafki wyciągnąć
|
|
|
|
|
#4888 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam się. Hejka!!!
Cieszę się, ze to już piątek, bo dziś wraca mój mąż - emeryt . Teraz go trochę pogonię żeby szukał pracy, dorywczej ale zawsze te parę złoty więcej w budżecie. No i jutro lub w niedzielę jadę odebrać wózek. Czyli najdroższą część wyposażenia mam. Zostało jeszcze łóżeczko i duperele. Za to ilość dupereli poraża. Ale butelki i śliniaczki mogę kupić później, bo zamierzam karmić piersią, co najmniej do 10 m-cy jak się da to dłużej, więc butelka dopiero na lato, żeby herbatki czy soczki podać. Ech... nie będę zanudzać. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobre, pozwolę sobie zapożyczyć ten tekst. Wiecie co, mąż chyba miała racje, że ja sapie i chrapię w nocy. Dziś mnie obudziło moje własne chrapanie!!! ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Mój ukochany też wraca. Masz może 2 zapasową parę - dla niego?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
|
|
|
#4889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4890 | |||||
|
Zadomowienie
|
I jak tam dzisiaj? Pozamiatane czy czekamy na betę?
Cytat:
Ja też wczoraj wieczorem nie mogłam zasnąć. Męczyłam się i kręciłam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A do kiecki to życzę brzuszka ![]() Cytat:
![]() Witam się prawie weekendowo! Jak dobrze, że już piątek. Głowa mnie dziś od rana napierdziela. Chyba bez proszków się nie obejdzie... O! Słoneczko wyszło, jak fajnie! ![]() Dziś 9dc, czekam na spadek temperatury i dopiero się zabierzemy za bzykanko chyba. Wzmocnimy trochę armię TŻ Może wtedy coś z tego wyjdzie.
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

teraz to tylko odpoczynek 

no żesz w mordę! I moja pierwsza myśl: jak się okaże że nie jestem w ciąży to 35 wywalone z błoto..... No ale pójdę...

gdzie na 3maja w asklepiosie czy jak to tam placilam 78

Nie leżałam w szpitalu ale też ich nie znoszę ale najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy. Noc miałaś koszmarną a ta babka to już szczyt chamstwa, mogła pomyśleć jeszcze o innych a nie tylko o sobie...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dobre, pozwolę sobie zapożyczyć ten tekst.