|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7111 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#7112 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Witam sie w ten deszczowy czwartek brrr ostatnio bylam w poniedz.i zaraz ide czytać,
Celinko ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Wysypka bostońska ,o takie cos pytał pan doktor jak byłam z dzieckiem ale nie stwierdził a ja nie dopytywalam ,z pewnościa chodzi o wysypke na ciele jakieś plamki
|
#7113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7114 |
|
Raczkowanie
|
Celinko byłam w albumiku i pierwszy raz widziałam twoje piersi sa naprawdę ładne i duże gratuluję
|
#7115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jakie staniki nosisz?/tzn rozmiar..HORO buźka,ja też tak miewam,taka pogoda..do dupy.... CELINKO ja słyszałam i widziałam na własne oczy bostonkę...syn kolezanki miał i to takie bąble,jak dla mnie to jak ospa trochę,tyle ze tego mniej i na dłoniach,mogach i w buzi może wystąpić i ponoć swędzi
|
|
#7116 |
|
Raczkowanie
|
Któras pisała o promocji w tryimfie chyba Amorcio
Ja byłam i wiecie co tylko 4 staniczki dla mnie by były ale nie kupiłam zadnego bo tak naprawde tylko jeden mnie zaciekawił i cena ok.160zł. -20% żaden szał węc nie wziełam Kiedys jak szukałam to tylko duze rozmiary a na mnie nic a teraz odwrotnie -i weż tu dogodz kobiecie ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- O Klaudek wytłumaczyła co to za chorubstwo brrrr
|
#7117 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
staniki: duże B/małe C Na konsultacji zapomniałam się MW zapytać o te sutki... Napisałam maila, czekam na odpowiedź. Kontaktowałaś się z nim mailowo? Odpisuje? Dziewczyny, doradźcie: mam "sutki odstające na boki", cz po powiększeniu piersi ten defekt jeszcze bardziej się powiększy? Edytowane przez aggga1987 Czas edycji: 2012-11-29 o 13:39 |
|
|
|
|
#7118 |
|
Rozeznanie
|
cos widze, ze o piercingu byla mowa
a wiecie co z kolcami w sutkach? Bede pytac oczywiscie lekarza, ale moze cos ktoras wie chcialabym je zachowac, ale nie wiem czy da sie przeprowadzic op na bioplascie... a bez tego raczej nie da rady bo po 1 dni juz z trudem kolec przechodzi przez kanal u mnie.....
|
|
|
|
#7119 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#7120 |
|
Raczkowanie
|
Melduję sie jako cycolinka
Dzięki WIELKIE za wszystkie kciuki Pierwsza doba już za mną i nie ukrywam że było przyjemnie... wczoraj popołudniu dostałam jakiegoś masakrycznego rozstroju żołądka Podobno takiego przypadku jak mój jeszcze nie miał heh ![]() Jestem już po zmianie opatrunku i wszystko jest OK. Marzę tylko żeby przestało bolec i rozpierać bo strasznie mi to przeszkadza i ten stanik uciska na całego Angel fajnie że odezwałaś się na tym forum, sympatyczniejszego towarzystwa nie mogłam mieć pozdrawiam jeszcze raz Celina ja tez wsłuchiwałm się w pikacza i coś często się zatrzymywał no ale żyję Oliwka kolorowo rzeczywiście nie jest jak narazie ale wierzę że będzie coraz lżej
|
#7121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Super,ze juz masz to za soba a o wymiotach wiem o co biega bo tez myslalam,ze ducha wyzione tak mnie rzucalo a laska obok nawet przez minutke nie mialam rzyganka. Ja sie najbardziej z calej operacji balam wlasnie tego bo tak reaguje na narkoze. Teraz odpoczywaj i dochodz do siebie
|
|
#7122 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was dziewczyny miała przed małe A? I czy powiększała sobie do dużego B? Chciałabym zobaczyć różnicę jak to wygląda. Obawiam się dużych cycochów i ciekawa jestem jakie implanty trzeba włożyć by z A osiągnąć duże B.
|
#7123 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam albumy przed i po i terazniejsze po 4 msc![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- [QUOTE=celina777;37875391]Witam kasik87Twoje wygladaja mi na wieksze niz moje . U mnie z tym 75 C ten triumph to tak sobie lezy...nie mam wyjscia bo nie ma 70 pod biustem. Wczoraj po calym dniu sciagam a tu piers lewa odgnieciona jakby miska za mala czyli powinnam miec w obwodzie ciut mniejsze a miska odrobinke wieksza - 70 D byloby idealne. Czyli dr mowila prawde ,że rozmiar mi sie nie zmieni bo przed ciazami wlasnie 70 D nosilam. Nie wiem czy juz mozesz inne staniki nosic ale sprobuj zmierzyc 70 D wlasnie ,ile Ty masz pod biustem? nie moge nosic nic innego ,dopiero po pol roku a i tak mam kupic cos dopiero po konsultacji nie wiem kiedy pojade do pl ![]() ja tez mialam te odgniecenia pytalam o to nawet dr i powiedziala zebym zapiela stanik na osttania haftke jak sie nie podnosi z tylu to mam zostawic no to tak nosze te staniki maja mocne gumy,koronki itp![]() idealne sa te Twoje wszystko sie zagoi i miodzioooo ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
a masz foty w albumie???
|
||
|
|
|
#7125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7126 |
|
Raczkowanie
|
Zaproszenie wysłałam. Nie mam swojej wyjściówki. Zrobię i założę album. Jakbyś nie zauważyła cycka na zdjęciu, to nie ma sprawy, nie obrażę się
. Idę robić fotki
|
#7127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
))
|
|
#7128 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
ja wlasnie dolaczylam doWas. jestem przed - przegladam rozne wątki na wielu forach. podziwiam wiele z Was tutaj, wielu wspolczuje bólu ...samą mnie to czeka niebawem. W zasadzie to niewielu rzeczy się obawiam i jedno z czym mam problem to wielkosc. nie chce przecholowac z zaduzymi, ale również boję się rozczarowania za małymi piersiami... standard pewnie, więc "starsze" użytkowniczki będą miały ubaw ![]() no w kazdym razie na razie witam wszystkie Panie |
|
|
|
#7129 |
|
Raczkowanie
|
pewnie nie wiecj niz 300ml z A 350 robi C duze
|
|
|
|
#7130 |
|
Zakorzenienie
|
fankam to zalezy od lekarza chyba, mi kazal wszystko sciagac bo mam kilka kolczykow i nawet z miejsc intymnych kazali powyciagac ale tam nic nie mialam
![]() Lauren teraz juz tylko z gorki ![]() horo dziękuje za odwiedzinki ale wlosy tak jak i moje piersi sa sztuczne![]() ))
|
#7131 |
|
Raczkowanie
|
poniewaz jetem nowa, czy mozżecie mi powiedzieć, jak mam założyźć album, aby moc wstawiac i igladac zdjecia innych dziewczyn? z góry dzięki, bo jestem w kwestii forów zupełnie nowa...
|
|
|
|
#7132 |
|
Zadomowienie
|
kicia_nh 07.12- 8 ![]() Matti 14.12- 15 ![]() Paularetka 03.01- 35 ![]() malina986 05.02- 68![]() przedpo 28.03- 119 ![]() Miłego dnia dziewczyny
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-11-29 o 16:20 |
|
|
|
#7133 |
|
Raczkowanie
|
Lauren,
a jak twoje cycolki? duze? zdowolona jestes (oczywiscie pomimo bólu)
|
|
|
|
#7134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biedulko narkoza tak Ci się dała we znaki, niestety czasem tak organizm reaguje wymiotami. Myślę, że wcale nie jesteś takim odosobnionym przypadkiem bo moje koleżanki po różnych op tak reagowały |
|
|
|
|
#7135 | ||
|
Zadomowienie
|
lauren, angelangel Gratulacje!!!!!!!!
Cytat:
ale jak to mi Klaudeczka napisała, jak będziesz mogła spać na boku, to już będzie ok I prawdę mądra kobietka mowiła ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
|
#7136 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a kiedy tak mniej wiecej miesnie piersi zaczna puszczac
|
|
|
|
#7137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7138 |
|
Raczkowanie
|
Teraz już wiem o jakim bulgotaniu pisałyście
Dziwne to dośćA dzisiaj jak się zdziwiłam jak weszłam na wagę... pomimo że wczoraj de facto nic nie zjadłam, mam 2 kg do przodu w 1 dzień A może waga w Klinice była nie teges??
|
#7139 |
|
Raczkowanie
|
Czeesc Dziewczyny Chcialabym przywitac sie z Wami po raz trzeci
.. do trzech razy sztuka moje wiadomosci dochodza z dluuugim opoznieniem .. myslalam ze moze nie moge dolaczyc do Waszego klubu ? Jestem umowiona na konsultacje na poczatek Stycznia w Wawie .Fajnie , ze jestescie !
|
|
|
|
#7140 |
|
Zakorzenienie
|
to musi być ciekawe uczucie być tak w stresie przed i być w niebie po
![]() ja to pewnie już będę zestresowana przed pierwszą wizytą konsultacyjną. dziewczynki jak długo się czeka u was na weryfikacje, żeby została zaakceptowana prośba o przyjęcie do klubu?
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

... córcia 3 tygodnie...

pytał pan doktor jak byłam z dzieckiem ale nie stwierdził a ja nie dopytywalam ,z pewnościa chodzi o wysypke na ciele jakieś plamki
04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :

chcialabym je zachowac, ale nie wiem czy da sie przeprowadzic op na bioplascie... a bez tego raczej nie da rady bo po 1 dni juz z trudem kolec przechodzi przez kanal u mnie.....

...

ale wlosy tak jak i moje piersi sa sztuczne
))
kicia_nh 07.12- 8