|
|
#901 | |||||
|
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale pamiętam jak kiedyś były tam kosmiczne, braki, a teraz nawet przysyłają rzeczy z wyprzedaży, z ostatnich sztuk, no szok ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Cytat:
tylko muszę dojść do poczty no i w ogóle zobaczę jak to będzie w tym pierwszym zamówieniem
|
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
Może jak mi odblokują wody sparkle to dpbiję do 80pp bo bez nich sporo mi brakuje (juz mam chyba 53PP) lecę dzwonić do nich bo się napaliłam na scrub w pl ;D
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Nie licząc wód sparkle, ulotki etc. mam zamówienie na 315,30 (a jeszcze od dwóch osób wziąć muszę - ciekawe czy coś wezmą..) więc na 3 sparkle akurat, ale przez brak more by demi i 2x grace mogę jedną.. Dobra.. dzwonię
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy już była o tym mowa, ale widzę że wreszcie zrobili datę dostawy przed zatwierdzeniem zamówienia
|
|
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
Ale szmata mi się na call center trafiła... A jakbym zamówiła jakieś inne permufy a potem zwróciła żeby mieć sparkle w promocji?
|
|
|
|
#905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem Ori nie uczy sie na błędach,co roku to samo a szczególnie przed świętami-ciąłe BRAKI,gdyby chcieli to by tak zorganizowali wszystko , że nikt by nie musiał oczmi świecić,a oni ciągle tylko,bo braki składników,opakowań i czego tam jeszcze...
Oni poprostu to lubią Składałam dziś zamówienie z Avon zamawiałam 90 pozycji kosmetyków i miałam ZERO BRAKÓW a w tym miałam wiele nowości i oni jakoś potrafią zapełnić magazyny żeby nikomu nie zabrakło kosmetyków szczególnie w gorącym okresie świątecznym gdzie wiadomo że każdemu zależy na czasie i żeby kosmetyk był dostępny. |
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
Avon ma u nas fabryki,więc nie mają problemów z brakami
|
|
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
Pralinka1984 zgadzam się z Tobą, ale co mi da wnerwianie się na braki??
nie uzupełnią ich dla mnie.. ani dla Ciebie. Wiem, że może jeśli by była "kupa luda" niezadowolona i poszła pikietować pod siedzibę Ori i zagrozili, że nie będą sprzedawać i rekrutować, to może by się ocknęli.. ale przecież to nie ta droga.. nie wiem z czego wynika ten brak, dlaczego się "nie uczą". Wiesz punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.. nie mam wtyków w firmie, a może być tak ze z mojego krzesełka to są braki i firma nic z tym nie robi, ale co widać z fotela dyrektora generalnego... może faktycznie są ku temu jakieś konkretne powody. ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Ori też ma fabrykę w Warszawie przecież ,choć nie wszystko jest w niej produkowane, inne rzeczy są robione w pozostałych fabrykach ( łącznie 5 fabryk mamy na świecie)
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
To ciekawe.. bo ostatnio czytałam, ze Polska to 4 co do wielkości rynek i wynikało z artykułu, że jesteśmy ważni
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#912 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dostałyście już newsletter na katalog 17? Bo dzisiaj czwartek i nic nie mam w skrzynce...
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#915 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie.
Wiecie może jaki rozmiar ma ta kosmetyczka? http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=22841 Nigdzie na stronie nie pisze... :/ Aj. Na stronie nie ma, ale w katalogu jest... x) Przy okazji napiszę: 150 x 100 x 80 mm ![]() Kosmetyczka Oriflame Disney Edytowane przez Darianna4 Czas edycji: 2012-11-29 o 22:03 |
|
|
|
#917 |
|
Zadomowienie
|
Był ktoś na spotkaniu?Wiadomo jaki PW,za ile wpisowe w katalogu 17?
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#919 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam pochwalić błyszczyk Sparkle in Paris. Użyłam go dzisiaj pierwszy raz i od razu się w nim zakochałam
Jest transparentny ( podejrzewam, że inne odcienie również). Chyba zamówię sobie jeszcze jeden
|
|
|
|
#920 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(bo to, że włosy się kleją to chyba do każdego jednego). Mam wrażenie, że są bardziej długotrwałe i dają lepszy efekt.
|
|
|
|
|
#921 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jaki kosmetyk można wybrać za małe zamówienie w katalogu 17? nie mam cennika, a w tym do pobrania ze strefy są błędy
|
|
|
|
#922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
Alehcar mgiełka dotleniająca Oxygen Boost 18822 lub tusz podkręcający OB 13966.
|
|
|
|
#924 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, nawet fajna propozycja, mgiełkę bardzo lubię.
|
|
|
|
#925 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy wiadomo już coś o kalendarzach na 2013 rok?? Czy będą w tym roku??
|
|
|
|
#926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#927 |
|
Rozeznanie
|
Nazbierałam z 17 zamówienie na 237 pp, ale boję się takich dużych zamówień. Zaraz się okaże, że połowa będzie w brakach, albo zapomną czegoś do paczki wrzucić
|
|
|
|
#928 |
|
Przyczajenie
|
czy można zmienić osobę która zapisywała, tj. sponsora i jak to zrobić
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
można. trzeba napisac podanie do ori ze chcesz zmienic na daną osobę i dobrze jest podać dlaczego
|
#930 |
|
Zadomowienie
|
ooo, to chyba nie jest aż tak proste...
ja chciałąm zmienić sponsora- fakt, że po kilku latach, ale to dlatego, że mój sponsor nie działa już w Ori, Jego sponsor jest na "emeryturze" (dziewczyna zrobiła Diamenta i zajęła się czymś innym ), Jej sponsor też nie jest aktywny. Wyżej nie szukałam ![]() chciałam żeby mnie przesunęli niżej, do jednego z dyrektorów tego diamenta i się nie zgodzili.. Żeby zmienić sponsora- wczoraj się wypisałam i za 8 OOK mogę się zapisać na nowo do kogo chcę.. Dodam, że diament się zgodził, żebym poszła do tego dyrektora i dyrektor chciał mnie przyjąć..
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

I rób tu biznes z Oriflame jak Oriflame robi z Ciebie idiotę...

ale pamiętam jak kiedyś były tam kosmiczne, braki, a teraz nawet przysyłają rzeczy z wyprzedaży, z ostatnich sztuk, no szok