Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-29, 17:14   #4021
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Nie nie wkradła xD naprawdę tak jest KLIK!
Toż to jest CHORE!!!

Waniliova to, co Ci zaoferowali to jakaś granda... Chyba myślą, że ludzie hodują sobie pieniądze na drzewkach w domu, a do pracy chodzą z nudów
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 17:16   #4022
agunineczka
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
jestem i znikam
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Aaa dziewczyny zwolnili mnie wcześniej z pracy. Więc pędem leciałam na onkologie... Odebrałam wyniki. I jest wszystko dobrze!! <jupi> tomograf nie wykazał tych węzłów które są na usg, czyli są nie patologiczne Boże jaka ulga! Popłakałam się tak mi ulżyło jak Pani doktor powiedziała że wszystko w porządku jest
Widzisz, mówiłyśmy! Ach dobry dzień dziś dla Ciebie, w końcu ulga co?

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

nadżerke mam wykluczoną, nic czekamy do 18go grudnia

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Miejmy nadzieję, że moje przeżywanie będzie na marne... tak wczoraj przeżywałam, że TŻ też się popłakał

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

FANTASTYCZNIE

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Patrzcie co znalazłam na FB >> KLIK << te niektóre ludzie to są głupie "trzymałaś kiedyś słonia za trąbę?"
Łooo matko...

Cytat:
Tak jak ja dzwoniłam i chciałam sie do endokrynologa dostać... to na lipiec 2013.... a we wrocławiu zapisuja dopiero na 2019 ;pp
Zdecydowałam że ide prywatnie wole wydac to 50 zł i miec pewność że nic mi nie jest
Żartujesz? Masakra... Przecież do lekarza zapisują się ludzie z jakimiś schorzeniami, chorobami i co mają czekać do 2019? czasem to pewnie szybciej by zeszli z tego świata niż doczekali się wizyty u lekarza... masakra, co się dzieje...

A co do andrzejek, to my z Tż i jego (w sumie już naszymi ) znajomymi idziemy na jakiś bal andrzejkowy, ale żadnych sczzegółów nie znam, oprócz tego, że pijemy cytrynówkę roboty mojej teściowej
Stary 2012-11-29, 17:17   #4023
aszuelka
Zakorzenienie

tasiulek przyznaj sie, ile najszybciej gnalas? Ja 180 o ile mnie pamiec nie zawodzi

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 17:18   #4024
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Aloffkowa gratulacje gratulacje

Króliczek no to dziś musisz to świętować! Bo to bardzo dobre informacje

Co do 2019 roku to też słyszałam to w TV...pomijając fakt, że niektórzy mogą nie dożyć tego terminu to kpina jakaś! Prywatyzować NFZ i tyle w tym temacie!

Przejawiałam dzisiaj skrajny brak rozumu Wyrwałam się w końcu poza miasto wskoczyłam na A1 i w końcu można było sobie śmignąć więcej niż 70 Ale kuni brak oj brak i 6 biegu

Tez jestem za prywatyzacją... Przynajmniej wtedy emeryci którym nic nie dolega nie zajmują kolejek do lekarza po to by sobie pogadać...
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 17:22   #4025
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Gratulacje!

Widzisz, mówiłyśmy! Ach dobry dzień dziś dla Ciebie, w końcu ulga co?

Łooo matko...

Żartujesz? Masakra... Przecież do lekarza zapisują się ludzie z jakimiś schorzeniami, chorobami i co mają czekać do 2019? czasem to pewnie szybciej by zeszli z tego świata niż doczekali się wizyty u lekarza... masakra, co się dzieje...

A co do andrzejek, to my z Tż i jego (w sumie już naszymi ) znajomymi idziemy na jakiś bal andrzejkowy, ale żadnych sczzegółów nie znam, oprócz tego, że pijemy cytrynówkę roboty mojej teściowej
Ulga to jest mało powiedziane Aż się popłakałam jak mi pani doktor powiedziała że jest ok

Apropos słonia. Wyobrażacie sobie jak tu coś teges z facetem, on ściąga spodnie a tu takie coś ja bym wybuchła panicznym śmiechem Trąba to by słoniowi napewno opadła

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 17:23   #4026
mala_czarna_21
Zakorzenienie

tasiulek toż to 120km/h to nie żadne utraty rozumu kulturka

dobra, lecę się szykować

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 17:24   #4027
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Tez jestem za prywatyzacją... Przynajmniej wtedy emeryci którym nic nie dolega nie zajmują kolejek do lekarza po to by sobie pogadać...
Niestety z tymi emerytami to prawda i sama bardzo dobrze znam taką osobę => moja babcia Owszem choruje i musi chodzić do lekarza ale często naprawdę z byle drobnostką chodzi do niego i zajmuje tylko kolejkę osobom, które o wiele bardziej potrzebują tej wizyty podczas gdy jej czasem nic tak naprawdę nie dolega

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 17:26   #4028
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
tasiulek przyznaj sie, ile najszybciej gnalas? Ja 180 o ile mnie pamiec nie zawodzi
Szybciej niż 140 na publicznych drogach to nie, dwa lata temu na Torze Poznań jako pasażer przekroczyłam magiczną 220 Sama nie mam jeszcze takiej odwagi

Cytat:
Do lekarza, do banków... wiele jest takich miejsc. Ale widzę po swoim własnym dziadku, że idzie do lekarza z totalną pierdołą jak katar żeby sobie po prostu pogadać tak jak mówisz
Jasne, ja rozumiem, ze starsi ludzie i dzieciaczki bardziej muszą na siebie uważać no ale też cholera bez przesady

Edit. Mała przy ulewie to dla mnie już utrata rozumu
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 17:28   #4029
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Niestety z tymi emerytami to prawda i sama bardzo dobrze znam taką osobę => moja babcia Owszem choruje i musi chodzić do lekarza ale często naprawdę z byle drobnostką chodzi do niego i zajmuje tylko kolejkę osobom, które o wiele bardziej potrzebują tej wizyty podczas gdy jej czasem nic tak naprawdę nie dolega

moja babcia robiła dokładnie tak samo.. a nasiliło to się po śmierci dziadka, kiedy została sama w mieszkaniu. Podejrzewam, że najzwyczajniej w świecie brakowała jej towarzystwa i chodziła do lekarza po to, żeby się z kimś spotkać, bo potem jak w niedzielę przyjeżdżaliśmy to zdawała relacje z całego tygodnia, z każdej wizyty w przychodni...
Stary 2012-11-29, 17:34   #4030
tasiulek
BAN stały

Gdańskie laski - gdzie na Suchaninie są takie wille?
http://otodom.pl/ekskluzywna-rezyden...d13490676.html
Bo patrze i cholera nie widzę
Stary 2012-11-29, 17:37   #4031
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
moja babcia robiła dokładnie tak samo.. a nasiliło to się po śmierci dziadka, kiedy została sama w mieszkaniu. Podejrzewam, że najzwyczajniej w świecie brakowała jej towarzystwa i chodziła do lekarza po to, żeby się z kimś spotkać, bo potem jak w niedzielę przyjeżdżaliśmy to zdawała relacje z całego tygodnia, z każdej wizyty w przychodni...
Tylko w przypadku mojej babci różnica polega na tym, że nie mieszka sama tylko z moim dziadziem i ich synem a taty bratem (stary kawaler ), ich siostra a moja chrzestna codziennie u nich bywa ze swoim synem, mój tata też bardzo często do nich chodzi więc babcia naprawdę ma z kim rozmawiać.

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 17:38   #4032
tasiulek
BAN stały

Ale to jest siedzenie w domu, a najwidoczniej babeczki i dziadkowie chcą się poruszać, poza tym w przychodni znajdzie się zawsze jakaś grupka wzajemnej adoracji 70+
Stary 2012-11-29, 17:52   #4033
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Aloffkowa gratulacje gratulacje

Króliczek no to dziś musisz to świętować! Bo to bardzo dobre informacje

Co do 2019 roku to też słyszałam to w TV...pomijając fakt, że niektórzy mogą nie dożyć tego terminu to kpina jakaś! Prywatyzować NFZ i tyle w tym temacie!

Przejawiałam dzisiaj skrajny brak rozumu Wyrwałam się w końcu poza miasto wskoczyłam na A1 i w końcu można było sobie śmignąć więcej niż 70 Ale kuni brak oj brak i 6 biegu
Moja babcia miała mieć operację na zaćmę i operację umówili jej na 2011 rok(czyli od momentu pójścia do lekarza 5 lat musiałaby czekać!), a zmarła w 2010, więc tak jak piszesz nie dożyła tej operacji... I jestem przekonana że wiele jest takich właśnie przypadków... A co najdziwniejsze w tym wszystkim to dwa dni przed operacją moja mama dostała list polecony ze szpitala przypominający o operacji i o tym, żeby pacjent stawił się na czczo i żeby potwierdzić wizytę... Z tym, że moja babcia już nie żyła wtedy od ponad roku... A zmarła właśnie w tym szpitalu w którym miała mieć robioną operację, więc teoretycznie powinni mieć już w tych swoich dokumentach zaznaczone, że babcia nie żyje i nie przesyłać głupich listów, tylko na to miejsce już kogoś innego umówić... no ale to jest Polska właśnie...

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 17:58   #4034
misiadelko
BAN stały

Tasiulek, mój dawny kolega miał prawie indentyczną willę, nawet powiedziałabym, że to ta... ale tamta była na Zakoniczynie a nie Suchaninie...
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 18:03   #4035
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Gdańskie laski - gdzie na Suchaninie są takie wille?
http://otodom.pl/ekskluzywna-rezyden...d13490676.html
Bo patrze i cholera nie widzę

Ja nie wiem, ale to ogłoszenie widzę już kolejny raz

Swoją drogą, chałupa wygląda jak te domy z brazylijskich telenowel
Stary 2012-11-29, 18:14   #4036
aszuelka
Zakorzenienie

Licytuje Simsy na PS3 bedzie sie dzialo

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 18:25   #4037
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

U nas w pracy panuje jelitówka... Więc dzieciaki mają rozwolnienie, niektóre opiekunki też... A mnie coś właśnie żołądek zaczyna boleć i niedobrze mi

alloffkowa, gratuluję zaręczyn Bardzo ładny pierścionek Powiedziałaś swojemu P, że widziałaś wcześniej pierścionek?

kroooliczek89, super, że masz dobre wyniki Mówiłam, że będzie wszystko dobrze!

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 18:28   #4038
monikkad
Wtajemniczenie

Jestem tak oburzona, że chyba zaraz kogoś skrzywdzę ;/ Miałam iść jutro podpisywać tę umowę z salą, cieszyłam się na to cały tydzień, a tu co? Menadżerka nie przesłała mi mailem skanu umowy tak, jak się umawiałyśmy. Miała wysłać ją dzisiaj, cały dzień czekam, sprawdzam poczte, nie ma nic. W końcu koło 16 napisałam smsa kiedy prześle umowę to mi odpisała, że o 17. I co? Jest 18.30, a dalej nic nie mam na poczcie!!!

Super, po prostu "kocham" takie traktowanie klienta, kompletny brak szacunku!
Stary 2012-11-29, 18:35   #4039
misiadelko
BAN stały

Co za małpa...
Stary 2012-11-29, 18:45   #4040
monikkad
Wtajemniczenie

Po prostu brak mi słów. Ja rozumiem, ze moje wesele moze dla niej znaczyc tyle, co zeszloroczny snieg, ale to przeciez chyba jej praca do cho.le.ry. Coś czuję, że oni tak specjalnie chcą wszystko odwlec w czasie, bo tylko do 9 grudnia można jeszcze podpisać umowę na ofertę 2012, czyli w praktyce do 7 grudnia, bo 8 i 9 to weekend ;/;/;/

Teraz już na pewno nie pojde, bo jak mi jej nie przysle to nie pojde w ciemno podpisywac czegos, czego nawet na spokojnie nie przeczytalam ani ja, ani krzysiek. Takze super po prostu, mega zaj***** :////
Stary 2012-11-29, 18:51   #4041
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Po prostu brak mi słów. Ja rozumiem, ze moje wesele moze dla niej znaczyc tyle, co zeszloroczny snieg, ale to przeciez chyba jej praca do cho.le.ry. Coś czuję, że oni tak specjalnie chcą wszystko odwlec w czasie, bo tylko do 9 grudnia można jeszcze podpisać umowę na ofertę 2012, czyli w praktyce do 7 grudnia, bo 8 i 9 to weekend ;/;/;/

Teraz już na pewno nie pojde, bo jak mi jej nie przysle to nie pojde w ciemno podpisywac czegos, czego nawet na spokojnie nie przeczytalam ani ja, ani krzysiek. Takze super po prostu, mega zaj***** :////
No to może faktycznie przeciąga, abyście podpisali umowę na wyższą cenę... Bardzo nieprofesjonalne zachowanie ze strony tej pani... Ja bym sie poważnie zastanowiła nad tą salą skoro pani jest taka niesłowna, no chyba, że jest to sala Waszych marzeń, albo nie macie innego wyboru...
Stary 2012-11-29, 18:52   #4042
velika
Winter is coming

Gratki dla alloffkowej, piękny pierścionek
witam się i idę nadrabiać! Miałam dzisiaj pierwszą w życiu kolizję, wyjeżdżałam od chłopa z uliczki osiedlowej i walnęłam lekko w tico jakiś babek Za słabo zahamowałam, nie wiem czy to przez lekko śliską nawierzchnię czy co, na szczęście tylko je ciut przyrysowało, nic się nie stało, bo jechałam wolno. Gorzej wygląda mój zderzak Ale jestem lżejsza o 2 stówy, na szczęście nie wzywały policji tylko się dogadałyśmy.Uff, fartem jeżdżę starym samochodem, który przeżył już wiele
Idę nadrabiać!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:12   #4043
misiadelko
BAN stały

velika, dobrze, że nie wzywały policji bo wtedy byłabyś o o wiele wiele lżejsza
Stary 2012-11-29, 19:20   #4044
velika
Winter is coming

no fart
nadrobiłam, krooliczku świetne wieści, super, że wszystko w porządku

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:22   #4045
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

U nas w pracy panuje jelitówka... Więc dzieciaki mają rozwolnienie, niektóre opiekunki też... A mnie coś właśnie żołądek zaczyna boleć i niedobrze mi
Mnie dzisiaj w nocy strasznie żołądek bolał, a po 4 wymiotowałam rano znowu było mi słabo, bolał mnie żołądek, ale teraz jest już ok

Cytat:
Jestem tak oburzona, że chyba zaraz kogoś skrzywdzę ;/ Miałam iść jutro podpisywać tę umowę z salą, cieszyłam się na to cały tydzień, a tu co? Menadżerka nie przesłała mi mailem skanu umowy tak, jak się umawiałyśmy. Miała wysłać ją dzisiaj, cały dzień czekam, sprawdzam poczte, nie ma nic. W końcu koło 16 napisałam smsa kiedy prześle umowę to mi odpisała, że o 17. I co? Jest 18.30, a dalej nic nie mam na poczcie!!!

Super, po prostu "kocham" takie traktowanie klienta, kompletny brak szacunku!
skąd się biorą tacy ludzie!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
witam się i idę nadrabiać! Miałam dzisiaj pierwszą w życiu kolizję, wyjeżdżałam od chłopa z uliczki osiedlowej i walnęłam lekko w tico jakiś babek Za słabo zahamowałam, nie wiem czy to przez lekko śliską nawierzchnię czy co, na szczęście tylko je ciut przyrysowało, nic się nie stało, bo jechałam wolno. Gorzej wygląda mój zderzak Ale jestem lżejsza o 2 stówy, na szczęście nie wzywały policji tylko się dogadałyśmy.Uff, fartem jeżdżę starym samochodem, który przeżył już wiele
Idę nadrabiać!
Kiedyś musi być ten pierwszy raz ja go mam jeszcze przed sobą

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Waniliova to, co Ci zaoferowali to jakaś granda... Chyba myślą, że ludzie hodują sobie pieniądze na drzewkach w domu, a do pracy chodzą z nudów
Właśnie chyba tak myślą takie mam nerwy na to wszystko, że szok!!

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Apropos słonia. Wyobrażacie sobie jak tu coś teges z facetem, on ściąga spodnie a tu takie coś ja bym wybuchła panicznym śmiechem Trąba to by słoniowi napewno opadła
Dokładnie tak samo by zareagowała
Stary 2012-11-29, 19:30   #4046
misiadelko
BAN stały

Idę chyba spać, TŻ jest na zlocie, a ja jutro wyjeżdżam do rodziców, muszę popilnować koty i psa, jadą ZNOWU do SPA... Ja pikolę, ale im zazdroszczę... I jutro mój tatuś ma imieniny, kupiłam mu... karmnik dla ptaków... ciekawe jak zareaguje na taki niecodzienny prezent

Dobranoc!!
Stary 2012-11-29, 19:34   #4047
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Idę chyba spać, TŻ jest na zlocie, a ja jutro wyjeżdżam do rodziców, muszę popilnować koty i psa, jadą ZNOWU do SPA... Ja pikolę, ale im zazdroszczę... I jutro mój tatuś ma imieniny, kupiłam mu... karmnik dla ptaków... ciekawe jak zareaguje na taki niecodzienny prezent

Dobranoc!!
Ciekawy prezent
Stary 2012-11-29, 19:35   #4048
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyście co się dzieje na wątkach PM 2013?
Utworzyły nowy wątek 21 listopada, a dzisiaj kolejny.... Tydzień czasu
Ja czasem ledwo nad tym nadążam, a tam to musi być masakra
masakra
Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
dobrze, że tż nie wpadł na taki pomysł, zabiłabym...

http://demotywatory.pl/3981973/Kochanie
ojaaa. ale mocz.
Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość

Dzisiaj o 9:30 miałam tę rozmowę w sprawie pracy co Wam wczoraj pisałam i... tragedia! wiecie co mi zaproponowali? Przez trzy pierwsze miesiące 500zł netto na UMOWĘ ZLECENIE. Potem kolejne 3 miesiące za 700zł netto na UMOWĘ ZLECENIE, później 3 miesiące za 900zł netto na UMOWĘ ZLECENIE, a potem 3 miesiące za 1100zł na UMOWĘ ZLECENIE, po tych 12 MIESIĄCACH umową o pracę na najniższą krajową (czyli tak samo 1100zł)!!!! jedna wielka paranoja!! Odliczcie sobie od tych 500zł 70zł na bilet = 430zł, z czego 415zł płacę miesięcznie za czesne!! A na czym praca polega? Na dzwonieniu do klientów, informowaniu ich czym jest pozycjonowanie i, że warto. Ewentualnie wysyłasz im potem wycenę na e-maila....
masakra, niektórzy ludzie/ firmy są niepoważni
Cytat:
Tak jak ja dzwoniłam i chciałam sie do endokrynologa dostać... to na lipiec 2013.... a we wrocławiu zapisuja dopiero na 2019 ;pp
Zdecydowałam że ide prywatnie wole wydac to 50 zł i miec pewność że nic mi nie jest
komentarz tak jak wyżej, gdybyś nie wysłała artykułu nieuwierzyłabym.
Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Potwierdzam... Też o tym ostatnio słyszałam w tv...

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Widziałyście to: http://dzieci.pl/kat,1033939,title,E...puticaid=6f9d2 ? Aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałam
ojej. ludzie nie mają serca, naprawde ;(
Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Licytuje Simsy na PS3 bedzie sie dzialo
biedny tż
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

alloffkowa, gratuluję zaręczyn Bardzo ładny pierścionek Powiedziałaś swojemu P, że widziałaś wcześniej pierścionek?

kroooliczek89, super, że masz dobre wyniki Mówiłam, że będzie wszystko dobrze!
nie powiedziałam, nie chciałam mu robić przykrości, zresztą szybko zapomniałam jak wygląda
Cytat:

kompletny brak profesjonalizmu, naprawdę.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:36   #4049
misiadelko
BAN stały

A bo ma takie straszne brzydactwo sprzed stu lat, dziwne, że ptaki w ogole przylatują , miałam iść, a zaczytałam się na plotkowym
Stary 2012-11-29, 19:40   #4050
alloffkowa
Zakorzenienie

w ogóle, ale jestem jędza, nawet Wam nie podziękowałam

Dziękuje Wam wszystkim baaaardzo za gratulacje i trzymanie kciuków !!!
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości