Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-29, 11:08   #2581
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Kochana zaszalałaś ! Świetne zakupy

Mnie również ciekawią te kosmetyki jeżeli mowa o włosach to maska z drożdżami najbardziej mnie kusi.
Dziękuję

Ja bym chciała kupić cosik takiego do włosów, po czym zaczęłyby mi one mi rosnąć z prędkością światla Marzę o długich wlosach, a jak na razie mam tylko takie do ramion

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
jest RMF Święta jeśli typowo świątecznych piosenek chciałabyś posłuchać, chociaż jak tak od paru lat słucham tej stacji w grudniu to wszystkie już prawie na pamięć znam mogliby coś nowego rzucić
Oooo!!! Nie wiedziałam nawet, że jest cosik takiego, jak RMF Święta Muszę tylko zdobyć zgodę koleżanek z pracy na przełączenie stacji- mam nadzieję, że też chętnie poncą świąteczne szlagiery

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze, że interweniujesz. Ja też jak widzę coś takiego, to zwracam uwagę, że są testery od tego. Powiedziałam kiedyś babce, że od otwierania tusze wysychają i są do niczego i że ona też kiedyś może trafić na taki, więc nie róbmy sobie tego nawzajem... Ale masz w sumie rację - lepiej iść do pracowników sklepu niż wdawać się w dyskusje.
Rossmann i tak jest super jeśli chodzi o promocje, a to przecenią isanę a to produkty dla dzieci
na pewno ta akcja im się opłaciła.

dorwałam dodatkową pracę, chodzoną, już mi się odechciewa jak patrzę za okno

żeby nie było zbyt kosmetycznie, to chwalcie się dziewczyny swoimi zestawami!
Ja kiedyś zwracłam sama uwagę takim ludziom, którzyotwierali normalne produkty zamiast sprawdzać testery, ale trafiłam kiedyś na takie babsko, że stwierdziłam, iż szkoda nerwów Teraz kiedy widzę jak ktoś cosik otwiera choć dostępny jest tester, to od razu idę do ekspedientki. Wydaje mi się, że ludzie bardziej boją się zwrócenia uwagi przez ekspedienta niż przez zwykłego klienta.

Wspólczuję Ci tej dodatkowej pracy w taką pogodę Mnie by nikt teraz nie wykopał na dwór

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Coś dziś chyba w powietrzu jest bo ja też od rana na tabletkach przeciwbólowych jestem. Głowa mi pękała rano :|
Pogoda straszna, wieje i leje :|
Ja już też od rana na tabletkach i kawie, ale nic nie pomaga Teraz to mi się strasznie spać chce, a pogoda taka, że dużo nie brakuje do tego, żebym usnęła
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 13:10   #2582
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
Czytałam dużo pozytywnych opinii nt. tych kosmetyków,sama skusiłam się jakiś czas temu na serum a na maskę z drożdżami mam ochotę

Madzia kosmetyki są dostępne na allegro i w sklepie Kalina
I jak oceniasz serum ?

Maska mnie zaciekawiła. Ja również zainteresowałam się tymi kosmetykami słysząc wiele pozytywnych opinii na ich temat.

Cytat:
Pewnie zależy od Rossmanna, ale w tym najbliżej mnie nie było źle, jeśli chodzi o tłumy dopiero w ostatni dzień odnotowałam większe zainteresowanie, a ekspedientki regularnie dokładały towar. Nie udało mi się tylko kupić jednej pomadki Wibo, którą wybrałam z testerów dla mamy, pani sprawdziła w szufladzie, ale niestety
Zapewne tak jak piszesz w zależności od sklepu panował większy lub mniejszy szał. W mojej ocenie takie akcje promocyjne przyciągają ludzi i zachęcają do zakupów. Fajnie, że w miarę możliwości obsługa uzupełniała towar.

Ogólnie liczę, że nie była to pierwsza akcja propomocyjna R

Cytat:
Użyłam dopiero wczoraj wieczorem (choć kupiłam żeby stosować rano ale za bardzo kusiło ) i dziś rano, także niewiele jeszcze mogę powiedzieć. W każdym, póki co widzę że szybko się wchłania i pozostawia buzię gładką ciekawie pachnie, nienachalnie, ale jednak czuć zapach

Maskę drożdżową z pewnością kupię! Pewnie kupiłabym już teraz, ale mam kilka odżywek i masek do zużycia a nie chcę już gromadzić kosmetyków. Powiedziałam sobie, że będę mieć na stanie 1-2 szampony i max 3 odżywki. Dlatego teraz zużywam systematycznie

Zamówiłam przed chwilą podkład i korektor z annabelle minerals. Spodobały mi się ponownie minerałki a kończy mi się już EDM więc musiałam kupić
a 5 drogeryjnych podkładów leży i się kurzy
Ja przyjęłam zasadę kończę kosmetyk i kupuję nowy. Wiele razy nie potrafiłam powstrzymać ciekawości i w efekcie odstawiałam używany kosmetyk na rzecz nowości

Przy okazji podróży zakupiłam sobie kremy Clarins w strefie bezcłowej i zaparłam się, że ich nie ruszę dopóki nie wyczyszczę do cna obecnie używanych kremów. Także zacieram ręce kiedy się za nie w końcu zabiorę

Chciałam kupić serum bo właśnie kończę obecne i zastanawiam się czy wybrać to czy może coś z oferty BU

Maska również mnie zaintrygowała, na tyle, że wczoraj będąc w SP nie skusiłam się na nową maskę z Biovax Za to kupiłam do przetestowania szampon i lotion Seboradin. Słyszałam wiele dobrego na temat tych kosmetyków, zobaczę jak u mnie zadziałają. Oczywiście grzecznie czekają na swoję kolej.

Minerały kuszą również, ale poczekają

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja jak takie cosik widzę, to od razu idę z malutkim donosem Później się człowiek dziwi, czemu tusz się szybko osypuje, ale jak ma się nie osypywać, skoro ludzie mimo, że teraz można zobaczyć także, jak wygląda szczoteczka, to otwierają tusz, żeby chyba zobaczyć, czy czerń jest odpowiednio czarna
Oczywiście ! I bardzo dobrze, że reagujesz. Mnie również drażni takie i jestem na tym etapie gdzie zwrócenie komuś uwagi nie stanowi dla mnie problemu.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Dziewczynki dzięko za info o RMF Święta

U mnie właśnie gra super sprawa !

Kocham Święta !!!!!

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2012-11-29 o 13:08
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 13:19   #2583
Ag4
AGA :)

Cytat:
Ja przyjęłam zasadę kończę kosmetyk i kupuję nowy. Wiele razy nie potrafiłam powstrzymać ciekawości i w efekcie odstawiałam używany kosmetyk na rzecz nowości
Ja teraz też tak będę robić
Tyle że np. nie miałam serum więc jestem rozgrzeszona
Czarne mydło czy glinka ghassoul też nie miały zamiennika, to zupełne nowości w mojej łazience

Kusi mnie teraz jeszcze jakaś koralowa pomadka do ust, ale póki co sobie podaruję

Cytat:

Maska również mnie zaintrygowała, na tyle, że wczoraj będąc w SP nie skusiłam się na nową maskę z Biovax Za to kupiłam do przetestowania szampon i lotion Seboradin. Słyszałam wiele dobrego na temat tych kosmetyków, zobaczę jak u mnie zadziałają. Oczywiście grzecznie czekają na swoję kolej.
Seboradin jest dobry Miałąm tą serię z rzepą i polecam

Cytat:

Kocham Święta !!!!!
ja dziś na polskiej stacji słuchałam świątecznego kanału a teraz puszczam na yputube my only wish britney spears Pozywynie mnie nastawia ta piosenka przed świętami. A już bliżej świąt słucham codziennie celine dion - so this is christmas i zawsze się wzruszam

Śnieg u mnie chwilę padał aktualnie przeobraził się w śnieg z deszczem :|

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 13:43   #2584
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
I jak oceniasz serum ?

Maska mnie zaciekawiła. Ja również zainteresowałam się tymi kosmetykami słysząc wiele pozytywnych opinii na ich temat.
Serum nakładam wieczorem na twarz, szyję i dekolt. Wchłania się, nie zapycha,nawilża, nie ma potrzeby nakładania na twarz kremu na noc, następnego dnia skóra jest rozświetlona Mojej mamie kupiłam to serum po 50-tce i również jest z niego zadowolona Myślę,że za te pieniądze warto spróbować
W miarę jak będę zużywała swoje kosmetyki to będę kupowała właśnie Perwoe Reshenie albo Natura Siberica.
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 13:48   #2585
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja teraz też tak będę robić
Tyle że np. nie miałam serum więc jestem rozgrzeszona
Czarne mydło czy glinka ghassoul też nie miały zamiennika, to zupełne nowości w mojej łazience

Czego nie ma trzeba kupić jak najbardziej.
Ja się pilnuję, żeby nie być w posiadaniu więcej niż 1 kosmetyku z danego działu

Czarne mydło zapomniałam, że widnieje na mojej liście nowości do wypróbowania dzięki !

A glinka na co po co ?

Kusi mnie teraz jeszcze jakaś koralowa pomadka do ust, ale póki co sobie podaruję

Seboradin jest dobry Miałąm tą serię z rzepą i polecam

Sprawdzę na pewno.

ja dziś na polskiej stacji słuchałam świątecznego kanału a teraz puszczam na yputube my only wish britney spears Pozywynie mnie nastawia ta piosenka przed świętami. A już bliżej świąt słucham codziennie celine dion - so this is christmas i zawsze się wzruszam

RMF super, same świąteczne klimaty - świetne. Ja akurat lubię atmosferę przedświąteczną więc w to mi graj.

Śnieg u mnie chwilę padał aktualnie przeobraził się w śnieg z deszczem :|
U mnie sucho i oby jak najdłużej ... ale zapowiadali dzisiaj od rana z nadejściem kalendarzowej zimy mrozy i opadu śniegu. A było tak dobrze

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Serum nakładam wieczorem na twarz, szyję i dekolt. Wchłania się, nie zapycha,nawilża, nie ma potrzeby nakładania na twarz kremu na noc, następnego dnia skóra jest rozświetlona Mojej mamie kupiłam to serum po 50-tce i również jest z niego zadowolona Myślę,że za te pieniądze warto spróbować
W miarę jak będę zużywała swoje kosmetyki to będę kupowała właśnie Perwoe Reshenie albo Natura Siberica.
Dziękuję.

To może i ja się skuszę
Stary 2012-11-29, 13:55   #2586
Ag4
AGA :)

Cytat:
Ja też!
Z tym, że serum póki zamierzam używać na dzień. Szybko się wchłania więc mogę szybko nałożyć krem. Mam nadzieję, że się sprawdzi.
Grunt, że wszyscy zgodnie twierdzą, że nie zapycha

fashionmypassion do glinki ghassoul dodaję trochę czarnego mydła i zalewam to hydrolatem. Mieszam i powstałą papkę nakładam na twarz. Najlepsza maseczka chyba jaką do tej pory stosowałam warto wypróbować tą glinkę (można tylko ją zmieszać z wodą). Polecam. Ja swoją kupiłam w Organique

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 13:57   #2587
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam fotki moich zakupów
Jeśli chodzi o pomadki to zaczynając od prawej:
Rimmel by Kate nr 104
Rimmel by Kate 07
Rimmel Lasting Finish Firecracker 214
Rimmel Lasting Finish Airy Fairy 070
Wibo nr 02

Zapomniałam tylko zrobić fotki pomadce od Kate o numerku 105

Co do lakierów, to zaczynając od góry:
Wibo Express Growth nr 448 (wczoraj malowałam nim paznokcie i jest naprawdę piękny )
Wibo Express Growth nr 444 (ciemny brąz)
Wibo Express Growth nr 351 (nudziak)
Rimmel 60 seconds nr 315
Miss Sporty nr 470 (ciemna zieleń )
Max Factor nr 44
Wibo Extreme Nails nr 93
Wibo Glamour Nails nr 5

Dobrze, że ta promocja dobiegła końca, co bym zbankrutowała na lakierach
Super zakupy! Też mam ten podkład rimmel wake me up. Ja dziś kupiłam sweterek w kolorze khaki z reserved.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-29, 14:15   #2588
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Super zakupy! Też mam ten podkład rimmel wake me up. Ja dziś kupiłam sweterek w kolorze khaki z reserved.
Pokaż sweterek Ja też muszę kupić jakieś sweterki
Stary 2012-11-29, 14:18   #2589
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż sweterek Ja też muszę kupić jakieś sweterki
Kolor na pierwszym zdjęciu lekko przekłamany, w rzeczywistości jest bardziej żywy. Przepraszam za czarny stanik Nie wiem czy do tego swetra wypada założyć tylko cielisty stanik czy oprócz cielaka jeszcze cielistą koszulkę na ramiączkach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_3509.jpg (103,0 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0545.jpg (126,7 KB, 245 załadowań)

Stary 2012-11-29, 14:24   #2590
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolor na pierwszym zdjęciu lekko przekłamany, w rzeczywistości jest bardziej żywy. Przepraszam za czarny stanik Nie wiem czy do tego swetra wypada założyć tylko cielisty stanik czy oprócz cielaka jeszcze cielistą koszulkę na ramiączkach.
Super Były inne kolory ? I w jakiej cenie? Przypomina mi Zarowy
Ja zawsze pod sweterki zakładam koszulki na ramiączkach. Spróbuj założyć cielistą koszulkę bo tak może być Ci za zimno
Stary 2012-11-29, 14:27   #2591
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Super Były inne kolory ? I w jakiej cenie? Przypomina mi Zarowy
Ja zawsze pod sweterki zakładam koszulki na ramiączkach. Spróbuj założyć cielistą koszulkę bo tak może być Ci za zimno
Innych kolorów nie widziałam. Ten leżał na półce w towarzystwie innych rzeczy w takim kolorze. Kosztował 69zł więc cena do przeżycia.

Stary 2012-11-29, 14:29   #2592
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Innych kolorów nie widziałam. Ten leżał na półce w towarzystwie innych rzeczy w takim kolorze. Kosztował 69zł więc cena do przeżycia.
Muszę wybrać się do Reserved,może znajdę coś dla siebie
Stary 2012-11-29, 14:39   #2593
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam fotki moich zakupów
Jeśli chodzi o pomadki to zaczynając od prawej:
Rimmel by Kate nr 104
Rimmel by Kate 07
Rimmel Lasting Finish Firecracker 214
Rimmel Lasting Finish Airy Fairy 070
Wibo nr 02

Zapomniałam tylko zrobić fotki pomadce od Kate o numerku 105

Co do lakierów, to zaczynając od góry:
Wibo Express Growth nr 448 (wczoraj malowałam nim paznokcie i jest naprawdę piękny )
Wibo Express Growth nr 444 (ciemny brąz)
Wibo Express Growth nr 351 (nudziak)
Rimmel 60 seconds nr 315
Miss Sporty nr 470 (ciemna zieleń )
Max Factor nr 44
Wibo Extreme Nails nr 93
Wibo Glamour Nails nr 5

Dobrze, że ta promocja dobiegła końca, co bym zbankrutowała na lakierach
Cytat:
t

ja przegięłam, dokupiłam dwie pomadki, lakier, cień i róż to już choroba na zdjęciu zapomniałam o mozaice brązującej i odżywkach wibo do paznokci z logiem KWC. w dodatku ta czerwona pomadka strasznie mi się rozlewa poza usta, ciężko będzie używać ją bez pędzelka, lusterka
Ale macie zakupy. Ja skusiałam się tylko na dwa podkłady, tusz do rzęs i cień.

Cytat:
Ja bym chyba postawiła na cielisty stanik, albo koszulkę pod spodem .

Już jestem zmęczona całym tygodniem i nie mogę się doczekać weekendu, chociaż zdaję sobie sprawę, że na pewno nie wypocznę - fryzjer, kosmetyczka, krawcowa, a na koniec imieniny taty.

U mnie pogoda super, cieplutko i w ogóle
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 14:44   #2594
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Już jestem zmęczona całym tygodniem i nie mogę się doczekać weekendu, chociaż zdaję sobie sprawę, że na pewno nie wypocznę - fryzjer, kosmetyczka, krawcowa, a na koniec imieniny taty.
To same przyjemności
Stary 2012-11-29, 14:47   #2595
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę wybrać się do Reserved,może znajdę coś dla siebie
Warto, zawsze możesz coś ciekawego znaleźć
Cytat:

Ja bym chyba postawiła na cielisty stanik, albo koszulkę pod spodem .

U mnie pogoda super, cieplutko i w ogóle
Ja też mam weekend zawalony imieninami, zakupami, itd.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-29, 16:00   #2596
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

wyczytałam, że MK się otworzył
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 16:23   #2597
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też!
Z tym, że serum póki zamierzam używać na dzień. Szybko się wchłania więc mogę szybko nałożyć krem. Mam nadzieję, że się sprawdzi.
Grunt, że wszyscy zgodnie twierdzą, że nie zapycha

fashionmypassion do glinki ghassoul dodaję trochę czarnego mydła i zalewam to hydrolatem. Mieszam i powstałą papkę nakładam na twarz. Najlepsza maseczka chyba jaką do tej pory stosowałam warto wypróbować tą glinkę (można tylko ją zmieszać z wodą). Polecam. Ja swoją kupiłam w Organique
Co zaobserwowałaś po stosowaniu maseczki ? Jakie ma działanie ?

Wolę zapytać u źródła

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37882382]wyczytałam, że MK się otworzył [/QUOTE]

Gdzie ? W Warszawie może ?
Stary 2012-11-29, 16:46   #2598
cosma
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37882382]wyczytałam, że MK się otworzył [/QUOTE]

Chyba jeszcze nie.

1 grudnia w GM otwiera się American Eagle Outfiters.
Bedzie też Karen Millen.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 16:48   #2599
Konto usunięte

Cytat:
Gdzie ? W Warszawie może ?
w g. mokotów

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Chyba jeszcze nie.

1 grudnia w GM otwiera się American Eagle Outfiters.
Bedzie też Karen Millen.
podobno dzisiaj było otwarcie, blogerki tak piszą

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2012-11-29 o 16:50
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-29, 16:50   #2600
cosma
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37883217] w g. mokotów

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

podobno dzisiaj było otwarcie, blogerki tak piszą [/QUOTE]

Aha, wiesz byłam jakiś tydzień temu i było zamkniete.
Na stronie GM nie ma informacji, że dzisiaj otworzyli. Może jak piszą o tym blogerki to jest to otwarcie na razie dla VIP-ów?
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 16:52   #2601
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Aha, wiesz byłam jakiś tydzień temu i było zamkniete.
Na stronie GM nie ma informacji, że dzisiaj otworzyli. Może jak piszą o tym blogerki to jest to otwarcie na razie dla VIP-ów?
właśnie sobie o tym pomyślałam, pewnie dla "zwykłych ludzi" będzie niedługo
Stary 2012-11-29, 17:40   #2602
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olafia72 Pokaż wiadomość
Mohito / 149 zł. chyba
Dziękuję za cynk

Cytat:
I jak oceniasz serum ?

Zapewne tak jak piszesz w zależności od sklepu panował większy lub mniejszy szał. W mojej ocenie takie akcje promocyjne przyciągają ludzi i zachęcają do zakupów. Fajnie, że w miarę możliwości obsługa uzupełniała towar.

Ogólnie liczę, że nie była to pierwsza akcja propomocyjna R

Przy okazji podróży zakupiłam sobie kremy Clarins w strefie bezcłowej i zaparłam się, że ich nie ruszę dopóki nie wyczyszczę do cna obecnie używanych kremów. Także zacieram ręce kiedy się za nie w końcu zabiorę

Chciałam kupić serum bo właśnie kończę obecne i zastanawiam się czy wybrać to czy może coś z oferty BU

Minerały kuszą również, ale poczekają

Oczywiście ! I bardzo dobrze, że reagujesz. Mnie również drażni takie i jestem na tym etapie gdzie zwrócenie komuś uwagi nie stanowi dla mnie problemu.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Kocham Święta !!!!!
Nie wiedziałam, że jest coś takiego...Ale super

OOO super, jestem ciekawa jaka przebitka cen będzie
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 18:31   #2603
Konto usunięte

Cytat:

Kocham Święta !!!!!
włączyłam sobie i mam dokładnie takie same odczucia
Stary 2012-11-29, 19:01   #2604
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Ja bym chciała kupić cosik takiego do włosów, po czym zaczęłyby mi one mi rosnąć z prędkością światla Marzę o długich wlosach, a jak na razie mam tylko takie do ramion

Oooo!!! Nie wiedziałam nawet, że jest cosik takiego, jak RMF Święta Muszę tylko zdobyć zgodę koleżanek z pracy na przełączenie stacji- mam nadzieję, że też chętnie poncą świąteczne szlagiery

Ja kiedyś zwracłam sama uwagę takim ludziom, którzyotwierali normalne produkty zamiast sprawdzać testery, ale trafiłam kiedyś na takie babsko, że stwierdziłam, iż szkoda nerwów Teraz kiedy widzę jak ktoś cosik otwiera choć dostępny jest tester, to od razu idę do ekspedientki. Wydaje mi się, że ludzie bardziej boją się zwrócenia uwagi przez ekspedienta niż przez zwykłego klienta.

Wspólczuję Ci tej dodatkowej pracy w taką pogodę Mnie by nikt teraz nie wykopał na dwór

Ja już też od rana na tabletkach i kawie, ale nic nie pomaga Teraz to mi się strasznie spać chce, a pogoda taka, że dużo nie brakuje do tego, żebym usnęła
Ale przemokłam i zmarzłam... w dodatku znowu miałam przygody z samochodem, tym razem prądu zabrakło ja to mam pecha...
teraz też będę się kierować prosto do pracowników sklepu jak przyłapię kogoś na testowaniu nie-testerów
Cytat:

Ja właśnie czekam na drugie opakowanie seboradinu z czarną rzodkwią, włosy raczej przyśpieszyły, ale nie mogę ciągle opanować wypadania
Cytat:
przynajmniej w miarę rozsądnie kupowałaś ja nie potrzebowałam tych wszystkich kosmetyków, które kupiłam więc mam trochę wyrzuty sumienia ale co tam

a macie już jakąś listę co chcecie upolować na wyprzedaży?
ja będę się pilnować jak tylko będę mogła, bo potem są nienoszone rzeczy, a pieniędzy brak
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:55   #2605
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale przemokłam i zmarzłam... w dodatku znowu miałam przygody z samochodem, tym razem prądu zabrakło ja to mam pecha...
teraz też będę się kierować prosto do pracowników sklepu jak przyłapię kogoś na testowaniu nie-testerów

Ja właśnie czekam na drugie opakowanie seboradinu z czarną rzodkwią, włosy raczej przyśpieszyły, ale nie mogę ciągle opanować wypadania

przynajmniej w miarę rozsądnie kupowałaś ja nie potrzebowałam tych wszystkich kosmetyków, które kupiłam więc mam trochę wyrzuty sumienia ale co tam

a macie już jakąś listę co chcecie upolować na wyprzedaży?
ja będę się pilnować jak tylko będę mogła, bo potem są nienoszone rzeczy, a pieniędzy brak
Ja powoli robię listę rzeczy basicowych. Na pewno brakuje mi uniwersalnych swetrów, cardiganów. Chciałabym jakiś kaszmirowy. Ale narazie brak funduszy
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:13   #2606
fablous
Zakorzenienie

Dziewczyny ten wątek już od dłuższego czasu jest dla mnie insiparcją więc może i teraz pomożecie - gdzie kupujecie okrycia wierzchnie na zimę? Mam na myśli zimę z prawdziwego zdarzenia, więc w grę wchodzą tylko puchowe płaszczyki. Za czasów LO dostatecznie wymarzłam się w wełnianych płaszczykach, z własnej głupoty . Teraz szukam czegoś porządnego. Macie już swoje płaszcze?

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:14   #2607
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Ze swojej strony polecam szampon Alpecin. Za jego sprawa, na mojej glowie zaczely sie pojawiac tajemnicze, grube wlosy Takie napraaawde grube, jak hinduskie Moze zbyt przyjemnie nie pachnie, ale u mnie zdecydowanie bylo widac efekty.

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-29, 20:14   #2608
Maqua
Zakorzenienie

Ja kupiłam długą kurtkę puchową z Zary, bo też nie miałam wcześniej takiego okrycia. Działa
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:16   #2609
caarolaaa
Zakorzenienie

pogoda wyjątkowo paskudna dzisiaj, na szczęście nie musiałam się nigdzie ruszać więc cały dzień leniuchowałam dokończyłam czytać dwie książki ( w tym osławionego Greya) , jutro może wybiorę się na zakupy, TŻ ma niebawem urodziny, no i mikołajki..

wrzucam kilka zdjęć (przepraszam za ewentualne powtórki)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m2czstdwi41qcg4f2o1_400.jpg (44,7 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m6nxchQ9Sn1rrg1cvo1_500.jpg (25,7 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m9re2fn4Rv1qct8b9o1_500.jpg (60,4 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_me17cpU9ha1qfrtudo1_1280.jpg (80,3 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_marhhagSrg1qzrk5xo1_500.jpg (45,1 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mcd1hgGPVx1rplvo3o1_500.jpg (40,1 KB, 93 załadowań)
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:29   #2610
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Ja kupiłam długą kurtkę puchową z Zary, bo też nie miałam wcześniej takiego okrycia. Działa
Mnie spodobał się płaszcz z Mango ale kosztuje 500zł... Chyba zaczekam do wyprzedaży ale znając życie to mój rozmiar zniknie błyskawicznie
W Zarze też są całkiem fajne. Który model kupiłaś? Oglądałam ostatnio płaszcze w sklepie. Zastanawiam się o ile mogą je przecenić w I turze.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości