|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Nie, nie tylko takie
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu to jest ciążowe danie: sledź, ogórek kiszony i czekolada...no i u nas na forum mandarynki
|
|
|
|
|
|
#4893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powiedzieli że zależy od plamienia ale dla zasady i tak obserwują 3-4 dni wieć dupa mimo że są wypisy w weekend. Jak możesz to daj znać AM bo nie mam siły pisać na tel |
||
|
|
|
|
#4894 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ból straszny, bo właśnie sobie z Mamą dania zaplanowałyśmy i miały być śledzie no ale czego się nie robi dla dziedzica
|
|
|
#4895 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę , mało przytyłaś , no i za skończony 27 !Cytat:
![]() ............. ...rozśmieszacie mnie tymi tekstami... ......Cytat:
![]() a armata - no ogromna .... ! Cytat:
no to ja w takim razie przy moich porodach miałam zakwas na zakwasie - kwasem podparty ..... ...... Cytat:
genialnego zakupu - wybrałaś to co najlepsze !!!!!! .... mam taką samą Cytat:
ja spadam do łóżka - jutro znowu na rano i od początku -więc muszę nałodować swoje baterie , dobranoc dziewczyny
|
|
|
#4896 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej! gratuluje udanych wizyt!!!
Dragusi, Ewce, Chanel i Kasi ![]() ![]() klask i: jutro poczytam resztę bo dziś już padam wróciłam z imprezy firmowej. Dwa razy do roku się integrujemy i w wyprawiamy wspólne imieniny W czerwcu zawsze wypad wyjazdowy z noclegiem a listopad na miejscu w jakimś klubie. W tym roku padło na kręgle i karaoke nie grałam co prawda ale aktywnie kibicowałam 5 godzin zleciało nie wiem gdzie! miło się czułam - w centrum zainteresowania mnóstwo pytań: a jak się czujesz, a jak mała, a kopie, a jak pokoik itd...łącznie z dotykaniem brzucha pewnie wielu z Was to przeszkadza tak sądzę ale ja się o dziwo dobrze czułam Dobranoc
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oszalalam. Ta noc to jakiś koszmar. Najpierw wiercilam się 1,5 godz żeby zasnąć bo bolały mnie plecy, zawsze trzymam nogę na Tz i to je odciaza a teraz nie ma jak. Gdy już o 12 przysypualam to przywieźli do nas dziewczyne i włączyli te jarzeniowki a to razi że się nie da spać, o 1 roznisili lekarstwa wieć zasnełam po 2. A tu ku.rwa o 4 ktoś brał prysznic godzinę i to robiło tak ogromny huk nie wiem czemu, a u nas się nie da zamknąć drzwi... Zęby szorowala 2m ode mnie i to tak jak najgłośniej. Nie wiem co z tą baba nie tak... Ale gdyby tylko nie była w ciazy to... Już myślałam gdzie się odcina wodę. Nie wiem jak można mieć taki brak szacunku do innych, przeciez mogła się umyć w 15 min albo o 6, a ta myje się dalej!
Jestem wściekła i zmęczona |
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zadomowienie
|
megi-megi i nestelle dzięki za rady. dziś jeszcze przejdę się po paru sklepach i zobaczę co jest, bo nie chce wydawać tyle kasy na coś z czego mała i tak zaraz wyrośnie. Nastawiałam się na max 150zł a tu takie ceny... w ogóle dla mnie to trochę dziwny pomysł, bo takie rzeczy powinni kupować rodzice, najlepiej wiedzą co i jakie ma być a ja kupię i potem nie będzie pasowało... ale ok niech będzie... jak nic nie znajdę to kupię jakąś zabawkę i w nosie
Cytat:
![]() może w dzień będzie spokojniej to uda Ci się zdrzemnąć ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 05:54 ---------- chyba nikt obejrzał filmiku z zasypiającym bobasem, wczoraj wstawiałam ![]() miłego dnia wszystkim ![]() czuję w kościach nowy wątek dziś
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale dałyście czadu chyba z 7 stron mam do nadrobienia LunaO trzymam kciuki za ciebie i maleństwo by szybko Was wypisali z tego szpitala ![]() Ja wczoraj po basenie byłam taka padnięta, że sobie nie wyobrażacie ale całą godzinę pływałam wzięłam sobie makaron i przez niego nie czułam zmęczenia bo tak pływałam na zmianę ale cała godzina w ruchu to jak wróciłam do domu zjadłam to normalnie odpłynęłam wstałam o 21 byle by ogarnąć coś i dalej spać i rano wstać nie mogłam. Idę nadrabiać buziaki i miłego dzionka wam życzę |
|
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to juz nawet nie urok szpitala, ale brak podstawowego wychowania i nieuwzglednianie innych wspolpacjentow, szkoda, ze tak wielu ludziom "wzglad na innych" jest obcym terminem ![]() Trzymaj sie, mam nadzieje, ze Cie szybko wypuszcza.. i moze wspomnij lekarzowi o tym acardzie? ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
ja zawsze bylam po basenie mega glodna ![]() kiedys bardzo chetnie plywalam, ale teraz stan skory mi nie pozwala
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Moderna no i właśnie dlatego po basenie zjadłam bułkę z dżemem malinowym, grochówkę i na tao zagryzłam takimi czekoladkami
i zapiłam szklanką coli
|
|
|
|
|
#4903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zdjecia super!
|
|
|
#4904 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
za wizytę..synuś śliczny.. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() niestety wiem co to znaczy.. może w dzień uda Ci się odespać..
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mowia, ze sport to zdrowie
|
|
|
#4906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w skończonym 23t
Cytat:
A co do zaświadczenia od okulisty to dużą wadę masz, że dostałabyś zaświadczenie? Cytat:
![]() A dasz przepis na mufinki z dynia? ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4907 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pochwaliłam się siostrze, że się nauczyłam tak oddychać na co ona i tak stwierdziła, że mi się nie przyda bo to taki ból, że nie będę myśleć o oddychaniu haha ale dla pocieszenia powiem, że innym dwóm koleżankom się przydało bo były opanowane i starały się oddychać zgodnie z wskazówkami i nie czuły tak bólu bo był skupione na oddychaniu ![]() Cytat:
no ale ja tam jestem cierpliwa, bo sobie pomyślałam, że też niedługo to trafię ponownie przed porodem i będę tak samo podłączona do KTG i itd. więc grzecznie leżałam
|
|
|
|
#4908 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#4909 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja czytałam, że śledzie dzięki dużej ilości soli są zakonserwowane więc im listerioza nie grozi... no ale nie wiem jak to już jest
|
|
|
#4910 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Moderna, ale jesteś zgrabna! Rzeczywiście wyglądasz na wysoką ![]() I jaka ładna biała witryna w tle ![]() ![]() ![]() buziunia śliczna, ale legenda pierwsza klasa ![]() Cytat:
Cytat:
Nie leciu ciurkiem.. ale, że tak się wyrażę brzydko smarko mam krwiście czerwone ![]() W ciąży raz jeden (jakoś na początku) mi sie puściła krew... ale też raczej delikatnie ![]() Cytat:
za wizytę![]() mój TŻ jak go proszę o to, żeby mi kupił cytrusa to mi kupuje banany ![]() o proszę! pół kilograma! kawał chłopa - pewnie siusiak waży połowę Cytat:
![]() o matusiu! ALe śliczne! Jaką ma buziunię... wyobrażam sobie, że mój też tak wygląda bo jesteśmy równieśnice praktycznie.... kurcze... ja jem wszystko! No, prócz surowych mięs, ryb i jajek I alkoholu nie piję...Śledzie wchłaniam wręcz... tonami! W każdej formie...
|
|
|
|
#4911 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Cytat:
niech coś wyprasuje ![]() O rany masakra, a to patologi takie czyściochy ? Cytat:
![]() bilans kaloryczny może na plus, ale stan ducha za to jaki ![]() ja też ja też 6 miesiąc to już brzmi bardzo poważnie stwierdził mój chłop ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę właśnie na glukozie. Trochę mi niedobrze... ale to z głodu. Jak ja do 11 bez śniadania przeżyję... W torebce mam pyszne kanapeczki, bo później wracam do pracy.
Wkurza mnie to pisanie na tel.
|
|
#4913 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ile masz jeszcze czekania? edit.. nie zauważyłam.. do 11.. to oby Ci szybko zleciało..
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takze czasem nawet personel nie potrafi sie zachować. Jutro mam odac prace podyplomowa a nie mam 3 rozdziału;p tzn opracowanych wyników badań...Chyba dostanę baty na seminarium, ale moze się zlitują nad ciężarną....
|
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja się boję, że moje dziecko jest jakieś nadpobudliwe, bo wyczytałam, że na tym etapie powinno przesypiać około 20 godzin, a szaleć 4, a ono robi na odwrót, kopie prawie non stop...nie wiem czy się cieszyć, czy martwić
|
|
|
|
|
#4916 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
, ja właśnie śniadanko zaliczam w rozpoczętym 27 tygodniu !!! Cytat:
słodki,słodki ! i taki pogodny maluch... ![]() Cytat:
mi za to mąż dzisiaj kupił i położył w aucie jako niespodziankę dużego marcepana w czekoladzie z karteczką "smacznego "i narysował pełno serduszek.Słodkie prawda? MARCEPAN JEST Z ALKOHOLEM !!!! ![]() Cytat:
... mama przyniosła razem ze stertą innych fajnych rzeczy a ja nic nie pamiętałam..... ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
a moje też dużo warjuje .... pewnie śpią na raty - "częste "....
|
|
|
#4917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie panikuj! Bardziej bym się martwiła gdyby np. w ogóle nie był aktywny. Nie czytaj za dużo, bo kręćka dostaniesz. Ja od wczoraj non stop mojego zaczepiam, bo dostałam schizy, że coś mu się stało- pomimo intensywnego zaczepiania nie reagował ani na szturchnięcia, ani na sygnały dźwiękowe. Dziś jednak parę razy kopnął więc chyba okey.Kurczę, trzeba by pójść i zrobic zakupy, bo w lodówce niedługo tylko światło będzie, ale mam takiego lenia....
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w marcepanie nie ma alkoholu, mozesz spokojnie jesc ![]() no chyba, ze kupil z nadzieniem alkoholowym?
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
dzis 23 tydzien dziekuje wam kochane za mile slowa odnosnie mojego Emilka, az piers rosnie z dumy !!moja mama wczoraj kazala dac sobie zdjecia i chyba z godzine je ogladala, i wspominala jak sie wiercil jak nawet (wedlug niej) trele-morele jej pokazal tata tez zadowolony z 'armaty' widac bylo ze ledwo co lzy powstrzymywal - ale twardki byl do konca ![]() szkoda tylko ze ta plytka nie dziala, ale ide dzis do kafejki internetowej gdzie chodzilam za mlodych lat, jak sie kompa nie mialo - i zapytam sie pana Darka zeby mi zmienil program albo przegral normalnie, bo chyba w jakims ujowym programie ten filmik nagrany jest. a ide dzis do babci na 14, i chcialam nagrac komorka ten film, zeby jej pokazac bo wiecie to co innego jak zdjecia - no moze sie wszystko uda - i bedzie mogla zobaczyc swojego 1wszego PRAWUNSIA no a potem - ZJAZD rodzinny numer 2 !! przyjezdzaja rodzice taty jego brat z zona i synem, ahaha - bo przeciez dzis ANDRZEJKI a i tata nie dawno 50 lat konczyl, wiec 2w1 ![]() juz sobie wyobrazam jak bede musiala znowu odp na roznej masci pytania, oidpowiem na wszystkie - byle by nie tyczyly ojca dziecka, bo to jeszcze drazliwy temat ![]() no wiec zycze wam milego dlaszego dnia. ja lece cos zjesc. |
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet tego nie komentuję .....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

W końcu to jest ciążowe danie: sledź, ogórek kiszony i czekolada...no i u nas na forum mandarynki
no ale czego się nie robi dla dziedzica

za wizytę , mało przytyłaś , no i 
......
klask i:

a mowia, ze sport to zdrowie
2w1