![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: uwagi estetyczne do nowego designu Wizaż.pl
w nowym stylu forum nie widać przycisków "panel użytkownika" ... itd... bo są białe na jasnym zielonym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Włąśnie zmieniłam wygląd forum, i nie podoba mi sie że pasek na którym jest Panel użytkownika i FAQ jest słabo podkreślony.
I nie można klikną w regulamin forum |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Forum jeszcze nie jest zrobione. To tylko część zmian. Także proszę jeszcze o cierpliwość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
Podoba mi sie pomysl, ze w rankingu najlepszych perfum sa uwzgledniane perfumy, ktore maja juz od 10 recenzji - zastanawia mnie tylko, jak sie ma ta obrazkowa lista najlepszych np. pefum do tej listy najlepszych, ktora jest bez obrazkow. To sa dwa rozne rankingi, w ktorych dzialaja inne zasady? W tej obrazkowej zasady stare, a tej liscie nieobrazkowej zasady nowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() OK, niektorym sie nie podoba, ale trzeba isc z duchem czasu. Stare forum bylo w stylu Windowsa 98, to jest piekne jak Windows Vista ![]() Edytowane przez misiapisia Czas edycji: 2007-02-25 o 14:42 Powód: Literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Z uwag estetycznych:
strona wyglada jak strona sklepu internetowego, w ogole nie widac ze mamy forum (!!!) KWC - glowny atut strony -zostal potraktowany jak wypierdek mamuta, bo skrot znaja tylko uzytkowanicy, a jak nowi maja sie czuc zacheceni skrotem, ktorego nie znaja? Opis pod skrotem jest malutkimi sciubolkami ![]() Nie widac w ogole ze są jakies artykuly na wizazu - no, chyba ze ma ich nie byc. logo ginie, bo jest, moim zdaniem co tu duzo ukrywac w ogole bez pomyslu - malo charakterystyczne i w ogole nie zapada w pamiec. W ogole nie wyglada jak logo ![]() Co do kolorystyki - to ten pasek na gorze - tragedia - za bardzo wysycony, w ogole az sie nie chce na niego patrzec, dopiero po pierwszym wzdrygnieciu doczytalam sie, ze jest tam malutkimi literkami link do forum. Ogolnie projekt raczej zniecheca niz zacheca.
#161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie interesuja najbardziej recenzje perfum - jak przychodze do domu i chce poczytac ostatnie, to musze sie przedrzec przez dziesiatki innych produktow, zeby znalezc recenzje perfum - to wedlug mnie jest kompletnie bez sensu i powiem szczerze, ze coraz mniej chce mi sie zagladac na KWC i szukac tych nowych recenzji, a szkoda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
jeszcze co do forum - za każdym razem gdy włączam forum w przeglądarce standardowo ustawia mi się fiolet, chociaż na dole na pasku ostatnim stylem ustawianym był"nowy" i w opcjach w panelu użytkownika też mam zaznaczony domyślny styl "nowy". nie wiem, czy to błąd czy tylko chwilowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Nie ,nie i jeszcze raz nie .W pełni popieram Palomino mimo że jestem na forum od niedawna.
Dla mnie strona KWC była zawsze super,bo jasna,przejrzysta i taka inna .Teraz logo nic rewelacyjnego ,sama oprawa hm nie umiem się tu znaleźć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja może jednak tak kontrolnie dorzucę coś od siebie: 1. białe literki o panelu użytkownika - zbyt jasne tło, skutkiem czego trzeba mocno wzrok wytężać 2. za ciemne tło w okienku odpowiedzi i cytatu (jeszcze bym ten siniaczkowo-niebieski rozjaśniła, od tego trochę się oczy męczą ![]() 3. rozjeżdża mi się panel użytkownika z prawej strony, wydaje mi się że zmniejszenie okna na "ostatnią odpowiedź" naprawiło by ten szczegół (nie mogę mieć zmaksymalizowanego okna z Wizażem, bo w tle mam jeszcze dużo innych programów i często muszę szybko do nich sięgnąć) 4. kiedy wybiera się odpowiedź-cytat w nowym oknie, pod tym oknem i dodatkowymi opcjami zawsze jest możliwość obejrzenia ostatnich wątków - i tu powala wielkość czcionki. Tak samo w momencie, kiedy chcę edytować wypowiedź - nagle rozmiar czcionek zmienia sie do tak mikrych, że muszę ręcznie je powiększać. 5. nicki użytkowników są na różowo, to jeszcze przeżyję - ale w panelu użytkownika różowe tytuły wątku męczą oczy... 6. wielocytowanie zmieniło miejsce, może to i lepiej?... Bo rozumiem, że polskie opisy będą sukcesywnie przywracane - teraz mamy Edit, Quote, a niestety najważniejsze (szybka odpowiedź) jest w formie mikrej ikonki obok multicytowania). Dołączyłam zrzuty ekranów, co by nie gadać po próżnicy ![]() Ale rozumiem, że wszystko jeszcze jest w fazie poprawek. Tak tylko chciałam zwrócić uwagę na kilka drobiazgów ![]() P.S. Ładna czcionka wybrana na domyślną ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
ej ale ja mam nadal stara wersje strony i forum
![]() Edit juz mam ![]() tylko błagam,nie rozowe nicki ![]()
![]() |
#166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Żeby szerokośc panelu oczywiście została bez zmian, za av np. mógł być takiej wielkości:
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Mirian, zmienić to można w opcjach użytkownika, tam gdzie wybierasz kolorystykę Forum.
P.S. Litości, żadnych większych avatarów! Toczyło się na ten temat wiele dyskusji, dlaczego przy każdym temacie musi to wracać? ![]()
#168 |
Zakorzenienie
|
aha i logo jest kompletnie bezduszne ,zwyczajne
![]()
#169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Recenzentka Ocena Data byłby najlepszy, bo najistotniejsza jest recenzja i dlatego ona powinna zajmować najwięcej miejsca, a tak połowę ekranu zajmuje tabela z informacjami dodatkowymi i pustą plamą. Tak jak to widać na screenie zrobionym przez Wskazówkę. Naprawdę nie wygląda to estetycznie ![]()
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
K-n, osobiście uważam, że możliwość segregacji wg gwiazdek to strzał w dziesiątkę.
Często jeśli chcę kupić jakiś krem, to bardziej mnie interesuje co złego może wyrządzić - i poluję na recenzje z małą ilością gwiazdek. Jeszcze dwie uwagi: 7. niewidoczna informacja "pokaż wszystkie zasubskrybowane wątki" (jak na załączonym obrazku widać... nic nie widać ![]() 8. oraz bardzo ciemna tabelka do "gorących linków" oraz po kliknięciu w czyjś nick (informacje typu pokaż panel użytkownika, wyślij PW, więcej postów...) Tradycyjnie ze zrzutami ekranu ![]() Zaczynam się przyzwyczajać do nowości, chociaż nadal oczy bolą (głowa też zaczyna ![]() Dobra, idę, bo dostanę zaszczytny status najbardziej upierdliwej Wizażanki ![]()
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-02-25 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
I czy nazwy produktow w tabeli musza miec ten rozowy kolorek? Wedlug mnie on jest stanowczo za jasny, trzeba sie w niego strasznie wgapiac - gdyby chociaz byl rozowy, ale ciemniejszy, to juz by bylo lepiej, wyrazniej.
I czy gwiazdki musze byc zolte? Wiem, ze zostaly one chyba (?) pociemnione, bo przedtem nie bylo ich widac niemal wcale - ale czy koniecznie musza byc zolte? Kolor odrobine choc odrobine bardziej zdecydowany juz poprawilby przejrzystosc ocen i calej strony. Dlaczego nie chocby pomaranczowe? Albo czerwone? Albo jakiekolwiek, byle nie takie blade? W ogole ta strona jest taka niewyrazna i rozmazana w tych niezdecydowanych zotlo-rozowych kolorkach - a przeciez nie musi byc tak "dziewczeco", wizazanki to niewiasty z temperamentem i charakterem, wiec strona tez moze byc wyrazna, zdecydowana i kolorowa, a nie taka rozmyta i anemicznie blada ;-). |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Temperament to jedno, a nie męczące oczy kolory to inna sprawa
![]()
#174 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Przełączyłam się własnie na fiolet, bo przy zieleni oczy mi zaczęły wysiadać... No niestety, strasznie mi to męczy wzrok :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
dopiero odkrylam nowe forum
![]() ![]()
![]() |
#178 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
aha,co mi sie jeszcze w oczy rzuciło
![]() ![]()
#180 |
Zakorzenienie
|
Podbijam moje pytanie o zielone puste pole po prawej stronie w kwc
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...6&d=1172360350
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.