|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Jestem zachwycona tym cieniem Manhattanu
![]() Puder też całkiem fajnie się spisuje i w konsystencji jest taki jaki chciałam - nie całkiem pyłkowy i lekki, a trochę "gęściejszy". Podobny do mineralnego sypkiego, jaki kiedyś Catrice miało w ofercie (czemu go wycofali
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne zakupy w Rossmannie poczynione.
|
#3994 |
|
Wtajemniczenie
|
szalejesz
nie mogę się doczekać Twojego bilansu
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Zbliża się czas bilansów, więc zwarłam dziś dup.kę i dorzuciłam kolejne zużycie - peeling cukrowy Perfekta SPA
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś lakier w Rossmanie czerwony i 2 maseczki saszetkowe.Kusiło mnie żeby kupić jakiś podkład ale na razie mam
http://1.bp.blogspot.com/-bbELAQxPlu...0/IMG_1616.JPG o taki jak zobaczyłam u the Oleski czerwieńRevlonu to postanowiłam ze musze mieć coś podobnego
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2012-11-28 o 21:14 |
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Wymieniłam już 25 kosmetyków
, nie mogę się doczekać kiedy moje zapasy się wyzerują albo chociaż będą na bieżąco zużywane. Mam też zużycie - doe w kulce Avon Celebre
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam błyszczyk Sexy Pulp w kolorze crystal
|
|
|
|
#3999 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja kupiłam Radical i Belissę. Jeszcze muszę zamówić ten olej Sesa. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zużycia błyszczyka gratuluję, to spory wyczyn ![]() U mnie poszedł żel pod prysznic. A na plus buty motocyklowe New Yorker
|
|||||||
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), krem do rąk z pompką owies i mydło lawendowe w płynie. Akurat przekroczyłam o 70gr minimum na gratisową wodę ![]() Gratki . Pokażesz butki?Mój TŻ kupił sobie ocieplane Palladiumy - coś takiego i non stop się chwali, jak mu ciepło i wygodnie. Aż nabrałam też chęci za ich zakup . Kozaczki, które nabyłam jesienią nie są zbyt ocieplone, a buty z ubiegłego roku popękały i wywaliłam. Szkoda, że tych chęci nie nabierałam tydzień temu - jest promocja -30% przy zakupie 2 par |
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pokaż buty
|
||
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Są skórzane, ale mają "ogumiony" nosek, żeby się nie zdzierał
i się strasznie tym podjarał
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne zakupy Daj znać, jak się będzie sprawował krem do rąk.Buty w załącznikach ![]() A te Palladiumy fajnie wyglądają Nie ma tak łatwo ![]() W załącznikach ![]() Zużyłam peeling do ciała. |
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
A który Radical?
Mam nadzieje, że akcja przeciw wypadaniu da radę kto jeszcze się dołącza? Ja właśnie opracowuję taktykę Póki co idę jutro na farbowanie Będę brała Belise, olejowanie 2-3 razy w tygodniu (tylko ja mam w środku tygodnia basen i to mi robi takie sianicho, że hej ), siemie lniane + jakąś maskę dokupię po myciu i spray do skóry głowy troszkę trzeba zainwestowaćCytat:
![]() To się chwali ![]() Mi poszły próbki; Aussie odżywka 10 ml i 2 próbki kremów Weleda - wszystko basenowe Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2012-11-29 o 14:38 |
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siemię lniane też kupiłam.
|
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czym mnie zaskoczył, bo generalnie najchętniej w ogóle nie używałby żadnych kremów.
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaczęłam pić siemię lnianę mielone ze względu na moje problemy z jelitami i antybiotyk który przepisała mi dermatolog ,ale po 5 dniach zrezygnowałam ,szkoda mi żołądka który już dawał znać że nie bardzo mu to służy
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam mój listopadowy bilans.
), ale w sumie jestem zadowolona. zużyte ---> 13 1. Balea Young, pomadka do ust z mandarynką, 4,8 g 2. Timotei with Jericho Rose, szampon „Wymarzona objętość”, 400 ml 3. Rossmann Isana Hair, odżywka Haarkur Liquid Silk, 150 ml 4. Avon Simply Delicate, płyn do higieny intymnej, 300 ml 5. Avon Planet Spa, tropikalny krem do stóp i łokci z masłem shea i kwasami AHA, 75 ml 6. Joanna Sensual, Krem do depilacji, 100 ml 7. Soraya, krem z filtrem SPF 30, 50 ml 8. Yves Rocher Pure Calmille, delikatny peeling do twarzy, 75 ml 9. Biosilk, jedwab do włosów, 15 ml 10. Lirene Dermoprogram, Nawilżanie, Maseczka samowchłaniająca z wyciągiem z wiśni z Barbados, 10 ml 11. Lirene Dermoprogram, Odżywianie, Maseczka samowchłaniająca z witaminami E i PP, 10 ml 12. Perfecta, Beauty Mask, Maseczka odżywcza, 8 ml 13. Elizabeth Arden Green Tea, EDT 50 ml kupione ---> 10 gratisy/prezenty ---> 4 1. Oceanic, AA Intymna, Płyn do higieny intymnej Sensitive, 300 ml 2. Tanita, Rumiankowy krem do depilacji miejsc wrażliwych, 125 ml 3. Yves Rocher, Pure Calendula, Krem regenerujący na dzień i na noc z wyciągiem z nagietka, 50 ml 4. Yves Rocher, regenerujący balsam do ust z masłem karite, 4 g 5. Lirene Dermoprogram, Nawilżanie, Maseczka samowchłaniająca z wyciągiem z wiśni z Barbados, 10 ml 6. Perfecta, Beauty Mask, Maseczka głęboko nawilżająca, 8 ml 7. Perfecta, Beauty Mask, Maseczka wygładzająca, 8 ml 8. Perfecta, Beauty Mask, Maseczka odżywcza, 8 ml 9. Lirene Dermoprogram, Odżywianie, Maseczka samowchłaniająca z witaminami E i PP, 10 ml - maseczki już zużyte 10. Lirene Dermoprogram, Nawilżanie, Maseczka samowchłaniająca z wyciągiem z wiśni z Barbados, 10 ml 11. Yves Rocher, “Wanilia i cytryna”, nawilżający krem do rąk, 30 ml 12. Avon, City Rush, Żel pod prysznic, 150 ml 13. Avon, City Rush, Balsam do ciała, 150 ml 14. Avon, City Rush, EDP, 50 ml
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne zuzycia a skoro mowisz ze zakupy potrzebne to...ok
![]() skonczylas moj ulubiony krem z aha, ja jestem w 3/4 zuzycia ![]() ..i moj ulubiony jedwab ![]() To teraz moj listopad: zuzyte: -chusteczki peelingujace Kiko (1 opakowanie) -krem foot works berry&vanilla (wymianka) -perfumy chanel chance (wymianka) 15 ml -szampon timotei kokosowy bez parabenow -probka kremu ziaja z wit c -lakier pupa milano -kompres i maseczka Bielenda Awokado -balsam do wlosow ze zbozem -maseczka bielenda awokado z kompresem Zakupy: -paletka sleek respect (kaprys) -lakier holograficzny kiko (kaprys) -szampon frank provost (potrzebny) -pianka gilette (potrzebna) Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-11-29 o 19:43 |
|
|
|
#4012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drapieżne Zupełnie nie w moim stylu, ale mam nadzieję, że będą się super nosićCytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę zużyłaś cały lakier? Często w Twoich bilansach się one pojawiają w zużyciach. P.S. Jak studia? Masz teraz jakiś egzamin? Cytat:
Mi się udało kupić długie czarne kozaki na koturnie, bardzo zgrabnie wyglądają na nodze i mają futerko w środku, więc są i ładne i ciepłe ![]() Miałam mieć dużo zużyć w listopadzie a coś mi chyba nie poszło... :/ |
||
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten akurat do konca bo sa dosc geste te Pupa i malo wydajne.Niektore za to wymieniam albo starocie wyrzucam bo zaschnely. studia, opracowuje notatki na styczniowa dalsza sesje bo w grudniu nie ma potrzebnych mi dat..a jak u ciebie? |
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie ten miesiąc taki sobie, zużyć jest trochę ale i zakupy są
Mam nadzieję, że chociaż w bilansie mi wyjdzie przyzwoita liczba. Wrzuce wieczorem swoja liste ![]() I w grudniu muszę się wziąć za zużywanie próbek.. NIe wiem skąd ja ich tyle mam
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Ja próbki zwykle rozdaje
Wyjątkiem są balsamy do ciała i próbki perfum. Jakoś nie lubię kosmetyków w formie próbek, a kremów -próbek nie nakładam, bo co mi da taka ilość?
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem siostrze oddaje coś czasami, ale jak mi nie podpasuje jedynie![]() A próbki mi się po zjeździe blogerek nazbierały i wcześniej na otwarciu rossmana I tak wczoraj sprzątałam i stwierdziłam, że pora sie za nie brać![]() Pewnie po takiej ilości krem raczej nic nie da Do dziś przypomina mi się pani z Bandi która dała każdej po próbce 5 ml kremu i "poprosiła" o recenzję na bloguJa zawsze ppróbki kremu do twarzy brałam na week do domu Ale teraz nie jeżdzę i nie mam jak zużyc![]() Jadę dzisiaj w końcu na weekend do domu Przez te studia jakoś czasu nie mam Ale mimo, że wymagają ode mnie wiele poświęceń i są czasochłonne to je uwielbiam Jak mi wejdą 4 sesje w tym samym czasie pewnie to zwątpie
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknelam w przedsprzedazy palete cieni Sparkle 2 na I BEAUTY
Poza tym, bede miala sporo zuzyc na poczatku grudnia, znowu zrobi sie troche miejsca na polkach
|
|
#4020 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego kupiłam dziś tabletki Vitapil zamiast Belissy dla odmiany... o siemieni dziś zapomniałam, kupię w ziołowym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ile Ty kierunków ciągniesz? Kupiłam żel/szampon z Pharmaceris do skóry z łuszczycą - nie mam łuszczycy, ale ŁZS i znajoma farmaceutka poleciła mi go aby łagodzić stany zapalne skóry a dodatkowo będzie fajnym rozwiązaniem na basen 225 ml za 32 zł - świetna cena jak za dermokosmetyk i to polski ![]() A zużyłam próbki 2 mydełek od Hosenki z kaliną i to drugie z łopianem? Obydwa pięknie pachną, świetnie myją, nie wysuszają ale szybko się zużywają, wczoraj wzięłam się to peelingujące bodajże owsiany bobas - bo wywaliłam wszystkie karteczki Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2012-11-30 o 10:46 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

jak zobaczyłam u the Oleski czerwieńRevlonu to postanowiłam ze musze mieć coś podobnego

i to mi robi takie sianicho, że hej

Owszem siostrze oddaje coś czasami, ale jak mi nie podpasuje jedynie