|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
![]() ![]() No właśnie nie spała w dzień, nie mam pojęcia co się jej stało ![]() Cytat:
![]() A one są jakieś bardzo drobne? Nie wiem czy Martek da radę... Widocznie masz większą siłę przekonywania ![]() Może lepiej dziadkom linka podeślę ![]() ![]() AA, nie pamiętam kto pytał, wybaczcie - Martynka w liście do Mikołaja zamówiła radio do odtwarzania bajek na CD i "ludzika" cokolwiek to znaczy ![]() Na następny dzień rano Martynka do mnie " List zabrał, a prezentów dalej nie ma " ![]()
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- My niedawno wróciłyśmy z przedszkola i zakupów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2643 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
pierwszy termin miałam właśnie na 15.11 ale w życiu mi nie przyszło do głowy że to jednak wtedy Maciuś się urodzi ![]() czyli 36 tydzień Cytat:
*** a ja czekam aż się Mały obudzi, śpioch straszny z niego ![]() nie to co Zuza, przy nim mogę wszystko zrobic, ale nie chce zapeszyć ![]() Zuza ma lepsze i gorsze dni, ostatnio lepiej, poszła do przedszkola to też inaczej jest o, wykrakałam, obudził się, uciekam ![]() P.S. tez ostatnio myślałam o Karo ![]() i Oli nie było ![]()
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2645 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W merlinie, jest promocja, wzięłam jeszcze to i to. A to Ty nie wiesz, że nic nie jest na zawsze? ![]() Nie ma żadnego tematu, Karo się długo nie odzywa, napisałam do niej i to wszystko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Spokojnie da ![]() ![]() W nocy na pewno ![]() Drooogi, ale naprawdę fajny ![]() To Ci Mikołaj ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny-ja-dokładnie-wiem-co-sie-z-moja-spacja-stało-a-wlasciwie-kto-sie-przyczynil-do-jej-nie-dzialania.
Oli-wylała-mi-pol-kubka-soku-malinowego-na-klawiature tyle-ze-jeszcze-kilka-dni-dzialala-slabo-bo-slabo-ale-jednak-teraz-juz-calkowicie-padla. spadam-bo-ciezko-sie-pewnie-mnie-czyta- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
![]() Moją L też dopadła choroba,ale w wersji light. W ndz i pon wieczorem miała temp -38,która nie powracała. Miała dziś do przedszkola iść ale pokasłuje,to została w domu. Podawałyście Drosetux? jak to to ile ml,ile x na dzień A tyle co z koleżanką mówiłyśmy że od sierpnia miała 100% obecności.Zawsze to tak jest ![]() No ale mąż przecież w domu to nie ma problemu z opieką. No i czekam aż B zaraz zacznie kaszleć. Podglądam wasze pomyły na prezenty ,ale sama nadal jestem nieokreślona. Książki dostaną w przedszkolu, mi chodzi po głowie główka do czesania, bo wszystkie moje koleżanki czeszę plącząc im włosy,spinki wpina etc Może też jakieś puzle,może trudniejsze niż 30elementów bo z takimi sobie radzi w mig. idę na śniadanko,dziś też mam wolne i jestem w domu ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- acha, miałam jeszcze dodać że my do sklepu wychodzimy.Mam nawet przyjemność jak idę z nią do piętrowego sklepu z zabawkami.Wcale nie muszę szarpać i nagadać że czegoś nie bierzemy.Czasem idziemy dla kogoś po prezet,czasem po jakiś drobiazg.Wystarczy że umówimy się w domu po co idziemy i co kupujemy. Ale też nie jest aniołem ![]() ostatnio miała 2 dziwne,dzikie pomysły które na szczęście nie zakończyły się tragicznie...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Kasia, zdrówka dla Laury ![]() ![]() *** Ale u nas okropna pogoda ![]() Kawki? ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Dziewczyny, dziś do 12-ej fajne ceny na zabawki w Smyku internetowym, np. Smart Games'y Granny po ok. 65 zł, z odbiorem w empiku cena rewelacyjna ![]()
![]() |
#2649 | ||
Zakorzenienie
|
Witam z samego rana hihi
Nie no ok wróciłyśmy niedawno z przedszkola Mariczki kaszel lepiej. Dzisiaj była w przedszkolu Emi, Mariczki koleżanka. Podobno się ładnie dzisiaj bawiły ![]() ![]() Cóż jeśli chodzi o moją szkołę to jeden egzamin będę mieć wrrr jednak liczyłam na oba. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() |
#2650 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiem,ale wierzę w zmiany na lepsze ![]() Aha i co dalej nic? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie miałam nigdy tego syropu ![]() O to,to - u nas jest tak samo ![]() ![]() U mnie też wieje ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2012-11-29 o 15:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Wtajemniczenie
|
sylka, ja korzystam póki mogę, bo przy Zuzi tez nic nie moglam zrobic
![]() Maciek jak na razie ![]() zaraz się biorę za katalogi, muszę jeszcze jedne płytki wybrac do naszej łazienki ![]() aaaa, co do zakupów, to z Zuzą mogę spokojnie chodzic po sklepach, raczej nie ma większych problemów, zdarzyło się pary razy ze coś tam chciała zeby jej kupic ale można się z nią dogadać, ale to też ![]() a mi się chyba zrosty porobiły na bliźnie, takie wyczuwalne guzki, położna zbadała je dzisiaj, na razie mam obserwowad, bo nic nie widac no i nie bolą, umówiłam się do lekarza na za 2 tyg :/
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Katarzynko, zdrowia dla Laurki
![]() Cytat:
![]() Przede mna dwie nocki i tydzien urlopu ![]() ![]() Mamy napiety grafik, mamy dwie wizyty u lekarzy w przyszlym tygodniu. 1 grudnia zapalaja w miesice swiatla swiateczne, bedzie mikolaj, jakies zabawy dla dzieci, wiec idziemy ![]() 2 grudnia Antos popoludniu idzie do swojego przejaciela na kilka godzin, a my bedziemy swietowac i idziemy na kolacje ![]() 5 grudnia idziemy zobaczyc Winter Wonderland. Kolezanki z pracy bardzo polecaly, to juz tradycja guernzyjska, wszystkie mialy wspaniale wspomnienia z dziecinstwa z tym zwiazane. Jeden z wyspiarskich milionerow raz w roku otwiera swoje ogrody (wielkosci duuuuzego parku), wszystko jest przystrojone swiatlami, jest Mikolaj, jedzenie, soki i wino, loteria, zabawy dla dzieci itp. Dochod dla fundacji ![]() 9 grudnia idziemy na przyjecie bozonarodzeniowe organizowane przez Fundacje na rzecz Wczesniakow z mojego szpitala, zapraszani sa wszyscy byli pacjenci, czyli Antos tez ![]() ![]() Moj maz zdobyl dzisiaj bilety na pantomime o Czerwonym Kapturku, jest kilka seansow, ale prawie wszystko wysprzedane ![]() Musze zaraz wypelnic aplikacje do szkoly, bo czas nas goni ![]() ![]() ![]() Oczywiscie Antos dzisiaj po wkroczeniu do szkoly wolal do dzieci "Dzien dobry nauczycielko, witajcie przyjaciele, przyszedlem z tata po aplikacje" i stwierdzil, ze bardzo mu sie podoba, mowil tez "czesc" do kazdej przechodzacej dziewczynki ![]() ![]() Ide szykowac sie do pracy. no to pa! ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2012-11-29 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo widzę fajne plany macie, ja jeszcze Mariczki nie zapisuje dopiero gdzieś w styczniu. W tym przedszkolu to sami formę dostaniemy do tejże szkoły, również katolickiej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez myslalam, ze wystarczy w styczniu, ale pani w szkole mowila, zeby zlozyc jak najszybciej, wiec tak zrobimy. Antos nie chodzi do przedszkola, bo maz nie pracuje, wiec nie ma za co go poslac ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- A propos sklepow, to nie mamy problemow, Antos jest grzeczny i nie prosi, aby mu cos kupic, wie, ze moje nie znaczy nie ![]() ![]()
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Mariolu, rzeczywiście grafik macie napięty
![]() ![]() Odważny jest Twój Antonio ![]() Ja jeszcze dopiszę o sklepach - u nas problem nie polega na tym, że Kuba chce, żeby mu coś kupić, problem jest w małych osiedlowych sklepikach, gdzie np. namiętnie wyrzuca rolkę z torebkami ze stojaka ![]() ![]()
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie nie ma problemu z córą, czasami tylko ma jakieś takie małe akcje jak pisałam powyżej. Też zabieramy ją zawsze ze sobą ![]()
![]() |
#2659 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
![]() czy u Was tez zaczynaja sie swieta wszedzie? ![]() w koncu kupilismy malemu buty na zime - firma Dawid w ogole bylismy u ortopedy bo maly piety wykrzywial do srodka i okazalo sie, ze ma poczatek plaskostopia, koslawe nogi i cos tam jeszcze zamowilismy wkladki, za ktore zaplacilam 120zl, mam nadzieje, ze pomoga
#2660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
![]() Mariolu ale macie fajne plany imprezowe ![]() ![]() Mam nadzieję, że Antoś dostanie się do tej szkoły ![]() Odnośnie zakupów z Zosią-dla mnie to udręka, Zosia prawie wszystko chce, dotyka.... Oczywiście prawie zawsze jest nie (jeśli chodzi o słodycze, jak chce bułkę czy jogurt to Jej nie odmawiam). Wczoraj mnie rozbawiła, bo zaczęła nawet pytać w samochodzie, jak gdzieś dalej jedziemy, czy może spać ![]() ![]() Za tydzień płyniemy z S promem do Szwecji na weekend ![]() ![]() ![]()
#2662 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to teraz wszystko jasne ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
O proszę smyk malutki. Fajne plany sylwestrowe. My jeszcze nie wiem co będziemy robić, pewnie gdzieś do znajomych pójdziemy na domówkę. ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Niezły koszt za te wkładki, szczerze to często z tymi lekarzami jest tak że mówią początego tego tego i tego a później okazuje się że wszystko ok. Wiadomo my rodzice martwimy się i gwiazdę z nieba naszym maleństwom ściagnelibyśmy gdyby się tylko. Wcześniej jakoś aż tak bardzo nie przywiązywano wagi i było ok. Oczywiście badania trzeba robić... chodzi mi o sam fakt o tym co lekarz mówi.... i mówię eee piszę tu o Polsce
![]() |
#2663 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** Jestem zła na Karo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Hmm niektórzy rodzice nie przywiązuj/przywiązywali wagi do takich rzeczy, ja tam pamiętam że moi rodzice dbali o takie rzeczy, że robili badania, dbali. A inni olewali więc później wszystko wyszło co jest nie tak heh Myślę że teraz dobrze wyjaśniłam ![]()
![]() |
#2665 |
Ola-Unhola
|
Heeej
![]() W końcu mam internet, idę nadrabiać ![]()
#2666 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moje dzieci,to też zupełne przeciwieństwa,chyba pod każdym względem - jak ogień i woda ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No tak,bo Antoś rok wczesniej idzie do szkoły,Bartosz pójdzie od września do przedszkola i ciężko mi to sobie wyobrazić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć Ola ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2012-11-30 o 08:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Ola
![]() Mnie nie jest do śmiechu ![]() No co tam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozostaje chyba czekać,aż sama się odezwie,chociaż dziwne to,że na tyle interwencji z Twojej strony,nie odezwała się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie czuję musu, żeby robić coś koniecznie w sylwestra, wręcz nie cierpię tej nagonki, raczej chodzi o czas spędzony z przyjaciółmi ![]() ![]() Też bym się wkurzyła ![]() A w zasadzie też czuję złość, że nas tak ewidentnie olewa, bo skoro ma czas zajrzeć na FB, to znaczy, że w ogóle czas ma ![]() *** Dziewczyny mam na zbyciu prawie nowy (użyty 2x) podkład Facefinity Max Factora kolor Sand. Kupowałam na szybciocha z Zośką w Rossmanie i kolor mi nie pasuje ![]() ![]() Mogę odsprzedać po promocyjnej cenie ![]() Któraś chętna?
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-11-30 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Antos tez ma plaskostopie, a za wkladki, wspominalam ostatanio, zaplacilismy prawie 100 GBP. Wszystkim dziekuje za wizytowe kciuki i zyczenia udanej zabawy. ![]() Nie cytuje, bo jestem tak zmordowana po dyzurze, ze ide spac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.