Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-11-30, 09:13   #1591
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
J
10 ml wody, 3 kr keratyny, 2 jedwabiu, 5 aloesu, 3 mleczka pszczelego i 3 pantenolu.

/>
Dziêki Ci dobra kobieto. Dzi¶ sobie zrobie takiego psiukacza Wczoraj by³am na zakupach, wysz³am ze sklepu z kuracj± Joanny rzepow± ta w ampu³kach tylko po co mi ona, ja siê pytam, skoro mam jeszcze jednego Jantara i dwa eliksiry GP do przetestowania na siebie.
Stary 2012-11-30, 09:14   #1592
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Napisane przez Lils121 Poka¿ wiadomo¶æ
Wczoraj by³am na zakupach, wysz³am ze sklepu z kuracj± Joanny rzepow± ta w ampu³kach tylko po co mi ona, ja siê pytam, skoro mam jeszcze jednego Jantara i dwa eliksiry GP do przetestowania na siebie.
Zu¿yjesz, nic nie zginie
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 09:20   #1593
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Zu¿yjesz, nic nie zginie
Ginie, ginie. Kasa mi ginie! Zap³aci³am za t± Rzepê 13,99z³ w ma³ym sklepiku, to norma czy przep³aci³am?? A ile tam by³o innych rzeczy które mnie kusi³y ale by³am twarda w stosunku do od¿ywek i masek.
Stary 2012-11-30, 09:22   #1594
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Ginie, ginie. Kasa mi ginie! Zap³aci³am za t± Rzepê 13,99z³ w ma³ym sklepiku, to norma czy przep³aci³am?? A ile tam by³o innych rzeczy które mnie kusi³y ale by³am twarda w stosunku do od¿ywek i masek.
Nie wiem, jeszcze jej nie mia³am i powiem szczerze, ¿e nawet siê nie rozgl±da³am
Stary 2012-11-30, 09:25   #1595
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem, jeszcze jej nie mia³am i powiem szczerze, ¿e nawet siê nie rozgl±da³am
Ja te¿ jako¶ za ni± nie patrzy³am, ALE ona sama mnie wypatrzy³a Wczoraj skoñczy³am 3 tygodnie z Jantarem wiêc dam sobie na wstrzymanie na chwilê, jaki¶ tydzieñ, a potem j± bêdê testowaæ. Tylko ¿e ja myjê w³osy jakie¶ 2 góra 3 razy w tygodniu bo wiêcej nie potrzebujê wiêc nie wiem jak to bêdzie z u¿ytkowaniem jej. Muszê jeszcze na blogach poczytaæ. Ni pisa³am Ci jeszcze - cudne masz krêcio³ki
Stary 2012-11-30, 09:30   #1596
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Ja te¿ jako¶ za ni± nie patrzy³am, ALE ona sama mnie wypatrzy³a Wczoraj skoñczy³am 3 tygodnie z Jantarem wiêc dam sobie na wstrzymanie na chwilê, jaki¶ tydzieñ, a potem j± bêdê testowaæ. Tylko ¿e ja myjê w³osy jakie¶ 2 góra 3 razy w tygodniu bo wiêcej nie potrzebujê wiêc nie wiem jak to bêdzie z u¿ytkowaniem jej. Muszê jeszcze na blogach poczytaæ. Ni pisa³am Ci jeszcze - cudne masz krêcio³ki
Mnie te¿ nieraz wiele rzeczy wodzi za oczy
Przypomnia³a¶ mi, ¿e sama mam jeszcze Jantara, ale odpadam po dwóch dniach stosowania... Teraz robiê 4 podej¶cie i w koñcu go zu¿yjê!

Dziêkujê Ci
Stary 2012-11-30, 09:32   #1597
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Mnie te¿ nieraz wiele rzeczy wodzi za oczy
Przypomnia³a¶ mi, ¿e sama mam jeszcze Jantara, ale odpadam po dwóch dniach stosowania... Teraz robiê 4 podej¶cie i w koñcu go zu¿yjê!

Dziêkujê Ci
Nie ma za co Ale czego nie mo¿esz go zu¿yæ? Zapach Ciê odrzuca czy co? Mi on w sumie nie przeszkadza³
Stary 2012-11-30, 09:35   #1598
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Nie ma za co Ale czego nie mo¿esz go zu¿yæ? Zapach Ciê odrzuca czy co? Mi on w sumie nie przeszkadza³
Przez lenistwo. Dwa dni by³am twarda, nastawiona, a pó¼niej znalaz³o siê milion rzeczy wa¿niejszych i albo brakowa³o mi czasu, albo chêci na wcieranie go
Stary 2012-11-30, 09:38   #1599
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Przez lenistwo. Dwa dni by³am twarda, nastawiona, a pó¼niej znalaz³o siê milion rzeczy wa¿niejszych i albo brakowa³o mi czasu, albo chêci na wcieranie go
Aha, znam ten ból ale jako¶ sobie z nim radzi³am. Motywuje mnie to ¿e ja w swojej aptece zap³aci³am za niego 11z³, wiec nie chce wyrzucaæ pieniêdzy w b³otoi wcieram twardo, chocia¿ pod koniec rzeczywi¶cie niedok³adnie wciera³am. Ale nie widzia³am efektu wiêc nie mia³am motywacji. Mam nadzieje ¿e Rzepa lepiej podzia³a na mnie.
Stary 2012-11-30, 09:44   #1600
Mosquitka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 33
GG do Mosquitka

Dzieñ dobry!

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
A co to jest herbatka oczyszczaj±ca? Same chemiczne rzeczy , czy jaka¶ zio³owa? Ja na oczyszczanie i przyspieszone spalanie tkanki t³uszczowej (tak dla tych na diecie powodzenia! ) to dziennie zielon± pijê
Nie, nie, ¿adna chemia Po prostu "Herbatka ekologiczna polecana przy tr±dziku" oczyszczaj±ca krew. Tak sie nazywa. Ma w swoim sk³adzie 8 zió³. Stosowana wewnêtrznie oczyszczaj± organizm z toksyn, a zewnêtrznie dzia³aniem s± podobne, lub mocniejsze od wspominanej juz kozieradki Kilka z nich ma dzia³anie ³agodz±ce, dobre s± na wypryski, egzemê, stany ropne, owrzodzenia ¿ylakowe itp
Smakuje jak siano, ale z dodatkiem miodku wypijê wszystko.

Z reszt± ka¿de zio³a mog± ¶wietnie dzia³aæ, wystarczy znaæ ich dzia³anie i mieæ je z dobrych zbiorów

...
nie umiem cytowaæ wiêcej ni¿ jedn± osobê... ale siara

Ja te¿ mam zielon± herbatê z Biedro!

Lils121 dobra cena tej Rzepy ja za swoja p³aci³am 13,80, ale moja kuzynka np p³aci³a za ni± 15 z³ A poza tym, u mnie te¿ kilka rzeczy w kolejce i dziwnym trafem góra ro¶nie..plus kilka alkoholowych i niealkoholowych eliksirów o magicznej mocy "siê robi" pod moim okiem.

Która¶ reflektuje na sok z natki pietruszki i mandarynek???

Zakochani: 27.05.2010
Zarêczeni: 27.11.2012
Mosquitka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 09:45   #1601
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Aha, znam ten ból ale jako¶ sobie z nim radzi³am. Motywuje mnie to ¿e ja w swojej aptece zap³aci³am za niego 11z³, wiec nie chce wyrzucaæ pieniêdzy w b³otoi wcieram twardo, chocia¿ pod koniec rzeczywi¶cie niedok³adnie wciera³am. Ale nie widzia³am efektu wiêc nie mia³am motywacji. Mam nadzieje ¿e Rzepa lepiej podzia³a na mnie.
Dlatego od dzisiaj 4 podej¶cie, na powa¿nie

Ta Rzepa jest na alkoholu?
Stary 2012-11-30, 09:48   #1602
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Napisane przez Mosquitka Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc
Dawaj

...a na co jest?
Stary 2012-11-30, 09:48   #1603
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿esz z ni± ³aziæ - sama chodzê tylko, jak nie wychodzê, ale mi wszystko robi przyklapus pospolitus

Proteinowa.
To dzieki, mam nadzieje ze nie bedzie odemnie czuc rosolek

Uwaga narzekam: jestem w pracy od 15 min i juz jestem glodna , do tego chciala bym miec proste wlosy, bo w tych zakreconych zle sie czuje zle wygladam nie umiem sie z nimi obchodzic a po nocy nie pozostaje mi nic innego jak kok buuuuuu

Kaveri a ty dalej chorujesz, w domu siedzisz ? I skad taki ncik :p - wgl wszystkie mnie interesuja :p
Ja mam za☠☠☠isty hahaha ale spoko zakladalam wizaz w 2006 czyli mialam 16 lat haha ale musialam byc downem

Edytowane przez justusia16
Czas edycji: 2012-11-30 o 09:58
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 09:53   #1604
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mosquitka Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry!

Nie, nie, ¿adna chemia Po prostu "Herbatka ekologiczna polecana przy tr±dziku" oczyszczaj±ca krew. Tak sie nazywa. Ma w swoim sk³adzie 8 zió³. Stosowana wewnêtrznie oczyszczaj± organizm z toksyn, a zewnêtrznie dzia³aniem s± podobne, lub mocniejsze od wspominanej juz kozieradki Kilka z nich ma dzia³anie ³agodz±ce, dobre s± na wypryski, egzemê, stany ropne, owrzodzenia ¿ylakowe itp
Smakuje jak siano, ale z dodatkiem miodku wypijê wszystko.

Z reszt± ka¿de zio³a mog± ¶wietnie dzia³aæ, wystarczy znaæ ich dzia³anie i mieæ je z dobrych zbiorów

...
nie umiem cytowaæ wiêcej ni¿ jedn± osobê... ale siara

Ja te¿ mam zielon± herbatê z Biedro!

Lils121 dobra cena tej Rzepy ja za swoja p³aci³am 13,80, ale moja kuzynka np p³aci³a za ni± 15 z³ A poza tym, u mnie te¿ kilka rzeczy w kolejce i dziwnym trafem góra ro¶nie..plus kilka alkoholowych i niealkoholowych eliksirów o magicznej mocy "siê robi" pod moim okiem.

Ja te¿ nie potrafiê cytowaæ w jednym po¶cie wiecej ni¿ raz, nie jeste¶ sama to cieszê siê ¿e nie przep³aci³am, ¿eby tylko co¶ da³a
Stary 2012-11-30, 09:54   #1605
Kaveri
Spaceroholiczka

Idê wetrzeæ tego nieszczêsnego Jantara i od dzi¶ zacznê tak¿e piæ siemiê lniane
Stary 2012-11-30, 09:55   #1606
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Dlatego od dzisiaj 4 podej¶cie, na powa¿nie

Ta Rzepa jest na alkoholu?
Tak, alkohol denat. na drugim miejscu chyba, reszty nie rozumiem.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Idê wetrzeæ tego nieszczêsnego Jantara i od dzi¶ zacznê tak¿e piæ siemiê lniane
Powodzenia, ¿yczê wytrwa³o¶ci
Stary 2012-11-30, 09:58   #1607
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
[b]Kaveri[b] a ty dalej chorujesz, w domu siedzisz ? I skad taki ncik :p - wgl wszystkie mnie interesuja :p
Ja mam za☠☠☠isty hahaha ale spoko zakladalam wizaz w 2006 czyli mialam 16 lat haha
Nie a¿ tak, buzia mi popuch³a i mam gor±czkê, a wapno ani moje leki na alergiê nic nie pomagaj±, wiêc musia³am zostaæ w domu, poza tym deszczu mnie leje i stawy nie daj± mi zbyt du¿o chodziæ

A nick, to hinduskie imiê ¿eñskie (czêsto, kiedy siê gdzie¶ logujê przegl±dam listê tych imion i wybieram ). Mam jeszcze drugie konto, stare, ale niedawno przypomnia³am sobie do niego has³o - Isotka z Bajki
Stary 2012-11-30, 10:01   #1608
Lils121
Rozeznanie

Planujê sobie zamówiæ w poniedzia³ek (DDD) 2(s³ownie: dwie) maski Bingo tutaj: http://www.medicspa.com.pl/index.php...ory&path=90_99, tylko tak ciê¿ko wybraæ tylko dwie. Mam farbowane, strasznie suche i zniszczone w³osy. Poradzicie które by³yby najlepsze?
Stary 2012-11-30, 10:08   #1609
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Tak, alkohol denat. na drugim miejscu chyba, reszty nie rozumiem.
W takim razie nie mogê. Mia³am ju¿ wodê brzozow± i podra¿ni³a mi skalp
Cytat:
Planujê sobie zamówiæ w poniedzia³ek (DDD) 2(s³ownie: dwie) maski Bingo tutaj: http://www.medicspa.com.pl/index.php...ory&path=90_99, tylko tak ciê¿ko wybraæ tylko dwie. Mam farbowane, strasznie suche i zniszczone w³osy. Poradzicie które by³yby najlepsze?
Teraz ma 5alg&shea, ale za krótko u¿ywam, by móc co¶ opowiedzieæ, mogê jedynie Ci odradziæ proteiny kasmiru&kolagen
Stary 2012-11-30, 10:11   #1610
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Tez czekam na DDD i tez mam dylemat... W ogole tak przed wyplata to zorganizowali.
Stosujecie jakies glinki na skore glowy? Bo ja wypatrzylam te i nie wiem, czy to dobry pomysl?
Stary 2012-11-30, 10:12   #1611
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
Tez czekam na DDD i tez mam dylemat... W ogole tak przed wyplata to zorganizowali.
Stosujecie jakies glinki na skore glowy? Bo ja wypatrzylam te i nie wiem, czy to dobry pomysl?
A ja chyba nie skorzystam z DDD...
Stary 2012-11-30, 10:13   #1612
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
W takim razie nie mogê. Mia³am ju¿ wodê brzozow± i podra¿ni³a mi skalp

Teraz ma 5alg&shea, ale za krótko u¿ywam, by móc co¶ opowiedzieæ, mogê jedynie Ci odradziæ proteiny kasmiru&kolagen
O kurcze, to ciekao jak bêdzie u mnie z tym denat. No w³asnie najbardziej wo³aja do mnie ta shea, spirulina i keratyna, mleczna z elastyn± i ta kaszmirowa te¿ na mnie ³adnie patrzy³a. A mo¿esz powiedzieæ co z ni± nie tak?
Stary 2012-11-30, 10:18   #1613
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
O kurcze, to ciekao jak bêdzie u mnie z tym denat. No w³asnie najbardziej wo³aja do mnie ta shea, spirulina i keratyna, mleczna z elastyn± i ta kaszmirowa te¿ na mnie ³adnie patrzy³a. A mo¿esz powiedzieæ co z ni± nie tak?
Dodam, ¿e u¿ywa³am tej wody co dwa dni! Nie wiem co bym mia³a na g³owie przy codziennym stosowaniu...

Kompletnie nic nie robi³a, a nieraz, gdy dosta³o mi siê co¶ na skórê g³owy powodowa³a bol±ce wypryski.
Stary 2012-11-30, 10:23   #1614
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Dodam, ¿e u¿ywa³am tej wody co dwa dni! Nie wiem co bym mia³a na g³owie przy codziennym stosowaniu...

Kompletnie nic nie robi³a, a nieraz, gdy dosta³o mi siê co¶ na skórê g³owy powodowa³a bol±ce wypryski.
o kurcze, to ja mo¿e zrobiê jak±¶ próbê uczuleniow±, wezmê raz t± wcierkê zaplikujê i bêdê obserwowaæ czy mnie nie swedzi lub czy w³osy nie wypadaj± czy co¶ jeszcze innego. Chocia¿ nie pamiêtam ¿eby mnie co¶ uczuli³o kiedykolwiek, ale bêdê siê miala na baczno¶ci... No i skutecznie mnie zrazi³a¶ do tej maski jak sobie wyobrazi³am to co napisa³a¶. Dobrze, mam mniejszy wybór Dziekujê
Stary 2012-11-30, 10:28   #1615
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
o kurcze, to ja mo¿e zrobiê jak±¶ próbê uczuleniow±, wezmê raz t± wcierkê zaplikujê i bêdê obserwowaæ czy mnie nie swedzi lub czy w³osy nie wypadaj± czy co¶ jeszcze innego. Chocia¿ nie pamiêtam ¿eby mnie co¶ uczuli³o kiedykolwiek, ale bêdê siê miala na baczno¶ci... No i skutecznie mnie zrazi³a¶ do tej maski jak sobie wyobrazi³am to co napisa³a¶. Dobrze, mam mniejszy wybór Dziekujê
Mnie Kascysko nauczy³a, ¿eby zawsze robiæ próbê uczuleniow±. Warto odczekaæ parê dni, zanim zacznie siê u¿ywaæ dany produkt, by pó¼niej nie mieæ problemów

T± z shea u¿y³am do tej pory parê razy i za ka¿dym razem wzmacnia³a u mnie skrêt
Stary 2012-11-30, 10:32   #1616
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Mnie Kascysko nauczy³a, ¿eby zawsze robiæ próbê uczuleniow±. Warto odczekaæ parê dni, zanim zacznie siê u¿ywaæ dany produkt, by pó¼niej nie mieæ problemów

T± z shea u¿y³am do tej pory parê razy i za ka¿dym razem wzmacnia³a u mnie skrêt
No tak, bardzo m±drze (mówi ta która nigdy nie robi³a prób uczuleniowych, ale w tym wypadku zrobi wyj±tek:P). No to shea na pewno biorê i teraz muszê wybraæ jeszcze miêdzy t± mleczn± a t± z keratyn±, chocia¿ i ta z zielon± glinka kusi
Stary 2012-11-30, 10:35   #1617
alex1989
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 947

Cytat:
5 miesiêcy pielêgnacji.

1) Dzi¶ rano, z lamp±.
2) Po po³udniu, targane wiatrem i czapk±.
3) Dla porównania sprzed miesi±ca, bo wydaje mi siê, ¿e teraz mam jaki¶ dziwny skrêt
Oesu jakie piêkne
masz ³adniejszy skrêt ni¿ ja

Cytat:
A ja chyba nie skorzystam z DDD...
ja raczej te¿ nie

moje w³osiaki

"Mo¿e niektórych kobiet nie da siê poskromiæ. Mo¿e potrzebuj± biegaæ na wolno¶ci, dopóki nie znajd± kogo¶, tak dzikiego, aby biega³ z nimi."
alex1989 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-11-30, 10:37   #1618
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
No tak, bardzo m±drze (mówi ta która nigdy nie robi³a prób uczuleniowych, ale w tym wypadku zrobi wyj±tek:P). No to shea na pewno biorê i teraz muszê wybraæ jeszcze miêdzy t± mleczn± a t± z keratyn±, chocia¿ i ta z zielon± glinka kusi
Sama dawniej te¿ nie robi³am
(W sierpniu dosta³am robion± ma¶æ od dermatologa. Wysmarowa³am siê, na drugi dzieñ wsta³am z poparzon± i opuchniêt± twarz±, pe³n± czerwonych, chropowatych placków, gor±czk± i kolorze sino-czerwonym. Nawet nie wiedzia³am, ¿e jestem uczulona na detromycynê, a próba uczuleniowa mog³aby mnie uchroniæ przed konsekwencjami )

Bra³abym t± z glink±
Cytat:
Napisane przez alex1989 Poka¿ wiadomo¶æ
Oesu jakie piêkne
masz ³adniejszy skrêt ni¿ ja
Co Ty wygadujesz
Twoje s± ³adne, l¶ni±ce, d³ugie (!) i skrêt te¿ masz super! Pamiêtam, jak Twoje w³osy by³y bod¼cem, który sk³oni³ mnie do rzucenia prostowania, farbowania i dbania o krêcio³y
Stary 2012-11-30, 10:38   #1619
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Sama dawniej te¿ nie robi³am
(W sierpniu dosta³am robion± ma¶æ od dermatologa. Wysmarowa³am siê, na drugi dzieñ wsta³am z poparzon± i opuchniêt± twarz±, pe³n± czerwonych, chropowatych placków, gor±czk± i kolorze sino-czerwonym. Nawet nie wiedzia³am, ¿e jestem uczulona na detromycynê, a próba uczuleniowa mog³aby mnie uchroniæ przed konsekwencjami )

Bra³abym t± z glink±
Cholera, nieciekawie to musia³o wygl±daæ,a¿ mnie skóra twarzy zabola³a jak to przeczyta³am... i samo Ci zesz³o czy podleczy³a¶ jeszcze innymi rzeczami? D³ugo to mia³a¶?
Stary 2012-11-30, 10:42   #1620
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Cholera, nieciekawie to musia³o wygl±daæ,a¿ mnie skóra twarzy zabola³a jak to przeczyta³am... i samo Ci zesz³o czy podleczy³a¶ jeszcze innymi rzeczami? D³ugo to mia³a¶?
Dzieñ przed rozpoczêciem roku by³am w szpitalu po zastrzyk, na drugi dzieñ od razu u lek. rodzinnego po drugi, litry wapna, tabletek na alergiê w koñskich dawkach, jakie¶ ma¶ci od dermatologa, robiona ma¶æ dla dzieci (taka na odparzenia, do smarowania pupy,mo¿na wzi±æ receptê od lek. rodzinnego), zrezygnowanie z moczenia jej, mycia, przemywa³am jedynie delikatnie wacikiem wod± do wstrzykiwañ, kiedy zaczê³o trochê ropieæ, smarowa³am m±k± i nieco wysusza³o. Mêczy³am siê z tym do ok. koñca wrze¶nia, a teraz zosta³y mi ciemniejsze ¶lady i ma³a jakby dziurka - blizna na policzku, ko³o nosa (w³a¶nie w tym miejscu zmiana by³a najwiêksza i najd³u¿ej siê papra³a).
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.