Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time! - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-29, 14:47   #1291
nettka_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!

W końcu zrzucę to sadło

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-29, 14:57   #1292
Seona
Zakorzenienie

Nie było mnie prawie miesiąc

Najpierw pochorował mi się mąż, zaraził dzieci i mnie a później zepsuł nam się net. Myśleliśmy, że Lili popsuła wtyczkę, bo ten plastik był ułamany i kolega nam wymienił na nową a to dalej nie działało. Zapytaliśmy sąsiadów i okazało się, że to większa awaria i sąsiad informatyk naprawia. Zeszło mu prawie 2 tygodnie, bo trzeba było się złożyć na jakiś nowy modem, później nie działało o trzeba było znowu go wymieniać, później działało bardzo powoli itp.

Pierwsze 3 dni bez neta były ciężkie, ale później... Dosłownie z mężem jak za czasów chodzenia To była chyba jakaś siła wyższa z tym netem, bo bardzo zbliżyliśmy się do siebie Renesans związku to mało Oglądaliśmy razem filmy, rozwiązywaliśmy krzyżówki i tylko czekaliśmy, żeby położyć dzieci i zająć się czymś wspólnie, a nie że on przy kompie ja przy tv i później zmiana

Może mi ktoś streścić co się działo? Jakieś śluby, ciąże było coś ciekawego?

Od 4 dni mamy neta i powiem, że mamy go głęboko w Tzn. teraz sprawdzimy pocztę, coś tam poczytamy i komp. stoi nieużywany, wyłączony. Może zaoszczędzimy na prądzie

A dzisiaj mija dokladnie rok jak zaczęłam rodzić O 20 odeszły mi wody i pojechaliśmy do szpitala i o 3 urodziłam Liliankę. Mija najszczęśliwszy i najpiękniejszy rok mojego życia

Impreza była w zeszłą niedzielę dla mojej rodziny, a dla teściów będzie w tą u nich w domu.

Wszystkim solenizantom, którym nie złożyłam życzeń, przesyłam spóźnionego buziaka :

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-29, 15:12   #1293
nettka_
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego dla Lili

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
Stary 2012-11-29, 15:49   #1294
wariateczka88
Zadomowienie

Hej
u mnie znow intensywny dzien
co do butow to mi sie tez wydaje ze to tylko taka glupia nazwa-buty do nauki chodzenia,ale moge sie mylic

kupilam malej pilke malutka,tylko myslalam ze jest gumowa a ona taka jakby piankowa,i co?moje dziecko ja juz pogryzlo fajnie sie bawila,biegala za nia,ja jej turlalam ona rzucala ale musiala tez sprobowac jaka jest w smaku

zazdroszcze wam tych kg,ja waze malutko,a mam taka okropna skore nie wiem ani jak ja ujedrnic,ani jak sie pozbyc rozstepow(pewnie juz sie nie da)

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

seonka najlepszego dla Lili

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-29, 18:08   #1295
kasia_aa
Zadomowienie

helooo mamuski, ale mi brakuje częstych wizyt u was, tz pojechał do sklepu a ja z ostałam z małym w domu bo cos znowu niewyraznie sie czuje
Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
olka pracowałam jako urzędas więc też troszkę wiem jak to wygląda z tamtej strony kwestia charakteru i dobrej woli
ja nadal pracuje jako urzedaswiec prezentuje aktualnie druga stroneale zgadzam sie z wami ze niektórzy urzędnicy to...nawet ze zwierzetami by pracowac nie mogli. wszytko zalezy od człowieka, alboz chcesz dobrze wykonywać swoją prace albo to olewasz, nie zależnie czy pracujesz w urzedzie czy w sklepie czy w zoo...ja nie wyobrazam sobie odesłąć jakiegoś klienta z kwitkiem i powiedziec ze czegos nie wiem, poprostu byłoby mi wstyd, zawsze staram sie jakos rozwiązać sytuacje...choc nie powiem zdazaja sie mega upierdliwi ludzie...ale to tak jak wszedzie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
hej

Co do X nóżek to moja bratanica ma chociaż nosiła te buciki profilaktyczne, a bratanek ma nóżki jak na beczce prostowane chociaż w naszej rodzinie nikt nie ma krzywych nóżek ani w rodzinie bratowej. Moim zdaniem to stawianie dziecka szybko na nóżki
hmmm całkiem możliwe

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość

Najpierw pochorował mi się mąż, zaraził dzieci i mnie a później zepsuł nam się net. Myśleliśmy, że Lili popsuła wtyczkę, bo ten plastik był ułamany i kolega nam wymienił na nową a to dalej nie działało. Zapytaliśmy sąsiadów i okazało się, że to większa awaria i sąsiad informatyk naprawia. Zeszło mu prawie 2 tygodnie, bo trzeba było się złożyć na jakiś nowy modem, później nie działało o trzeba było znowu go wymieniać, później działało bardzo powoli itp.

Pierwsze 3 dni bez neta były ciężkie, ale później... Dosłownie z mężem jak za czasów chodzenia To była chyba jakaś siła wyższa z tym netem, bo bardzo zbliżyliśmy się do siebie Renesans związku to mało Oglądaliśmy razem filmy, rozwiązywaliśmy krzyżówki i tylko czekaliśmy, żeby położyć dzieci i zająć się czymś wspólnie, a nie że on przy kompie ja przy tv i później zmiana

Od 4 dni mamy neta i powiem, że mamy go głęboko w Tzn. teraz sprawdzimy pocztę, coś tam poczytamy i komp. stoi nieużywany, wyłączony. Może zaoszczędzimy na prądzie

A dzisiaj mija dokladnie rok jak zaczęłam rodzić O 20 odeszły mi wody i pojechaliśmy do szpitala i o 3 urodziłam Liliankę. Mija najszczęśliwszy i najpiękniejszy rok mojego życia

Impreza była w zeszłą niedzielę dla mojej rodziny, a dla teściów będzie w tą u nich w domu.

Wszystkim solenizantom, którym nie złożyłam życzeń, przesyłam spóźnionego buziaka :
ooo chyba kazdemu zwiazkowi przydało by sie cos takiego
takie wspomnienia sa cudowne
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-29, 20:10   #1296
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Super

wszystkiego naj!!!

Mała padła 19:30 wow! Tż jeszcze nie wrócił, bo po pracy spotkał się z kolegą, ma być przed 21. Dzisiaj robię rybę w sosie koperkowo-śmietanowym, to będzie późna kolacja hehe

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość

zazdroszcze wam tych kg,ja waze malutko,a mam taka okropna skore nie wiem ani jak ja ujedrnic,ani jak sie pozbyc rozstepow(pewnie juz sie nie da)
Każda baba ma swoje.. eh Balsamy i ćwiczenia na ujędrnienie, systematyczność przede wszystkim... I jak to u każdej z nas: mniej krytycyzmu do samej siebie

Może się śmiać ze mnie będziecie, ale mi sie wydaje, że ja mam coś jakby podejście anorektyczki do swoich cycków - tylko anorektyczka widzi za dużo tam gdzie jest mało, a ja mam odwrotnie - mi się wydaje, że mam mały biust, a tż i inni mówią, że średni

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Obejrze sobie "Przyjaciółki" na ipla Zawsze to w ciszy i spokoju hehe Mam @ i taka lekko du.pow.ata jestem heh

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Miłych wieczorków i spokojnych nocek, do jutra

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-11-29 o 20:10
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-29, 20:44   #1297
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Baszka w cyckach chowam te kg:-D hehe a tak serio to brzuszek jest. Muszę się wziąć za te ćwiczenia,ćwiczyłam jak karmiłam tą 6W ale pokarm zanikał,teraz nie karmie więc mogę znowu

Ćwiczyłam to. Dałam radę aż 4 dni

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Baszka pewnie, że będę silna, a jak Byleby malutka nie cierpiała

A Ty ćwiczysz na hula? Podziwiam wszystkie ćwiczące mamy, ja już dawno zaprzestałam, bo nie mam silnej woli. Za to mój tż wielki sportowiec teraz - już kontuzja kolana mu przeszła to biega, rower, na boks się zapisać chce lub inne sztuki walki, ale to po wizycie kontrolnej u lekarza. Bo on zawsze aktywnie w tej kwestii. Oj ja też kiedyś na siłke chodziłam, aerobik, ale teraz nie mam z kim małej zostawić, a i kasy brak.

Wierze w Was obię

W zasadzie raz poćwiczyłam, zeszłej zimy więc widać jaki ze mnie się zrobił sportowiec. Tylko radzić potrafię
Teściowa ma magnetyczny czy jakoś tak. Straszne siniaki mi porobił

A nie chodzę nigdzie z tych samych względów co Ty

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Ja z ćwiczeniami ruszam jak dostanę orbiterek
co to takiego

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Seonko Samych radosnych chwil dla Lili

Może i my przy przeprowadzaniu się nie będziemy mieć parę dni neta to i u Nas ta magia zadziała. Przydałaby się ...
Stary 2012-11-29, 21:09   #1298
olka1610
Rozeznanie

Dziewczyny byłam na zakupach w tesco, nie wiem czy wiecie jest taki kupon jak siękupuje odzież za 50zł to jest rabat 25zł, oprócz tego jest -30% na odziez dziecięcą, kupilam małej trzy bluzeczki z długim rekawem, spodenki dresowe i ocieplane leginsy- za wszystko zapłaciłam 28zł taniej niż w lumpie

http://www.darmolandia.pl/index.php/...f-w-tesco.html
Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość

Zawsze sądziłam, ze iksy to sprwa genetyczna
chyba ważne jest tez chyba żeby pilnować jak dziecko siada, żeby nie brało nóżek na zewnątrz
ja oczywiście nie twierdzę że dzieci które nie noszą tych bucików będą miały iksy. Każda mama wie najlepiej co dobre dla jej dziecka

Cytat:
Mój też przynajmniej 1-2 w tyg. idzie pograć w piłkę
Ja z ćwiczeniami ruszam jak dostanę orbiterek
mój też, i biega a mi się nie chce

seona wczoraj miałam pytać gdzie się podziałaś no i sto lat dla Lilianki

owieczko w życiu bym nie pomyślała że ważysz tyle co ja

Cytat:

Może i my przy przeprowadzaniu się nie będziemy mieć parę dni neta to i u Nas ta magia zadziała. Przydałaby się ...
czyli jednak się przeprowadzacie ? Oj nam tez by się przydał brak neta, dzisiaj wprawdzie nie było pradu od 9 do 15 tylko szkoda ze o tej porze tż i tak pracuje

Edytowane przez olka1610
Czas edycji: 2012-11-29 o 21:19
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-29, 21:13   #1299
Zuzik06
Wtajemniczenie

Hej

Przepraszam Dziewczyny z góry za spam, ale zaczynam swoją działalność i na profilu na FB organizuję konkurs dla mam i nie tylko, do wygrania są szyte ręcznie aniołki z materiałów ekologicznych, które można podarować swojemu maluchowi pod choinkę na przykład Gdyby któraś z Was była zainteresowana ( i chętna wesprzeć działalniść wizażanki ) zapraszam serdecznie: https://www.facebook.com/Pomyslowo i życzę wszystkiego dobrego
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-29, 21:28   #1300
wariateczka88
Zadomowienie

princ ja tez ogladam przyjaciolki,tyle ze na kinomaniaku
nie jestem jakos za serialami,ale ten obejrzalam jeden odcinek i sie jakos wciagnelam

olka wlasnie tez bylam w dzis tesco,i sa super promocje na korteczki,wypatrzylam dwie swietne,jedna za 28zl druga bez promo za 50,ale bardzo ladne sa i planujemy w grudniu malej kupic

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-29, 21:43   #1301
olka1610
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
olka wlasnie tez bylam w dzis tesco,i sa super promocje na korteczki,wypatrzylam dwie swietne,jedna za 28zl druga bez promo za 50,ale bardzo ladne sa i planujemy w grudniu malej kupic
a jakie te kurteczki, wiosenne? ten kupon jest to 5 grudnia i można go wydrukowac kilka razy, myślę ze warto
Stary 2012-11-29, 22:00   #1302
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:

Lilus wszystkiego co naj, naj, naaaaajlepsze

eh, zazdroszcze, ze macie tyle czasu dla siebie jak zwykle siedze sama, i ciesze sie, ze przynajmniej z mlodym moge jako tako pogadac, bo cos tam po swojemu mi odpowie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-30, 07:55   #1303
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
:mag ia: NA FUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLAAA AAAAA ŚLĘ MAGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Olka dobra promocja Tylko szkoda, że nie wiem czy będę miała czas zajechać, dopóki jest promo hehe Musze doczytać do kiedy

Wariateczka ja czasami się brechtam z tej blondyny gigantycznej Liszowska czy jakoś tak, a miny jakie strzela, masakra

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

DZIEŃ DOBRY

Mała pospała od 19:30 - 7:20 Chcę tak na forever

Dzisiaj jadę złożyć papiery do MOPS-u, bo ost dzień listopada i jakoś się zebrać nie mogłam wcześniej heh A nie chce żeby mi kaska przepadła za ten miesiąc. Żadne kokosy 68zł, ale dobre i to
Stary 2012-11-30, 08:22   #1304
olka1610
Rozeznanie

princ nie 68 a 70zł, podwyżka była
Stary 2012-11-30, 08:27   #1305
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość

princ nie 68 a 70zł, podwyżka była
Stary 2012-11-30, 08:54   #1306
olka1610
Rozeznanie

wiedziałam że się ucieszysz

ale ciemno dzisiaj u mnie i podobno zimo...
Stary 2012-11-30, 10:42   #1307
owieczka86
Zadomowienie

Witam...
Noc spoko,obawiałam się że będzie gorzej bo młody wieczorem marudził i miał podwyższona temperaturę,ślinił się strasznie nastawiam zęby ...ale dziś rano bez marudzenia i temp więc nie wiem co to wczoraj było....

Tz był wczoraj na komisji z Zus-u w prawie odszkodowania za ten wypadek w pracy. Miał się zgłosić do szpitala do pani laryngolog...i stwierdzam że pani doktor była przekupiona przez Zus...wiem wiem to głupie ale tak wnioskuje po jej podejściu do tzta...ewentualnie drugą opcja jest niedouczenie pani doktor lub "olewające" podejście do pacjenta :/ ale do rzeczy... doktorka widziała tzta pierwszy raz,obejrzała dokumenty medyczne,spytała tzta jak się czuje i jak nos więc tz jej mówi że od wypadku źle mu się oddycha,jakby ciągle miał wątkana jedna przegrode-właśnie ta po zszyciu a wcześniej tak nie miał no to pani doktor obejrzała nos i mówi że ma pan krzywa przegrode nosowa tz jej mówi że tak nie miał a ona że to nie możliwe że napewno miał tak przed tym wypadkiem...a krwawienie to napewno było z powodu nadciśnienia...☠☠☠☠a ja się pytam jak ona na podstawie jednego badania może stwierdzić że tz tak już miał...ja ☠☠☠☠☠☠☠e co za lekarze!! Szkoda że mnie tam z tztem nie było bo ja bym jej powiedziała co o tym myślę...tz niestety nie jest taki jak ja i się nic nie odezwał...
Wogóle u mnie w mieście to jakaś porażka z tymi lekarzami...znajoma też miała ostatnio taka głupia sytuację w tym samym szpitalu... Prywatnie to wszystko ładnie pięknie,jednak warto iść na prywatną wizytę bo zupełnie inaczej człowieka traktują ale z drugiej strony skąd brać pieniądze na wizyty i czemu płacić za coś co się nam należy...☠☠☠ane NFZ[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------
Princ taka podwyżka...ja to bym nie wiedziała na co ja wydać hehe ;-) a tak serio to jakie muszą być dochody na osobę żeby się na to załapać??może i mnie się należy a ja o tym nie wiem...

]Baszka ja tą 6W ćwiczyłam chyba coś koło 10dni...teraz brak motywacji...potrzebuje nocnego kopa w dupsko ;-)

Pogoda u nas straszna,wieje bardzo i co chwilę pada deszcz...nie wiem jak będzie ze spacerem. Obiadek mam z wczoraj więc nie gotuje a biorę się za sprzątanie-takie porządniejsze;-)

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2012-11-30 o 10:45
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-30, 11:03   #1308
olka1610
Rozeznanie

oj przepraszam, 77zł to już jest coś

owieczko http://www.vat.pl/aktualnosci-podatk...ada-2012-8633/
Stary 2012-11-30, 11:06   #1309
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
oj przepraszam, 77zł to już jest coś

owieczko http://www.vat.pl/aktualnosci-podatk...ada-2012-8633/
Zaraz zobaczę dziękuję :-D

Muszę zapytać tzta ile dokładnie ma wpisane na umowie...bo oczywiście inaczej na umowie i pensja inna ale tak teraz robią.

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2012-11-30 o 11:10
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-30, 11:08   #1310
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny byłam na zakupach w tesco, nie wiem czy wiecie jest taki kupon jak siękupuje odzież za 50zł to jest rabat 25zł, oprócz tego jest -30% na odziez dziecięcą, kupilam małej trzy bluzeczki z długim rekawem, spodenki dresowe i ocieplane leginsy- za wszystko zapłaciłam 28zł taniej niż w lumpie

http://www.darmolandia.pl/index.php/...f-w-tesco.html

cl:
oooooooooo a ja nic nie wiedziałam a wyrwałam wczoraj tzta na zakupy i TESCO sobie darowaliśmy za to kupiłam małemu pampki 4 w Auchan za 33 zł 52 sztuki...

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-30, 11:15   #1311
olka1610
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Zaraz zobaczę dziękuję :-D

Muszę zapytać tzta ile dokładnie ma wpisane na umowie...bo oczywiście inaczej na umowie i pensja inna ale tak teraz robią.
a najlepiej przejść się do mopsu bo liczy się dochód za 2011 rok chyba, ja np. w 2011 przeszłam na macierzyński więc mój dochód jest traktowany jako utracony i liczy się jako 0zł- mimo że tak naprawdę zarabiałam. W mopsie Ci powinni wyjaśnic wszystko. Ja jestem na wychowawczym i mam dodatkowo 400zł no i te 77 .
Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
oooooooooo a ja nic nie wiedziałam a wyrwałam wczoraj tzta na zakupy i TESCO sobie darowaliśmy za to kupiłam małemu pampki 4 w Auchan za 33 zł 52 sztuki...

za to pampki taniej kupiłaś, w tesco 52szt. za 39 kupiłam. Ten kupon jest do 5 grudnia to jeszcze jest trochę czasu
Stary 2012-11-30, 12:04   #1312
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Witam

My spaliśmy od 20 do 8,20

Spacer z paplaniem się w kałużach zaliczony.

CO do przeprowadzki, to już nic nie pisze. Jak sprawa się przesądzi dopiero was wtajemniczę. Przepraszam, ale się bardzo boję aby nie zapeszyć i tym razem

Owieczko, kopas w dupas ćwicz leniuszku

Tżet pojechał do pracy i zobaczymy się dopiero jutro po południu ale bęzie nudaaaaaaaaa, czyli dzień jak co dzień

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Princ, a tak marudziłaś że krucho z kasą, a tu taka niespodzianka finansowa się szykuję. Normanie Mikołaj wcześńiej do Was zawitał
Stary 2012-11-30, 12:23   #1313
olka1610
Rozeznanie

Cytat:

CO do przeprowadzki, to już nic nie pisze. Jak sprawa się przesądzi dopiero was wtajemniczę. Przepraszam, ale się bardzo boję aby nie zapeszyć i tym razem
rozumiem, tez mam wrażenie że jak komuś powiem o swoich planach to zawsze z tego wychodzi

My dzisiaj chyba nie wyjdziemy na spacer, co chwilę pada

dziewczyny oglądałyście w ddtvn te poduszki, pillov czy jakoś tak? Mówili coś o cenach? Bo na fb nigdzie nie moge znaleśc

Edytowane przez olka1610
Czas edycji: 2012-11-30 o 12:25
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-30, 13:14   #1314
pokszyfka
Zadomowienie

owieczko brak słów...i na czym teraz stanęło? załatwiliście?
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-30, 13:36   #1315
nikaa2
Wtajemniczenie

dziń dybry
wczoraj byliśy w teatrze (w Och-Teatrze ) było super tak wyjść na 4h z domu , dziadkowie zostali z młodym. Odpoczęłąm psychicznie wręcz a na sztuce śmiałam się aż się popłakałam kilka razy naprawe polecam(Weekend z R,) na prawde super!!!

dzisiaj błam na poczcie w wiadomym celu hehehe

dziadkowie pojechali do domu a my z młodym zostaliśmy znowu sami... czekamy na tżta kiedy wróci z pracy..... jezu cyztałam iel maluszków chorych w tym czzasie jest- oby nic się młodemu nie przyplątało, bo cos z apetytem sałbo od wczoraj

lecimy na obiad-oórkową i nalesniki ze szpinakiem

a najpierw dupsko przeiwnąć

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Olka

my po spacerze, ale ledwo uciekliśy przed deszczem- a wiej
e przeokropnie brrrrrrr i zzzimno że jak za karę to wyjscie z domu
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-30, 14:08   #1316
olka1610
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
dziń dybry
wczoraj byliśy w teatrze (w Och-Teatrze ) było super tak wyjść na 4h z domu , dziadkowie zostali z młodym. Odpoczęłąm psychicznie wręcz a na sztuce śmiałam się aż się popłakałam kilka razy naprawe polecam(Weekend z R,) na prawde super!!!
o jaaaa zazdraszczam tez mam straszną chęć pójść na coś śmiesznego do teatru ale tżta będzie ciężko namówić z racji tego że trzeba się jakoś przyzwoicie ubrać
Stary 2012-11-30, 14:25   #1317
dygotka8
Zakorzenienie

nikaa-a na czym byliście w teatrze??

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-30, 14:30   #1318
nettka_
Zadomowienie

hej

Ja za rodzinne ide dopełnić rzęsiska

U mnie pada śnieg masakra a my jeszcze opon zimowych nie mamy

Moje dziecko ostatnio z nerwów rzuca się do tyłu na podłogę Nie raz walnęła główką w podłogę już nie wiem co z nią robić. Wczoraj przeszła samą siebie położyła się na podłodze i głową waliła niestety dostała klapsa i włożyłam do łóżeczka żeby się uspokoiła...nie mam na nią sposobu Nie dasz jej tego czego chce stoi i wrzeszczy

Stary 2012-11-30, 14:41   #1319
nikaa2
Wtajemniczenie

Dygotka

na "Weekend z R." w roli gł.Janda na prawde polecam- mozecie brać tżtów i iść, taka prosta w odbiorze sztuka
mi brakowało takiej sztuki bo większość to samobójstwa i problemy psychiczne hehehe

Olka

wiesz teraz do teatru to więszość z jeansach i bluzach przychodzi(chociaż nie podoba mi się to za bardzo- ale wpuszczać wpuszczają na widownię .... ale chociaz mu koszulę podrzuć a zresztą niech się ubierze jak chce, grunt że się wyrwiecie z domu na coś przyjemnego

Nettka
no mój jak się złości to ja się śmiejedo rozpuku i daje buziaka i on "głupieje" i nie wie co ze sobą zrobić czy się "rzucać na podłogę" czy się śmiać- zazwyczaj wybiera to drugie

Mój od jakiegoś czasu w nocy jak się rpzebudzi to przekręca się na brzuch i chodzi na czworakach albo i siada jak da radę.... o_O macie tak? no bo z nami śpi.... ma asekurację z dóch stron no ale troche mnie to przeraża
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-30, 14:56   #1320
nettka_
Zadomowienie

Baha to jest orbiterek ----->http://allegro.pl/reebok-orbiterek-p...817469441.html

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości