|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37891856]
Witam się po śniadanku. Ale jakoś bez humoru, bo też coś ostatnio smutno u nas ![]() [/QUOTE] Perse pisząc "u nas" masz na myśli forum czy swój dom? Mam nadzieję że Twoje śniadanko zostanie w brzuszku ![]() A co tego "smutno" to w ramach poprawy nastroju idziemy dzisiaj wieczorem z Tż na imprezę andrzejkową - to taka coroczna impreza integracyjna w mojej pracy - w fajnym eleganckim lokalu z kolacją, deserem itd + tańce. Ja osobiście jakoś nie przepadam za takimi spotkaniami, ale tż mnie namówił żebyśmy poszli i trochę zaszaleli ![]() Tak więc po pracy lecę do fryzjera, potem robię się na bóstwo ![]() ![]() Któraś wybiera się na imprezkę albo świętujecie wieczór andrzejkowy w jakiś inny sposób?? Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2012-11-30 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3572 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37888880] Najlepszy odcinek tego programu, jaki widziałam.[/QUOTE] - ja też Cytat:
![]() - gdybym miała wierzyć w sny to...wg nich ... TŻ mnie już tyle razy zdradził ![]() Cytat:
![]() Dziś mija 2 lata od śmierci mojego Aniołka, tyle czasu minęło a ja to pamiętam jak dziś.... ![]()
![]() |
![]() |
#3573 |
Konto usunięte
|
Anitko na forum
![]() ![]() Mam nadzieję, że jak przyjdzie śnieg i będzie za oknem biało, a nie szaro - to trochę poprawi nam to humor.... Amilicia przytulam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Te wspomnienia zawsze będą wracać, zwłaszcza w rocznice tych tragicznych wydarzeń.. Kochana przytulam Cię mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3575 |
Konto usunięte
|
U mnie lada chwila mija 8 miesięcy... Jeszcze chwilka moment i będzie rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() mi np dzis sie snila moja zmarla babcia.. Zawsze jak mi sie sni ktos z moich bliskich zmarlych, w szczegolnosci dziadkowie, to albo chca mnei przed czyms przestrzec, albo po prostu potrzebuja mojej modlitwy... Ja tak wierze.. Jade wlasnie do medycyny sadowej, bo juz sa wyniki plci maluszka, potem do USC po akt i do pracy z tym aktem, jak sie wyrobie oczywiscie Milego dnia Kochane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3577 | ||||||
Zakorzenienie
|
BRY...
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No bo od wczoraj jest promocja inna ale chyba 25%?? i chyba nie tylko na max factora ![]() Klinika w Katowicach.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37891856] Teraz wydarzył się w ich życiu dramat - lekarze nie zrobili na czas cesarki i jedna dziewczynka jest niedotleniona, w ciężkim stanie. Strasznie im współczuję ![]() tez im bardzo współczuję ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kathe ciesze się że wizyta udana i dzieciątko dobrze się ma!! ![]() Wstałam o 5.30....powiem Wam że nawet dobrze funkcjonuje hihi ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Luna trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ![]() Amilcia przytulam Cię mocno ![]()
![]() |
#3579 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche Ci zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() U mnie trochę lepiej.. ![]() Kathe- czekałam wczoraj na Ciebie! Dzidz pieknie rośnie...uf.....jestem szczęsliwa z Tobą! Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-11-30 o 08:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3580 |
Konto usunięte
|
Anita ja też chcę zobaczyć sukienkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3581 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3582 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37892856]
Anita ja też chcę zobaczyć sukienkę ![]() Sukienkę kupiłam trochę z przypadku, bo chciałam coś bardziej "zwykłego" co mogłabym założyć na inne okazje - bardziej nie zobowiązującego, ale jak założyłam tą: http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._damska/11/0/0 to wiedziałam że innej nie chcę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3584 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Kochana zazdroszcze w sensie, ze może iść i sie wyluzować bo ja chodze cała w stresie non stop!
Cytat:
Będzie bosko......mrrrrr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3586 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Luna, trzymaj się Kochana, wszystko na pewno będzie dobrze ![]() Amilcia, przytulam mocno! Anita, sukienka cudo! Bawcie się dzisiaj dobrze! Ja zaraz zmykam na zjazd i wracam dopiero w sobotę wieczorem... Jeszcze mam zaliczenie z tłumaczeń socjologicznych, ehh, proszę o kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Piękna sukienka i jakie ma super wycięcie na plecach. Na pewno będziesz ślicznie wyglądać
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3589 | |
Zakorzenienie
|
trzymam za słowo
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37892189]U mnie lada chwila mija 8 miesięcy... Jeszcze chwilka moment i będzie rok.[/QUOTE]
u mnie dziś 8 miesięcy mija.. Cytat:
![]() __________ my jakoś nie świętujemy andrzejek. dzisiaj mąż zabiera mnie na jakąś obiadokolację, żeby gdzieś wyjść, odstresować się troszkę, ale to tak poza andrzejkowo. a wieczorem pewnie zasiądziemy w łóżku, muzyka w radio i jakieś puste kalorie jak co piątek, tylko trzeba skoczyć do biedronki po zapasy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Chyba byłam grzeczna bo właśnie dzwonił tż że dostałam paczke od Mikołaja ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Wogóle te 4 cykle co sie staraliśmy to miałam cały czas plamienia albo susze:/Dziś 10 dc od początku biore Castagnusa i w końcu mam normalny śluz ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przytulam Was mocno.. Wspomnienia są najtrudniejsze.. Ja tez mam dzis doła, bo 30 pazdziernika przestalo bic serce mojemu Maluszkowi ![]() Bylam po odbior wynikow badan genetycznych. Przeczucie mnie nie mylilo od samego poczatku ciazy - to chłopiec... Nazwalismy go Aleksander, jak planowalismy.. Dostałam art urodzenia dziecka z adnotacja o martwym urodzeniu z usc.. Jakos nie czuje ze dzis andrzejki.. sylwestra tez nie poczuje... eh |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3595 |
Wtajemniczenie
|
ja dzis zaczelam mowic od rana. Tz zapytal czy ma zostac na nadgodziny, czy tez nie bede nadrabiala dwoch dni bez glosu
![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
Wtajemniczenie
|
kocur dzieki, ze o mnie pamietalas
![]() w ogole dziekuje dziewczyny za kciuki ![]() my z tz chyba nigdzie nie pojdziemy, ja mam jutro wyklady ;/ bleeee w ogole dzis spalismy osobno, wkurzylam sie na niego bo po przyjedzie z pracy- wczoraj ok 21 to idze spac, nawet porozmawiac z nim nie mozna ;( ja pierdziele ;/ pewnie w przyszlym tyg znowu pojedzie na delegacje a ja sama ;/ anita sukienka sliczna, pewnie masz nienaganna figure, bo ja bym wygladala malo korzystnie ;/ bedziesz na pewno extra wygladac, oczarujesz swojego Tż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
Elizka dobrze, że udało Wam się wszystko załatwić. Rozumiem Cię, bo w zeszłym roku w ogóle nie miałam ochoty na święta i sylwestra, ale spędziliśmy go w gronie najbliższych znajomych i było w miarę. Wiem, że może teraz wydaje Ci się to niemożliwe, ale z każdym dniem będzie troszkę lepiej, nauczysz się, jak z tym żyć. No bo co innego mamy zrobić... Przytulam Cię bardzo mocno
![]()
![]() |
#3598 |
Wtajemniczenie
|
elizabarbara Alekander- piekne imie...
podziwiam Cię, że miałas tyle sił do załatwiania tego wszystkiego... Jestes silna osoba, teraz daj sobie czas na smutek, placz... rozumiem Twoje obawy przed Nowym Rokiem, niektore z nas tez w tym rokus tracily swoje aniolki i tez bedzie nam ciezko... mi napewno, w ogole wczoraj pomodlilam sie o naszego Aniolka, mmowilam do niego, jestem w ciazy, ciesze sie, ale to nie tak ze zapomnialam o wszystkim, tamto dziecko jest tak samo waze jak to czy nestepne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
Konto usunięte
|
Ja nie świętuję Andrzejek ani Sylwestra. Choć 31.12 będę chyba świętować odejście roku 2012 i czekać z nadzieją na 2013...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37898752]Ja nie świętuję Andrzejek ani Sylwestra. Choć 31.12 będę chyba świętować odejście roku 2012 i czekać z nadzieją na 2013...[/QUOTE]
Mam to samo podejście... W poniedziałek minie pół roku jak Marysia od nas odeszła....kiedy to zleciało??? Serce wciąż boli... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.