![]() |
#2851 |
MBZ♥
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Frezyjko w dniu Twych urodzin,
w dniu Twego święta pewna osoba o Tobie pamięta, pamięta o Tobie i śle życzenia by się spełniły wszystkie Twe marzenia, niech Ci życie słodko płynie w każdej chwili i godzinie, aby wszystko się spełniło, o czym marzysz Twoje było, byś pogodne miała dni z głębi serca życzę Ci! ** * . . . . . . . . . . . . . ***. . *. ***** . . . . . . . . . . . . . . **. . **. . . . . * . . . . . . . . . . . . . ***. *. . *. . . . . * . . . . . . . . . . . . ****. . . . . **. . . ****** . . . . . . . . . . . *****. . . . . . **. *. . . . . . ** . . . . . . . . . . *****. . . . . . . **. . . . . . . . *. ** . . . . . . . . . . *****. . . . . . . *. . . . . . . * . . . . . . . . . . ******. . . . . *. . . . . . . * . . . . . . . . . . . ******. . . . *. . . . . . * . . . . . . . . . . . . ********. . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . *******. ** . *******. . . . . . . . . . ** . . . *******. . . . . . . . . * . . . . ******. . . . . . . . . * * . . . . . ***. . . *. . . . . . . ** . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . * . . . . . . . . . ****. *. . . * . . . . . . . ******. . *. . * . . . . . . *******. . . *. . . . . . . *****. . . . . . * . . . . . . **. . . . . . . . . * . . . . . . . *. . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . *. * . . . . . . . . . . . . . . . ** . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . *~ Oszek jestem dumna bardzo z Ciebie i z Twojej silnej woli ![]() z tej zewn kontroli już mniej ![]() Aleks kciukam za pakowanie ![]() Stef no tak jakoś wyszło z tym przejechaniem ![]() Karmelka nie miałam Go jak zawiadomić, nim dotarłam do domu to On już zdążył wszcząć alarm ![]() Choji ![]() Caprioszku cisnę do Ciebie na imprezę ![]() co do pogrzebu to jeśli to daleko to bym nie jechała ![]() ![]() Haww zdrówka ![]() Arra to intensywnie znów u Ciebie ![]() ![]() Magda Ty mnie zaraziłaś jak spałysmy razem ![]() ![]() ![]() więc Clariska ma rację ![]() Grape lecę do Ciebie na chlebek ![]() Simply, a u Wa jak sytuacja z wodą? ![]() Kawka ![]() Naj oby Ci szybko zleciało ![]() Byłam dziś u endo ![]() ![]() A dziś idziemy na Andrzejki do znajomych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
capri, ja bym pojechała na pogrzeb, jeśli nie musiałabym jechać przez pół Polski. jeśli dojazd to kwestia godziny, to na pewno
![]() by, super, że jest dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
capri, ale będziesz miała super imprezę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
#2856 |
Zakorzenienie
|
nawet nie wiesz jak bym chciala
![]() a wrocławianki się spotkały dzisiaj w końcu czy nie? ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- dziewczęta kupilyście nowa płytę ewki dzisiaj? mi szczerze mowiąc szkoda kasy i poczekam aż będzie w necie ![]() szczególnie, że kupilam 2 poprzednie numery shape i nigdy nie spotkałam tak dennej gazety |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- a to z shapem jest ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Frezi wszystkiego najlepsiejszego !!!!!!!!!!!
![]() ![]() Jutro znowu do pracy na 6 ![]() ![]() Też kupiłam dzisiaj shape. Jutro zobaczę czy warto było kupować. I w akcie desperacjii że byłam głodna a miałam lenia żeby coś zrobić na obiad - kupiłam kebaba ![]()
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() morzy dalej trzymają w nocy ale póki co woda jest choć lodowata ![]() dobrze że jednak nie usnęłaś, nie wiesz że to niebezpiecznie?? ![]() ![]() ![]() ![]() Med mam nadzieję że Twój węch Ci jednak wróci choć z drugiej strony przynajmniej pomidor już Ci nie będzie śmierdział ![]() Osz już nie mają czego kontrolować tylko komputery ![]() ![]() ale dzisiaj senny dzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() ![]() TŻ w weekend pracuję więc znowu zostaje w domu u siebie.
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Nie, to za tydzień
![]() Cytat:
![]() mniam, wieki nie jadłam ![]() Frezi szczęścia, samych sukcesów i jeszcze więcej miłości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Britni polecam ten na rogu kazimierza wlk. z ruską. Bar-kebab Nynek. Czasami zdarza mi się tam wpaść i za każdym razem jest dobry
![]()
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak przymusowa pobudka o 7. rano w jeden jedyny dzień w tyg., kiedy mogłam dłuzej pospać - teściowa szykuje swoje imieniny na jutro i od rana tłucze szafkami i nożem przy krojeniu. uwielbiam ten dom
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Claris współczuję ![]()
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Czeeeść. Zaraz będę nadrabiać,ale teraz spóźnione
Frezi wszystkiego najlepszego, dużo tej pogody ducha, którą masz zawsze, kochanego męża,sukcesów w pracy i meeeeeeeeeeeeeeeegaaa podwyżki ![]()
#2869 | ||
Zakorzenienie
|
a my sie nie mialysmy wczoraj spotkac tylko za tydzien o ile dobrze pamietam
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Kawcia cudne zdjęcia!!!!
![]() Eeee urwało mi trochę cytowań, a nadrabiałam od wtorku... W każdym razie pisałyście o lalkach dla chłopaka-jakby chciał, to bym kupowała. Ja sama miałam samochodziki, aczkolwiek różowe i fioletowe ![]() A mój bratanek ma kuchnię i bardzo lubi się nią bawić, na szczęście nie jest różowa. Na święta kupuję mu taki warsztat z samochodzikami do skręcania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja koleżanka ma też skierowanie na cc, bo ma tętniaka.I właśnie nie wiedziałam,że wtedy cc jest planowane 2 tygodnie przed terminem, dopiero ona mnie uświadomiła. Najważniejsze,żebyście nie zaczęły rodzić wcześniej ![]() A moja kosmetyczka ma cc we wtorek lub środę (ma problemy z kręgosłupem, dysk jej wypadł podczas pierwszego porodu sn). Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój M. zawsze kupuje takie bardziej sportowe,żeby dało się zapiąć deskorolkę lub deskę. Cytat:
Cytat:
![]() A myślałam,że mój dress code jest rygorystyczny ![]() Cytat:
![]() A nr tel odzyskałaś? ![]() Cytat:
A włosy to mi wypadają garściami... Cytat:
Najeczko dostałaś moje PW z linkiem? MY wczoraj z Karolą oglądałyśmy thriller "Szepty".Polecam ![]() ![]() Obadajcie http://www.milunia.pl/obrazek?3434 ![]()
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
dostałam
![]() ![]() A i nie wiem, co z naszym spotkaniem... Do świąt co tydzień pracuję w niedzielę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Wtajemniczenie
|
Hej, dopiero co się obudziłam
![]() ![]() Capri, fajne takie zapoznanie z sąsiadami, ja też bym chciała bliżej się poznać z tymi co mieswzkają na przeciwko, wyglądaja na sympatycznych, ale nigdy nie ma czasu. Gotka, głowa psa - to znaczy że zmieni się w wilkołaka ![]() Każcie mi pisać pracę dyplomową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każę Ci pisać pracę. Sobie też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
siemka
![]() ![]() ![]() Chata lśni, sprzątaliśmy od 9.00 do teraz... ![]() Padam na ryj, ogarniamy się trochę i spadamy do sąsiadów ![]() a potem już tylko kąpiel ![]() ![]() Miłego weekendu andrzejkowego Wam życzę! ![]()
#2876 |
Zakorzenienie
|
Stef, piszesz pracę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
gothka, kasia, magda_cyferki, osz, stefka, aleks, capri, choji, simply, carmel, promyk, piczka, hawwa, naj, kawa, grape, med, arra, maya, BYouszka, patuska, claris, motylek - wszystkie jesteście super! i uwielbiam Was
![]() Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Baw się dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja napisałam 4 strony na razie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Stefcia "zapomniałaś", czy naprawdę zapomniałaś? ![]() Byou niestety w sklepie gdzie kupowałam telefon nie mieli takich słuchawek apple'a ![]() Frezi jak się udały urodziny? Świętowaliście? Dzwoniłam wczoraj do Ciebie z biura (mój nowy numer jest jeszcze nieaktywny) ![]() Wczoraj dostałam pierwszą wypłatę i kupiłam mężowi iPhone'a ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.