|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
Ale w tych kwestiach prawnych to się dość dobrze obracam, więc jak coś to dawaj na PW. Cytat:
Mój chłop jeszcze przed slubem gadał o motorze, zabroniłam mu, bo to "Pan i władca szos" bo przecież jak on jedzie główną to wszyscy inni mają obowiązek uważać, nie bierze pod uwagę innej opcji. Tak więc dostał szlaban, całe szczęście mu trochę przeszło. Moja przyjaciółka śmiga na motorze z mężem, ale to w Australii a to zupełnie inne warunki drogowe. W Polsce nie wsiada. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
A to twardnienie to coś złego/poważnego?
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
gdyby było coś źle to byś nie pisała o tym tutaj tylko byłą w drodze do gina. jesteś mamą, masz instynkt! wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i okazało się, że zabrakło jednego zdania i potrącenie było niezgodne z prawem ) jak co to poprosze o poradę ja tez mam twardszy wieczorem.. ale to co ostatnio było to zupełnie inaczej
|
|
|
|
|
#3964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Ja mam skurcze/bóle po prawej stroni pod żebrami. Pytałam lekarki dzisiaj co tam jest, a ona że np. wątroba. To się zapytałam, czy może młode się rozpycha i akurat tam jakoś się to "tłoczy" i dlatego takie dziwne odczuwam czasami to powiedziala, że możliwe. Uspokoila mnie trochę.
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
xal skoro księgowy źle zrobił nam umowę dla pracownika, to swoją ma równie gównianą
![]() trudno człowiek się całe życie uczy na błędach ![]() Nic tylko zmienić księgowego mnie czasem w dole brzucha ciągnie, ale to właśnie przez rozpychanki i rośnięcie
|
|
|
|
#3967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do twardnienia brzucha, ja się zastanawiam czy u mnie to to czy jest po prostu napięty mocno. co kilka dni robi się taki strasznie wrażliwy, niby nie boli, ale czuje go ciągle i jest właśnie strasznie napięty. z reguły to trwa cały dzień. wczoraj tak miałam właśnie. będę za tydzień u gin to wypytam, jest już na mojej liście pytań. bardzo współczuje rodzinom i bliskim osób, które zginęły w wypadkach. to jest coś strasznego, ktoś wychodzi rano z domu, i już nie wraca ... całe życie jest we mnie lęk że komuś z moich bliskich się coś stanie. jak mój mąż gdzieś jedzie samochodem, nawet 30 km do pracy, zawsze się denerwuje
|
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
jaka tu cisza...
wszyscy się bawią, bo andrzejki..a ja gniję w pracy.. wciągnę dziś sałatkę z fetą i grejfrutem ![]() na miły koniec dnia.. a jutro musze wyglądać jak milion dolarów i ruszam na miasto ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
Ty też? ja całe życię boję się, że coś się komuś stanie.. mam coś nie tak z głową i często wkręcam sobie ,że dostaję wiadomość o czyjejś śmierci.. ![]() albo myślę jak zareaguję na coś takiego.i dotyczy to "grupowych" wypadków najbliższych jak i moich kotów ![]() najgorsze jest to,że nie mam na to wpływu.. to sie samo myśli..
|
|
|
|
|
#3969 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się nie bawię
![]() ale jakoś nie mam humoru w ogóle. jeszcze mi właśnie przypomniałyście, że mój wujek mieszkający piętro niżej ma imieniny, ale chyba nie pójdę już do niego o tej porze ... ja nie wiem co ja mam z głową ostatnio ![]() pójdę jutro, bo nawet prezent mam, i przeproszę ... axella ja mam to samo właśnie ... przeraża mnie samospełniające się proroctwo, ale czasem mimo wszystko myślę sobie, co bym zrobiła jakby np. mojej mamie albo mężowi coś się stało ... nawet się z mężem kłóciłam kiedyś bo mamy osobne konta, a na jego jednym są całe nasze oszczędności i lokata ... i jakby coś się stało to miałabym problem ... on mnie wyśmiał że nic się przecież nie stanie i mam się uspokoić ... ale przecież nikt nie jest w stanie tego przewidzieć ... a co do kotów ... to już w ogóle szaleństwo, ale ostatnio płakałam, bo mi się ubzdurało, że będzie ten koniec świata, w moim rozumieniu to raczej coś strasznego jak np. wybuch superwulkanu, że trzebaby opuścić dom, szukać jakiegoś schronienia ... i płakałam bo wiedziałam że w razie czego kot by musiał sam zostać, i że sobie nie poradzi, umrze z głodu, zatęskni się za nami na śmierć i co ta biedna kruszynka by wtedy zrobiła ... Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2012-11-30 o 20:12 |
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Axella ja tam się nie bawię.. znów wyszliśmy na leniwców kanapowych zamiast pójść do brata męża posiedzieć
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co, będziesz szukać lepszego modelu na zmianę?
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
My też się nie bawimy
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jeszcze coś zapomniałam, ale jeszcze tego nie odkryłam
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, mężów mamy, to co jeszcze można wróżyć?
Da się płeć dziecka?
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Taak
Można z wosku sobie coś ulepić |
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile razy widziałam we łbie wypadki całej rodzinki.. matko.. jak bym tylko mogła się uwolnić od tego.. a potrafię wieczorem płakać bo w razie końca świata coś się stanie z kotkami :< ostatnio jakieś typki się biły-zaczęłam płakać bo wyobraziłąm sobie,że dostałam w brzuch..i wiadomo co dalej.. jakie to chore.. nie ale mam ochotę na taki dzień dla siebie. mam farby do włosów, nowe lakiery do pazurków itd itp.. do tego dobre jedzonko.. z tż widze się dopiero jutro, jednak dziś jeszcze chcę być sama.. i niech widzi co by tracił w razie wu A to dobrze,że też leniuszkujecie..bo się czułam jak stetryczały grzyb,że wybieram domek zamiast jakiegos party party ![]() jutro nadrobię więc się nie dziwic,że mnie nie ma.. kupiłam sobie buty
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Zadomowienie
|
Ja licytowałam detektor tętna płodu i udało się kupić w okazyjnej cenie przynajmniej w porównaniu z normalną ceną
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=2809567644 No może oszalałam ale nie umiałam się powstrzymać ![]() Zrobiłam sobie prezent na mikołaja..
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
ja się na wróżeniu nie znam
|
|
|
|
#3981 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() nadgonić Was nie ma szans ja jestem po maratonie, w środę ginekolog, w czwartek genetyk, dziś ortodonta <-- (o taki uśmiech jak ta morda będę miała )Gin powiedziała, że wygląda jej to na dziewuchę ale, że nie jest pewna to jeszcze nie skaczę z radości. Genetyk jak genetyk, to normalni ludzie nie są.. wyniki mam dobre a na amniopunkcję namawiają . Podziękowałam i narazie nic z inwazyjnych badań nie robię. W pracy mam straszny za_job ale dzięki temu dni szybko lecą i nawet nie wiem kiedy zaczęłam 15 tydzień lecę do pisania pracy zdrówka dla Was
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Axella to szalej, ale jakby się jakiś lepszy model nawinął to wiesz, kombinuj dziewczyno
![]() A buty zimowe czy jeszcze jesienne? Pokaż.
|
#3983 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wszystko będzie dobrze, nie ma się co martwić. ale 21 jadę z mężem do gliwic Cytat:
|
||
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duużo mamuś się stresuje bo nie zawsze można tętno usłyszeć, czasem dzieciaczek się obróci i ![]() ---------- Patrzcie jak mój kot polubił nowy mebel http://w99.wrzuta.pl/film/7MI2db2Ukzi/pb300081
|
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to taki poprawiacz humorku :P pokaze jak obfoce,ale to na dniach a co do lepszego modelu.. to albo mój,albo Statham spadam,koniec pracy zaraz (w końcu!) idę się doprowadzić do fajnego stanu,jeść,spać i jutro miły dzionek miłego weekendu babeczki!!!! |
|
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
świetny kot
przypomniało mi się, jak mój kot, który został z mamą, obślinia wszystkie buty i zostawia na nich tony kudłów
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak się naczytałam o tych brzuchach że zażywam nospe bo i mi stwardniał
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Juu
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale mam nadzieję, że będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Właśnie ostatnio jest mega dopieszczana |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

Mój znajomy nie żyje. Miał wypadek na motocyklu, niewinny, jechał powoli główną drogą a najechał na niego z podporządkowanej samochód.

i okazało się, że zabrakło jednego zdania i potrącenie było niezgodne z prawem

. Podziękowałam i narazie nic z inwazyjnych badań nie robię.