|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
To ja dziewczynki Wam życzę spokojnego weekendu, odpoczywajcie ile wlezie
Powoli sie juz zbieram do domku....Paaaaaa
|
|
|
|
#4922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Ja bym jej zwróciła uwage![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje że imprezka bedzie udana.My dziś po pracy poszliśmy na pizze.To tak w ramach tej diety ![]() Dziewczyny te 4 cykle co sie staraliśmy to miałam albo plamienia albo susze A dziś 10 dc od początku biore Castagnus i dziś piękny normalny śluz
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-30 o 16:50 |
|||
|
|
|
#4924 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My nie andrzejkujemy, bo tż do pracy jutro. I w niedzielę na nockę, więc w ogóle kiepski z niego imprezowicz w ten weekend. Dziś koleżanka pokazała mi projekt domu, który wybrali z mężem, bo będą się budować. Ja też chcę ma któraś na zbyciu kawałek działki do podarowania?
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
ja wpadlam tylko napisac ze z rana @ zaczal sie rozkrecac, temperatura spadla konkretnie, wiec pojechanie po wyniki bylo tylko formalnoscia- wyszlo 2,0. licze na grudzien
![]() pozniej cos skrobne bo poki co mam urwanie glowy przy samej du*pie, a jeszcze sie pouczyc musze na jutrzejsze zaliczenie poki co udanego popoludnia
|
|
|
|
#4926 |
|
Zadomowienie
|
IZA, super, że castagnus pomaga. Chyba i ja się na niego skuszę.
SOFIA, też chętnie działkę przyjmę. Możemy się nawet na pół podzielić i na jednej wybudować. ![]() BAJKA, szkoda, że jednak @ Cię nawiedziła. A już miałam nadzieję, że worek z fasolkami się otworzy na nowo.
|
#4927 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4928 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tyle, że ja jak do niego mówię, że jest pesymistą to on mi wtedy odpowiada, że jest realistą![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4929 |
|
Wtajemniczenie
|
Zostawić Was na 3 dni i już masakra
A nie było mnie troszkę, bo jakies takie zajęte dni miałam - we wtorek ploteczki z kolezanka, w środę fryzjer, zakupy a wieczorem się wzięłam za krokiety, wczoraj Tżta brat do nas przyjechał (bo na 2 tyg przyleciał z Anglii, gdzie mieszka) i tak sobie imprezowaliśmyCo do fryzjera, to gdy byłam się przyciąć w środę, to spytałam od razu moją fryzjerkę czy w pt przed świętami (21go) ma jeszcze jakies luzy i okazało się, że tak Poza tym najbliższy wtorek umówiłam się na 12stą do dentysty, bo już tak się od pewnego czasu zbierałam Od razu pani powiedziałam, że jestem w ciąży ale bez znieczulenia to nawet nie mamy co zaczynać... to mi odpowiedziała, że pół dawki dostanę A potem na 16stą umóiwłam się z dziewczynami z pracy (z mojego pokoju), bo nie widziałyśmy się ze 3 m-ce I tak sie teraz zastanawiam czy jak mam dentystę na 12stą, to czy o 16stej będę mogła juz coś jeść albo chociaż kawę wypić![]() A dziś na 20.30 idziemy na drugie zajecia w szkole rodzenia - zapoznanie się z nowym standardem opieki prenatalnej nad kobietą ciężarną, - hormony w czasie ciązy - wpływ na ciążę i na zachowanie kobiety, - BMI, dieta w ciązy, - pzygotowanie krocza do porodu - masaż, ćwiczenia kegla... Mój Tż już zapowiedział, ze najbardziej go to ostatnie interesuje
|
#4930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam nadzieję na fasolkęA ja dziś miałam wizytę u lekarza. Mam małego krwiaka w macicy, ale daleko od łożyska i nie zagraża dzidziusiowi. Torbiel się nie wchłania, ale też nie rośnie. A na koniec podczas USG mój skarb pomachał do mnie nóżkami Śniło mi się, że wróżyłam sobie andrzejkowo. Lałam wosk i z wosku wyszedł mi...penis
|
||
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja zanim się położę spać to chciałabym poprosić o wymyślenie na jutro nazwy IV część naszego wątku oraz niech się zgłosi jedna chętna która mogła by przejąć prowadzenie IV części bo ja póki co nie nadaję się do tego..Muszę wszystko tutaj u siebie uporządkować.
Buzial
|
|
#4932 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A sen z wróżbą superowy![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() Color, mam nadzieję że Ci się wszystko ułoży
Leonek Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2012-11-30 o 23:10 |
||
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś się baba nie myje ale odgłosy od wieczora są takie jakby ktoś puszczał prysznic co 3 sekundy nie wiem czy coś sterylizuja czy jak... Czy jakąś pompą wodna.
Wczoraj cały dzień kroplowki więc leżałam.cały czas. Na dodatek wieczorem skoczyło mi ciśnienie do 140/80 a w życiu takiego nie miałam. I maly się cały wieczór nie ruszał ale tętno jest podobno się tak ułożył. Szturcham go już od pół godziny ale nic, najwyżej się lekko przekreci ale prawie tego nie czuje. Daje mi popalic...
|
|
|
|
#4934 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Color jeżeli chcesz to ja moge się podjąć prowadzenia wątku.Ale nie mam pomysłu na tytuł i 1 strone.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#4935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz tytuł ten sam tylko numer części zmień.. Wejdź na pierwszą stronę i skopiuj wszystko.A w nowym wątku wklej na pierwszej stronie i gitara ![]() Potem tylko zmiany będziesz wprowadzać, no i pod linkami do I i II części wkleisz link do części III.Dasz radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam się z herbatą i śniadaniem..Za oknem słonecznie ale mroźnie. Czas zaraz brać się za porządki sobotnie.
|
|
|
#4936 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Miałam mega zabiegany weekend i nie miałam dla Was czasu.. ale zaraz nadrobię ![]() Widziałam, że kocur już w domku - jak się czujesz? Luna w szpitalu? co jest? muszę doczytać, mam nadzieję, że już lepiej. teraz w pracy jestem i jest dość sporawy ruch, także chyba dopiero nadrobię i odezwę się popołudniu. ech jakiś ten dzisiejszy dzień słaby, ładnie było, słoneczko wychodziło, ale już się pochmurnie zrobiło wrr.. a miałam okna myć ! a i chyba owulka u mnie była w ostatnich dniach, bo mnie jajcor napieprzał tak, że ledwo chodziłam i glut był. Tż zaatakowany
|
|
|
|
#4937 |
|
Raczkowanie
|
witam!
za oknem zimno i pochmurno;/ na 13.15 ide do pracy;/ takze nie wybieram sie nigdzie na andrzejki;( zycze udanej soboty![]() ![]() M I L E G O D N I A ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- ruda_not_grazyna ja tez atakuje tż od kilku dni ![]() bo dni plodne sa
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam w planach porządki, ale nic pewnie z tego nie wyjdzie. Lunka i Kocur - mam nadzieję, ze jest coraz lepiej ![]() Miłego weekendu dziewczynki
|
#4939 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powróżyłaś sobie poza snem? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam dziewczęta! U nas pada śnieg U mnie dziś 10dc i temperatura spadła do 36,46 więc dziś zmolestuje mojego TŻ. Śluzu wprawdzie mało, ale co mi tam... Ostatnie przytulaski były 7dc, więc 3 dni się armia wzmacniała Mam nadzieję, że to wystarczy. Tak chciałam dziś sobie pospać dłużej, ale jak TŻ wstawał to już nie mogłam zasnąć jak na złość, więc wstałam o 7. Także jestem już po kawie i śniadanku, teraz popijam herbatkę. Już nawet zdążyłam włosy pofarbować. Dziś na obiadek idziemy w końcu do tej knajpki znajomych, więc mam labę i obiadu nie gotuję. Jutro też, bo jedziemy do teściów. ![]() Wczoraj byłam z siostrą na kawce i ciachu po pracy. Musiałam z młodą rozmowę przeprowadzić i wybadać co i jak, bo sobie chłopaka znalazła i dość poważnie to wygląda jak na 15 latkę. No więc jako starsza siostra musiałam się poczuć do odpowiedzialności
|
||||||
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Posapałam dziś sobie, ale już jestem na nogach. Teraz troszkę pracy zarobkowej (ale tylko dwie godzinki Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#4941 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I niech Cię wypisują, bo ciśnienie to Ci nieźle skoczyło. Cytat:
Cytat:
dziękujemy Tak jak pisałą Color wystarczy to co jest teraz. Ale ja widziałam gdzieś jeszcze ten taki wiersz "rozmowa dziecka z Bogiem". Piękny Dziewczyny mam lenia na 102. Byłam w sklepie, po tym jak ledwo zwlokłam się z łóżka. Teraz jem śniadanko, zaraz kawka (mam do niej batonika ).A jeszcze sprzątanie i obiad.... Nie chce mi się
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś mam zamiar powróżyć
|
|
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na mojej "wiosce" jest biało już od wczoraj!!
Dziś jest po prostu wszystko zasypane!! Zaraz ide na małe zakupy...i jakos mnie cieszy ten śnieg..... Już mamy grudzień....heh nigdy nie czekałam na świeta i nowy rok jak teraz... ![]() Twarożek ze szczypiorkiem, kanapeczki z serem i pomidorkiem komu??? Color jak u Ciebie?? Iza nie masz plamien? Lunka Sophia ja jeszcze też w pieleszach Dedra ja mam jutro wigilie u tesciowej..bo Ona w tym roku wyjeżdza so senatorium na świeta ![]() Maru olać porządki!!! ![]() Ruda to kciukasy!!! |
|
|
|
#4944 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekamy na relację z efektów ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Od rana słucham w kółko All I want for Christmas is You. Kiedy będą wreszcie święta?!!
To oczywiście pytanie retoryczne. Bez- Słyszałam coś o grudniu - poproszę
|
|
|
|
#4946 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jaki kolor robiłaś?Dobra siostra z ciebieCytat:
Cytat:
Na razie nie ma plamień,ale każda wizyta w toalecie to dla mnie koszmar Już mi coś na głowe bije od tego![]() Zdrówka dla teściowej
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-12-01 o 11:38 |
|||||
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakoś funkcjonuje. Dzisiaj mają tam w pracy uzgadniać wszystko wkońcu bo to wkurzające jest ustawiać się z kimś, jechać całą polskę,żeby co? ehhh Narazie mąż nie dzwoni i nie wiem czy brać to za dobry znak,że robi i się dogadali..Czy raczej że nie chce mnie dobijać i dlatego siedzi cicho Zdrowia dla mamusi numer 2
|
|
|
#4948 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Heh nie musisz mi tłumaczyć ja latam co chwile i co chwile sprawdzam czy biało czy inny kolor
|
|||
|
|
|
#4949 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolor to "namiętny ciepły kasztan". Drugi raz tym samym kolorem farbowałam. Spodobał mi się. I dziękuję w myślach temu kto wynalazł farby do włosów w piance. Rewelacyjnie się nakładają i wystarczają na długie włosy. Bo tych tradycyjnych farb musiałam zawsze kupować dwie, a tutaj jedną i jeszcze zostaje trochę. ![]() Co do Twoich plamień, a raczej ich braku, to oby tak dalej. ![]() I bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() Posprzątałam łazienkę i kuchnię. Jeszcze muszę poodkurzać, zmyć podłogi i wstawić pranie. A potem może znowu kawka ![]() Ciekawe jak tam imprezka andrzejkowa u Szejdy się udała
Edytowane przez dedra Czas edycji: 2012-12-01 o 12:20 |
|||
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Tak trzymaj
Tż powiedział że po obiedzie zaprasza mnie na deser do cukierni Tyle byłoby z tej mojej diety wczoraj pizza,dzisiaj deser Ehhh gdzie ta moja silna wola którą miałam 2,5 roku temu
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-12-01 o 12:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

Powoli sie juz zbieram do domku....Paaaaaa

Ja bym jej zwróciła uwage

A dziś 10 dc od początku biore Castagnus i dziś piękny normalny śluz
ma któraś na zbyciu kawałek działki do podarowania?

I tak sie teraz zastanawiam czy jak mam dentystę na 12stą, to czy o 16stej będę mogła juz coś jeść albo chociaż kawę wypić
A sen z wróżbą superowy