|
|
#1711 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mariza
Cytat:
W żadnym mineralnym pudrze czy podkładzie nie znajdziesz gąbeczki
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
ja ich nie znam, ale nam babka na szkoleniu mowila, ze ten oil free jest raczej dla nastolatek
mam probke i musze w koncu wyprobowacCytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- ja mam w obu gabke
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się do was pożalić
bo jestem kompletnie zawiedziona lakierami. Zamówiłam sobie u koleżanki limonkowy lakier i mi paznokcie zafarbowały Czy one wszystkie tak farbują??
|
|
#1714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nakładaj po prostu warstwę lub dwie bazy
|
|
|
|
#1715 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
co do pomadek to też jestem ciekawa, który kolor będzie nude?
|
|
|
#1716 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a nie wiecie może dziewczyny do jakich perfum te zestawy mogą być podobne żeby klientka choć trochę mogła je porównać |
|
|
|
|
|
#1717 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Hej nie zastanawiaj się tylko dołącz do Nas ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- już w sobotę moje drugie zamówienie z katalogu światecznego , już nie mogę doczekać się kuriera ![]() a Wy dziewczyny kiedy zamawiacie ???
|
|
|
#1718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Konsultantką chcę być jak najbardziej ale jeżeli nic się nie polepszy to trzeba będzie chodzić po obcych osobach byle coś zebrać
|
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaczęłam nawet wyszukiwać ceny na allegro tak dla orientacji Wody Perfumowane Mariza w atrakcyjnej, świątecznej cenie 45,90 zł. No 1 inspirowana zapachem Hypnose Lancome (179zł 75ml) No 2 inspirowana zapachem Light Blue D&G (185zł 100ml) No 3 inspirowana zapachem Acqua di Gioia Armani (145zł 50ml) No 4 inspirowana zapachem Bright Cristal Versace (169zł 90ml) No 5 inspirowana zapachem Euphoria CK (159zł 100ml) No 6 inspirowana zapachem Delicious Night DKNY (217zł 100ml) No 7 inspirowana zapachem Gucci II (270zł 50ml) No 8 inspirowana zapachem Mademoiselle Chanel (230zł 100ml) No 9 inspirowana zapachem Beauty CK (146zł 50ml) No 10 inspirowana zapachem Halle Halle Berry No 11 inspirowana zapachem Amor Amor Cacharel (149zł 100ml) No 12 inspirowana zapachem Lady Milion Pacco Rabane
|
|
|
#1720 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to też na pewno mi się przyda ale to są perfumy damskie a mi chodzi o męskie zestawy |
|
|
|
|
|
#1721 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wkurza mnie to, że nie ma jasno określonej daty dostawy. Teraz chciałam sprawdzić jaki status ma moje zamówienie to nie mogę w ogóle wejść na stronkę. Tez tak macie czy Wam działa?
|
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Raczkowanie
|
Mi strona działa. Ja zawsze składam zamówienie w poniedziałek i nigdy nie przychodzi wcześniej jak w piątek, status zrealizowane mam dopiero w czwartek.
|
|
|
|
|
#1723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kolorowe lakiery maja taką tendencję do farbowania, nie tylko z Marizy.Ja posiadam kilka tych mniejszych lakierów i bardzo je lubię
|
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
weszłam z innego linka prosto na strefę i działa mam status zrealizowano Edytowane przez ewula91 Czas edycji: 2012-11-29 o 15:55 |
|
|
|
|
|
#1725 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
cieni jest dużo jak na taką cene![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1726 |
|
Rozeznanie
|
W pudrze rowniez mam gabeczki, w podkladach nigdy sie nie trafil. Puder a podklad to jednak nie to samo...
Co do pomadek to wg mnie pachna fajnie :P zadna klientka sie nie zalila. Jedyne to, ze slabo nawilzaja, ale zamawiaja wlasnie ze wzgledu na zapach ![]()
Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2012-11-29 o 21:04 |
|
|
|
|
#1727 | |
|
Przyczajenie
|
Hej, czy już się zalogowałaś, Magda konsultantka mariza.
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku! czy tylko ja mam gabki w obu mineralnych?! az zrobie zdjecie
|
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś miała już zamówienia na te kosmetyki w woreczkach z organzy? U mnie nikt tego nie zamawiał a jestem ciekawa jak to wygląda na żywo
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jeszcze jej nie dałam jak będę miała chwilę to wstawię fotę na to forum ze zdjęciami
|
|
|
#1732 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam zestaw z różą w woreczku. Uroczo to wygląda
![]() Przy składaniu zamówienia jakimś cudem wskoczyły mi dwa zestawy i teraz jeden zostanie dla mnie ![]() Postaram się wkleić zdjęcie ale nie gwarantuje, że mi się uda. Mam też zestaw dla faceta ten pomarańczowy, nawet dość przyjemnie pachnie. Zestaw jaśminowy też jest świetny ale róża bije wszystkie na głowę przynajmniej w moim przypadku.---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Próbuje wkleić zestaw z woreczkiem z organzy krem oraz tonik i mleczko z róży: ![]() nie potrafię wkleić tak aby był od razu obrazek
Edytowane przez kosmetyczkaa Czas edycji: 2012-11-30 o 09:07 |
|
|
|
|
#1733 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie...czy któraś z Was orientuje się , który z kremów z serii pielegnacyjnej ( tzn. krem aloes , rumianek ,kiełki pszenicy , nagietek itd....) jest najbardziej tłusty??? pztrzę na opisy ale niewiele z nich wynika...klientka prosi o najbardziej tłusty i ciężko mi jej doradzić ..pomóżcie
|
|
#1735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepiej zamawiać próbki i wrzucać kobietkom do reklamówek z zamówieniami
|
|
|
|
#1736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzeba sobie "poskładać" ja dziś dostałam paczkę i zapomniałam o zdjęciach a już rozdałam kosmetyki
|
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też mam problemy z cerą przesuszoną,cienką,delika tną i taki krem mi polecono na szkoleniu![]() Zapomniałam dodać,że krem regenerujący.
Sponsor/Konsultant Marizy 012481 Edytowane przez szafiranka Czas edycji: 2012-11-30 o 20:52 |
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
buźka jest po nim taka fajnie gładziutka
|
|
|
|
#1739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1740 |
|
Zadomowienie
|
KONSULTANTKI PAMIĘTAJCIE !
W związku ze zwiększoną ilością składanych zamówień oraz okresem wzmożonej pracy firm kurierskich, a mając na uwadze rzetelną obsługę Was i Naszych Klientów, sugerujemy, abyście zamówienia z dostawą na 5 grudnia - przed Mikołajkami, składali najpóźniej do dnia 1 grudnia (sobota) włącznie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

więc nie rozumiem dlaczego akurat w tym pudrze miałoby gąbeczki nie być...

mam probke i musze w koncu wyprobowac
bo jestem kompletnie zawiedziona lakierami. Zamówiłam sobie u koleżanki limonkowy lakier i mi paznokcie zafarbowały
Nakładaj po prostu warstwę lub dwie bazy

ale reszta zadowolona