|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
hahahah popłakałam się
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Może tez być spoiled, zepsuty lub rozpuszczony. Tak się mówi o ludziach, którzy są tacy z powodu dobrobytu albo dziecinni. Podwójne znaczenie jest też podobne jak w polskim zepsuty.
|
#4443 |
|
Raczkowanie
|
To jest genialne ;D
U mnie jeszcze ulubieńcy listopada myślałam nad listem do Mikołaja, ale chyba jednak nie będę go pisać... narobię sobie chęci na te wszystkie rzeczy i całkiem zbankrutuję
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
mydlarnia hebe Rabat jest naliczany ręcznie i przychodzi w oddzielnym mailu, tylko na woski YC 25%, tylko ostatniego dnia miesiąca do konca roku
a jakie dokladnie? ja takei łądne pudełka w pepeco i tk maxx widziałam |
|
|
|
#4445 | |
|
Moderator
|
Cytat:
( za trzy dwunasta, już się nie da raczej :/ nie mam takiego tempa... :/ ale dzięki anyway ![]() u mnie notka! w końcu ją urodziłam
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
No i wysyłka 6 a nie 11, ale już chyba za późno. Za miesiąc znowu będzie.
|
|
|
|
#4447 |
|
zawsze mam racje
|
Już mi dawno chodzi po głowie, ale na razie mam inny czekoladowo-pomarańczowy, a kiedyś i tak się pewnie na niego skuszę.
|
#4448 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj przychodzę do Was z prośbą o porady.
Od pewnego czasu rozważam zakup namiotu bezcieniowego, ale nie mam zielonego pojęcia, na jakie wymiary się zdecydować Myślałam o sześcianie 60x60x60 cm. Nie wiem, jak doświetlić taki namiot. Jakich lamp używacie do tego celu albo wiecie, że są zalecane? Ja jestem zupełnie zielona, jeśli chodzi o tego typu akcesoria, trudno mi samej coś wybrać, ale wiem, że jak już trafi to w moje ręce, to będę potrafiła zrobić z tego użytek. Na początku będę się uczyła, ale potem sobie poradzę![]() Poza tym otrzymałam dziwną propozycję współpracy. Początkowo miałabym opisywać 5 ml próbki, a jeśli produkt się spodoba czytelnikom, cokolwiek to oznacza, dostałabym pełnowymiarowe kosmetyki. Hmm... Ja to średnio widzę z tego względu, że takie próbki nie pozwalają mi zbyt wiele powiedzieć nt. kosmetyku. Nie chciałabym zawieść swoich czytelniczek, dzieląc się spostrzeżeniami nt. próbki. Niektóre właściwości wychodzą na jaw dopiero po jakimś czasie. Swoją drogą chętniej testowałabym ich soki ekologiczne niż kosmetyki, bo za kremami nie przepadam. Mam ich spory zapas. A wątpię, żeby trafiła mi się 5-mililitrowa próbka perfum, choć tutaj mogłabym się wypowiedzieć nt. zapachu, trwałości. Taka ilość pozwala sobie wyrobić opinię. Poza tym jestem ciekawa, na jakiej podstawie sprawdzą, czy produkt spodobał się czytelnikom. Chyba jednak daruję sobie tę współpracę, bo niespecjalnie mi ona odpowiada. Próbki dostanę w sklepie, za darmo, bez konieczności recenzji. Może ktoś jest w stanie mi coś powiedzieć nt. tego, jak wygląda kwestia opodatkowania współprac, bo wiem, że w przypadku nagród, jeśli ich wartość nie przekracza pewnej kwoty, to nic nie płacimy. Nie wiem, jak traktują współpracę. Wydaje mi się, że w świetle prawa może to być uznane za pewną formę wzbogacenia się... |
|
|
|
#4449 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4450 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja mam upartą anonimkę na blogu Zalogowana spamuje swoim blogiem, a anonimowo hejtuje i myśli, że to nie do wykrycia
|
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37907418]
A ja mam upartą anonimkę na blogu Zalogowana spamuje swoim blogiem, a anonimowo hejtuje i myśli, że to nie do wykrycia [/QUOTE]A jak to sprawdzasz Może mi się przyda. Próbuję się do Was jakoś wbić ale mi nie idzie. I piszę po nocach na blogu bo spać nie mogę. |
|
|
|
#4452 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli napisze coś zalogowana, a później anonimowo to i tak będzie widoczne w jednej linii, jako jeden użytkownik
|
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37907432]Aplikacja StatCounter daje dostęp do wielu statystyk, między innymi do "visitors path" - pokazuje, co dane IP robiło, jakie komentarze pisało itd
Jeśli napisze coś zalogowana, a później anonimowo to i tak będzie widoczne w jednej linii, jako jeden użytkownik [/QUOTE]Dzięki. Już zainstalowałam. Chociaż za mało ludzi do mnie zagląda, więc i złośliwców mniej. |
|
|
|
#4454 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37907444]Spoooko, doczekasz się i hejterów
![]() Jak ładnie poprosisz to ja się mogę wylogować i Ci pohejtować anonimowo ![]() Swoją drogą miło, że nie tkwię tu sama o tej porze jak zwykle [/QUOTE]Przeżyje bez tego. ![]() A co do pory, to dla mnie bardzo normalna, szczególnie do grzebania w internecie. |
|
|
|
#4456 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zwykle kładę się koło 3-4, chyba, że muszę wcześnie wstać, wtedy kładę się tak, żeby przespać choć 6h ![]() Ogólnie w nocy odżywam, czytam książki, uczę się, dziobie projekty, oglądam seriale, ćwiczę...
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Raczkowanie
|
Witam w sobotni poranek
u mnie miał być śnieg ...a deszcz pada po błogim 4dniowym lenistwie przyszedł czas na powrót do pracy - ciężko i cały czas myślę czy zrobić zakupy kosmetyczne na all czy nie ot dylemat ![]() przejdę się jeszcze po drogeriach i zobaczę może dostane stacjonarnie to co chcę - chociaż mocno wątpię |
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja odwrotnie - dziś odbębnię w pracy 12 godz i mam 4 dni wolnego
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
poprawka: jednak pada śnieg
zapraszam na nową notkę na blogu - dzisiaj o mojej ochronie ust
Edytowane przez anehu Czas edycji: 2012-12-01 o 07:34 |
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Flower, w sumie mieszkamy niedaleko siebie (ja też w Beskidach), ale u nas ma sypać dopiero jutro
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świat jest mały
|
|
|
|
|
#4463 |
|
Raczkowanie
|
Wreszcie mi się udało obfocić moje zakupy ostatnie
![]() Powiem Wam, że kocham mój tusz Sisley |
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć jakieś tam nieśmiałe płatki spadają z nieba ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Btw., w końcu zacznę używać minerałów, bo nie dość, że znalazłam odcień idealny, to i w końcu wiem, jak nakładać je bez pędzla (notorycznie robiły mi się plamy)
|
|
#4465 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4466 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też
Cytat:
Cytat:
?
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprócz tej choroby ;P A nie, sorry, micel mi się skończył
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
chwilę przed publikacją skasowałam gotowego posta, genius
|
#4469 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez notsunset Czas edycji: 2012-12-01 o 10:29 |
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no widzisz? warto było
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

Lush & China Glaze lover!

( za trzy dwunasta, już się nie da raczej :/ nie mam takiego tempa... :/ 

Może mi się przyda. 

11.10.2014