Do końca roku już tylko miesiąc mamy, a w przyszłym się za mąż wydamy! PM 2013 cz. 32 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-01, 16:07   #1531
dahna1990
Zakorzenienie

Dot.: Do końca roku już tylko miesiąc mamy, a w przyszłym się za mąż wydamy! PM 2013

Cytat:
Napisane przez kiziamizia1989 Pokaż wiadomość
juz sie wystraszylam ze jej nie wypada?? ale mi ulżyło a w imieniu mamy dziękuje czasem jej zazdroszcze:/
będzie piękną mamą Panny Młodej
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:08   #1532
malamenda2009
Zakorzenienie

Dot.: Do końca roku już tylko miesiąc mamy, a w przyszłym się za mąż wydamy! PM 2013

Cytat:
juz sie wystraszylam ze jej nie wypada?? ale mi ulżyło a w imieniu mamy dziękuje czasem jej zazdroszcze:/
no co Ty, wygląda świetniebędzieci e obie robic furore, no ale jednak to Twoj dzien i pewnie ja przebijesz
Stary 2012-12-01, 16:09   #1533
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
jak wrócisz to opowiedz jak było; ja się wybieram na te za tydzień, na Torwar
Mało było wystawców, ale mam:
-namiary na makijażystkę (niedroga a makijaże ładne) - btw. słyszałyście coś o kosmetykach Mary Kay?
-dwie fajne cukiernie, teraz tylko muszę kiedyś się tam przejść i posmakować
-info, że kościół stroi baba z kościoła i nie można mieć swojego strojenia
-namiary na fajny kurs tańca przed weselem

Nie mam:
-pomysłu na fryzjera nadal
-nie było butów, a chciałam pooglądać

Cytat:
Napisane przez malamenda2009 Pokaż wiadomość
dzien dobry dopiero wstalam po imprezie andrzejkowej ale bylo super
a jak Wasze plany na weekend? ambitnie czy leniuchowanie?
Ja po targach, teraz myślę nad koncertem Wilków

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
A mi dziś suwaczek pokazuje 6 miesięcy do ślubu.
Cowie, jak to jest w końcu, ile pokazuje Twój? No u mnie 6 miesięcy. 1 grudnia - 1 czerwca. Ech.. matematyka.

Cytat:
Napisane przez Kamiletta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dostałam kilka propozycji menu z restauracji, i w kazdej na przystawke sa slimaki na masle. chyba lekka przesada co? kto to zje? ja na pewno nie. musze napisac do faceta , ze slimaki niet, niech wymysli cos normalniejszego jako jedna z przystawek
Mnie aż zemdliło na myśl Ja bym zdecydowanie chciała coś bardziej tradycyjnego.

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
hm...no tak
zaproszenia zaporoszenia
ale co wpisać jako termin potwierdzenia jak ślub mamy 22 czerwca, to 1 czerwca ok?
Ja na 17 sierpnia dałam do 20 lipca. Chcę mieć czas, by podzwonić do tych, co nie zadzwonią...

Cytat:
Napisane przez weronikad2 Pokaż wiadomość
hejka własnie wróciałam z salonu która glodna relacji?
wszyscy

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:09   #1534
Kamiletta
Rozeznanie

no wlasnie, z tymi slimakami to przesada, lubie wymyslne jedzenie, ale nawet dla mnie to przesada, a co dopiero dla naszych rodzicow, zwlaszcza dla rodzicow tz, ktorzy jedza tylko tradycyjne jedzenie?

a moze takie zaproszenia, troche retro, troche romantycznie (udzielil mi sie wasz zaproszeniowo-poszukiwawczy czas)
http://allegro.pl/slub-zawiadomienia...806996029.html
Stary 2012-12-01, 16:11   #1535
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamiletta Pokaż wiadomość
no wlasnie, z tymi slimakami to przesada, lubie wymyslne jedzenie, ale nawet dla mnie to przesada, a co dopiero dla naszych rodzicow, zwlaszcza dla rodzicow tz, ktorzy jedza tylko tradycyjne jedzenie?

a moze takie zaproszenia, troche retro, troche romantycznie (udzielil mi sie wasz zaproszeniowo-poszukiwawczy czas)
http://allegro.pl/slub-zawiadomienia...806996029.html
Ładne A kiedy wychodzisz za mąż

mama 2015 i 2018
Stary 2012-12-01, 16:11   #1536
malamenda2009
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
Mało było wystawców, ale mam:
-namiary na makijażystkę (niedroga a makijaże ładne) - btw. słyszałyście coś o kosmetykach Mary Kay?
-dwie fajne cukiernie, teraz tylko muszę kiedyś się tam przejść i posmakować
-info, że kościół stroi baba z kościoła i nie można mieć swojego strojenia
-namiary na fajny kurs tańca przed weselem
https://wizaz.pl/kosmetyki/producent.php?prod=483

niektore calkiem spokokiedys uzywalam chyba pudru i rozu ale dosc dawno, wiec tak dokladnie nie pomoge...
Stary 2012-12-01, 16:14   #1537
kiziamizia1989
Raczkowanie

Oby!!;-) ja i tak mam problem bo totalnie nie mam pomysłu na fryzre...jeszcze mam taką do niczego długość włosów, lekko pomizej raminia
kiziamizia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:15   #1538
Kamiletta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
Ładne A kiedy wychodzisz za mąż
22 czerwca ale zaproszeniami mam zamiar zamowic dopiero w lutym i dac na wielkanoc
Stary 2012-12-01, 16:15   #1539
dziobun
Zadomowienie

Cytat:
uwielbiam ten sklep

aha zlote zeby to dla mnie kosmos i takale widac, ze ktos lubil blyszczec
nie mów hop bo szefowa ostatnio robiła Najpierw się opierała ale potem stwierdziła, że z ciekawości zrobi. Pacjent miał koronę złotą na zębie do usunięcia. Po usunięciu zażyczył sobie, żeby z tego złota zrobić koronę na następny (został jedyny na górze, z tego co pamiętam kieł). Dołożył monetę z Rosji i mu odlali. A żeby nie robić na tym klamry chromo-kobaltowej w częściówce techniczka wycięła w protezie "dziurę" na tę koronę. Nawet to profesjonalnej nazwy nie ma, taki eksperyment Pacjent przeszczęsliwy
kiziamizia Twoja mama podobna jest trochę do Renaty Dancewicz Rzeczywiście jak modelka. I dobrze, że zdjęłyście te kwiatki (?)
dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:17   #1540
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/producent.php?prod=483

niektore calkiem spokokiedys uzywalam chyba pudru i rozu ale dosc dawno, wiec tak dokladnie nie pomoge...
Ooo dzięki

mama 2015 i 2018
Stary 2012-12-01, 16:19   #1541
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondii91 Pokaż wiadomość
a tu wplatynowym blondzie i troche krotszych wlosach
cudne! Najbardziej chyba miałabym problem z doborem koloru -.-

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:21   #1542
kiziamizia1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
nie mów hop bo szefowa ostatnio robiła Najpierw się opierała ale potem stwierdziła, że z ciekawości zrobi. Pacjent miał koronę złotą na zębie do usunięcia. Po usunięciu zażyczył sobie, żeby z tego złota zrobić koronę na następny (został jedyny na górze, z tego co pamiętam kieł). Dołożył monetę z Rosji i mu odlali. A żeby nie robić na tym klamry chromo-kobaltowej w częściówce techniczka wycięła w protezie "dziurę" na tę koronę. Nawet to profesjonalnej nazwy nie ma, taki eksperyment Pacjent przeszczęsliwy
kiziamizia Twoja mama podobna jest trochę do Renaty Dancewicz Rzeczywiście jak modelka. I dobrze, że zdjęłyście te kwiatki (?)
MOj dziadek miał złotego zęba haha
Renata dancewicz? Nie tylko Ty to mówiłaś, ale ja jakoś tegpo podobieństwa nie widze...no moze troszek
Zastanawiałam sie nad tymi kwiatkami, bo jak sie je zdejmie to ta sukienka faktycznie bedzie wyglądać jak haleczka do spania wiec jeszcze pomyslimy
Stary 2012-12-01, 16:22   #1543
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:24   #1544
kiziamizia1989
Raczkowanie

Młodych poniosło;-)
Stary 2012-12-01, 16:26   #1545
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Widziałam to kiedyś
Tylko tatuaż młodej mi się podoba

mama 2015 i 2018
Stary 2012-12-01, 16:26   #1546
gosius91
Zakorzenienie

acidka Mary Kay - to jest cos na wzor "AVONU" z tego co sie orientuje.. Lecz na pewno lepsze kosmetyki od tych z avonu. Jeden powod dla mnie, dla ktorego sa lepsi... Moge powiedziec, ze kosmetyki mineralne, nie jednej kobiecie skradły serca a z tego co mi wiadomo, avon nie wprowadził do swojej oferty, takich "luksusów"

http://ecatalog.marykay.com/pl_pl-pl...m=0&t=timewise

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:27   #1547
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:

padłam i nie wstanę
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:28   #1548
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba mu oddać, że jest inny niż wszystkie jakie do tej pory widziałam
Stary 2012-12-01, 16:28   #1549
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
A mi dziś suwaczek pokazuje 6 miesięcy do ślubu.
Cowie, jak to jest w końcu, ile pokazuje Twój? No u mnie 6 miesięcy. 1 grudnia - 1 czerwca. Ech.. matematyka.

Jesteś przypadkiem jedynym w swoim rodzaju

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
No także czy źle, czy dobrze:

mam dziś 6 miesięcy do ślubu
albo 5 i 30 dni

Kiziamizia - masz super zgrabną mamę

Posprzątane jest
Jeszcze podczas robienia obiadu przeczyściłam sobie kanaliki łzowe Cebula była tak jadowita, że ryczałam jak bóbr

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:30   #1550
weronikad2
Rozeznanie

dzis udalyśmy się z mamą i świadkową do salonu firmowego Agnes, mierzylam kilka sukni i wybralam tą jedyną(mam taką nadzieje bo zaliczka już wpłacona )

niestety nie mogę wrzucić fotek na forum bo ostatnio podejrzałam Tż-ta jak podczytuje i ogląda suknie PM-ek (A że ja niestety z tych przesądnych boje się troszkę wrzucić, dlatego będa modele salonowe :/(tylko prosze nie bijcie
Suknia numer 1:
Koronkowa z rękawami,bardzo ładna ale nie dla mnie. jak ją tylko ubrałam to omal ze śmiechu nie wybuchłam nie jestem osobą z natury poważną więc czułam się w niej co najmniej dziwnie.

Suknia numer 2:

równie piękna, myślałam że jak będzie bez rękawków to bedę się troszkę lepiej czuła ale znów za poważna jak dla mnie

Suknia numer 3:
CUDO ale z moimi oponkami niestety odpada, przez to że góra schodzi pod skosem i eksponuje jeden bok

Suknia numer 4:
byla w czołówce ale jak mnie Pani w niej zawiązała okazało się że jestem nieproporcjonalna jakbym nigdy tego nie wiedziała za bardzo mnie uciskała i te zdobienia były dla mnie trochę za bardzo świecące. odpadła po przymierzeniu sukni nastepnej

Suknia numer 5:
Myślałam że kobieta padnie ale dała jeszcze rade piekna zdobienia delikatne czułam się w niej super ale to nadal nie do końca bylo to.....

Suknia numer 6:
moja wymarzona 10750 po przymiarce przestała być wymarzona
na modelce wygladała zdecydowanie lepiej niz na mnie

Suknia numer 7:
podobna do tej co wybrałam jednak troszkę gorszy materiał i byla troszkę ciężka

Suknia numer 8:
myślałam że kobieta padnie od naszych komentarzy i mojego powtarzania że nie wyobrażam sobie siebie w sukni ślubnej przyniosla ostatnią z listy która okazała się TĄ jedyną więc po kolejnym przymierzeniu sukni numer 5 i ponownym założeniu tej jedynej wiedziałam że to będzie ta. mama łzy w oczach, ulga w oczach Pani z salonu, świadkowa uśmiechnięta, myślę będzie to ta. Pani doniosła welon, buty, dodatki żebym mogła się pooglądać i tak już zostałotylko problemem jest moja nieproporcjonalność i jako że była za ciasna w biodrach i biuście będą mi ją szyć na wymiar....a jako że nie mam za wiele czasu więc się zgodziłam na salonową. aaa zapomniałam dodać że jest bez ramiączka więc wygląda troszkę lepiej

Pani nie za bardzo była skłonna nam pozwlić na zdjęcia, robiłyśmy je troche ukradkiem(ale że Tż-t tu zagląda to ich nie wrzucę tylko na priv)
Suknia wyniesie mnie 2900 zł, Pani od razu dobrała mi bieliznę i wybralam już buty i welon(chociaż tu była zadowolona bo nie byłam wybredna), zaliczka zapałacona więc juz się raczej nie wycofam
zaraz bedę na klubie aktualizować post
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg greatest_8f67730227.jpg (33,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg greatest_1fbd79c7a7.jpg (32,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg agnes11230d_sh-37.jpg (86,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11203.jpg (56,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10813.jpg (56,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg agnes.jpg (27,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg greatest_ddd148dd1a.jpg (23,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11313.jpg (26,4 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez weronikad2
Czas edycji: 2012-12-01 o 16:36
weronikad2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:32   #1551
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Trzeba mu oddać, że jest inny niż wszystkie jakie do tej pory widziałam
Mi się podoba jedynie scena, jak ona wchodzi do kościoła. to urocze jak się wzruszył.
A teledysk to widocznie ich bajka

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:32   #1552
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
acidka Mary Kay - to jest cos na wzor "AVONU" z tego co sie orientuje.. Lecz na pewno lepsze kosmetyki od tych z avonu. Jeden powod dla mnie, dla ktorego sa lepsi... Moge powiedziec, ze kosmetyki mineralne, nie jednej kobiecie skradły serca a z tego co mi wiadomo, avon nie wprowadził do swojej oferty, takich "luksusów"

http://ecatalog.marykay.com/pl_pl-pl...m=0&t=timewise
Czyli z tego, co piszecie i poczytałam to całkiem spoko.
Zresztą próbny u tej babeczki to tylko 50 zł, więc chyba po prostu przed którymś weselem na które idę przejdę się do niej i zobaczę sama co i jak

mama 2015 i 2018
Stary 2012-12-01, 16:36   #1553
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Suknia numer 8:
myślałam że kobieta padnie od naszych komentarzy i mojego powtarzania że nie wyobrażam sobie siebie w sukni ślubnej przyniosla ostatnią z listy która okazała się TĄ jedyną więc po kolejnym przymierzeniu sukni numer 5 i ponownym założeniu tej jedynej wiedziałam że to będzie ta. mama łzy w oczach, ulga w oczach Pani z salonu, świadkowa uśmiechnięta, myślę będzie to ta. Pani doniosła welon, buty, dodatki żebym mogła się pooglądać i tak już zostałotylko problemem jest moja nieproporcjonalność i jako że była za ciasna w biodrach i biuście będą mi ją szyć na wymiar....a jako że nie mam za wiele czasu więc się zgodziłam na salonową.
To będą Ci szyć czy bierzesz salonową?
Czekam na zdjęcia na Tobie!
Wygląda super!

edit: myślałam, że tą jedyną jest pierwsza suknia, którą wrzuciłaś. Tym bardziej czekam na Twoje zdjęcie w niej, bo na modelce wygląda w miarę, ale bez szału.

Edytowane przez perfuzja
Czas edycji: 2012-12-01 o 16:39
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 16:38   #1554
weronikad2
Rozeznanie

Cytat:
To będą Ci szyć czy bierzesz salonową?
Czekam na zdjęcia na Tobie!
Wygląda super!
bedzie szyta pod moje wymiary, bo okazalo się że mam za duży biust i biodra do mojego rozmiaru.wcześniej nie załadowały się zdjęcia ale teraz już są
Stary 2012-12-01, 16:41   #1555
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
a Tż ma prace? wiesz, moze pomysl na swoj biznes nie jest zly, z unii sa jeszcze fajne dofinansowania, mysle ze musiscie zrobic burze mozgow i miec jakis plan i ryzykowac, w koncu niewiele macie do stracenia a duzo do zyskania, trzymam kciuki, tylko mimo wszytko staraj sie tym nie zamartwiac, jestem pewna, ze uda sie Wam znalezc rozwiazanie, choc takei chwile sa na pewno trudno, to jednak sa tez szansa na lepsze jutro - jak kazdy kryzys czy problem, wysylam Ci pozytywne buziaki
Dzięki Tż ma pracę ale ciągle mówi że byle do czerwca, niby dobrze zarazbia ale często wraca zestresowany i myśli o zmianie Ale facet jak facet zawsze coś znajdzie, jest zaradny i ma żyłkę handlowca.
Zrobię burzę mózgów ale nie wiem czy dziś, jeszcze pms mnie męczy
Stary 2012-12-01, 16:41   #1556
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie szyta pod moje wymiary, bo okazalo się że mam za duży biust i biodra do mojego rozmiaru.wcześniej nie załadowały się zdjęcia ale teraz już są
Jedno się załadowało od razu
Ty lepiej się pokazuj w klubie
Stary 2012-12-01, 16:41   #1557
weronikad2
Rozeznanie

Cytat:
Mi się podoba jedynie scena, jak ona wchodzi do kościoła. to urocze jak się wzruszył.
A teledysk to widocznie ich bajka
no chyba tylko ich chociaż Pm-ka ładna tylko tatuaz mnie odstrasza
Stary 2012-12-01, 16:45   #1558
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Twoja mama się martwi, mamy tak mają
Na pewno będzie dobrze
No jasne, wiem że chce dla mnie dobrze, okres buntu mam już za sobą i staram się jej słuchać, często dobrze na tym wychodzę.
Porobię dziś może dalej zaproszenia, trochę zajmę głowę czymś innym

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez ladyInGreen Pokaż wiadomość
2gie cudne tylko drogie :P

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Niezła dżaga z twojej mamy
Stary 2012-12-01, 16:47   #1559
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
dzis udalyśmy się z mamą i świadkową do salonu firmowego Agnes, mierzylam kilka sukni i wybralam tą jedyną(mam taką nadzieje bo zaliczka już wpłacona )

niestety nie mogę wrzucić fotek na forum bo ostatnio podejrzałam Tż-ta jak podczytuje i ogląda suknie PM-ek (A że ja niestety z tych przesądnych boje się troszkę wrzucić, dlatego będa modele salonowe :/(tylko prosze nie bijcie
Suknia numer 1:
Koronkowa z rękawami,bardzo ładna ale nie dla mnie. jak ją tylko ubrałam to omal ze śmiechu nie wybuchłam nie jestem osobą z natury poważną więc czułam się w niej co najmniej dziwnie.

Suknia numer 2:

równie piękna, myślałam że jak będzie bez rękawków to bedę się troszkę lepiej czuła ale znów za poważna jak dla mnie

Suknia numer 3:
CUDO ale z moimi oponkami niestety odpada, przez to że góra schodzi pod skosem i eksponuje jeden bok

Suknia numer 4:
byla w czołówce ale jak mnie Pani w niej zawiązała okazało się że jestem nieproporcjonalna jakbym nigdy tego nie wiedziała za bardzo mnie uciskała i te zdobienia były dla mnie trochę za bardzo świecące. odpadła po przymierzeniu sukni nastepnej

Suknia numer 5:
Myślałam że kobieta padnie ale dała jeszcze rade piekna zdobienia delikatne czułam się w niej super ale to nadal nie do końca bylo to.....

Suknia numer 6:
moja wymarzona 10750 po przymiarce przestała być wymarzona
na modelce wygladała zdecydowanie lepiej niz na mnie

Suknia numer 7:
podobna do tej co wybrałam jednak troszkę gorszy materiał i byla troszkę ciężka

Suknia numer 8:
myślałam że kobieta padnie od naszych komentarzy i mojego powtarzania że nie wyobrażam sobie siebie w sukni ślubnej przyniosla ostatnią z listy która okazała się TĄ jedyną więc po kolejnym przymierzeniu sukni numer 5 i ponownym założeniu tej jedynej wiedziałam że to będzie ta. mama łzy w oczach, ulga w oczach Pani z salonu, świadkowa uśmiechnięta, myślę będzie to ta. Pani doniosła welon, buty, dodatki żebym mogła się pooglądać i tak już zostałotylko problemem jest moja nieproporcjonalność i jako że była za ciasna w biodrach i biuście będą mi ją szyć na wymiar....a jako że nie mam za wiele czasu więc się zgodziłam na salonową. aaa zapomniałam dodać że jest bez ramiączka więc wygląda troszkę lepiej

Pani nie za bardzo była skłonna nam pozwlić na zdjęcia, robiłyśmy je troche ukradkiem(ale że Tż-t tu zagląda to ich nie wrzucę tylko na priv)
Suknia wyniesie mnie 2900 zł, Pani od razu dobrała mi bieliznę i wybralam już buty i welon(chociaż tu była zadowolona bo nie byłam wybredna), zaliczka zapałacona więc juz się raczej nie wycofam
zaraz bedę na klubie aktualizować post
za decyzję

mama 2015 i 2018
Stary 2012-12-01, 16:50   #1560
Visez
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej:P Ładna dziewczyna ale tą rurkę i playback mogła sobie darować:P

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Mary Kay ma najlepsze na świecie błyszczyki do ust Kocham miłością bezgraniczną I cienie do powiek też są super
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lip-gloss.html na allegro można taniej dostać

Edytowane przez Visez
Czas edycji: 2012-12-01 o 16:51
Visez jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości