|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
Masakra! Polly, może kup własne? Przecież to dla Twojego bezpieczeństwa... |
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4503 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja na razie obiecałam sobie potestować te co mam, spojrzę tylko z ciekawości czy stacjonarnie nie ma mniejszego wyboru wosków niż na żywo, bo może tak być ![]() [QUOTE=kasiaj85;37906771]hahahah popłakałam się fajne ![]() Cytat:
Podasz mi na pw co to za firma? żebym wiedziała kogo nie wspierać ![]() Jak czytam o takich akcjach to mam ochotę stworzyć listę takich ośmieszających się firm i puścić po blogach Raz, że nawet nie dadzą całego produktu z oszczędności, masz im nabić klientów a dopiero łaskawie kosmetyk dadzą A dwa po 5 ml można ocenić hmm może zapach i konsystencję. Chyba, że coś bardzo złego czy uczulającego.
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze były takie szaleńce. Ostatni to po karniszach łaził...
|
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz co dostaniesz? dużo wybrałaś?
|
#4510 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u mnie denkowy post, który tworzyłam 45 minut
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam w klubie
nie wiem co dostanę, wysłałam kilka linkow, a Ty co dostaniesz?
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
tez Ci tam napisałam ;P hehe, się dogadałyśmy ;P
|
#4513 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Orlica genialny ten StatCounter!
|
|
|
|
#4514 | ||||
|
zawsze mam racje
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37907453]Dla mnie też
Zwykle kładę się koło 3-4, chyba, że muszę wcześnie wstać, wtedy kładę się tak, żeby przespać choć 6h ![]() Ogólnie w nocy odżywam, czytam książki, uczę się, dziobie projekty, oglądam seriale, ćwiczę... [/QUOTE]Też wolałam w nocy pracować(tzn z dokumentami, bo urzędu mi o 1 w nocy nie otworzą ), ale narzuciłam sobie inne godziny i od wieczora do rana odpoczywam, bo inaczej czuję się jakbym cały czas była w pracy.Wieczorem się upiększam, czytam itd. Nie wiem jak niektórzy o 21 potrafią być wykąpani, mieć włosy wysuszone itd Ja dopiero zaczynam. Tak owszem jestem zmęczona, ale prędzej się zbiorę o 22 niż o 20 np.Cytat:
A co jest na zachód nawet nie wiem :PChętnie bym tam mieszkała, nawet chwilę mieszkałam, ale za daleko wszędzie niestety. Cytat:
Albo im stworzyć osobne miasto, żeby się między innymi nie kręcili ![]() Dobra też jestem złośliwa, ale co innego się śmiać z czyjegoś lenistwa i do tego mega wymagań od świata, a co innego z czyjejś choroby Cytat:
![]() W moim rodzinnym domu kot się rozglądał jak przechodził. Nie wiem czy da się koty nauczyć, żeby trzymały się ogrodu ![]() Cytat:
Nie tylko w Polsce zresztą wesoło bywa, ja zwykle miałam szczęście, ale np w Hiszpanii stwierdziliśmy, że dużo lepsze są hotele gdzie szefem jest obcokrajowiec, bo dużo bardziej dba o różne standardy i ludzi pilnuje. Bo często wina szefostwa, ale myszy też harcują jak kot nie pilnuje. Ogólnie nie lubię hoteli, wolę mieć mieszkanie z kuchnią sto razy, jak nad polskim morzem bywałam to właśnie w takiej opcji. Ale kiedyś np 2 lata temu to ładna była nad nim pogoda, nie to co teraz. Ale tylko Gdańsk lubię, do żadnej małej miejscowości bym jechać nie chciała. właśnie widziałam ![]() Pędzę spojrzeć, ciekawe ile mój mi czasu zabierze, bo o każdej rzeczy chcę chociaż te 2 zdania napisać. Zacznę powoli pisać już dzisiaj, ale fotki dopiero w tygodniu jak wrócę z weekendu. Fajna sprawa nawet dla mnie na później, bo nie spamięta człowiek wszystkiego, a tak wie co może warto kupić ponownie
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Wtajemniczenie
|
Muuszę się Wam pochwalić
Byłam dziś u znajomej w SH i wychwyciłam piękną sukienkę z Asos za...20 zł Taki ni to pomarańcz ni brzoskwinia ale piękna. Jak wypiorę to postaram się wrzucić foto
|
|
|
|
#4517 |
|
w krainie snu i marzeń
|
z wujka google
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- ktoś sobie zapisał zdjęcie końcówek moich włosów... po co komuś takie zdjęcie? |
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym ze to pokazuje statystyki od dnia w którym go zainstalowaliśmy?? wiem głupie pytanie ![]() moniak - może je ktoś podziwia
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Konto usunięte
|
Moniak, tu jako ściągnięte wyświetlają się te zdjęcia, które zostały powiększone, niekoniecznie zapisane na dysku
![]() Malina, tak, od dzisiaj. |
|
|
|
#4520 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37913251]Moniak, tu jako ściągnięte wyświetlają się te zdjęcia, które zostały powiększone, niekoniecznie zapisane na dysku ![]() [/QUOTE] aha dzięki
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry bardzo
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37907453]Dla mnie też Zwykle kładę się koło 3-4, chyba, że muszę wcześnie wstać, wtedy kładę się tak, żeby przespać choć 6h ![]() Ogólnie w nocy odżywam, czytam książki, uczę się, dziobie projekty, oglądam seriale, ćwiczę... [/QUOTE]Ty to jak sowa w nocy żyjesz ja bym tak nie mogła, przestawienie trybu skutkuje u mnie spaniem do 10.Cytat:
Cytat:
ładny makijażyk. ja też muszę porobić na zapas, generalnie coś mi słabo idzie ostatnio, ale to przez to , że nie mam w zasadzie na razie o czym pisać ![]() Będzie bubel , krem do demakijażu, potem nie wiem co ![]() Zimno się zrobiło, śnieżek przypruszył delikatnie, ale nie leży... |
|||
|
|
|
#4523 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
ja w sumie i koty i psy, ale na chwilę obecną stan posiadania to dwie kociczki Cytat:
(([1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37909753]Jak Karola napisała o tej trzeciej powiece to mi się przypomniała sytuacja sprzed paru dni... Szłyśmy z mamą do znajomych przez pewne blokowe osiedle, rzadko tam bywamy. Pod którąś klatką stała sobie banda dresów, a gdzieś pomiędzy nimi bawiło się malutkie dziecko, takie jeszcze na chwiejnych nóżkach, najwyraźniej synek jednego z nich. Maluch wpadł któremuś na nogę, na co jeden z dresów, pewnie ojciec, podniósł go krzycząc "Co ty ku*wa ślepy jesteś?!", na co cała banda ryknęła śmiechem. Jak podeszłyśmy bliżej zobaczyłyśmy, że maluch nie ma jednego oka, a drugie ma całe białe Aż mi się płakać zachciało... A na blogu łupy i denka listopadowe.[/QUOTE] jezu słodki, widzisz i nie grzmisz, co za palanty :/ |
||
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Sprawcie żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce. Miałam wielkie plany a tylko ciasto udało mi się zrobić ![]() Widzę, że temat kotów na tapecie. Moja kotka dopiero jak miała półtora roku wyszła, boi się ulicy, krąży tylko za domem, leniwie wciągając powietrze. Raz nam tylko myszkę przyniosła
Edytowane przez cholerna romantyczka Czas edycji: 2012-12-01 o 16:27 |
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Na próbę robiłam krótki filmik i oesu, kamera naprawdę mnie nie lubi
Mam kompleksy ;< Najwyżej będę kręcić same tutki ze zbliżeniem na oko
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37907418] A ja mam upartą anonimkę na blogu Zalogowana spamuje swoim blogiem, a anonimowo hejtuje i myśli, że to nie do wykrycia [/QUOTE]To i ja poproszę, bo też mnie nie ma ![]() Co polecacie z Marizy? Jestem w trakcie nawiązywanie współpracy i mogę sama wybrać kosmetyki. |
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Miki peeling brzoskwiniowy pachnie super, jak te cukierki mini
zmieniłam tło do zdjęć na bloga na bardziej retro
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37909753]Jak Karola napisała o tej trzeciej powiece to mi się przypomniała sytuacja sprzed paru dni... Szłyśmy z mamą do znajomych przez pewne blokowe osiedle, rzadko tam bywamy. Pod którąś klatką stała sobie banda dresów, a gdzieś pomiędzy nimi bawiło się malutkie dziecko, takie jeszcze na chwiejnych nóżkach, najwyraźniej synek jednego z nich. Maluch wpadł któremuś na nogę, na co jeden z dresów, pewnie ojciec, podniósł go krzycząc "Co ty ku*wa ślepy jesteś?!", na co cała banda ryknęła śmiechem.
Jak podeszłyśmy bliżej zobaczyłyśmy, że maluch nie ma jednego oka, a drugie ma całe białe Aż mi się płakać zachciało... [/QUOTE] Zgłosiłyście to gdzieś?
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosmetyków do pielęgnacji mam w sumie sporo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

nie wiem co dostanę, wysłałam kilka linkow, a Ty co dostaniesz?

Już dawno straciłam wiarę w ludzi 
Lush & China Glaze lover!