|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
Cytat:
Płukanie gardła wodą z solą zawsze powodowało u mnie odruch wymiotny, więc nie, dzięki. Nie przemogę się ![]() Jakoś nie przemawia do mnie wizja Keiry jako Anny Kareniny, ale chętnie poczytam o Twoich wrażeniach po seansie ![]() Efekty super A teraz już nie muszę Po użyciu ścinaka scholla i tego zestawu stópki mam jak prosto od kosmetyczki I wyjdzie mnie to zdecydowanie taniej w dłuższej perspektywie czasu.Sądzę, że dla dziewczyn, które nie mają takich "trudnych" w pielęgnacji stóp, zestaw ten to już w ogóle będzie hit
|
|
|
#4802 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak tu wrzucicie jeszcze jeden pomysł jakiegoś zamówienia to nie zdzierżę tego!
U Granatowej poszła kolejna stówa z kieszenie biednej studentki
|
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Figlak, welcome in hell
|
#4804 |
|
Copyraptor
|
też cierpię.
|
|
|
|
#4805 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4806 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki Maski spakowane, więc będziesz mogła odbierać od gg ![]() Cytat:
I generalnie dziecięce ciałka są bardziej wrażliwe. Nie dam sobie ręki uciąć jakie te będą, bo od tego sprzedawcy jeszcze nie zamawiałam, ale za 15zł to chyba można ryzykować Dopisuję komentarz, który dostałam od przypadkowo zapytanego użytkownika: "Jest to cienka bawełna (95%bawełna, 5%spandex) u osoby która lubi bardzo obcisłe białe body, może prześwitywać biustonosz, dół nie jest bardzo wycięty, przypomina normalne figi. Mogę dodać, że mam inne topy z firmy Ideal i mimo cienkiego materiału są dobre, bardzo często używam i nic się nie dzieje (może odrobinę szarzeją)." Ta kobieta kupowała u użytkownika ANKA125, ale wydaje mi się, że to ten sam towar ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4807 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4808 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4809 | |
|
Pani Buka
|
cześć
![]() Cytat:
tak to trochę by pomógł, chociaż i tak jemu można polecić tylko bardzo konkretne zadania, typu pozmywaj, odkurz tutaj, wytrzyj tutaj... muszę nad nim ciągle stać i mówić co ma robić więc to niewiele przyspiesza jedne kolczyki bardzo fajne (chociaż spodziewałam się że będą mniejsze), pozostałe ok, chociaż bransoletka trochę dziwna i chyba ją musze przerobić jakoś
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-12-01 o 18:44 |
|
|
|
|
#4810 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ścinaka? Takiego, co ścina jak żyletka? A do tego Twojego zestawu trzeba potem kupować jakieś części wymienne? ![]() Cytat:
Albo załóż konto oszczędnościowe i zamiast kupować z nami, wpłacaj tam ![]() Cytat:
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-12-01 o 18:48 |
||||
|
|
|
#4811 |
|
Nie depcze krokusów
|
Niektórych do dziś nie założyłam
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Wredna, tak - z żyletką
Do tego zestawu są głowice wymienne, które co jakiś czas się wymienia. W starterze są 2 głowice, nie mam pojęcia na ile wystarczy jedna. Nie wydaje mi się, by starczyła na mniej niż 3 razy, a to oznacza że już wtedy zwróci się koszt
|
|
#4813 |
|
Copyraptor
|
Mam zestaw startowy małego OCMowicza
|
|
|
|
#4814 |
|
Matka Smoka
|
Przykrótkie te rzeczy z zamówienia ciuchowego, nie poszalałam
|
|
|
|
#4815 |
|
Copyraptor
|
Głasiu głasiu. Nie martw się, w poniedziałek DDD, jeszcze wydasz majątek
|
|
|
|
#4816 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#4817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja założyłam
Za to nie założyłam jeszcze ani jednej rzeczy z zamówienia z Katherine z wakacji I chyba taki dzień nie nastanie.Cytat:
No to teraz mnie kusisz Pewnie kiedyś sobie zakupię. Poczekam co będziesz mówić za kilka miesięcy ![]() Cytat:
|
|
|
#4818 |
|
Konto usunięte
|
Jestem absolutnie zakochana w farbach do włosów Color&Soin
To zdecydowanie najlepsze farby z jakimi miałam do tej pory do czynienia |
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie - dla mnie beznadziejny film. 1. Sposób nakręcenia. Gdybym wiedziała, że idę na tego typu rodzaj przedstawienia, być może podobało mi się. Ale nie wiedziałam, że to będzie coś na kształtu musicalu bez tańca i śpiewu. Potrafię sobie wyobrazić, że po trzech ekranizacjach książki trudno jest wymyślić coś innowacyjnego, ale mimo wszystko dla mnie strzał w stopę. Książka sama w sobie jest tak ciekawa i zawiła, że naprawdę nie trzeba jej tak skonstruowanej oprawy. Szkoda, chciałam obejrzeć film, a nie sfilmowane przedstawienie teatralne. 2. Keira jako Anna Karenina kompletnie mnie nie przekonała; to kwestia gustu, ale naprawdę - zabrakło w niej "czegoś", żeby mogła powołać do życia główną bohaterkę. Grała ją, ale nią nie była. 3. Spłycona historia. I nie chodzi mi tu o pomijanie wątków z książki, ale epizodyczne ukazanie głównego zamysłu książki. Trudno mi to wyjaśnić, ale poszczególne sceny nie były ze sobą płynnie związane, brak im było spójności. Karenina odchodzi od męża - stop - scena z innymi bohaterami - stop - scena zazdrości Anny. Bardzo mi to przypominało plan lektury, jaki robiłam w liceum. Spisanie poszczególnych wątków (w tym przypadku zekranizowanie) bez dalszego, głębszego ich wyjaśnienia. 4. Za młody Lewin! Denerwowało mnie to przez cały film. I pomijam kwestię tego, że w połowie filmu zastanawiałam się, co oni, do cholery, zrobili z Judem Law, skoro jest wymieniony, a nie występuje - potem dopiero sobie uświadomiłam, że - a, to jednak Wroński |
|
|
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37920823]Jestem absolutnie zakochana w farbach do włosów Color&Soin
To zdecydowanie najlepsze farby z jakimi miałam do tej pory do czynienia Jaki kolor? |
|
|
|
#4821 |
|
Matka Smoka
|
Ale jestem ślepak
Na stronie głównej ZSK jest jak byk napisane, że biorą udział w DDD. Tylko trzeba było zamówić do wczoraj do północy. Chyba biorą udział nieoficjalnie skoro taka zasada i nie ma ich na stronie DDD, a ja od kilku dni nie zaglądnęłam na wątek ZSK i nie wiedziałam. Za to jeśli kogoś interesuje to Naturalne Piękno ma darmową wysyłkę w dniach 1-3 grudnia. Nic tam szczególnego nie ma, lepsze ceny i produkty są na ZSK. Ale tylko tam jest np. glinka różowa. Ja będę kupować dziś sodę i boraks (bo zapomniałam w alchemiku), więc mogę coś komuś drobnego wziąć. |
|
|
|
#4822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj pierwszy raz 'od nie pamiętam kiedy' założyłam czapkę ![]() I to taką z 2 pomponikami co wyglądają jak uszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko nie wiem co i jak i mi głupio
|
|
|
#4823 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i mam jedną brasoetkę która niestety o wiele za duża na mnie i nie mam pomysłu co z nią zrobić. Zazdroszczę Ja do teraz rycynowego nie kupiłam, jakoś apteka nie po drodze mi![]() Kusi mnie też strasznie OCM, tylko obawiam się bardzo o moje naczynka:/ Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37920823]Jestem absolutnie zakochana w farbach do włosów Color&Soin To zdecydowanie najlepsze farby z jakimi miałam do tej pory do czynienia Jejku dobrze, że mi przypomniałaś! Obiecałam mamie kupić farbę, bo mam obok fryzjerski. Ale teraz zaciekawiłaś mnie tą farbą. kolor długo się utrzymuje? Nie jest matowy, nie zmywa się? Mama chciała Matrixa Socolor czy jakiś taki. Cytat:
|
||||
|
|
|
#4824 |
|
Matka Smoka
|
Figlak - ale jak masz skłonność do zaczerwienienia i pękających naczynek to OCM odpada.
Przyślij mi do środy ZSK na pw. |
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mierzyłam taką w TK Maxx, wszystko było super: miała polar w środku, ładnie w niej wyglądałam, tylko kolor nie ten
A była tylko ta.Cytat:
Jakie głupio? No coś Ty! Zawsze musi być ten pierwszy raz! A pani Jola jest przemiła, będzie fajnie Btw, pamiętasz o lumpeksie i google maps? ![]() Mistrzyni, byłaś w końcu kiedyś u niej? Dawałam Ci numer do niej. Cytat:
Nie pomierzyłam właśnie i kolczyki, które myślałam, że będą malutkie, delikatne są duże. Wiem, muszę je odsprzedać
|
|
|
#4826 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety mam, ale mam tez masakrycznie zapchane pory, 4 lata leczenie u dermatologa i nie pozbylam sie tego cholerstwa:/ Zamówienie wyślę jeszcze dzisiaj ![]() Cytat:
Ja wczoraj na imprezie już rozwaliłam pierścionek, a to był pierwszy raz kiedy go założyłam ale fakt, faktem kosztował 1,50
|
||
|
|
|
#4827 |
|
Konto usunięte
|
7N
![]() Przy moim codziennym myciu kolor trzyma się w nienaruszonym stanie 3-4 tygodnie. Włosy cały czas błyszczą i wyglądają na zdrowe. Ja farbuję teraz włosy co 2 m-ce i spokojnie daje radę. W dodatku pięknie chwyta nawet na innych odcieniach. Teraz położyłam kolor jakieś 3-4 tony jaśniejszy i chwycił bosko na całej długości. No i nie wysusza mi włosów. |
|
|
|
#4828 |
|
Pani Buka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37926659]7N
![]() Przy moim codziennym myciu kolor trzyma się w nienaruszonym stanie 3-4 tygodnie. Włosy cały czas błyszczą i wyglądają na zdrowe. Ja farbuję teraz włosy co 2 m-ce i spokojnie daje radę. W dodatku pięknie chwyta nawet na innych odcieniach. Teraz położyłam kolor jakieś 3-4 tony jaśniejszy i chwycił bosko na całej długości. No i nie wysusza mi włosów.[/QUOTE] wrzucisz gdzieś foto? bo ja ostatnim razem kupiłam w końcu inną, ale następnym razem chcialam tą i waham się właśnie pomiędzy odcieniami 7N, 6G i 5G.
|
#4829 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- A tak btw gdzie mogę znaleźć jakieś fajne darmowe książki na Kindle? |
|
|
|
|
#4830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() możesz mi jeszcze raz wysłać do niej nr na priv bo zamierzam iść na pedicure jak już wrócę z tego kursu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Ale tak reklamujesz, że nie wiem czy się nie skuszę

I chyba taki dzień nie nastanie.
Na stronie głównej ZSK jest jak byk napisane, że biorą udział w DDD. Tylko trzeba było zamówić do wczoraj do północy. Chyba biorą udział nieoficjalnie skoro taka zasada i nie ma ich na stronie DDD, a ja od kilku dni nie zaglądnęłam na wątek ZSK i nie wiedziałam.