Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 245 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-01, 18:05   #7321
Amanina
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

czesc dziewczyny
dlugo mnie nie bylo.. bo trzeba bylo wrocic do pracy i w ekspresowym tempie ponadrabiac zaleglosci, wiec dopiero mam chwilke zeby usiasc i poczytac to tu sie dzialo przez ostatnie dwa tygodnie
LAUREN - wrzucaj zdjecia, nei moge sie doczekac! wiem, ze boli, ale przejdzie pierwsze piec dob jest najgorszych
OLIVKA - jak Ty tak wychodzisz na impreze i mieszkamy w tym samym miescie to ja sie przerzucam na kolko szachowe!!!
ja dzisiaj mam dzien nr 1 BEZ TEGO WSTRETNEGO STANIORA pooperacyjnego troche mnie rwie, ale bylam tez na basenie pierwszy raz i juz jest lepiej oczywiscie jak paralityk plywalam, z deseczka przy szyi zeby nie machac rekami ani ich nie uzywac (bo bolalo jak sprobowalam), wiec poplywalam pol godziny taka pseudo zabka i wrocilam. jutro ide znow!

powiem Wam, ze weszlam wczoraj do H&M i szlag mnie trafil, bo czlowiek se cycki zrobil a tam tylko pieknych triple ultra pushupow ktorych nie moge zalozyc!!!

ze stanikow na teraz kupilam
Triumph Trophy N
Triumph Extreme N
Dorina D 1901 (dystrybuuje toto Triumph, 54 zl)
Shock Absorber D+ MAx Sports Bra (na silownie)

ZARAZ WRZUCAM NOWE ZDJECIA

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2012-12-01 o 18:17
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 18:12   #7322
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

[QUOTE=Amanina;37915749]czesc dziewczyny

powiem Wam, ze weszlam wczoraj do H&M i szlag mnie trafil, bo czlowiek se cycki zrobil a tam tylko pieknych triple ultra pushupow ktorych nie moge zalozyc!!

hej
hehheh tez tam bylam dzis i bylo tyle fajnych pushupow
ale to juz nie dla mnie wczesniej tyle gabek w zadnym sklepie nie widzialamale nie zaluje hehe
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 18:17   #7323
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Dzień dobry laski

kicia_nh 07.12- 6

Matti 14.12- 13

przedpo 28.12- 27

Paularetka 03.01- 33

malina986 05.02- 66

Myu to coś na czarnym tle to ja hehe a tak mnie naszło, żeby avek zmienić. Mój tż uwielbia to foto
Kicia, z tydzień w weekend już nowa TY

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 18:28   #7324
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!

Wiecie co, do tej pory zawsze byłam pewna że mam wysoki próg bólu bo naprawde rzadko sięgałam po przeciwbólowe ale teraz to wymiękam

Dzisiaj w nocy znowu się obsunęłam na bardziej płasko i jak z pomoca zmieniałam pozycję na siedzącą to aż miałam łzy w oczach i chciało mi się wyć ale nie mogłam nabrać tak dużo powietrza do płuc

Mimo że wogóle nie napinam mięśni boli jak cholera, czuje takie przeszywające szczypanie i pieczenie w piersiach i pod pachami.

Czy Wy tez miałyście ąz takie bóle siadając
??
Nie martw się, też tak miałam. Po nocy było chyba najstraszniej. Na noc, po jakimś czasie mogłam iść bez przeciwbólowego, natomiast rano jak wstałam to kaplica. Raz chciałam ten nasilający się ból po nocy przetrzymać, ale było gorzej niż lepiej i wtedy brałam 2 tabletki na raz.
Trzymaj się dzielnie. Wszystko da się przeżyć

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
No juz zrobilam focie I na ten stanior ta bluzeczka, tylko efektu na zdjeciu nie widac No i na wszystko zakiet i bedzie git

Latem fotki fajniejsze wychodza, a teraz to swiatlo jest niefajne
Rewelacja! Jak taki stanik się nazywa? Ma on swoją nazwę? Wiem ,zę jeszcze za wcześnie dla mnie, na taki staniczek, ale wygląda bajecznie. Wygodny jest?
Stary 2012-12-01, 18:29   #7325
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=Amanina;37915749]czesc dziewczyny
dlugo mnie nie bylo.. bo trzeba bylo wrocic do pracy i w ekspresowym tempie ponadrabiac zaleglosci, wiec dopiero mam chwilke zeby usiasc i poczytac to tu sie dzialo przez ostatnie dwa tygodnie
LAUREN - wrzucaj zdjecia, nei moge sie doczekac! wiem, ze boli, ale przejdzie pierwsze piec dob jest najgorszych
OLIVKA - jak Ty tak wychodzisz na impreze i mieszkamy w tym samym miescie to ja sie przerzucam na kolko szachowe!!!
ja dzisiaj mam dzien nr 1 BEZ TEGO WSTRETNEGO STANIORA pooperacyjnego troche mnie rwie, ale bylam tez na basenie pierwszy raz i juz jest lepiej oczywiscie jak paralityk plywalam, z deseczka przy szyi zeby nie machac rekami ani ich nie uzywac (bo bolalo jak sprobowalam), wiec poplywalam pol godziny taka pseudo zabka i wrocilam. jutro ide znow!

powiem Wam, ze weszlam wczoraj do H&M i szlag mnie trafil, bo czlowiek se cycki zrobil a tam tylko pieknych triple ultra pushupow ktorych nie moge zalozyc!!!

ze stanikow na teraz kupilam
Triumph Trophy N
Triumph Extreme N
Dorina D 1901 (dystrybuuje toto Triumph, 54 zl)
Shock Absorber D+ MAx Sports Bra (na silownie)

ZARAZ WRZUCAM NOWE ZDJECIA[/QUOTEA

Amanina, a ile miałaś wolnego po op? 2 tyg?
Dziewczyny wszystkie 2 tyg siedziałyście w domu po op?

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 18:33   #7326
Amanina
Raczkowanie

jup, 2 tygodnie
Stary 2012-12-01, 18:33   #7327
Niezadowolencja
Raczkowanie

[QUOTE=kasikkk87;37915826]
Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

powiem Wam, ze weszlam wczoraj do H&M i szlag mnie trafil, bo czlowiek se cycki zrobil a tam tylko pieknych triple ultra pushupow ktorych nie moge zalozyc!!

hej
hehheh tez tam bylam dzis i bylo tyle fajnych pushupow
ale to juz nie dla mnie wczesniej tyle gabek w zadnym sklepie nie widzialamale nie zaluje hehe

Byłam u Ciebie i mi osobiście podoba się ten czarny z motylkiem bardzo dobrze w nim wyglądasz (tak na moje oko).
Stary 2012-12-01, 18:47   #7328
celina777
Rozeznanie

Cytat:
No juz zrobilam focie I na ten stanior ta bluzeczka, tylko efektu na zdjeciu nie widac No i na wszystko zakiet i bedzie git

Latem fotki fajniejsze wychodza, a teraz to swiatlo jest niefajne
Wow! SUPER!
Stary 2012-12-01, 19:04   #7329
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Rewelacja! Jak taki stanik się nazywa? Ma on swoją nazwę? Wiem ,zę jeszcze za wcześnie dla mnie, na taki staniczek, ale wygląda bajecznie. Wygodny jest?
Wiesz co , nie wiem jak sie nazywa Limitowana kolekcje, pewnie na imprezy karnawalowe wypuscili i cale szczescie sie zalapalam
Jest baaaaaaardzo wygodny, bede mogla w nim imprezowac dzien i noc

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczyny wszystkie 2 tyg siedziałyście w domu po op?
Ja niestety po tygodniu juz musialam wsiasc za kolko i jechac do pracy
Stary 2012-12-01, 19:06   #7330
kasikkk87
Zadomowienie

przedpo wszystko zalezy jaki masz rodzaj pracy
Stary 2012-12-01, 19:11   #7331
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Wiem ze moze sie powtarzam... ale bardzo prosilabym o pomoc z dobraniem wkladek . Zabulek doradza okragle implanty a Wy co myslicie ? Opinie dwoch lekarzy sa zupelnie odmienne ..
Dzieki Dziewczyny
Stary 2012-12-01, 19:22   #7332
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn Pokaż wiadomość
Katarzynka00 widze ze jestesmy umowione w podobnych terminach ja 4 stycznia w tym samym dniu . Zapomnialam sie zapytac jak dlugo zajmuje taka konsultacja?
moja pierwsza może z godzinę,ale tak jak Mya trafnie to określiła duży niesmak mi pozostał.Nie zostałam zaspokojona

Cytat:
Wiem ze moze sie powtarzam... ale bardzo prosilabym o pomoc z dobraniem wkladek . Zabulek doradza okragle implanty a Wy co myslicie ? Opinie dwoch lekarzy sa zupelnie odmienne ..
Dzieki Dziewczyny
choć bym chciała to nie pomogę.Nic nie myślę, bo nie mam żadej wiedzy w tym temacie.Ja to taki czytacz podglądacz i pochłaniacz w jednym
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 19:22   #7333
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Cześć wszystkim!

Wiecie co, do tej pory zawsze byłam pewna że mam wysoki próg bólu bo naprawde rzadko sięgałam po przeciwbólowe ale teraz to wymiękam

Dzisiaj w nocy znowu się obsunęłam na bardziej płasko i jak z pomoca zmieniałam pozycję na siedzącą to aż miałam łzy w oczach i chciało mi się wyć ale nie mogłam nabrać tak dużo powietrza do płuc

Mimo że wogóle nie napinam mięśni boli jak cholera, czuje takie przeszywające szczypanie i pieczenie w piersiach i pod pachami.

??
Tak Ale jeszcze kilka dni i zapomnisz o bólu

Cytat:
Wyslij zdjecia do jeszcze kilku lekarzy Moim zdaniem okragle, ale pisze tak , bo osobiscie bardziej mi sie podobaja
mi też

przedpo ja też 2 tygodnie. To raczej norma. A poza tym, ja po ponad tygodniu dopiero z domu wyszłam, bo wcześniej nie czułam się na siłach
Stary 2012-12-01, 19:24   #7334
katarzynka00
Zakorzenienie

acha Kasikk, byłam w albumie, pięknie biuścik się prezentuje.Ten który kupiłaś bardziej mi podoba.
Dobrze kojarzę,że wspominałaś że ty drobna nie jesteś? bo taki szczuplaczek z extra cycem z ciebie.Czy pomyliłam się z inną dziewczyną?
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 19:34   #7335
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
acha Kasikk, byłam w albumie, pięknie biuścik się prezentuje.Ten który kupiłaś bardziej mi podoba.
Dobrze kojarzę,że wspominałaś że ty drobna nie jesteś? bo taki szczuplaczek z extra cycem z ciebie.Czy pomyliłam się z inną dziewczyną?
no drobinka nie jestem ale nie wiem czy wspominalam hehehmam 163 waze roznieale tak ok 53ostatnio
Stary 2012-12-01, 20:27   #7336
path87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Chciałam się zapytać czy z sylikonami można latać samolotem? Może głupie pytanie ale już zgłupiałam bo różne informacje na ten temat czytałam.. Dawno mnie tu nie było więc zapytam się czy któraś ma wkładke 350/375cc ja mam mieć takie i chciałabym zobaczyć jak wyglądają:P
Tak można latać
to kolejny mit i kit który trzeba obalić
Stary 2012-12-01, 20:36   #7337
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki Dziewczyny
A moze idź do trzeciego?
Stary 2012-12-01, 22:11   #7338
kasikkk87
Zadomowienie

dzieki bardzo dziewczyny za komentarze zchecia chlone wszystkie zeby wiedziec co i jak)na przyszlosc
anik ja kupilam tylko jeden wahalam sie nad tym czerwono czarnym ale nie bylam pewna ktory wziac wiec sobie darowalamw sumie zadnego nie mialam kupowac ale bylam na zakupach to chcialm w koncu cos poprzymierzac)
jeszcze zdaze sie obkupica ten jeden niech sobie lezy czeka
celinko ten stanik o ktory pytalas to 75 e przymierzalam 70 e ale miska byla za malajak chcesz moge Ci wyslac link ale on kupiony w holandii nie wiem czy w pl mamy hunkemooler??jak cos daj znac wysle linka
lauren doczekasz sie a Ty celinko masz 70 chyba pod biustem z tego co pamietam to moze akurat 70 e byby okchoc moim zdaniem piersi masz wieksze
Stary 2012-12-01, 22:25   #7339
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
No nie dziwię się Twojemu TŻ. Ślicznie wyglądasz, najprostsze fotki na czarnym tle wychodzą super
Dziękuję Tylko często z czarnym tłem problem A ten mój skurczybyk ostatnio co chwilę łapie za aparat, żeby mieć na pamiatkę te dwa moje zwiski zanim odejdą w niepamięć. Nosz co za chłop

Cytat:
Kicia, z tydzień w weekend już nowa TY
Wiem i z jednej strony mam ochotę już skakać ze szczęścia a z drugiej dość sceptycznie do tego podchodzę i jakoś tłumię tą radość, bo w sumie to mój trzeci termin. Może jeszcze za bardzo nie dowierzam, że dojdzie do skutku. Mam jakieś huśtawki nastrojów hehe ale to pewnie przez to, że nie palę, bo już mnie dopadły chyba wszystkie objawy rzucania palenia:/:/

Żabulku staniczek rewelacyjny ale to "wypełnienie" (czyt. Twoje bimbałki) dodaje mu uroku

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-01 o 22:27
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 22:31   #7340
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
Ja chora od rana na maxa ,ze do lekarza normalnie pojechalam bo stracilam glos a czosnek jak zawsze nie pomaga. Wiec uwaga...jestem na sterydach amorcio Ty tez glos stracilas dzis...jak sobie radzisz ? Ja tak od 3 dni mam i jak rozgadalam sie to bylo dobrze ale dzis rano bol krtani masakryczny
Celinko, a jakis dziwny kaszelek dostalam 3dni temu wieczorkiem, a w nocy gardlo zawalone, rano brak glosu, bol gardla przeszedł ale głosu nie mam i czasem pokaszle. Już nie raz tak miałam i do lekarza z tym nie ide, bo tabletki do ssania mam i tantum verde do psikania tez. Sterydy obciążają mocno nerki, takie leki to ostateczność przynajmniej w moim wypadku ale mi na tą przypadłość lekarka nie daje nawet antybiotyku i dobrze,. Głos trzeba oszczedzać, mało i cicho mówić to kaszlu będzie mniej.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny dzis poprzymierzalam staniki
i ogolnie rozmiar mam chyba 70 e lub 75e
kupilam jeden ale to taki z malym pushapem wiadomo teraz nie moge nosic zadnego ale kiedys na jakas impre zaloze na pare godzin
ogolnie mierzylam tylko z fiszbinamizadnych miekkich czy koronkowychporobilam pare fotek napiszcie co myslicie prosze
pani w sklepie stwierdzila ze mam fajny rozmiari bacznie mi sie przygladala jak tak latalam z tymi stanikami
mam pytanko co do obwodu no ogolnie pod mam 74 i powiedzcie mi co zrobic w sytuacji gdy mierze stanik 75 i zapinam go na najwezsza haftke jest sens kupowac??chodzi mi o to ze po praniu sie rozciagnieale dobry jest nie zsuwa sie z tylu
czasem jak mierzylam 70 to byl on strasznie dopasowany i moglam go zapiac tylko na najszersza haftke bo inaczej sie nie dalo
prosze o odpowiedzi nie dlugo wstawie fotki
Kasiku, nowy biustonosz ma zapinać się na ostatnią haftkę aby za kilka dni lub po praniu nie zrobił się za luźny. Ja niedawno też kupowałam taki mocno dopasowany i teraz się cieszę bo pierwszy raz mi nie wędruje po plecach. Teraz masz cycuszki ale gdy tyl sie rozciagnie to bedzie podchodzil do gory, nie trzyma ich porzadnie i brzydko to wyglada patrzac na plecy
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 22:38   #7341
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Katarzynka - tak wlasnie myslalam ze moze tyle zejdzie ale
przed konsultacja dokladnie sie przyszykuje i zapisze sobie pytania by nic nie ominac.Tak jak mowisz chce uniknac uczucia "niedosytu" ja tez narazie powiekszam swojawiedze na ten temat i zadaje mnostwo pytan . Chcialabym doradzic cos innym dziewczynom ale jak narazie nie mam jak - po operacji jak najbardziej .
Saba08 - taki wlasnie mam plan ,jak doradzalyscie . Ciekawila mnie Wasza opinia
Stary 2012-12-01, 22:40   #7342
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
dzieki bardzo dziewczyny za komentarze zchecia chlone wszystkie zeby wiedziec co i jak)na przyszlosc
anik ja kupilam tylko jeden wahalam sie nad tym czerwono czarnym ale nie bylam pewna ktory wziac wiec sobie darowalamw sumie zadnego nie mialam kupowac ale bylam na zakupach to chcialm w koncu cos poprzymierzac)
jeszcze zdaze sie obkupica ten jeden niech sobie lezy czeka
celinko ten stanik o ktory pytalas to 75 e przymierzalam 70 e ale miska byla za malajak chcesz moge Ci wyslac link ale on kupiony w holandii nie wiem czy w pl mamy hunkemooler??jak cos daj znac wysle linka
lauren doczekasz sie a Ty celinko masz 70 chyba pod biustem z tego co pamietam to moze akurat 70 e byby okchoc moim zdaniem piersi masz wieksze
Jeee ja w Belgii też mam ten sklep i to bardzo bliziutko mnie Ten czerwono czarny staniczek przepiękny Ahh będę wiedzieć, które sklepy nawiedzać na wiosnę A powiedz mi, mają tam brafitterkę?

Dobranoc Ja lecę spać, bo tż mi jęczy do ucha, że znowu to coś fioletowe widzi

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-01 o 22:46
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 22:40   #7343
angelangel
Przyczajenie

Boziu, dziewczyny nie chce nic zapeszac, ale ja to chyba jestem stworzona do robienia cyckow haha nic juz prawie nie boli Jestem w szoku, bo czytam, że prawie każda z was siedziała w domu przez tydz..niektore dluzej :P tak mysle czy ze mna jest wszystko wporzadku ha ha czy nic mi sie nie stanie przez to moje 'normalne funkcjonowanie'
Stary 2012-12-01, 22:50   #7344
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:

Kasiku, nowy biustonosz ma zapinać się na ostatnią haftkę aby za kilka dni lub po praniu nie zrobił się za luźny. Ja niedawno też kupowałam taki mocno dopasowany i teraz się cieszę bo pierwszy raz mi nie wędruje po plecach. Teraz masz cycuszki ale gdy tyl sie rozciagnie to bedzie podchodzil do gory, nie trzyma ich porzadnie i brzydko to wyglada patrzac na plecy
hm Amorcio czyli bedzie ciezko oj ciezko bo z reguly 70 e byly dobre w obwodzie to znaczy bardzo dopasowane ale juz miska za mala ja wiem ze obwod nie moze podnosic sie do gory a 75 bylo luzniejsze na pewno nie na ostatnia zapinalamhmmmm

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez angelangel Pokaż wiadomość
Boziu, dziewczyny nie chce nic zapeszac, ale ja to chyba jestem stworzona do robienia cyckow haha nic juz prawie nie boli Jestem w szoku, bo czytam, że prawie każda z was siedziała w domu przez tydz..niektore dluzej :P tak mysle czy ze mna jest wszystko wporzadku ha ha czy nic mi sie nie stanie przez to moje 'normalne funkcjonowanie'
ciesz sie ale mimo braku bolu rob wszystko powoli,oszczedzaj sie zebys nie myslala ze juz wszystko mozesz no ja tez nie moglam wyjsc przez pare dni z domuu oj bolalo)

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Jeee ja w Belgii też mam ten sklep i to bardzo bliziutko mnie Ten czerwono czarny staniczek przepiękny Ahh będę wiedzieć, które sklepy nawiedzać na wiosnę A powiedz mi, mają tam brafitterkę?
widzisz kicia pomyslalam ze Ty bedziesz miec dostep do niego ciesz sie fajne okazyyy
a co do brafiterki nie wiem)ja foty porobilam i chce zebyscie wy byly moimi brafiterkami))co bede obcym cyce pokazywac
ale babek mnostwo tam to moze akurat jakas sie zna )moze i ja kiedys skorzystama tam staniki nie drogie 20,30 eurochoc dzis ja nie patrzalam na fasony czy ceny tylko aby jak najwiecej przymierzyc heheh
kicia ty masz miec duzo wiekszy implant to powiem Ci ze tam bedzie problem bo wiel stanikow sie na e koczylo)no f ciezko bylo znalezc choc na mnie za duzy)chyba ze calkowicie miekii czy koronkowy ale ja na nie zwracalam uwagi)
Stary 2012-12-01, 22:52   #7345
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
hm Amorcio czyli bedzie ciezko oj ciezko bo z reguly 70 e byly dobre w obwodzie to znaczy bardzo dopasowane ale juz miska za mala ja wiem ze obwod nie moze podnosic sie do gory a 75 bylo luzniejsze na pewno nie na ostatnia zapinalamhmmmm

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

ciesz sie ale mimo braku bolu rob wszystko powoli,oszczedzaj sie zebys nie myslala ze juz wszystko mozesz no ja tez nie moglam wyjsc przez pare dni z domuu oj bolalo)
Poszukaj innych modeli w innych sklepach. Byłaś w Esotiq? Mają bardzo fajne modele, jakość i ceny (http://www.esotiq.com/), to jest chyba marka Reserved. Można zapisać się do klubu i dostawać rabaty na bieliznę
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 22:54   #7346
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Poszukaj innych modeli w innych sklepach. Byłaś w Esotiq? Mają bardzo fajne modele, jakość i ceny (http://www.esotiq.com/), to jest chyba marka Reserved. Można zapisać się do klubu i dostawać rabaty na bieliznę
hm jak reserved to w holandii jest asotiq nie kojarze tamkrupe pamietam heheh
no bede szukac jak jzu naprawde bede mogla je nosic
dzieki
kicia w hunkemooler tez sa karty, rabaty itp
Stary 2012-12-02, 00:02   #7347
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Cześć wszystkim!

??
ja też tak o sobie myślałam, że mam wysoki próg bólu... ale chyba nigdy nic mnie tak naprawdę nie bolało
pamiętam, jak kiedyś dziewczyny pisały, że jak już człowiek leży na plecach to jest super... i ja w pn miałam operację a z wt na śr spałam na plecach już i se myślę "dobra jestem bo leże na plecach"... a rano jak mnie TŻ podniósł to się popłakałam tak mnie w cyckach paliło
i chyba przez miesiąc jak wstawałam z półsiedzącej pozycji do siedzenia z nogami na podłodze paliło mnie niesamowicie i dusiło... do duszenia potem doszłam, że to od kręgosłupa
potem zaczęłam się lekutko ruszać- ręce w górę przodem i bokiem i chyba ruszyłam to wszystko w końcu bo przestawało palić...

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ----------

Cytat:
WAM TEZ TO GRA CO CHWILE????????? Zaraz zwariuje !!!
tak.. czasem to mam. to jest jakaś debilna reklama. nigdy nie wiem gdzie to mam bo mam kilka zakładek otworzonych i jak mam założone słuchawki to nagle jak się włączy to łeb rozsadzony... na fb często to jest... chyba to takie "ŁUHU" i oklaski ludzi tak?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 00:12   #7348
iloona79
Zadomowienie

Jeju,Dziewczyny-nie było mnie chwilę (czyt. 1 dzień) i się 4 strony naprodukowały...a ja co dziennie rano wstając powtarzam jak mantrę: "Dziś się położę wcześniej"

Amorcio,
ja też słyszałam to że implanty anatomiczne są twardsze, bo one muszą utrzymać swoj kształt w związku z tym konsystencja żelu jest jakby bardzie stała...nie jestem dobra w fizyce ale to jakoś tak jest...

Czytałam też kiedyś,że wsród firm w miękkości przodują te firmy Nagor-chyba może coś o tym powiedzieć Olivka,bo ma chyba nagory?

A te testy to faktycznie-bardziej na sprawdzenie "cięzkości" niż "wizualności" chociaż mój mąż, który jest dobry w fizyce uświadomił mnie,że ten ciężar to jest nieco inny jak żel,no ale o tym już pisałayśmy kiedyś na priv

Cytat:
Pod biustem mam tyle co i w biuście
A tak serio, to jestem ostatnio w ogóle nieogarnięta, nawet cm nie mogę znaleźćvw domu, a staniki mam różne - chyba 80 lub 85cm, z tym, że ja BARDZO nie lubię, jak mi się cokolwiek wrzyna, wciska, obciska - czy to majtki, czy stanik, czy spodnie w pasie. Wzrost 168, waga się waha od 56 do 60 kg. Zrobię jeszcze jakieś inne te zdjęcia, ale już pisałam Sabie, że mam prawie przeźroczyste rolety w domu i brak firanek, w związku z czym robienie zdjęć przy zapalonym świetle o tej porze może rozbawić sąsiadów.

Widzę Kochana,że rozmiarki mamy niemalże identyczne-wzrost ten sam,a waga ostatnio skoczyła do 61kg W każdym razie ja miałam prawie zawsze staniki 75B i w sumie to powinien on uciskać...kiedyś wybrałam się do profesjonalnej brifitterki i jak dopasowała mi stanik,to normalnie oddychać nie mogłam-a też jest z kategorii tych co nie lubią,jak im "pasek w dupę wchodzi" no i ona mi uświadomiła,że kupując stanik musisz się zapinać ZAWSZE na tą pierwszą haftkę od środka,bo stanik się z czasem dopasowuje i później i sam rozluźnia i po to są kolejne haftki żeby po tem je użyć z czasem....w dobrych,profesjonalnych sklepach powinny być wyszkolone pod tym kątem Panie-niestety w sieciówkach ich nie uświadczysz

Olivko,
ja wiem,ze nie ma reguły iż te co nie rodziły mają z reguły okrągłe-akurat taką "zasadę" zauważyłam u swojej Pani dr, ale jak to bywa-dobry chirurg sam powinien wiedzieć jaki najlepiej dopasować implant
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 00:18   #7349
belseno
Zadomowienie

Cytat:
no drobinka nie jestem ale nie wiem czy wspominalam hehehmam 163 waze roznieale tak ok 53ostatnio
hmmm...skory Ty się nie uważasz za drobinkę to w jakich kategoriach ja się plasuję skoro przy tym samym wzroście mam wagę o 10 kg większą?

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Malina986 - jestem juz po zabiegu , wstawilam zdjecia . Moje cale cialo jest lekko asymetryczne ( piersi , usta itd. ).Pani kosmetolog starala sie wyrownac asymetrie ale wolala dac malutko preparatu na poczatek zeby nie przesadzic . Jednakze dala go zbyyt malo bo ja nie widze roznicy z przed i po . Tak po zabiegu byly nabrzmiale , teraz zmalaly .. Mam malego siniaczka oraz grudki ktore musze rozmasowac by sie rozeszly .
tak jak napisałam w komentarzu jak dla mnie to ten kwas psuje to co dostałaś od natury. Bo usta masz naprawdę świetne, takie kształtne i całuśne...echhh baby....

Cytat:
powiedzcie mi to prawda ze po op nie zaleca sie nosic w ogole push upow??ja mam na mysli jakas deeelikatna gabke bo i tak w wiekszych rozmiarach nic nie ma tak sie zorientowalammi nie chodzi msc po op ale w ogole??wiem glupie pytanie ale pytam
mi chodzi na jakies wyjscie impreza czy cos
bo do pracy jak juz bede mogla bede nosic zwykle gladkie a normalnie jakies fajniejsze no i od czasu do czasu chcialabym jakas malusia gabke zarzucic
z tego co się zorientowałam, to dziewczyny czasami zakładają delikatne pushapy.

Cytat:

dziewczyny a powiedzcie mi co zrobic kieddy mierze 75 e i czuje ze powinien miec mniejszy obwod a 70 e jest moze ciasniejszy ale miska za malaszukac dalej innego??probowalam z 70 f ale odstawal mi wiec max e u mnie
nie do końca prawdą jest, że E to max. To też jest zależne od modelu, ja mam staniki dobierane przez specjalistkę i w zależności od modelu mam miske DD, E- najczęściej ale i F mam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-02 o 00:25
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 00:28   #7350
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry laski

Myu to coś na czarnym tle to ja hehe a tak mnie naszło, żeby avek zmienić. Mój tż uwielbia to foto
Kiciu,
no sexi poza-jeszcze bardziej się powyginasz do tego aparatu jak
będziesz już cycolinką

Zauważyłam,że jakoś tak naszło w jednym momencie kilka Pań na zmiany
I kasikk widzę i żabulek...
Zabulek,
ten gorset mnie zniewala w tym avatarku-chcę więcej
Wysyłam Ci zaproszenie,bom ciekawa

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Cytat:
Dzień dobry laski

Kiciu,
taka sexi poza,a jak będziesz cycolinka to powypinasz się do przodu tu do nas To już niedługo....

Widze, że inne Panie tez pozmieniały avatarki w jednym czasie,
czyżby jakiś czas na zmiany??
I Kasikk widzę i żabulek....,
Jejku, Ty zabulek to mnie zabiłaś tym avatarkiem-ja chcę więcej!!
Wysylam Ci zaproszenia,bom ciekawa tych strojów

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Zabulek1 - pieknie prezentujesz sie w tej bluzeczce i staniczku ..

Jestem w totalnej kropce .. wyslalam zdjecia do oby dwoch lekarzy . Jeden proponuje mi okragle implanty drugi za to anatomy ... i skad mam wiedziec co bedzie lepsze dla mnie ? Prosze o pomoc .. patrzac na moj biust co myslicie jaki rodzaj wkladek bedzie lepszy ?
Ps przezylam powiekszanie ust ... ale spektakularnych efektow nie ma , musze wrocic jeszcze raz i dolozyc kwasu hialuronowego ..

Ja też miałam ten sam problem i dlatego idę na konsultację do trzeciego
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości