|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
czesc dziewczyny
![]() dlugo mnie nie bylo.. bo trzeba bylo wrocic do pracy i w ekspresowym tempie ponadrabiac zaleglosci, wiec dopiero mam chwilke zeby usiasc i poczytac to tu sie dzialo przez ostatnie dwa tygodnie ![]() LAUREN - wrzucaj zdjecia, nei moge sie doczekac! wiem, ze boli, ale przejdzie pierwsze piec dob jest najgorszych ![]() OLIVKA - jak Ty tak wychodzisz na impreze i mieszkamy w tym samym miescie to ja sie przerzucam na kolko szachowe!!! ja dzisiaj mam dzien nr 1 BEZ TEGO WSTRETNEGO STANIORA pooperacyjnego ![]() ![]() troche mnie rwie, ale bylam tez na basenie pierwszy raz i juz jest lepiej oczywiscie jak paralityk plywalam, z deseczka przy szyi zeby nie machac rekami ani ich nie uzywac (bo bolalo jak sprobowalam), wiec poplywalam pol godziny taka pseudo zabka i wrocilam. jutro ide znow!![]() powiem Wam, ze weszlam wczoraj do H&M i szlag mnie trafil, bo czlowiek se cycki zrobil a tam tylko pieknych triple ultra pushupow ktorych nie moge zalozyc!!! ![]() ze stanikow na teraz kupilam Triumph Trophy N Triumph Extreme N Dorina D 1901 (dystrybuuje toto Triumph, 54 zl) Shock Absorber D+ MAx Sports Bra (na silownie) ZARAZ WRZUCAM NOWE ZDJECIA
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2012-12-01 o 18:17 |
|
|
|
#7322 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
[QUOTE=Amanina;37915749]czesc dziewczyny
![]() powiem Wam, ze weszlam wczoraj do H&M i szlag mnie trafil, bo czlowiek se cycki zrobil a tam tylko pieknych triple ultra pushupow ktorych nie moge zalozyc!! hej ![]() hehheh tez tam bylam dzis i bylo tyle fajnych pushupow ![]() ale to juz nie dla mnie ale nie zaluje hehe
|
|
|
|
#7323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymaj się dzielnie. Wszystko da się przeżyć ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Rewelacja! Jak taki stanik się nazywa? Ma on swoją nazwę? Wiem ,zę jeszcze za wcześnie dla mnie, na taki staniczek, ale wygląda bajecznie. Wygodny jest?
|
|
|
#7325 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Amanina;37915749]czesc dziewczyny
![]() dlugo mnie nie bylo.. bo trzeba bylo wrocic do pracy i w ekspresowym tempie ponadrabiac zaleglosci, wiec dopiero mam chwilke zeby usiasc i poczytac to tu sie dzialo przez ostatnie dwa tygodnie ![]() LAUREN - wrzucaj zdjecia, nei moge sie doczekac! wiem, ze boli, ale przejdzie pierwsze piec dob jest najgorszych ![]() OLIVKA - jak Ty tak wychodzisz na impreze i mieszkamy w tym samym miescie to ja sie przerzucam na kolko szachowe!!! ja dzisiaj mam dzien nr 1 BEZ TEGO WSTRETNEGO STANIORA pooperacyjnego ![]() ![]() troche mnie rwie, ale bylam tez na basenie pierwszy raz i juz jest lepiej oczywiscie jak paralityk plywalam, z deseczka przy szyi zeby nie machac rekami ani ich nie uzywac (bo bolalo jak sprobowalam), wiec poplywalam pol godziny taka pseudo zabka i wrocilam. jutro ide znow!![]() powiem Wam, ze weszlam wczoraj do H&M i szlag mnie trafil, bo czlowiek se cycki zrobil a tam tylko pieknych triple ultra pushupow ktorych nie moge zalozyc!!! ![]() ze stanikow na teraz kupilam Triumph Trophy N Triumph Extreme N Dorina D 1901 (dystrybuuje toto Triumph, 54 zl) Shock Absorber D+ MAx Sports Bra (na silownie) ZARAZ WRZUCAM NOWE ZDJECIA [/QUOTEAAmanina, a ile miałaś wolnego po op? 2 tyg? Dziewczyny wszystkie 2 tyg siedziałyście w domu po op?
|
#7326 |
|
Raczkowanie
|
jup, 2 tygodnie
|
#7327 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasikkk87;37915826]
Cytat:
Byłam u Ciebie i mi osobiście podoba się ten czarny z motylkiem bardzo dobrze w nim wyglądasz (tak na moje oko).
|
|
|
#7328 |
|
Rozeznanie
|
Wow! SUPER!
|
#7329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Limitowana kolekcje, pewnie na imprezy karnawalowe wypuscili i cale szczescie sie zalapalam Jest baaaaaaardzo wygodny, bede mogla w nim imprezowac dzien i noc ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Ja niestety po tygodniu juz musialam wsiasc za kolko i jechac do pracy
|
|
#7330 |
|
Zadomowienie
|
przedpo wszystko zalezy jaki masz rodzaj pracy
|
|
|
|
#7331 |
|
Raczkowanie
|
Wiem ze moze sie powtarzam... ale bardzo prosilabym o pomoc z dobraniem wkladek . Zabulek doradza okragle implanty a Wy co myslicie ?
Opinie dwoch lekarzy sa zupelnie odmienne ..![]() Dzieki Dziewczyny
|
|
#7332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#7333 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jeszcze kilka dni i zapomnisz o bólu Cytat:
![]() przedpo ja też 2 tygodnie. To raczej norma. A poza tym, ja po ponad tygodniu dopiero z domu wyszłam, bo wcześniej nie czułam się na siłach
|
|
#7334 |
|
Zakorzenienie
|
acha Kasikk, byłam w albumie, pięknie biuścik się prezentuje.Ten który kupiłaś bardziej mi podoba.
Dobrze kojarzę,że wspominałaś że ty drobna nie jesteś? bo taki szczuplaczek z extra cycem z ciebie.Czy pomyliłam się z inną dziewczyną?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#7335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie wiem czy wspominalam heheh mam 163 waze roznie ale tak ok 53ostatnio
|
|
|
|
|
#7336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to kolejny mit i kit który trzeba obalić
|
|
|
#7337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7338 |
|
Zadomowienie
|
dzieki bardzo dziewczyny za komentarze zchecia chlone wszystkie zeby wiedziec co i jak
)na przyszlosc![]() anik ja kupilam tylko jeden wahalam sie nad tym czerwono czarnym ale nie bylam pewna ktory wziac wiec sobie darowalam w sumie zadnego nie mialam kupowac ale bylam na zakupach to chcialm w koncu cos poprzymierzac )jeszcze zdaze sie obkupic a ten jeden niech sobie lezy czeka![]() celinko ten stanik o ktory pytalas to 75 e przymierzalam 70 e ale miska byla za mala jak chcesz moge Ci wyslac link ale on kupiony w holandii nie wiem czy w pl mamy hunkemooler??jak cos daj znac wysle linka![]() lauren doczekasz sie choc moim zdaniem piersi masz wieksze
|
|
|
|
#7339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko często z czarnym tłem problem![]() Wiem hehe ale to pewnie przez to, że nie palę, bo już mnie dopadły chyba wszystkie objawy rzucania palenia:/:/Żabulku staniczek rewelacyjny
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-01 o 22:27 |
|
|
|
|
#7340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#7341 |
|
Raczkowanie
|
Katarzynka - tak wlasnie myslalam ze moze tyle zejdzie ale
przed konsultacja dokladnie sie przyszykuje i zapisze sobie pytania by nic nie ominac.Tak jak mowisz chce uniknac uczucia "niedosytu" ja tez narazie powiekszam swojawiedze na ten temat i zadaje mnostwo pytan . Chcialabym doradzic cos innym dziewczynom ale jak narazie nie mam jak - po operacji jak najbardziej . Saba08 - taki wlasnie mam plan ,jak doradzalyscie . Ciekawila mnie Wasza opinia
|
|
#7342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten czerwono czarny staniczek przepięknyDobranoc
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-01 o 22:46 |
|
|
|
|
#7343 |
|
Przyczajenie
|
Boziu, dziewczyny nie chce nic zapeszac, ale ja to chyba jestem stworzona do robienia cyckow haha nic juz prawie nie boli
Jestem w szoku, bo czytam, że prawie każda z was siedziała w domu przez tydz..niektore dluzej :P tak mysle czy ze mna jest wszystko wporzadku ha ha czy nic mi sie nie stanie przez to moje 'normalne funkcjonowanie'
|
#7344 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo z reguly 70 e byly dobre w obwodzie to znaczy bardzo dopasowane ale juz miska za mala ja wiem ze obwod nie moze podnosic sie do gory a 75 bylo luzniejsze na pewno nie na ostatnia zapinalam hmmmm![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
ale mimo braku bolu rob wszystko powoli,oszczedzaj sie zebys nie myslala ze juz wszystko mozesz![]() no ja tez nie moglam wyjsc przez pare dni z domuu oj bolalo )---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() a co do brafiterki nie wiem )ja foty porobilam i chce zebyscie wy byly moimi brafiterkami ))co bede obcym cyce pokazywac![]() ![]() ale babek mnostwo tam to moze akurat jakas sie zna )moze i ja kiedys skorzystam a tam staniki nie drogie 20,30 euro choc dzis ja nie patrzalam na fasony czy ceny tylko aby jak najwiecej przymierzyc hehehkicia ty masz miec duzo wiekszy implant to powiem Ci ze tam bedzie problem bo wiel stanikow sie na e koczylo )no f ciezko bylo znalezc choc na mnie za duzy )chyba ze calkowicie miekii czy koronkowy ale ja na nie zwracalam uwagi )
|
|||
|
|
|
#7345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
krupe pamietam heheh![]() no bede szukac jak jzu naprawde bede mogla je nosic ![]() dzieki kicia w hunkemooler tez sa karty, rabaty itp
|
|
|
|
|
#7347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pamiętam, jak kiedyś dziewczyny pisały, że jak już człowiek leży na plecach to jest super... i ja w pn miałam operację a z wt na śr spałam na plecach już i se myślę "dobra jestem bo leże na plecach"... a rano jak mnie TŻ podniósł to się popłakałam tak mnie w cyckach paliło ![]() i chyba przez miesiąc jak wstawałam z półsiedzącej pozycji do siedzenia z nogami na podłodze paliło mnie niesamowicie i dusiło... do duszenia potem doszłam, że to od kręgosłupa ![]() potem zaczęłam się lekutko ruszać- ręce w górę przodem i bokiem i chyba ruszyłam to wszystko w końcu bo przestawało palić... ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- tak.. czasem to mam. to jest jakaś debilna reklama. nigdy nie wiem gdzie to mam bo mam kilka zakładek otworzonych i jak mam założone słuchawki to nagle jak się włączy to łeb rozsadzony... na fb często to jest... chyba to takie "ŁUHU" i oklaski ludzi tak?
|
|
|
|
|
#7348 | |
|
Zadomowienie
|
Jeju,Dziewczyny-nie było mnie chwilę (czyt. 1 dzień) i się 4 strony naprodukowały...a ja co dziennie rano wstając powtarzam jak mantrę: "Dziś się położę wcześniej"
![]() Amorcio, ja też słyszałam to że implanty anatomiczne są twardsze, bo one muszą utrzymać swoj kształt w związku z tym konsystencja żelu jest jakby bardzie stała...nie jestem dobra w fizyce ale to jakoś tak jest...Czytałam też kiedyś,że wsród firm w miękkości przodują te firmy Nagor-chyba może coś o tym powiedzieć Olivka,bo ma chyba nagory? A te testy to faktycznie-bardziej na sprawdzenie "cięzkości" niż "wizualności" chociaż mój mąż, który jest dobry w fizyce uświadomił mnie,że ten ciężar to jest nieco inny jak żel,no ale o tym już pisałayśmy kiedyś na priv![]() Cytat:
Widzę Kochana,że rozmiarki mamy niemalże identyczne-wzrost ten sam,a waga ostatnio skoczyła do 61kg no i ona mi uświadomiła,że kupując stanik musisz się zapinać ZAWSZE na tą pierwszą haftkę od środka,bo stanik się z czasem dopasowuje i później i sam rozluźnia i po to są kolejne haftki żeby po tem je użyć z czasem....w dobrych,profesjonalnych sklepach powinny być wyszkolone pod tym kątem Panie-niestety w sieciówkach ich nie uświadczyszOlivko, ja wiem,ze nie ma reguły iż te co nie rodziły mają z reguły okrągłe-akurat taką "zasadę" zauważyłam u swojej Pani dr, ale jak to bywa-dobry chirurg sam powinien wiedzieć jaki najlepiej dopasować implant
|
|
|
|
|
#7349 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
Cytat:
nie do końca prawdą jest, że E to max. To też jest zależne od modelu, ja mam staniki dobierane przez specjalistkę i w zależności od modelu mam miske DD, E- najczęściej ale i F mam
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-02 o 00:25 |
|||
|
|
|
#7350 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no sexi poza-jeszcze bardziej się powyginasz do tego aparatu jak będziesz już cycolinką Zauważyłam,że jakoś tak naszło w jednym momencie kilka Pań na zmiany I kasikk widzę i żabulek... Zabulek, ten gorset mnie zniewala w tym avatarku-chcę więcej Wysyłam Ci zaproszenie,bom ciekawa ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
taka sexi poza,a jak będziesz cycolinka to powypinasz się do przodu tu do nas Widze, że inne Panie tez pozmieniały avatarki w jednym czasie, czyżby jakiś czas na zmiany?? I Kasikk widzę i żabulek...., Jejku, Ty zabulek to mnie zabiłaś tym avatarkiem-ja chcę więcej!! Wysylam Ci zaproszenia,bom ciekawa tych strojów ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
Ja też miałam ten sam problem i dlatego idę na konsultację do trzeciego |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

kicia_nh 07.12- 6

I na ten stanior ta bluzeczka, tylko efektu na zdjeciu nie widac

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

amorcio Ty tez glos stracilas dzis...jak sobie radzisz ? Ja tak od 3 dni mam i jak rozgadalam sie to bylo dobrze ale dzis rano bol krtani masakryczny