|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w poszukiwaniu inspiracji & motywacji do zmian :)
Liczę, choć czasem się gubię
ale coraz rzadziej mi się to zdarza
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie liczę.
. po prostu pływam ile chce/ile dam rady. ![]() niedziela - najbardziej pracowity dzień tygodnia.
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zbyt leniwa na takie coś
zawsze sobie mówię: "jeszcze 3 długości i będzie 30" a pod koniec, jak już czas mi się kończy, to staram się pływać szybciej, żeby do okrągłej liczby dobić, ale nie zawsze wychodzi, bo wtedy mi ręce odpadają
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. ale tak jak Ty robisz, przynajmniej masz satysfakcje , że przepłynęłaś tyle i tyle, i liczbę możesz podwyższać
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam totalnego doła. W piątek NAJPÓŹNIEJ muszę wysłać pracę na konkurs, napisałam 5/10 stron, nawet odpuściłam dzisiaj zajęcia żeby nad tym usiąść i za cholerę nie mogę się do tego zabrać...
![]() Chyba złapała mnie chandra jesienne i nic nie jestem w stanie z tym zrobić... |
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ja lubię się też czymś umysłowo zawsze zająć, więc chociaż sobie te długości liczę ![]() Rarita, pomyśl sobie, że i tak to musisz zrobić i nie ma sensu odkładać na później. U mnie czasem działa Trzymam kciuki Nie zawiedź nas ![]() Ja dzisiaj kolejny dzień walczę ze słodyczami (a łatwo nie jest, już zdarzyło mi się przy kasie odłożyć coś słodkiego ), zobaczymy, jak dalej pójdzie Dziś idę do koleżanki na kawę, ciekawa jestem, jak silną wolę mam
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
lovebird jak tam odwyk słodyczowy ?
ja przez cały miesiąc zjadłam tylko dwa wafelki małe, które były z karmelem (zero czekolady) a to dla mnie wyczyn w dodatku w pracy znajome tak kusiły chipsami lays zielona cebulka (moja miłość xD ) ale ja dzielnie dałam radę ich nie zjeść
|
|
#1119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, jak powstał ten wątek, było nas tutaj tyle... a teraz pozostało niewiele osób. Tym bardziej musimy się motywować ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Pomaga Wam prowadzenie blogów motywacyjnych?
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jak najbardziej prowadzenie bloga pomaga, bo żyję wtedy ze świadomością, że muszę to zrobić, by potem nie musieć kłamać innym ludziom. A bardzo nie lubię kłamać. I tak szczerze gdyby nie blog to bym pewnie ponad minimum nic nie robiła
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie przejrzałam Twojego bloga. Spodobał mi się post o notowaniu. Chyba wprowadzę wskazówki w życie
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam motywacji do nauki. W poniedziałek mam kolokwium, nie wiem, kiedy się ogarnę...
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() już miałam odejść od kompa gdy trafiłam przez przypadek znowu na ten wątek . Kiedys tu zaglądałam. Postanowiłam w końcu się ujawnić, bo to chyba jakiś znak był. biorę prysznic i zasiadam hehehe |
|
|
|
|
#1127 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie, to do czasu było ok, ale ostatnio miewam gorsze nastroje, a czekolada naprawdę mi pomaga. Staram się nie przesadzać, ale aż w szoku byłam, jak w sobotę się dobrze poczułam, jak zjadłam całą czekoladę. A w piątek to mi się żyć już nie chciało ![]() A jak Ci poszło koło, Honey? Rarita, jak tam praca? Mam nadzieję, że napisana na czas ![]() Celenstyn3k, mam nadzieję, że jakoś się ogarnęłaś i jutro ładnie napiszesz koło ![]() Jak już tak naukowo, to ja się przyznam, że w środę mam egzamin i staram się do niego uczyć, ale też mi niezbyt idzie... Dlatego też sięgnęłam po siły wyższe (czyt. kawa & kinder bueno) i może coś ruszę ![]() A co do bloga, to może i ja bym się skusiła na założenie własnego? Ale nigdy nie mam czasu na nic, więc nie wiem, co by z tego wyszło Honey, dużo czasu Ci zajmuje prowadzenie go?I witam Angelinę Lecę do nauki! Przynajmniej mam taką nadzieję
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
lovebird, egzamin z informatyki perfekcyjnie na 5, natomiast z rachunkowości koszmarnie i będzie poprawka Prowadzenie bloga w zasadzie mało czasu zajmuje, jeśli masz pomysły na notki. Ale na początku może być ciężko by dostosować szatę graficzną do swoich potrzeb
|
|
#1130 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!
dziewczyny wraz z pierwszym grudnia odstawiam wszystko co wpływa na powiększanie się mojej opony; słodycze, cukier, sól, ziemniaki i..zero pieczywa. Ciężko będzie ale kiedyś już to praktykowałam i udało mi się zrzucić 7kg więc do dzieła.jak ja będe piła kawę beż cukru łeee w kauflandzie zakupiłam w promocji maseczkę z garniera nawilżającą z ogórkiem - polecam rewelacja, wróciłam jeszcze po dwie. |
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Honey, to gratuluję jednego egzaminu i życzę jednocześnie powodzenia na poprawce
![]() Angelina, ja też chciałam zrezygnować ze słodyczy od dzisiaj, jak któraś już pisała, że w adwencie nie będzie jadła (nawet o tym wczoraj pomyślałam, ale zrezygnowałam, jak zdałam sobie sprawę z tego, że rano zjadłam słodkie ), ale nie miałam co zjeść i poleciałam do automatu po Twixa ale będę się starać ograniczać, a jak już będę musiała coś słodkiego zjeść, to postaram się kawałek gorzkiej czekolady. Zobaczymy, ile z tego wyjdzie
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
do rzucenia słodyczy potrzeba dużo silnej woli
Mnie ostatnio znajome tak kusiły ciastem lub laysami, które uwielbiam ale się powstrzymałam i nic nie zjadłam Angelina przecież można jeść wszystko ale z umiarem
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Też prawda
Ale mimo wszystko czasem jak nie mam co zjeść, a jestem głodna, w pobliżu nie ma żadnego sklepu, tylko automat ze słodyczami ![]() Mam za sobą pierwsze starcie z Ewą Chodakowską (tak, wiem, jestem nieco zacofana ). Prawie padłam Aż wstyd się przyznać, bo to pierwsza płytka, a więc najłatwiejsze ćwiczenia Obawiam się, że nie będzie mi się chciało drugi raz za nie zabierać, ale będę ze sobą walczyć
|
|
#1134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Blog to fajna sprawa. Sama o tym myślę ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#1135 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem że można jeść wszystko z umiarem tylko że ja tego umiaru nie znam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
my wystarczymydziewczyny zrobiłam sobie własnie rekonstrukcję z KeraBond ![]() cuuudowny zapach poczekamy aż wyschnie i zobaczymy jak kondycja włosów (do pierwszego mycia pewnie hehehe) |
|||
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam strasznie kiepskie włosy.
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kiedy staram się nie jeść, to jak ktoś poczęstuje, to z reguły nie mogę się oprzeć I umiaru też nie znam
|
|
|
#1138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
![]() I co udało Ci się poćwiczyć? Ja zrobiłam sobie tatuaż i teraz musi się goić co trochę pobolewa i nie wiem czy dam radę ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() Ja mam problem z umiarem jedzenia kolacji
|
|
|
#1139 | |
|
Wtajemniczenie
|
zestaw do rekonstrukcji; szampon oczyszczający, olejek i maska. Chenice KeraBond znajdziesz w necie duzo na ten temat. Sa też kosmetyki z innych firm
Cytat:
![]() dzis byłam na zakupach , mierzyłam ciuchy i tak patrzyłam na siebie w przymierzalnie ...muszę schudnąć
|
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, a tak na serio, to zawsze staram się jakieś jabłko mieć, czy coś, jak planuję dłużej nie być w domu, ale jak niespodziewanie mi wychodzi, że muszę zostać dłużej na mieście, to nie zawsze jest możliwość kupić coś sensownego... Na szczęście rzadko się to zdarza i staram się unikać takich sytuacji i na wszelki wypadek czasem biorę więcej jedzenia choć jest to trochę zgubne, bo jak bym zawsze brała więcej, to i tak bym wszystko zjadała - taka już jestem No, nieważne ![]() Honey, a cóż to za tatuaż? Czytałam, że zrezygnowałaś z henny i zrobiłaś normalny, ale jaki wzór i gdzie? Ja jutro mam egzamin, jestem w czarnej dupie i na forum siedzę Nie ma co Nic, zmykam do książek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

. 
ale coraz rzadziej mi się to zdarza

Nie zawiedź nas

Aż wstyd się przyznać, bo to pierwsza płytka, a więc najłatwiejsze ćwiczenia