|
|
#4681 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar XLV
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37919465]Kiedy one nie są mylne
Fłaśnie
|
#4682 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4683 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma złej pogody tylko złe ubranie. Bez Cytat:
Polać tej PaniA tak poważnie,jak ktoś ma chatę (pokój)pod koniec stycznia w Szklarskiej Porębie to się wymienię na tydzień w maju lub w czerwcu (jest u nas pięęęęknie Cytat:
2.a może spózniony słowik ![]() W maju i czerwcu pracuje u mnie taki jeden. Tak świergoli,że nie można spać. Mąż mówi,że:"Jak se nie dupnie,to nie przestanie" Lubię te klimaty,szczególnie doniczki robione na stare,czy skrzyneczki na kwiaty,zioła Foty będą PliiiizJest takie powiedzenie (niekoniecznie tyczy się Ciebie) "Myjcie się dziewczyny,nie znacie dnia ani godziny" ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37919132]Winteria to prawdziwa Bogini Seksu Kcemy foty
|
|||
|
|
|
#4686 | ||
|
Panaroja
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37918983]
Parabel! Moja mistrzyni! Na zawsze! ![]() Cytat:
2.kamikadze ![]() 3.jesteś pewna , że to nie dekoracja świąteczna ?4. Cytat:
2.tego nie próbowałam , moja działka to drewniane drobiazgi użytku codziennego - skrzyneczki , serwetniki , podkładki pod kubki , chusteczniki , segregatory itp galanteria dżewnianna ![]() idę dalej tfożyć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4687 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nie kamikadze, jeszcze żyję i mam się dobrze
Jako alternatywę miałam zapalenie ucha srodkowego (i chujowy moment w życiu, w którym nie miałam ani ubezpieczenia, ani kasy)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4688 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.koniecznie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym to nie ma tu reguły... się nudzą to zauważą a jak siem nie nudzą to choćby jak to mówią skały srały to pozostaniesz niewidoczna
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
bez
![]() fogóle fajnie leży na Tobie ![]() Wracając do zimy i śniegu, dla mnie i tak w zimie najfajniejsze jest to ze po niej jest wiosna i jak tylko zaczyna się ocieplać to odżywam ![]() i TŻ mnie co roku próbuje przekonać ze śnieg jest fajny, ale nadal nie kupuję argumentów
|
|
|
|
#4691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie focham się o niezauważanie, ja tylko do tego pytam, że wywęszyłam zaczynam dopiero podczytywanie tematu głównegono podglądam bezczelnie a co
|
|
#4692 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na okrągło, we dnie i w nocy...najważniejsze rozumiesz... że trafiłaś wreszcie w odpowiednie miejsce... a któren to temat głowny tak wedle Ciebie co ustatnio upolowaliście/testowaliście, perełki ? a może allegrowy wqrw albo chichoty w tle
|
|
#4694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no inaczej nie leżały
|
|
#4695 | |
|
|
Cytat:
(ależ to by było wstrętne...)
|
|
|
|
#4696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że istnieją jeszcze inne perfumy poza rossmanem i że może jeszcze cudem mogą pachnieć tak jak mi się podoba. tak ogólnie zgłębiam. prezent podchoinkowy. dla się. ciężko się żyje na zadupiu świata w tym temacie do śpiegów przywykłam, takie życie celebryta ![]() Cytat:
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-12-01 o 23:58 |
||
|
|
|
#4697 |
|
Nindżopesz
|
Do marynarki bez, bez marynarki pewnie zy. Jakies fajne buty widze
Siema, siema ![]() A juzci opowiadam. TZtu sie wszystko podobalo, mi niekoniecznie. Po pierwsze wkurzalo mnie, ze wyja po wlosku bo wloskiego nie trawie (ale mi zaskoczenie Myslalam, ze lepiej mi wejdzie).Po drugie nie podobala mi sie umownosc tj. symboliczna japonskosc w kostiumach, gestach itp. Wyszlo tak troche a'la Matrix lamane na Star Trek lamane na Chinskie duchy. Ale TZ mowi, ze sie czepiam. Po czwarte - ale to juz zarzut do Pucciniego - zdolowaly mnie imiona takie jak Suzuki czy Cio-cio-san. Po piate dobily mnie aldehydowe perfumy panny siedzacej przede mna. Ostatecznie rozbolala mnie glowa ![]() Moze to makowiec z surowa ryba?
|
|
|
|
#4698 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeszcze będziesz malarką ![]() Witaj |
|||
|
|
|
#4699 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4700 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Buty zwykłe, zwyklutkie. Takie. Wczoraj przybyły. Teraz jeszcze czekam na przesyłkę z empiku z prezentami (i Lusha ![]() Przebimbałam cały dzień. Teraz se piwkuję w uszku. Odpalić Pillow Book czy iść spać?
|
|
|
|
|
#4701 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
uczulona jestem ![]() Cytat:
Matrix/Startrek/Chinskieduchy fogle baaardzo lubię przedstawienia w tym przybytku , bo zawsze coś uciesznego się znajdzie A aldehydową pannę trzeba było znienacka czymś wypsikać , skoro przed Tobą była ![]() 2. z ryżu ![]() Chociaż w zasadzie ciasto z mąki ryżowej chyba da sie zrobić , tylko nie wiem jak z konsystencją po upieczeniu ![]() Chyba spać pójdę , chociaż wcale mi się nie chce najpewniej przez cholerne zatoki ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- a nie w gardziołku i przełyczku
|||
|
|
|
#4702 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale 3 miesiące po terminie, to ew. groch suszony, albo sól, innych rzeczy bym się chyba jednak obawiał ![]() Cytat:
Będę doustnie zażywał ![]() Cytat:
![]() ![]() Jako barowiczka 2. kategorii dostaniesz krzesło w korytarzu Cytat:
Cytat:
Myślę, że to powiedzenie unisex jest ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Papierosa se odpal, do piwa jak znalazł ![]() Hoho, ale jajcarz ze mnie --- Zrobiłem dzisiaj NIC, dzień spisany na straty
|
||||||||
|
|
|
#4703 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
jak ona se tak te miliony lat w ziemi spoczywa groch też raczej wietrznotrwały podejrzewam że na przykład galaretka z cukrem spokojnie się będzie nadawać , o ![]() 2.no to na wuasnych uściech ![]() 3.iiiitam , tak pieukna i looksowa kobieta jak ja ma wyższe cele na głowie niż ganianie z mietłą i ścierą poza tym ja żadnych pajonkuf nigdzie nie dostrzegam 4.skoro zrobiłeś NIC , to jednak coś zrobiłeś . A jak się robi NIC i jak ono wygląda
|
|
|
|
#4704 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4705 |
|
Panaroja
|
Musisz czekać do lata
|
|
|
#4706 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4707 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() --- Jestem pijanym
|
|
|
|
|
#4708 |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37921742]Jestem pijanym
[/QUOTE]Sweet ![]() --- Dobranoc |
|
|
|
#4709 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chcesz żeby zara na Pudlu napisali że w Barze przesiadujesz i chodzisz w krzaki z anonimowym magistrem![]() Cytat:
daj mi verdina, skoro przeginasz... dajsylimarynę, bo spod żeber Ci wychynę ... [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37921742] Jestem pijanym [/QUOTE] oj, co to się porobiło
|
|
#4710 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37921742]
Jestem pijanym [/QUOTE]A mówiłam, że pijany, dlatego seks w starej Winterce widzi Bo taki Gryx to dawno nie zauważa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

I kozaki 

się

zaczynam dopiero podczytywanie tematu głównego
no inaczej nie leżały
?

a nie w gardziołku i przełyczku 
chcesz żeby zara na Pudlu napisali że w Barze przesiadujesz i chodzisz w krzaki z anonimowym magistrem