|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37922356]Mój mąż tak mi ciśnienie dźwignął z samego rana, że miałam ochotę go pobić. Jestem niewyspana, chora, ledwo się ruszam a on z pretensjami ze *&&^%%*& sałatki na obiad do pracy nie ma! a kur.wa na imprezę do 3 nad ranem miał siłę!!! I jeszcze tekst: ty obowiązków żadnych nie masz to mogłaś zrobić!!! No nie, wcale nie mam, a pierze się samo, gotuje samo, zakupy same przychodzą, podłogi same czyszczą, dziecko samo się karmi i bawi, wyprawka i CALUTEŃKIE szykowanie dla Dośki samo się robi... A on albo czas dla siebie, albo dla innych (to w remoncie komuś pomóc, to komuś coż załatwić, to autko jechać obejrzeć - w domu obecnie nie robi totalnie NIC). Słowo honoru, jeszcze jedna taka akcja i biorę rozwód.[/QUOTE] ![]()
|
|
#1382 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Powili mija mi kryzys, chyba za sprawą mego męża który mnie ładnie wspiera. W piątek zrobił nam wieczór andrzejkowy i nawet wróżyliśmy sobie z wosku Niestety coraz gorzej śpię , albo zasnąć nie moge albo za wczesnie sie budzę , chyba trzeba sie powoli przyzywczajać... No nic uciekam i miłej niedzieli życze |
|
|
|
#1383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej. Nocka w sumie niezle przespana, ale brzuszek dolem dalej pobolewa. Moze to jakies skurcze b-h??? Tz jeszcze spi, bo wczoraj z tatusiem flaszke andrzejkowa skonsumowal, ale po 22 ladnie i grzecznie do domku wrocil i ogladalismy jeszcze walke Khalidova. Dobrze, ze jutro poniedzialek i wyplata Frustruje mnie to, ze tyle mamy wydatkow, a forsy tyle co kot naplakal. Niby zle nie zarabiamy, ale ten kredyt hipoteczny sporo pochlaniaPogoda piekna. Mrozno, ale slonecznie. Mialam isc do kosciola, ale dhyba dam sobie spokoj, bo z brzuchem to nigdy nic nie wiadomo.
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla męża
|
|
#1385 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mój często mówi: "czemu tego nie zrobiłaś, cały dzień w domu siedzisz"-nic, że chodzę na uczelnie i czasem jestem tylko poł h przed nim
|
||
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37922356]Mój mąż tak mi ciśnienie dźwignął z samego rana, że miałam ochotę go pobić. Jestem niewyspana, chora, ledwo się ruszam a on z pretensjami ze *&&^%%*& sałatki na obiad do pracy nie ma! a kur.wa na imprezę do 3 nad ranem miał siłę!!! I jeszcze tekst: ty obowiązków żadnych nie masz to mogłaś zrobić!!!
No nie, wcale nie mam, a pierze się samo, gotuje samo, zakupy same przychodzą, podłogi same czyszczą, dziecko samo się karmi i bawi, wyprawka i CALUTEŃKIE szykowanie dla Dośki samo się robi... A on albo czas dla siebie, albo dla innych (to w remoncie komuś pomóc, to komuś coż załatwić, to autko jechać obejrzeć - w domu obecnie nie robi totalnie NIC). Słowo honoru, jeszcze jedna taka akcja i biorę rozwód.[/QUOTE] ![]() Faceci... Moze wstal lewa noga i przelal swoje humorki na Ciebie. Na pewno tak nie mysli powaznie ![]() My dopiero wstalismy, tzn TZ jeszcze gnije w lozku ![]() Poszlismy spac po 3, bo dopiero wtedy goscie od nas wyszli. Mi sie coraz gorzej spi - nie moge sobie znalezc dobrej pozycji. Najchetniej bym na plecach spala, ale wiadomo, ze tego nie robie (choc czasem obudze sie na plecach i wtedy padam w przerazenie). Na prawym boku czasem brzuch mnie kluje, wiec zostaje nieszczesny lewy. Ale cala noc w jednej pozycji mi ciezko. Niedlugo szykujemy sie i spadamy do tesciow na obiadek
|
|
|
|
#1387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taki mąż to skarb Mój też jest kochany i cały czas wspiera mnie a szczególnie teraz po tych akcjach ze szpitalem
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, rozmawialam z tata wlasnie i podobno u mnie w miescie jest tyle sniegu, ze byl wczoraj na sankach z moja siostra
![]() A w Gdansku nic a nic
|
|
|
|
#1389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37922356]Mój mąż tak mi ciśnienie dźwignął z samego rana, że miałam ochotę go pobić. Jestem niewyspana, chora, ledwo się ruszam a on z pretensjami ze *&&^%%*& sałatki na obiad do pracy nie ma! a kur.wa na imprezę do 3 nad ranem miał siłę!!! I jeszcze tekst: ty obowiązków żadnych nie masz to mogłaś zrobić!!! No nie, wcale nie mam, a pierze się samo, gotuje samo, zakupy same przychodzą, podłogi same czyszczą, dziecko samo się karmi i bawi, wyprawka i CALUTEŃKIE szykowanie dla Dośki samo się robi... A on albo czas dla siebie, albo dla innych (to w remoncie komuś pomóc, to komuś coż załatwić, to autko jechać obejrzeć - w domu obecnie nie robi totalnie NIC). Słowo honoru, jeszcze jedna taka akcja i biorę rozwód.[/QUOTE] ![]() rany, ten mój to anioł normalnie jest...... Wszystko robi, jedyne co się na niego wściekam to że ostatnio był taki opieszały ze wszystkim, po wypraniu pranie w pralce potrafiło stać godzinkę no ale chłop się uczył na ten egzamiin jak głupi więc starałam się być wyrozumiała Cytat:
![]() ooooj też mam ochotę na taki sweterek sukienkowy ![]() Zimno u nas jak diabli, musiałam okna pozamykać!!! Wy mówicie, że macie problemy ze spaniem, a ja wam z chęcią moje spanie oddam, nie wyrabiam już, na każdym kroku bym spała, mąż dzwonił dzisiaj parę minut po 11 a ja byłam totalnie nieprzytomna, musiałam się zmusić, żeby wstać z łóżka, tak pewnie bym spała do 13
|
|
#1390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37922356]Mój mąż tak mi ciśnienie dźwignął z samego rana, że miałam ochotę go pobić. Jestem niewyspana, chora, ledwo się ruszam a on z pretensjami ze *&&^%%*& sałatki na obiad do pracy nie ma! a kur.wa na imprezę do 3 nad ranem miał siłę!!! I jeszcze tekst: ty obowiązków żadnych nie masz to mogłaś zrobić!!!
No nie, wcale nie mam, a pierze się samo, gotuje samo, zakupy same przychodzą, podłogi same czyszczą, dziecko samo się karmi i bawi, wyprawka i CALUTEŃKIE szykowanie dla Dośki samo się robi... A on albo czas dla siebie, albo dla innych (to w remoncie komuś pomóc, to komuś coż załatwić, to autko jechać obejrzeć - w domu obecnie nie robi totalnie NIC). Słowo honoru, jeszcze jedna taka akcja i biorę rozwód.[/QUOTE] Ja słysze teksty w stylu " ty byś tylko lezeć chciała i nic więcej" też nie rozumie że po dniu w szkole,gdzie musze siedzieć na du.. przynajmniej od 8 do 14 i to że boli kregosłup razem z żebrami, to chce się chwilę odpocząć Albo też usłuszałam ze mam nie narzekać na to że mnie coś boli bo nie tylko ja jedna jestem w ciąży, połowa świata jest do tego stworzona. Wrrr za takie teksty to tylko palnąć w łeb !Pochwalę się ze znaleźliśmy w koncu mieszkanie, a własciwie pokój dco wynajęcia. Jest taki Pan który ma piętrowy dom, my mamy jeden pokój na górze i swoją łazienkę oddzielnie. Najmniej komfortowe jest to że w tym pokoju jest od razu zlew i kuchenka, nie to że mamy kuchnię oddzielnie. ALe myślę ze może do tego lutego znajdziemy juz normalne mieszkanie w bloku. Dużą zaletą jest że płacimy po 250 zł od osoby i żadne opłaty nas nie obchodzą, gaz też nie. I wszystko jest umeblowane i gotowe do wprowadzki. nic lepszego na razie nie znajdziemy. Jak już były jakieś mieszkania to po 800zł i opłaty oddzielnie to tak myślę ze z 1000 by nam wyszło. Cieszę sie bardzo że już bedę bezpieczna w razie czego ![]()
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
bijkora, to Ty teraz mieszkasz z rodzicami, ale planujecie z TZ wspolne mieszkanie, tak?
Zdecydowaliscie sie juz na ten pokoj? Nie wiem, w jakiej miejscowosci jest ten dom polozony, ale rzeczywiscie tanio wychodzi
|
|
|
|
#1393 |
|
Rozeznanie
|
Tak teraz mieszkam z mama, ojciec jest w Niemczech, pracuje tam, ale niedługo wraca na święta, więc muszę się koniecznie wyprowadzić. Wiem ze to bedzie masakra, bo ojciec jest psychiczny, długo by opowiadać..
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, wcale nie mam, a pierze się samo, gotuje samo, zakupy same przychodzą, podłogi same czyszczą, dziecko samo się karmi i bawi, wyprawka i CALUTEŃKIE szykowanie dla Dośki samo się robi... A on albo czas dla siebie, albo dla innych (to w remoncie komuś pomóc, to komuś coż załatwić, to autko jechać obejrzeć - w domu obecnie nie robi totalnie NIC). Słowo honoru, jeszcze jedna taka akcja i biorę rozwód.[/QUOTE] weź tam szanownemu P. mój wczoraj popił ze szwagrem, przyjechał z gór, górol przywiozł jakąś cytrynówke robioną z wesela i teraz oba głuptoki umierają ale się nam nimi z szwagierką pastwimy ![]() ![]() ![]() Zaraz lecimy do kina
|
#1396 |
|
Rozeznanie
|
Była taka sytuacja, ze on pojechał jak ja byłam w 4mc i jeszcze nie było nic a nic widać. Mamie o ciąży powiedziałam dopiero jak on pojechał ze starachu , bo wiem jaka byłaby jego reakcja. Juz wczesniej nie pozawał mi być z moim TZ, a my miomo wszystko jakoś ukradkiem się spotykaliśmy prawie codziennie
za to ze miałam chłopaka słyszałam rózne epitety, których nawet nie ma co przywoływać. ja go nie informowałam o ciąży,w ogóle ze sobą nie rozmawiamy, moja mama też chyba mu nie powiedziala
|
|
#1397 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37922356]Mój mąż tak mi ciśnienie dźwignął z samego rana, że miałam ochotę go pobić. Jestem niewyspana, chora, ledwo się ruszam a on z pretensjami ze *&&^%%*& sałatki na obiad do pracy nie ma! a kur.wa na imprezę do 3 nad ranem miał siłę!!! I jeszcze tekst: ty obowiązków żadnych nie masz to mogłaś zrobić!!! No nie, wcale nie mam, a pierze się samo, gotuje samo, zakupy same przychodzą, podłogi same czyszczą, dziecko samo się karmi i bawi, wyprawka i CALUTEŃKIE szykowanie dla Dośki samo się robi... A on albo czas dla siebie, albo dla innych (to w remoncie komuś pomóc, to komuś coż załatwić, to autko jechać obejrzeć - w domu obecnie nie robi totalnie NIC). Słowo honoru, jeszcze jedna taka akcja i biorę rozwód.[/QUOTE] Ech. Doskonale rozumiem Twoje wku*****. Mój też mi potrafi powiedzieć coś w podobnym stylu. Nawet dziś stwierdził, że przecież nic nie robię, tylko od czasu do czasu posprzątam. Tia... A najbardziej wkurza mnie jak ględzi, że ja to tylko leżę i pachnę No normalnie tylko ich pałować za takie teksty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziś idziemy na obiad do teściów - cieszę się, że chociaż jeden dzień bez garów
|
||||
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny.
Z wczorajszej imprezy zostało nam tyyyyle ciasta, że mogłybyście wszystkie do mnie przyjechać i dla każdej by było po wielkiej porcji - nie wiemy, co z tym zrobić. Chętnie bym się podzieliła, ale wszystkie jesteście daleeeeeko. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37922356]Mój mąż tak mi ciśnienie dźwignął z samego rana, że miałam ochotę go pobić. Jestem niewyspana, chora, ledwo się ruszam a on z pretensjami ze *&&^%%*& sałatki na obiad do pracy nie ma! a kur.wa na imprezę do 3 nad ranem miał siłę!!! I jeszcze tekst: ty obowiązków żadnych nie masz to mogłaś zrobić!!! No nie, wcale nie mam, a pierze się samo, gotuje samo, zakupy same przychodzą, podłogi same czyszczą, dziecko samo się karmi i bawi, wyprawka i CALUTEŃKIE szykowanie dla Dośki samo się robi... A on albo czas dla siebie, albo dla innych (to w remoncie komuś pomóc, to komuś coż załatwić, to autko jechać obejrzeć - w domu obecnie nie robi totalnie NIC). Słowo honoru, jeszcze jedna taka akcja i biorę rozwód.[/QUOTE] Łoooj. Niedobrota z niego, ahh, ci mężczyźni... Czasem chyba nie myślą. Nie denerwuj się, bo szkoda nerwów, facet to facet. Czasem sobie myślę, że mój się urwał z choinki, bo jeszcze nigdy mi nie powiedział, że nic nie robię, wręcz przeciwnie - ostatnio stwierdził, że za dużo robię i mam więcej leżeć. Że jak coś jest do zrobienia, to zrobi to za mnie...
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz teraz uważać na siebie.---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
to nie ciekawie.Wiem że to nie łatwe,ale nie stresuj się za bardzo jego przyjazdem Ja zaraz wychodzę do rodziców na obiadek niedzielny Życzę Wam udanej ,spokojnej niedzieli
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2012-12-02 o 12:36 |
||
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :P
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego seansu
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Lurker ;)
|
Pierwszy dzien diety cukrzycowej a mnie juz ku****rwica bierze.. Pol godziny ustalam co zjem na 1 sniadanie. Wczoraj w nocy pozwolilam sobie na ostatniego kebaba....Kupilismy tyle jedzenia ale jak zobaczylam ten pogladowy jadlospis to mi to wszystko zejdzie w 2-3 dni
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
szaja nie przejmuj się kochanie
Cytat:
głupio mi było mu płakać bo przecież jemu to wcale nie ułatwi sprawy ech...... szkoda gadać w każdym bądz razie rosołek ugotowałam i zaraz po obiedzie wyjeżdza ![]() ja po południu wybieram się do selgrosu po paczki dla klientów, jadę z siostrą TZ, ona kochana dziewczyna pomoże mi- to moja ostatnia misja w pracy i mam nadzieję już odpoczywać |
|
|
|
|
#1406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny, niektorzy tzci to zasluguja na porzadnego kopa w tylek! Moj to ideal jest.. wczoraj caly dzien mnie brzuch bolal to mi wcale nie pozwalal z lozka wstawac. Bardzo sie martwi i widze, ze zalezy mu na tym zeby malutka jak najdluzej posiedziala w brzuszku..
W ogole to czekam na wynik coombsa i lece na wizyte, bo jakis twardy mam ten brzuch.. na szczescie czuje jak malutka sie rusza wiec nie schizuje za bardzo No i moja mama tez mi kaze lezec, bo podobnie przechodzila ciaze jak ja no i sporo wczesniej urodzila, a ja chce sprzatac! ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Bijkora, bardz trudna sytuacja |
|
|
|
#1408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nas to kosztuje ok 800 ze wszystkim. A TŻ jest starszy od Ciebie? Bo nie pamiętam już, czy mówiłaś na co się wybieracie? Też bym się przeszła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
Jezu, psychika mi kleka. Wlaczyla mi sie panika przedporodowa.
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jot uważaj tam na Was Bijkora to dobrze, że znaleźliście ten pokój mniej się będziesz denerwować no i jednak co razem to razem I też myślę, że może lepiej ojcu telefonicznie powiedzieć ciąży. Ochłonie i może się oswoi choć trochę z sytuacją jak wróci ![]() Ja wykończyłam przed chwilą jogurtową milkę. Dobrze, że mam jeszcze zapas bo inaczej byłby płacz Dziewczyny a na powrót do domu to już zwykłe podpaski kupujecie? Czy też jakieś dziwne? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

). Życzę Wam spokoju, siły, łatwych, szybkich, bezbolesnych i bezkomplikacyjnych porodów, zdrowych maluszków oraz czasu na wizażowanie poporodowe 

Frustruje mnie to, ze tyle mamy wydatkow, a forsy tyle co kot naplakal. Niby zle nie zarabiamy, ale ten kredyt hipoteczny sporo pochlania

Jade do rodzicow na obiadek niedzielny. Mam 0 stopni na termometrze...brrr

6 5 4 3 2 1

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Niedobrota z niego, ahh, ci mężczyźni... Czasem chyba nie myślą.
Musisz teraz uważać na siebie.
i moze zastapic normalny obiad