Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-02, 12:03   #4201
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Mnie kiedys zgarneli w tesco za bibczenie, ja strach w oczach, oproznianie torebki i nic. No i mili panowie zaprosili mnie do kanciapy. Ja w wielkim stresie myslenie, co moge miec ze mi piszczy - i mnie olsnilo kilka dni wczesniej kupowalam gumki w aptece, a po rozpakowywaniu folijki zostaly na opakowaniach torebce, a na nich te dziadostwa pikajace wiec zatrzymalam Panow i mowie (z rumiencem na twarzy) ze ja wiem co mi pika i wyjmuje z malej kieszonki otwarte prezerwatywy panowie padli ze smiechu
hahaha ją kiedyś wchodząc do sklepu zaczęłam pikac. :P
siedzę na uczelni i zamykam totalnie . mam wejściowe nic nie umiem i nie chce mi się uczyć .
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 12:13   #4202
Piankka
Zadomowienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Cytat:
Mnie kiedys zgarneli w tesco za bibczenie, ja strach w oczach, oproznianie torebki i nic. No i mili panowie zaprosili mnie do kanciapy. Ja w wielkim stresie myslenie, co moge miec ze mi piszczy - i mnie olsnilo kilka dni wczesniej kupowalam gumki w aptece, a po rozpakowywaniu folijki zostaly na opakowaniach torebce, a na nich te dziadostwa pikajace wiec zatrzymalam Panow i mowie (z rumiencem na twarzy) ze ja wiem co mi pika i wyjmuje z malej kieszonki otwarte prezerwatywy panowie padli ze smiechu

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

W ogóle to kupiłam farbę "ciemny brąz" i chciałam pmalowac to moje ombre... i wyszły mi srakowate... czyli prawie czarne zdenerwowałam się i teraz codziennie myję głowe aby to zmyć troche... ale z 2 tygodnie będę musiała się przemęczyć :/ wyglądam jak debil w czarnych

Edytowane przez Piankka
Czas edycji: 2012-12-02 o 12:17
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 12:26   #4203
tasiulek
BAN stały

Head & Shoulders dosyć mocno wypłukuje farbę
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 13:45   #4204
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Gratulacje dla siostry!!

A co do wieśniar... to to bije weekend na wszystkie głowy https://www.youtube.com/watch?v=eRZ5NcEJNLY
dziękuję
no to ryje beret ale wesołe takie klimaty
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
mala_czarna no filmików na yt mają tyle, że wydaje mi się, że ludzie biorą... zresztą, po tym jak słyszałam, że mpstudios bierze 14 tysi to już nic mnie nie zdziwi

Wyślę Ci na pw czyje filmy osiągają takie ceny bo nie wolno pisac na forach takich rzeczy

Aleeeee nie wiem czy przypadkiem nie znalazłam, z Władysławowa i chce stówkę za dojazd, ale i tak wychodzi poniżej 3 tysi, trzymajcie kciuki

Trzeci dzień bez TŻta, jak mi dziwnie, miałam kosmate sny dziś

a tamtych znam bo sama na nich trafiłam jak przeglądałam stronki i mnie powalili na łopatki a dobił mnie mój TZ który chciał ich wziąc mimo takiej ceny bo ładne filmy mieli

niestety czasem w naszym związku jestem jedyną myślącą jednostką....

Cytat:
ale bym się zburaczyła
Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
W ogóle to kupiłam farbę "ciemny brąz" i chciałam pmalowac to moje ombre... i wyszły mi srakowate... czyli prawie czarne zdenerwowałam się i teraz codziennie myję głowe aby to zmyć troche... ale z 2 tygodnie będę musiała się przemęczyć :/ wyglądam jak debil w czarnych
mi też tak raz wyszło ku uciesze TZ bo on uważa że w ciemnych mi najlepiej

w radiu leci "czy ktoś wie czy za rogiem nie stoi anioł z Bogiem..." lalala....
Święta za pasem

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 14:06   #4205
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

chciałam wrócić do swojego brązu a tu zonk...

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Head & Shoulders dosyć mocno wypłukuje farbę
Jakiś konkretny czy obojetnie?

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Święta za pasem
Jeszcze 2 tygodnie a od 17go zacznie się zakupowy szał

TŻ już mi truje dupe co mu kupię
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 14:12   #4206
tasiulek
BAN stały

Wiesz co, to był chyba HS mojego taty więc najpewniej ten niebieski dla mężczyzn
Stary 2012-12-02, 14:12   #4207
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Jeszcze 2 tygodnie a od 17go zacznie się zakupowy szał

TŻ już mi truje dupe co mu kupię
ja już poluję, w rossmannie na tej promocji kupiłam prezent gwiazdkowy dla mamy, dla TZ mam dwa pomysły i nie wiem jaki zrealizować (sponki do koszuli z logiem apple bo jest fanatykiem albo zestaw kosmetyków o jego ulubionym zapachu)
dla siosty pewnie jakiś łaszek znajdę, dla drugiej siostry mam książkę a dla taty nie mam kompletnie pomysłu.... no i dla teściów jeszcze jakieś upominki ode mnie i TZ musimy wymyśleć ale nie mam pojęcia co...

2015 - 38
Stary 2012-12-02, 14:21   #4208
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość

Idę w takim razie czytać "Pięćdziesiąt twarzy Greya", a potem jadę do P. i następnie jedziemy do szwagrów Jak szwagierce powiedziałam o drinku o smaku kinder bueno, o którym pisała misiadelko to stwierdziłyśmy, że trzeba wypróbować
Miłego dnia
Uwielbiam "Fifty shades...". Ale przeczytałam już wszystkie części

Ja za chwile obiadek, a potem jadę do koleżanki

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 15:05   #4209
Soul89
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Ja milczałam przez kilka ostatnich dni, ale miałam istny zamęt . Dostałam nową pracę także naprawdę mi się udało, zwłaszcza, że z ostatnią pracą musiałam się pożegnać z przyczyn odgórnych. Teraz razem z resztą ekipy ogarniamy nowe miejsce pracy, bo to nowy sklep się otwiera, więc ostatnie moje dni były naprawdę mega intensywne. Dziś mam wolne, ale zaraz TŻ przyjeżdża i o niczym innym nie marzę, jak o leniwym popołudniu z nim
Jak już wszystko u mnie się ustabilizuje, to się odezwę

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 15:09   #4210
velika
Winter is coming

siemka
Ja cały weekend siedzę u siostry, miałam wracać wczoraj, ale zostaliśmy. Ale już się zmywam do siebie
A na drinka misiadelka mówię drink tofiffee - uwielbiam Smakuje jak tofiffee właśnie

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 15:12   #4211
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Soul89 gratulacje!

2015 - 38
Stary 2012-12-02, 15:26   #4212
misiadelko
BAN stały

Cieszę się, ze smakuje, ja dzisiaj z dziadkiem trochę cytrynówki wypiłam

Soul, gratuluję
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 15:31   #4213
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Jaki tu spokój nananana.. nic się nie dzieje nananana...
Gdzie są wszystkie PMki dzisiaj?

cikulada
to Cię czeka cieeekawy dzień , ale to kino pewnie też by mnie skusiło

kwiatuszek jak wrócisz to daj znać jak tam na targach było

Idę w takim razie czytać "Pięćdziesiąt twarzy Greya", a potem jadę do P. i następnie jedziemy do szwagrów Jak szwagierce powiedziałam o drinku o smaku kinder bueno, o którym pisała misiadelko to stwierdziłyśmy, że trzeba wypróbować
Miłego dnia
Jeśli mam być szczera to te Targi to była jedna wielka masakra... Stoisk to było może max. 20... Bardzo mało ludzi się reklamowało i byliśmy tam raptem pół godziny może nawet mniej...Przeszliśmy zebraliśmy trochę makulatury, wypełniłam kupon na losowanie darmowego wystroju kościoła (może chociaż to za cenę biletów uda nam się wygrać ) i poszliśmy do domu. Było też dużo samochodów do wynajęcia na ślub, limuzyny itp, ale jak widziałam w jaki sposób są ustrojone to mi się odechciało nawet na nie patrzeć... Jakieś sztuczne kwiaty poprzyczepiane do maski na takie przylepce... no tragedia... W zeszłym roku jak byliśmy na targach to były naprawdę duże, prowadzone przez Kamela i było w czym wybierać, a teraz tragedia... no ale podobno duże mają być w lutym... Więc może wtedy nam się kogoś uda wybrać, bo z tych kamerunów od których dostaliśmy dzisiaj ulotki ani jeden mi się nie podoba... zresztą nic mi się nie podoba oprócz tych kręconych lustrzankami... a raczej nas na nich nie stać...

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 15:35   #4214
misiadelko
BAN stały

kwiatuszek też chciałam takich co lustrzankami kręcą, ale ceny jak podałam wcześniej

Nie wiem czy iść w styczniu na te targi, prawie wszystko już mam oprócz sukni, ale na suknię to jeszcze wcześnie... A za rok to już będe miała zamówioną suknię... hmmmm
Stary 2012-12-02, 16:11   #4215
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
kto płaci tyle za kameruna....?

ja też ryje beret ale ma fajny rytm, o ja wieśniara!

każda wiedza jest lepsza od niewiedzy, pisz ta!

wróciłam od teściów, powinkowaliśmy. Było miło na imieninowo-mikołajkowy prezent dostałam od nich zestaw trzech (cholernie drogich) pateli ceramicznych różnych wielkości niemieckiej firmy

zrobiliśmy z TZ jajecznicę w celach badawczych coby przetestować nowy sprzęt i są rewelacyjne
będą jak znalazł

aaa no i dzisiaj moja siostra za pierwszym razem prawko zdała ach,te geny
ja się katuję tym dziś od rana

jak ja nienawidzę być przeziębiona zachciało mi się lodowiska

byłam dziś na jarmarku świątecznym, ale jakoś nie łapię jeszcze tej atmosfery

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 16:41   #4216
tasiulek
BAN stały

Czy 35zł za obcięcie końcówek to dobra cena?
Stary 2012-12-02, 16:47   #4217
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale bym spaliła buraka xD

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
dziękuję
no to ryje beret ale wesołe takie klimaty

a tamtych znam bo sama na nich trafiłam jak przeglądałam stronki i mnie powalili na łopatki a dobił mnie mój TZ który chciał ich wziąc mimo takiej ceny bo ładne filmy mieli

niestety czasem w naszym związku jestem jedyną myślącą jednostką....

ale bym się zburaczyła

w radiu leci "czy ktoś wie czy za rogiem nie stoi anioł z Bogiem..." lalala....
Święta za pasem
U mnie w galerii Jingle bells

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja milczałam przez kilka ostatnich dni, ale miałam istny zamęt . Dostałam nową pracę także naprawdę mi się udało, zwłaszcza, że z ostatnią pracą musiałam się pożegnać z przyczyn odgórnych. Teraz razem z resztą ekipy ogarniamy nowe miejsce pracy, bo to nowy sklep się otwiera, więc ostatnie moje dni były naprawdę mega intensywne. Dziś mam wolne, ale zaraz TŻ przyjeżdża i o niczym innym nie marzę, jak o leniwym popołudniu z nim
Jak już wszystko u mnie się ustabilizuje, to się odezwę

To super że macie znowu prace
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 17:37   #4218
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

Poszliśmy z C. spać o 4 nad ranem... Przez to, że spaliśmy wczoraj w dzień ok. 4h Obudziłam się po 9 i już nie mogłam zasnąć. Posprzątaliśmy pokój, została jeszcze do posprzątania klatka chomika, ale teraz chomiś śpi, więc go nie będę budzić.

A żołądek to rzeczywiście mi się skurczył. Jem mniej i mimo, że jem mało to czuję się mega najedzona, wręcz opchana..

Cytat:
Napisane przez aszuelka
poznanianka moze konkurencja? Zapytaj sie a jesli sie okaze, ze to nieprawda, to powiedz im o tej sytuacji
O tym nie pomyślałam... Fakt - to jakaś nowa osoba na forum i od razu do mnie PW napisała... Dziwne.

Soul89, gratuluję pracy

misiadelko, podobno na targach ciężko jest jeśli chodzi o stosika z sukniami. Mało ich jest, a po drugie nie wyobrażam sobie wybierać sukni na targach. My na targi idziemy w styczniu i mam nadzieję, że po targach wybierzemy już ostatecznie kamerzystę i fotografa

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 17:49   #4219
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem straszna drożyzna

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 18:32   #4220
misiadelko
BAN stały

Tasiulek chu**wa cena Tzn. ja się w Gdańsku nie obcinam, ale więcej niż 2 dychy bym nie dała :P

Poznanianka
czyli nie mam po co iśc, fontanny czeko. mnie nie robią i inne atrakcje, a resztę już mam, łeeee to odpuszczam.

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2012-12-02 o 18:33
Stary 2012-12-02, 18:32   #4221
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
dobra, u nas taka przyjemność kosztuje 45zł..

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 18:37   #4222
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Tasiulek chu**wa cena Tzn. ja się w Gdańsku nie obcinam, ale więcej niż 2 dychy bym nie dała :P

Poznanianka
czyli nie mam po co iśc, fontanny czeko. mnie nie robią i inne atrakcje, a resztę już mam, łeeee to odpuszczam.
Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
moim zdaniem straszna drożyzna
No właśnie kurde chciałam się umówić na jutro, i przypomniało mi się że ostatnio 35 zł zapłaciłam I zrezygnowałam

Jak któraś chce fontannę czekoladową to spokojnie mogę udostępnić jeśli sobie transport załatwicie
Stary 2012-12-02, 18:57   #4223
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Czy któraś z Was ma może lapka Sony Vaio? i może ocenić jego pracę itd? Z moim niestety nic nie da się zrobić... muszę zainwestować chyba po nowym roku w nowy

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.

Edytowane przez kulbensikowa
Czas edycji: 2012-12-02 o 18:58
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 18:58   #4224
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie kurde chciałam się umówić na jutro, i przypomniało mi się że ostatnio 35 zł zapłaciłam I zrezygnowałam

Jak któraś chce fontannę czekoladową to spokojnie mogę udostępnić jeśli sobie transport załatwicie
nie mów tak bo mam do Ciebie niedaleko

Kulbensikowa- ja mam i jestem zadowolona, aczkolwiek posiadam go od sierpnia więc nie wiem czy to długo czy nie
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-12-02, 19:00   #4225
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
w Krakowie normalna ale u rodziców za 20zł obcinają
Cytat:
nie kuś bo rodzina do mnie na wesele będzie z Wejherowa jechała

byłam właśnie w hausie i się obkupiłam bo wydrukowałam kupon -40% i kupiłam sobie piękną czarną lakierowaną kopertówkę

TZ na mikołajki kupiłam czapkę i szalik w takim trochę snowboardowym stylu i siostrze kupiłam przecudny sweterek czerwony na gwiazdkę

2015 - 38

Edytowane przez mala_czarna_21
Czas edycji: 2012-12-02 o 19:11
Stary 2012-12-02, 19:03   #4226
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

u nas co do prezerntow to juz wiekszosc kupiona jeszcze zostaly dla brata TZ i dla naszych przyjaciol i koniec.
gratuluje znalezienia pracy
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 19:09   #4227
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was ma może lapka Sony Vaio? i może ocenić jego pracę itd? Z moim niestety nic nie da się zrobić... muszę zainwestować chyba po nowym roku w nowy
Ja mam już chyba drugi rok
Tak jak pisałam kiedyś Aloffkowej jestem bardzo zadowolona tylko bez podkładki chłodzącej szybko się grzeje ( albo to może feler mojego modelu)

Co do fontanny, na święta będziemy odpalać więc zrobię fotę, jest skromna bo 3 poziomowa, ale identyczna była na weselu na którym byliśmy w sierpniu i dzieci to jakiegoś szaleństwa dostały Można ją ładnie obłożyć owocami czy słodyczami i wygląda spoko. Za ich wynajem płaci się ciężkie pieniądze a u nas i tak ona stoi jest odpalana tylko na święta i urodziny
Stary 2012-12-02, 19:10   #4228
mala_czarna_21
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3793082 9]u nas co do prezerntow to juz wiekszosc kupiona jeszcze zostaly dla brata TZ i dla naszych przyjaciol i koniec.
gratuluje znalezienia pracy[/QUOTE]

a powiedz mi jak wy jako zupełnie niewierzący obchodzicie święta? choinka, prezenty, wigilia itp? nie pytam złośliwie tylko czysto z ciekawości

2015 - 38
Stary 2012-12-02, 19:11   #4229
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam już chyba drugi rok
Tak jak pisałam kiedyś Aloffkowej jestem bardzo zadowolona tylko bez podkładki chłodzącej szybko się grzeje ( albo to może feler mojego modelu)

Co do fontanny, na święta będziemy odpalać więc zrobię fotę, jest skromna bo 3 poziomowa, ale identyczna była na weselu na którym byliśmy w sierpniu i dzieci to jakiegoś szaleństwa dostały Można ją ładnie obłożyć owocami czy słodyczami i wygląda spoko. Za ich wynajem płaci się ciężkie pieniądze a u nas i tak ona stoi jest odpalana tylko na święta i urodziny
mi nie grzeje się mam podkładkę, ale nie zawsze używam, bo czasem jak np jadę do tż na tydzień to bez niej i chodzi mi spoko
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-12-02, 19:41   #4230
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
a powiedz mi jak wy jako zupełnie niewierzący obchodzicie święta? choinka, prezenty, wigilia itp? nie pytam złośliwie tylko czysto z ciekawości
jako ze cala reszta rodziny wierzy to obchodzimy je normalnie. z wyjatkiem oplatkow, poprostu skladamy sobie zyczenia z innymi domownikami z okazji swiat. choinki nie ma bo nie chce sie ubierac, prezenty sa bo to ladna tradycja dawac sobie prezenty i jest kolacja w wigilie i pierwszy dzien swiat tez jezdzimy po rodzinie. nie odebralam tego zupelnie jako zlosliwosc wiem ze to dosc dziwnie nie wierzyc i obchodzic swieta ale wiesz w mojej i TZ mlodosci swieta byly obchodzone ale religijnosc taka caloroczna byla niewielka. u TZ mama chodzi do kosciola co niedziele, brat TZ tez srednio chodzacy do kosciola, moi rodzice zupelnie nie chodza. u nas obchodzenie swiat w grudniu jest jednak kwestia przyzwyczajenia i wychowania bardziej niz religijnosci i rzeczywistej wiary ze tego dnia narodzil sie Bog. inna sprawa ze ja w Boga wierze ale nie praktykuje - drazni mnie instytucja kosciola wiec wole nazywac sie niewierzaca i sobie rozliczac sie z Gora sama

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

a tak jesli juz mamy byc konkretni to wiesz tradycja dawania prezentow ma swoje korzenie w dzialalnosci Sw. Mikolaja a nie swietem Bozego Narodzenia. tak samo ubieranie choinki jest zwyczajem wywodzacym sie de facto z poganstwa a nie chrzescijanstwa a wieczerza 24.12 w oczekiwaniu na Narodziny Boga jest znana w bardzo wielu religiach
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości