|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny zaczęłam plamić i trochę krwawić dwa tygodnie temu. I trwało to przez tydzień. A od wczoraj znowu plamienie się zaczyna po tygodniowej przerwie. I znowu mnie pobolewa macica... Czy to miesiączki, czy co??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
ile od porodu mineło??
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- myślę że to pierwsze krwawienie 2 tyg temu to jeszcze oczyszczanie, a to teraz to może byc już @
#753 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
Ostatnio gdy bylam w szkole dzwoni ze mam 10min zeby ktos przyszedl bo on wychodzi z domu i zostawia dzieci same. Nawet moj dziadek,co ledwo chodzi chcial przyjsc,ale udało mi zwerbowac wujka... no kur*a smiech na sali, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko teraz to brązowa wydzielina, wtedy taki śluz z krwią. I tak samo bolał brzuch wtedy i teraz jak na okres... Cytat:
![]() A swoją drogą, to ja chyba bym wyszła i poczekała gdzieś na zewnątrz, żeby sprawdzić czy faktycznie by ich zostawił...? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze i by nie wyszedl,ale spałby bo on spi jak ma wolne po 20 godzin.Wiec spalby w drugim pokoju i na stowe nie obudzilby sie jakby maluszek plakal. A Oskar to akurat dalby sobie rade,bo on szybko musial nauczyc sie robic sobie wszystko gdy stary nieprzytomny spal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |||
Wtajemniczenie
|
dzien dobry niedzielnie
![]() u mnie ładna pogoda słoneczko świeci ale zimnica ![]() plany na dziś - obiadek, spacerek i do teściów ![]() dacie wiare że już 10 dzień bez kupy - a ona śmieje sie w głos, zadowolona, więc nie wygląda jakby ją coś bolało ![]() Cytat:
![]() myślałam, że nikomu nie powiecie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi kochana strasznie i tule Cie mocno. Też bym tak zrobiła że bym poczekała w ukryciu czy by dzieci zostawił same. Dziewczyny na brak kupki jak dajecie te czopki glicerynowe to całe wkładacie?? Sorki moze durne pytanie ale ja jeszcze tego nie robiłam malutkowi a on juz 5 dzień dzis bez kupy. No wczoraj zrobił malutko ale to za mało na jego możliwosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() widzę mamy ten sam problem, ja jednak czekam aż sama sie pojawi , bo inaczej przy karmieniu piersią a inaczej mm. ale już o niczym innym nie myślę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też czekam aż sama wyjdzie ale już czasem mi biedaczek tak sie męczy że mi sie płakać chce ![]() Jeszcze poczekam do jutra ale jak nie zrobi to podam czopek. Chyba przez to zagęszczanie mleka teraz tak mu sie zastało bo wczesniej robil regularnie co 2-3 dni a teraz jakoś czekam z utęsknieniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Dobry.
Mam lenia... Cytat:
![]() Ja kiedyś tak zrobiłam, jak były mi powiedział że jak wyjdę to on też wychodzi i ma Paulę malutką w du.pie. Wyszłam, schowałam się w klatce bloku obok, nie mija 10 minut on odpicowany wychodzi. Skur.wiel był straszny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa!!!!!! Kupe jak berlin zrobił mój szkrab po 4,5 dnia
![]() ![]() Matko jaką ja mam radoche, a dziecko az szaleje i gaworzy i krzyczy iiiiiii..... znalazł własną rączke ![]() Kochane moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
Zielona przykro mi strasznie...ale zgadzam się z tamlin, też bym go w dupę kopnęła, jesteś młoda,śliczna nie możesz sobie marnować życia przez niego.Nie mogę czytać jak on się odnosi do własnych dzieci!
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zadomowienie
|
witam!
Cytat:
![]() Miki osttanio pcha raczki do paszczy jak szalony ![]() ide nadrobic, milego dnia! ![]()
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Zielona kurcze co za patafian jak można być takim gnomem ? no koszmar ... zawsze mnie dziwiło jak kobiety mogą być z takimi egzemplarzami ale poznając od podszewki zaczynam rozumieć poniekąd dlaczego zostają ale i tak nie zmienia to faktu że ja bym odeszła od takiego człowieka bo co on może mi zaoferować i moim dzieciom? dupek !! Jesteś silną kobietą i dasz radę to przetrwać tylko do czego to dąży ?? tule mocno
![]() ![]() Dusia została zbadania i osłuchowo wsio ok jedynie ma katarek który jej spływa i dlatego pokasływała w nocy mamy sprej do noska i czyścimy sopelkiem oby jej szybko przeszło Dziewczynki jakimś kremikiem pod noskiem smarujecie przy katarku ?
#765 | |||
Zadomowienie
|
Witanko niedzielnie!
wczoraj bolał mnie kręgosłup i mąż mi zakazał do kompa siadać musiałam leżeć i odpoczywać ![]() telefon też mi zabrał, żebym pospała ![]() ale dobrze że weekend to nie szalejecie z postami ![]() Lewek piękny makijaż Niegrzecznej również macie talent dziewczyny Colds Melcia to będzie kiedyś hipnotyzować tymi oczami i uśmiechem Anesh piękne fotki zwłaszcza noski i mąż jak młodo wygląda, jak nastolatek normalnie ![]() nie żebys ty staro wyglądała ![]() Gda Henio przesłodki No i sudocrem u Katiem rozbrajający ![]() tylko czekam kiedy moja córka nam taki numer wywinie a synkowie cudowni wspaniała wiadomość, że bioderka w porządku Cytat:
za jakieś 5 miesięcy też się tam wybiorę ![]() no chyba że wcześniej szlak mnie jasny trafi od tej nieustannej walki o mleko i wcześniej przejdę na mm bo znowu walczę odciągam po karmieniach karmię bardzo często, co godzinę lub półtorej postaram się tak ze trzy dni i zobaczę, czy mleka przybędzie i mała urośnie jak nie to już naprawdę będę zmuszona dokarmiać Cytat:
strasznie przykro się czyta o bólach Filipka ![]() niech to się szybciej normuje u was ![]() Cytat:
chyba nie widziałas mojego wcześniejszego postu jak pytałam po czym wnosisz, że spadła ci jakość mleka? mnie to bardzo interesuje, bo ja też ciągle z tych walczących o pokarm |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
wręcz przeciwnie bardzo ładnie się rozwija i dużo uczy z tych bajek np. jak zobaczyła świadomie swój pierwszy śnieg to od razu zawołała, że to śnieg bo z bajki to wiedziała choć teraz uważam że za dużo jej rodzice pozwalają oglądać tej telewizji no i cartoon network a tam bajki są koszmarne ![]() no ale możesz im gadać, jak mnie tam nie ma to ona i tak ogląda ten cartoon Cytat:
a od teściów dostaliśmy ich ślubne obrączki bo oni mieli dwie pary no i teraz ich obrączki są naszymi obrączkami ![]() musieliśmy je przetopić i dopasować do siebie, ale są z tego samego złota Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja już bym na pewno nie mogła być z takim człowiekiem, który jest zdolny własne małe dzieci same zostawić i wyjść z domu naprawdę jesteś w ciężkiej sytuacji z tym dupkiem szkoda że tego nie nagrałaś, miałabyś dowód w ewentualnej sprawie rozwodowej Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#767 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Idę powiedzieć mojemu mężowi że go kocham... Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Jak to z kupkami? Ile kupek to 'norma' przy karmieniu mm?
Bo Melcia ostatnimi dniami robi po kilka dziennie, max 4/5 kup. Tzn. są to kupy normalnej konsystencji i koloru ![]() tylko to wygląda tak, że pierwsza kupa to duża kupa, po pachy ![]() a następne to takie.. jakby przy pierdnięciu nie wytrzymała i trochę też wypuściła. Nie są to duże ilości, ale no jednak.. Normalne to czy lepiej powiedzieć pediatrze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczęta!
Zielona, współczuję, jesteś bardzo dzielna, że radzisz sobie sama z dwójką dzieci mając w domu takiego typa. Ja czasem na swojego narzekam, bo czuję się nierozumiana i osamotniona, ale generalnie nie jest źle. A jak Ty musisz się czuć.. Dałabyś radę odejść od niego? Wiem jak łatwo jest doradzać a jak trudno wykonać. My mieliśmy wczoraj drugie podejście do sesji z niuniem i druga nieudana ![]() ![]() A moje dziecię w nocy zrobiło sobie 2h przerwy ![]() ![]() ![]() A ja za robotę się zabieram, od chrztu minęło dwa tygodnie a ja z obróbką w lesie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lidka, ja myslalam, ze Tobie pokarmu brakuje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
W końcu weekend to wiedziałam,że nadrobie ![]() Podczytywałam zwykle wieczorami,ale już sił na pisanie brakło. Jurek ma zapalenie oskrzeli,dostał antybiotyk,żeby nie zarazić Kubusia.W domu 3 światy mu się dzieją i szaleje ![]() ![]() Kubuś nawet nie wiem kiedy to się stało,ale polubił kąpiele i jest tak cudownie na niego patrzeć ![]() ![]() Teraz mam chwilkę,bo mąż z nim był na spacerku i zasnął.A u nas dziś rano było -8*C brrrr! Cytat:
![]() Tule ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Angel przeczytałam swojemu mężowi sytuację jaką miałaś w tesco z teściową i mówie,że ja bym się też na maksa wkurzyła jak by moja coś takiego wywinęła,a on na to,że dobrze,że bułkę Ci kupiła ![]() Katiem powiedz jak zdjęcia,które wywoływałaś?jak z jakością?jak fajne możesz podesłać linka ![]() Maila widziałam,poodpisywałam.Z araz też coś dodam od siebie.
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
ide odpisac do klubu
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 | ||||||
Zadomowienie
|
Witam Was serdecznie,
Cytat:
A gdzie on tak pilnie musi wyjść?! Ten facet w ogóle kocha swoje dzieci? Rety jakby mi mój coś takiego powiedział to bym go wykopała z domu. To ja się rano pokłócilam z mężem i myślałam o nim najgorsze rzeczy, ale teraz myślę, że nie jest taki zły. Z moim to pewnie nawet bardzo dobrze bym mogła mieć gdybym potrafiła sprostać jego potrzebom seksualnym. Niestety nie potrafię i jak już jest na mega głodzie to wymyśla mi jakieś bzdury... Wzdęcia to chyba są nieuniknione. Najważniejsze, żeby nie miał problemów z puszczaniem bąków i żeby nie miał uczulenia tak myślę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co to jest ten sopelek? Cytat:
Czekamy na fotki z chrzcin. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#774 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chcialabym miec dostep do meila chociaz zeby zobaczyc reszte dziaciaczkow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez marzenka1984 Czas edycji: 2012-12-02 o 15:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Wtajemniczenie
|
Hej, dość dawno mnie nie było, ale nadrabiam właśnie
![]() Miałam super weekend od piątku TŻ cały czas w domu ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że od jakiegoś półtorej tygodnia porzuciłam dietę laktacyjna i nic się nie dzieje, jadłam czekoladę, gulasz, nawet pizze, mielone z czosnkiem i jest cisza. Wczoraj jadłam pierogi meksykańskie z fasola, cebula i kukurydza i też nic się nie stało, czyli oficjalnie jestem wolna od bezsmakowego jedzenia ![]() Idę nadrabiać dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |||
Zakorzenienie
|
cieszę się, że zabawi Wam się podobają
![]() odzywam się dopiero teraz, bo limit w telefonie neta wyczerpałam i teraz z mężula korzystam, by Was podczytac xD Jagódka dziś zjadła prawie połowe słoiczka z jabłuszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() w piątek dostał kilka łyżeczek soku z marcheweczki startej i wyciśniętej przez gazę i nic jej nie było ![]() może po tym jabłuszku zrobi kupkę ![]() od czwartku chcemy wprowadzić kleik taki rzadki na południe ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- ale rozkoszna ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() \
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.