|
|
#181 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
Cytat:
Dziękować ![]() ![]() Cytat:
Dzięki (; Ano od 7 lat mam 15naście lat Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znowu mi wszystkiego niezacytowało... Więc dzięki wszystkim za miłe komentarze (: A ja wróciłam z polskiego sklepu i obiadam się malagami
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
pisze z telefonu i niestety nie moge cytowac, nadrobie, jak wrocimh od twsciow. Mam tylko pytanie do dxiewczyn majacych problem z tarczyca: jutro ide na morfologie i tsh, ft4 i jeszcze jakies badania na hormony tarczycy. Codziennie rano biore euthyrox 25, powinnam go wziac tez przed pobraniem krwi czy to zafalszuje wynik? Zapomnialam o to zapytac lekarza. Prosze wypowiedzcie sie. Zycze milej niedzieli
|
|
#183 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A potem jeszcze w czasie spotkania ze dwa razy tak do mnie mówili To niby taki żart... ale nie wiem kogo on śmieszy Dla mnie nic w tym smiesznego, bo każda z nas w ciągu kilku miesięcy przytyła więcej niż zazwyczaj i raczej zabawne to nie jest... Tak więc pozostaje mi tylko przypuszcać, że to jest śmieszne dla nich A jesli tak, to nasuwa mi sie tylko na myśl że mają kompleksy - znajoma takie, że jest z natury przy kości i żadna dieta nie pomaga, a znajomy - że ma żonę przy kości i chciałby szczupłą A teraz pierwszy raz chyba sobie mogą poużywać, bo jakis brzuch w końcu mam... nie ważne że ciążowy
|
|
|
#184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny mam pytanie: która wierzy w znaczenie imion?
ostatnio buszując za imieniem córy przeczytałam nasze i stwierdzam, że się potwierdza z rzeczywistością ... ja sprawdzałam na tej stronie: http://www.znaczenieimion.org/ i teraz nasze imiona tzn, rodziców, braci znajomych kurde sprawdzają się w min 90%... moje np w ok 98-99% ... i pojawia się pytanie czy dobre imię wybraliśmy dla ma małej... mąż od początku mówił o wiktorii, marytnie lub karolinie... |
|
|
|
|
#186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak wstaję z łóżka to samo - nie ma już tej gibkości jak kiedyś... schylanie się też jakieś takie paralityczne zaczęło się.... a niezdarna jestem okropnie - potłukłam już kufel do piwka, kubek, dwie lampki do wina... ciągle coś rozsypuję, rozlewam, zrzucam, wypada mi z rąk bardzo mi z tym dziwnie
|
|
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To że to mój kolor i mi w nim bardzo dobrze nie ma znaczenia, masz sie ubierac na kolory teczy i koniec. |
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ponadto uważam, że imię trzeba tez dopasować do znaku zodiaku
|
|
|
#189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, wróciłam
wypuścili mnie dziś ale jutro będę mieć wypis. Wymęczyłam się koszmarnie... naprawde nie było to nic miłego. Z tym ciśnieniem nie wiem co jest grane, mam zapisane leki na obnizenie ale w szpitalu mialam na lekach 120/80 czyli jak dla mnie wysokie a odkad jestem w domu to 100/60 wiec chyba cos z tym sydromem jest...mały wtedy nie ruszał się do rana.. o 4 jadłam czekolade itp a on dalej nic. Gdybym była w domu to pewnie pojechałabym do szpitala bo nawet nie czułam ze tam siedzi no nic a nic! ale ze bylam w szpitalu no to sprawdzili tentno i tyle, wiec na to samo mnie wyszło ![]() około 6 wyprostował nóżki i od temtej pory daje czadu caaały czas no więc mam jeszcze pare tabletek do listy jakbym mało tego brala ale jestem szczęśliwa Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() raz mi lekarz sprawdzał na obchodzie macice "dobrze, macica miekka" a ja mu mówie że ja tu jestem z plamieniem heh, olał poszedł dalej ![]() nie czułam się ani troche bezpieczniej, wrecz przeciwnie miałam wrazenie ze moge zaszkodzić mojemu dziecku. Nikt nie zapytał mnie jakie biore leki! Wczoraj pielegniarka mi mowi że dlaczego nie zgłosiłam wiec jej powiedziałam ze pytałam innej pielegniarki w 1 dzien i kazała brac wszystkie leki normalnie tak jak zawsze. Takze do konca pobytu nie wiedzieli nawet na jakich lekach jestem... a tak wogole to dostałam w tyłek celeston i teraz przeczytałam że to na rozwój płuc.... co do srtippi to pewnie jest w szpitalu. Akurat ze mną tez lezala dziewczyna, sytuacja identyczna, 27tc poszła do lekarza, szyjka się skracała, miała brać leki.. poszła na kontrole zaczeło się robic rozwarcie więc na obserwacje do szpitala, włączyli jej te leki co mi (fenotrol) i po obserwacji do domu takze Strippi tez napewno niedługo wyjdzie jeśli jest w szpitalu ![]() Co do euthyroxu to nie mozna zazywac przed pobraniem !! a ja czekam do świąt byle bym była w tym 7 miesiącu... nigdy tak nie czekałam na święta chociaż same w sobie uwielbiam |
||
|
|
|
|
#190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- A co do świąt... to kiedys je uwielbiałam Do teściów mam blisko ale za to wizyta u nich to jedna wielka męczarnia... a u rodziców uwielbiam być ale mam do nich 300km... Tak więc i tak źle i tak niedobrze
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dzisiaj mam niedzielnego kaca - jak zawsze kiedy nie wyjdę z domu.... a nie ruszyłam się dzisiaj na krok.... tż zabrał dzieciaki do palmiarni a ja się obijałam i obijam .... i taka jakas senna jestem ... to pewnie przez te nocki coraz trudniejsze- w każdej pozycji żle a jak w końcu sie ułożę dobrze to mój urwis warjuje tak ,że nie idzie spać..... jak wczoraj oglądałam walki ksw - to miałam wrażenie ,że w brzuchu też mam ring marzę aby się wyyyyspać ...... http://demotywatory.pl/3983420/Moja-...na-ten-weekend
|
|
|
#192 | ||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
![]() Super!
|
||
|
|
|
|
#193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lekarze tez tylko rano i wieczorem. chyba, ze badania byly... hehe u nas stale pytanie: "Czy macica sie stawia?" ja sie cieszylam z tych macanek, bo mialam schizy ze mam twardy brzuch. sie okazalo ze taki ma byc. ![]() jak to? a wywiad na IP?Cytat:
dziewczyny dostawaly dwie dawki sterydu. straszne jazdy po nich mialy (wymioty, zawroty glowy)... swiete slowa ![]()
|
|
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chudzinka z ciebieCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa witam się w kóńcu w nowym wątku wróciłam do Opola do rodziców, tż pojechał do wro. jutro ide do szkoły rozpisałyście sie ![]() a ja mam takie dziwne uczucie pod żebrami po pierwsze tak jakby mi się coś tam poprzestawiało a po drugie czuje takie jakby ciepło to dzidzia nie?
|
|
|
#196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Kniaginia
|
Mojego rozkojarzenia ciąg dalszy. Wyszłam ze sklepu z za mało wydaną resztą o 10 zł. Jakiś facet (nie kasjer) za mną wyleciał, gonił po chodniku, krzycząc, że powinnam wrócić. Dobry człowiek.
Wstawię swój brzuch, taki średni Z początku listopada i z wczoraj.
Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2023-12-20 o 13:11 |
|
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
![]() na tym bez głowy malutki ja to niedługo pęknę. masakra przytyłam tylko w brzuchu ( z czego akurat się cieszę) i przez to wyglądam wielko! no ale gdzieś to moje dziecie musi się mieścić już ma podobno 37 cm! kurde żyły mi widać, ciężko się już schylać, buty wiązać no i wkładać, jak się kąpałam w wannie u teściów to jak się położyłam to myślałam że nie wstane już to w 9 mc to bede leżeć w łóżku i robić w pampersy eh idę
|
|
#200 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Maluszka czuję do wysokości pępka tylko... ale ja miesiąc w plecy w stosunku do Was ![]() No... ładnie! Zważywszy, że czarna sukienka to widać, że brzuszek już jest
|
|
|
|
#201 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
kurcze wisze ze Strippi nadal nie ma ![]() Cytat:
dzieki za przpis musze wypróbowac ![]() Cytat:
niefajnie z tym mieszkaniem zostawcie im numer telefonu i powiedzcie ze jak sie zdecydują nie zadzwonią, faktycznie chyba chcą cene podniesć ![]() Cytat:
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
strippi jest na fb...zaraz do niej napiszę, co się dzieje
LAski wszystko u niej ok. szyjka nie postępuje, tylko wizaż szwankuje i nie mogła się zalogować
Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2012-12-02 o 19:13 |
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi pokazała się na fb. Więc żyje tylko nas widocznie już nie lubi
![]() Maria - pięknie wyglądasz. Ale też jesteś do wyrzucenia
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam lustra bo wysłałabym Wam moją fotę...Na bank byście mnie nie wyrzuciły
![]()
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
widac progres
Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- hehe niech maz trzasnie fote
|
|
|
|
#206 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Brzuszki śliczne
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale nie jest źle Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- a mój suwaczek znów nie działa nie wiem czemu tak
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cieszę się, że już wróciłaś
|
||
|
|
|
|
#208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Od piątku w ogóle nie mogłam wejść na wizaz, cały czas wpisywałam login, potem hasło, dawałam zaloguj i odświeżało i dalej byłam nie zalogowana, do tego komp się wyłączał więc nawet nie czytałam co pisałyście Byłam na pomiarze szyjki i jest ok, nie postępuje!! Dziś mogłam wyjść na spacer!! Mężuś zawiózł mnie do stajni, to wstawiam wam siebie z wielką willą Michałkową ![]() aha te dni bez was, były jakieś takie... no nie pasowały mi!
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maciek 12-08-1997Edytowane przez bmma Czas edycji: 2012-12-02 o 20:09 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

maluteńki brzuszek .....

A potem jeszcze w czasie spotkania ze dwa razy tak do mnie mówili
Dla mnie nic w tym smiesznego, bo każda z nas w ciągu kilku miesięcy przytyła więcej niż zazwyczaj i raczej zabawne to nie jest... Tak więc pozostaje mi tylko przypuszcać, że to jest śmieszne dla nich

Ponadto uważam, że imię trzeba tez dopasować do znaku zodiaku
nigdy tak nie czekałam na święta chociaż same w sobie uwielbiam 

dla teściów , ja bym dodała ,że : czekam na mądrzejszych teściów ..... 
05.07.2008
nie wiem czemu tak