|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
dzięki GDA za info
![]() Cytat:
![]() ![]() Konczi zdrówka dla Dusi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() IWA dziękuję za info z ćwiczeniami ![]() TAMLIN no dosłownie szok...ja bym też takiego chyba walnęła przez łeb, zresztą to mało powiedziane... :/ Cytat:
![]() Kraven także życzę zdrówka dla Jasia A dla Alicji Agnus21 wszystkiego naj z okazji 3 mcy ![]()
Szymonek ![]() ur.16.09. CC 3400g 57cm miłości ![]() Edytowane przez justyna12345 Czas edycji: 2012-12-02 o 17:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
![]() |
#813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Mamuśki ja znowu z zapytaniem typu - moje pierwsze dziecko ... Duśce temperatura spadła do 36,0 czy to normalne ??
#815 |
Zakorzenienie
|
Melcia miała ewidentnie skok. Ale chyba już po
![]() Macie też w książeczce zdrowia dzieciaczków to na co powinno się zwracać uwagę w rozwoju dzieci, w którym, mniej więcej, miesiącu? Tzn. my w książeczce mamy tabelkę. I co powinno być w miesiącu 0,1,2,..itd. aż do chyba 2 albo 3r.ż. Ale można znaznaczać kiedy dziecko co robiło. Że np. to co powinno w 2 zrobiło dopiero w 5. Taka rozsądna ta tabelka ![]() I są sprawy, na które ogólnie się nie zwraca uwagi.. np. zaczynanie 'odpowiadania', proby prowadzenia 'dialogu' z osobą, która do niej mówi. Wkleić tutaj? ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- O. Właśnie patrzę.. i wg tej tabelki dziecko przewraca się z brzucha na plecy i z pleców na brzuch w 6m.ż. |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Coco masz dostep do maila? Bo widziałam, ze wstawiłas zdjecia Leoska? Piękny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wklejaj zobaczymy co pisze ![]() moja miała 9,5 tygodnia jak zaczęła sie przewracać i pediatra w szoku była ale nie można zatrzymywać rozwoju
![]() |
#818 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Konczi - potwierdzam za dziewczynami - maść majerankowa ![]() Dziś u Alicji był pierwszy mikołaj. W osobie babci a mojej teściowej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny.
ja tylko na chwilę bo mała ma dziś silny atak kolki ![]() co przyśnie to po 2 minutach znowu ryk. jutro idziemy na szczepienie 6w1 plus pneumokoki. pamiętam że polecałyście żel do posmarowania miejsca wkłucia. mogłybyście przypomnieć nazwę tak w razie czego? i jeszcze jedno, zamawiała któraś a allegro szczeniaczka uczniaczka lub pianinko FP? możecie polecić jakiegoś sprzedawcę? ale mnie dziś teściowa pod☠☠☠☠iła ![]() położyłam małą na brzuszku by potrenowała podnoszenie główki, Lena jak zwykle zaczęła płakać a ta do mnie, że dziecko męczę, że za jej czasów dziecko leżało płasko, nie wolno było go przekręcać na brzuszek ![]() wzięła ode mnie małą i zaczęła mówić jej jaka to ja jestem niedobra, że męczę dziecko i jeszcze jej krzywdę zrobię i będzie kaleką... normalnie utłuc to za mało... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
Pózniej nadrobienia. Jestem za spaniem dostępu maila dla marzenki i lewka oczywiście w zamian A pokazanie sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
colds wklej tabelke
![]() kraven i konczi zdrówka dla dzieciaczków agnus dla alicji wszystkiego najlepszego ![]() dla zosienki sójki tez brawa i bezbolesnego zabkowania a ja wykapałam sie sciagnełam mleczko, poprasowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Aga to altacet w żelu
![]() Pomózcie kochane mała dzisiaj zrobiła bardzo wodnistą kupkę,taką że wsiąkła w pampersa czy mam się martwić ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#823 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kraven, Konczi oby dzieciatka zdrowialy! sto lat dla Aluni! ![]() wow Sojka juz??? hoho ![]() ![]()
![]() |
#824 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lena raz na jakiś czas też strzela takie kupki, poczekaj jakie będą następne. wydaje mi się że problem jest kiedy wodnistych kupek jest kilka w ciągu doby, jedną bym się nie przejmowała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My bralismy choinke ![]() ![]() ![]() jutro musze wizac Jaska w obroty i mu fotki porobic bo chyba mialam 2tygodniowa przerwe ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#829 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane
![]() Mam nadzieję, ze uda mi się nadrobić. Dziekujemy za wszystkie komplementy. No Pawełek to codziennie jakiś numer wywija. Czasami macierzyństwo to naprawdę ciężka sprawa, ale pamięta się tylko te miłe chwile, a śmiechu jest co niemiara ![]() Katee podaję link: http://allegro.pl/wywolywanie-200-zd...815934606.html Ja jestem zadowolona ![]() I zdrówka dla Jureczka ![]() Mam pytanko. Czy któraś z Was ma jeszcze konto w bzwbk?Bo kurcze robię przelewy przez internet. I mam 5 za darmo. I kurcze już kolejny raz naliczają mi za 9. A jesli 5 jest bezpłatnych to powinni naliczyc za 4. wiecie o co mi chodzi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnus ![]() Misiek daje mi dziś w kość, płaczliwy cały dzień, a przed chwilą płakał przez jakieś 15 min bez ustanku ![]() Dobrej nocki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Wtajemniczenie
|
Dzieciaczki na mailu przesliczne
![]() Agaton to ciekawe co by na mnie powiedziała jak Kuba głownie na brzuchu ![]() Miałam w ogóle napisać, ze cwiczyłam w piatek z Chodakowską. Z powodów technicznych (brak maty) robiłam tylko cwiczenia na stojąco. I nie powiem - w trakcie poczułam w pewnym momencie ból - na szczęscie na 2 dzien spoko. No, ale to dlatego, że ćwiczyłam raptem 20 minut. Dobry początek. Od jutra zaczynam bardziej regularnie i mate juz mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
odnosnie klubu czy ja moge dostac zaproszenie? ![]() ![]() a jesli chodzi o tesciowe to rece opadaja.moze nie ktore z Was pamietaja jak kiedys pisałam jak sie franca wtracala kogo na slub zapraszamy i szantazowala mojego tzeta ze nie przyjdzie jak nie zaprosimy jej kolezanek.odkad jej powiedzialam co o niej mysle mam z kobieta spokoj.takze trzeba sobie te babsztyle od poczatku ustawiac.oczywiscie jak zachodzi taka potrzeba bo sa tez zlote kobitki jednak ja tego miłosierdzia nie zaznałam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Wtajemniczenie
|
Lewek co do biustu to na razie się nie denerwuj. przecież karmisz, a z tego co wiem to jak przestaniesz to kanaliki wypełnią się tkanką tłuszczową. Także jeszcze nic nie jest przesądzone.
Może kupimy sobie reklamowany przez Dżoane Esotic - i będziemy Push-up ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
poodciągam przez dwa trzy dni po karmieniach i zobaczę, czy się zwiększy produkcja i czy mała zacznie przybierać lepiej jak nie to już tylko dokarmianie nas czeka Cytat:
![]() dobrze, że się odezwałaś bo już się chciałam o ciebie upominać, choć z drugiej strony wiedziałam że synek chory i pewnie temu czasu brak wizja gołego za każdym razem Jurka ubawiła mnie do łez ![]() Cytat:
ja też powoli wprowadzam różne rzeczy i na razie jakiejś dużej rewolucji nie było mała czasem chilę popłacze jakby ją brzuszek bolał ale jest to parę minut i przechodzi choć na pizze jeszcze bym się nie zdecydowała ![]() Cytat:
![]() niech teraz szybko wyjdzie żeby mała się nie męczyła na dziś mówię dobranoc |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |||
Zakorzenienie
|
Odchamiłam się trochę bo pojechałam z Paulą, mamą i siostrą do Piły i żeśmy się obkupiły w Tesco. Teraz są kupony że kupujesz za 50zł co najmniej a 25zł masz rabatu. Miałam swoje kupony a jeszcze pani w przymierzalni dawała. Kupiłam sobie pierwsze rurki a w sumie bardziej leginsy z dżinsy. Chciałam takie do kozaków mieć. I weszłam w 38
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;37929647]o to gratulacje ![]() a to jest tak że sie tego nie da niezauważyc prawda?bo Leo ostatnio strasznie marudny i pakuje ciagle razki do buzi,z jedzeniem tez różnie.sprawdzałam mu dziąsełka ale nie widze nic nadzwyczjnego chyba że slepa jestem[/QUOTE] Ja u Pauli przez przypadek zęby znajdowałam, jak mnie ugryzła. A tak to nic jej nie było, zachowanie normalne, dziąsełka normalne, a tu raz dwa i zęby były, wychodziły po 2-4. ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój Matiś też dziś kończy 11 tygodni ![]() Cytat:
No ale Mikołaje, bałwanki, aniołki już postawione częściowo. W Brico Marche są piękne świąteczne rzeczy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.