|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII
Cytat:
promocja może
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejałyście inspiracje na jutro ?
|
#2643 |
|
goniąca własny ogon..
|
Tak, prosiłam jedną Wizażankę i zrobiła fotkę, bodajże w piątek
|
|
|
|
#2644 | |
|
maskott
|
Cytat:
Warszawo uwaga: chyba przyszły dostawy, bo już widziałam płyny miceralne też na nowoursynowskiej elsnera oraz LAKIERY chyba z 8 kolorów jest (różowy, czerwony, miętowy, fiolet, oberżyna, błękit i coś tam jeszcze dziewczyny pisały wcześniej że słabo z ich jakością, to nie brałam)
|
|
|
|
|
#2645 |
|
goniąca własny ogon..
|
Ja się właśnie czaję na te waniliowe od miesiąca i zastać nie mogę, mam nadzieję, że przy poniedziałku postarają się o porządną dostawę!
|
|
|
|
#2646 |
|
Raczkowanie
|
Lakiery w Warszawie są w pasażu Hiltona i na Dzikiej. Dzisiaj widziałam!
|
|
|
|
#2647 |
|
Raczkowanie
|
Czy była już lista wyprzedaży na najbliższy tydzień?
![]() Przepaszam, że pytam ale staram się śledzić wątek na bieżąco, mimo tego z każdym dniem postów jest coraz więcej i ciężko przejrzeć wszystkie strony. Dodatkowo chciałam zapytać czy próbowałyście tę roladę lodową mikołajkową Liczę na Wasza pomoc, dzięki, że jesteście. Dzięki Wam delektuje się właśnie czekoladą z ciasteczkami korzennymi Życzę Wam wspaniałego tygodnia pełnego udanych zakupów i rewelacyjnych promocji
|
|
|
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
Nie było listy wyprzedaży.
Papier świąteczny niesamowicie pachnie, mam w łazience zamkniętą paczkę i za każdym razem, gdy do niej wchodzę, zastanawiam się, co tak ładnie i słodko pachnie, lepiej niż odświeżacz
|
|
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy juz ktoś wkladał nowe inspiracje
http://gazetka.biedronka.pl/g40,insp...6_11_2012.html |
|
|
|
#2650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://3.bp.blogspot.com/-lWiQ4NQmEf...0002_final.JPG oprócz tych powyżej są jeszcze inne bo ten który Ty masz to chyba jest również na tym zdjęciu, co nie? ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Znalazłam też info o lakierach z Biedronki tu: http://piekna-bestia.blogspot.com/20...ronce.html?m=1 Jest 6 kolorów ale fioletu nie ma?
|
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
polecam! pyszne i tanie, zawsze kupujemy kilka butelek na babskie wieczory
![]() myślicie, że dostanę jeszcze gdzieś te podgrzewacze czekoladowe czy już raczej nie ma szans?
|
#2652 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za info ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2653 | |
|
Pani Mizantrop
|
Dziękuję za odpowiedź
Szkoda, narobiłyście mi smaka ![]() Cytat:
A tak z innej beczki, kupiłam dziś w końcu tę czekoladę z żelkami. Jest dobra, ale ja tam mlecznej czekolady wcale nie czuję Spodziewałam się, że będzie lepsza.
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2655 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja bylam w nowej B u mnie , dopiero co otwarta ![]() Kłebuszek 4.99 ![]() Cola Biedronkowa 2l po 1.49 Papier lawendowy Quenn 4,99 parówki Culineo 4.49 pierogi ruskie te z lodowki po 2.49 i jeszcze kilka fajnych rzeczy ![]() towarów promocyjnych normalnie kartony załapałam sie na wszystko co chcialam![]() I przepadłam, portfel kwiczał z bólu była tez ława po 69zł półka ścienna po 14.99 wódka Chrobry 0,5l za 15.99 to ludzie kartonami brali Rajtki 40den za 3,49 Banany 2.29/kg wiecej nie pamietam
zwyczajni na własnych, http://s6.suwaczek.com/20110813290122.png Edytowane przez StarFromHell Czas edycji: 2012-12-03 o 00:13 |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Star czyżbyśmy mówiły o tej samej nowo otwartej biedronce? Niedaleko mnie (blisko aldiego) także otworzyli i do środy są te wszystkie promocje
![]() To wszystkie biedronki będą w tygodniu do 22 czy tylko wybrane? |
|
|
|
#2658 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do serka miałam tak kiedyś w Lidlu. Poszłam z paragonem i Pani mi wymieniła. Powiedziała, że czasem zdarza się tak jak klient weźmie produkt z lodówki połazi po sklepie, a potem się rozmyśli i gdzieś zostawi. Cytat:
nie wiedziałam, choć ja solonych nie lubię, wolę smakoweCytat:
Poza tym jak 15zł, to nie lepiej się opłaca kupić tą biedronkową rewie czy jakiś inny? A może to taki ze świeżych owoców wyciskany, a nie z zagęszczonego? Cytat:
Cytat:
![]() Czy były wrzucane przeceny od poniedziałku? Bo szukam i szukam i nigdzie nie ma EDIT: Znalazłam już. Znaczy znalazłam, że nie było ![]() ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Ostatnio jak byłam w Biedronce były jeszcze te polecane serki. Wzięłam dwa, toskna i india, ale TŻ mówi do mnie: ja ich nie będę jadł, Ty będziesz? A że ja nie jem chleba-nie lubię (chyba, że sama go upiekę, na co teraz nie bardzo mam czas), to odłożyłam. Nie uległam Waszym namowom i udało mi się zwalczyć chęć spróbowania zachwalanych serków
Edytowane przez MalaMalaMi Czas edycji: 2012-12-03 o 02:23 |
|||||
|
|
|
#2659 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:21 ---------- Poprzedni post napisano o 03:12 ---------- Cytat:
Ale jednak ja osobiście uważam, że na stałe, bo gdyby to była akcja przedświąteczna to by o tym było głośno, w sensie w reklamach wspomnieliby że "dla wygody klientów teraz sklepy sieci Biedronka przed świętami otwarte są dłużej" albo coś w tym stylu, albo chociaż umieściliby taką informację na drzwiach U mnie na drzwiach sklepu zdjęli starą kartkę i jakoś nowej od tygodnia nie ma, a info dostałam od pana ochroniarza
|
||
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Star jest z moich rewirów i nie jest to stolica
|
|
|
|
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
udało mi się dziś zdobyć mascarpone firmy galbani 0,5kg za 8,99zl!!
dla mnie nie ma lepszego serka |
|
|
|
#2662 |
|
Moderator
|
Szybkie zakupy w Biedro poczynione. Poszłam specjalnie po zestaw dla chrześniaczki, te koraliki do robienia biżuterii. Powinna się ucieszyć
![]() Do tego tylko bułeczki dla mojego, suszone daktyle i barszczyk czerwony Knorra bo pod kasą stały w szafie Knorrowej, to chwyciłam. Teraz wracam do wyra doleczać wstrętne choróbsko. ![]() Wracając zrobiłam łowy na promocyjne pstrągi w Lidlu |
|
|
|
#2663 |
|
goniąca własny ogon..
|
Podgrzewacze pomarańczowe i waniliowe.... Niach!
![]() A Toli 0% teraz jak na złość nie ma;p |
|
|
|
#2664 |
|
Rozeznanie
|
możecie mi powiedzieć czy w waszych bierach dostali te książeczki Fishe Price ta taką interaktywną. Bo u mnie patrzyłam w dwóch i nie mieli a bardzo mi zależy
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak latem o 20.40 zorientowałam się że nie mam bułek dla tż-ta na śniadanie, i mówię "zadzieram kiecę i lecę, góra 5 minut i jestem na miejscu', a on "nie, nie, nie, ja sobie coś rano kupię, a panie kasjerki to niech już zbierają się do domu' ![]() dziewczyny dajcie znać co tam w wyprzedażowych koszach, bo nie chce mi się lecieć na przegląd, zdecydowanie za zimno
|
|
#2666 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Jeszcze w starym opakowaniu, pakowane w taki worek foliowy. Nawet jeszcze pachną |
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- nie no mi sie tez nieraz takie cos zdarzy ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() a tu ich nie ma ![]() ale to blog i moze akurat w tej biedronce co dziewczyna sie zaopatrywala nie bylo ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- nie to jakas nowosc w tych koszach, za 3,99 ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- to takie sa http://www.zpcotmuchow.com.pl/pl/now...28/Multigrain/ ja uwielbiam, ale biore solone, szkoda, ze nie robia w ogole bez dodatkow bo juz te z ziołami czy pomisorowe maja glutaminian ![]() a kupuje je ostatnio w Kauflandzie, kiedys byly w Netto i tam je poznalam ![]() cena jakos kolp 1,20 to nie chipsy, tylko snaksy takie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2012-12-03 o 10:54 |
|
|
|
|
#2669 |
|
goniąca własny ogon..
|
Ale w sumie możesz teraz, alamirko, rozświetlić całe mieszkanie tymi świeczkami. Może jak je zapalisz wszystkie to będziesz miała 100% zapachu
Kupiłam sobie jeszcze Owocową Rapsodię czarna porzeczka, smaczne. I jakiś serek grani z chrzanem, bo o nim pisałyście, a ja nigdy takich cudów nie jadłam, ciągle tylko automatycznie kupowałam twaróg, więc zrobię przerwę... na jakieś 3 dni:p |
|
|
|
#2670 | |
|
Moderator
|
łeee to akurat zdarza mi się nagminnie. Ostatnio na rossmannowym wątku była dyskusja o płynie do kapieli z luksji, czekolada &pomarańcza. Tak mi coś świtało. Wchodze do łazienki, otwieram szafkę i oto on, stoi sobie gdzies na samym końcu, nie zaczęty nawet
![]() A podgrzewacze pachną jak nowe, jeden starczył żeby było czuć A mam katar, tak tylko dodam ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Mniami, kupuję zawsze tylko solone, te tylko mi smakują
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-12-03 o 11:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

promocja może

Spodziewałam się, że będzie lepsza.

Termin do 02.12.2012 
nie wiedziałam, choć ja solonych nie lubię, wolę smakowe
Nie wiedziałam, że są już w Biedronce. Do tej pory kupowałam je w Tesco.