Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-02, 21:37   #2551
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Maleństwo u nas ok 900 obiadów jest codziennie wydawanych Bo sie kiedys pytałam Ja 2 lata tak się żywiłam z meżem. Brałam czworaczki metalowe i przynosiłam do domku. A teraz jak Maja jest z nami, to tym bardziej szkoda mi będzie stac przy garach po pracy Choć w grudniu sobie darowałam ze względu na skazę małej. Dlatego tylko dla męża wzięłam. A porcje są spore, bo czasami mąż nie jest w stanie wszystkiego zjeść. No a jak nas najdzie ochota na coś innego, to wtedy obiad sobie mrozimy i mamy na weekend

strippi na jaki kolor malujecie?

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:43   #2552
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Ana wiesz , ze mnie też kiedyś tak pięty bolały. jakbym z któregoś piętra spadła na nie i je pogruchotała. Co się okazało za duzo mleka piłam (a nie piłam jakoś wiele ale codziennie chrupki z mlekiem + kawa z mlekiem). Ostawiłam i problem minął.
ta? a co miało mleko do tego, dowiadywałaś się?

a ja mleka w ogóle nie pije

a Ciebie bolały pięty? bo mnie to nie pięty tylko śródstopie ale przy samiutkiej pięcie na szczęście teraz nie boli...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:47   #2553
metkaa
Zakorzenienie

ButterBear bardzo ladne buty,

Onyks ja mialam kaftaniki bo balam sie zeby krzywdy dziecku nie zrobic zakladajac body

Malensstfo slyszalam o tej historii, MASAKRA,

Strippi super ze w koncu mozesz sie ruszyc
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:55   #2554
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Jej, Dziewczyneczki kochane...... ja to Was chyba nigdy nie nadrobię kurde głupio mi wpadać i pisać co u mnie, jak do Waszych spraw nie potrafię nawiązać..... na chwilę obecną to mi tylko K pozostaje
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:57   #2555
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Do tej pory gotowałam często 2 obiady bo dla siebie co innego, dla męża też. Ale jutro wykupuję mu obiadki w szkole (2 lata tak jedliśmy) i heja za 4 zł będzie miał zupkę, obiad i deserek lub owoc. Już mu zazdroszczę bo bardzo je lubiłam.
super

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
dziś w końcu mogłam wyjść na spacer, po tygodniu leżenia i nie ruszania się
oczywiście pojechałam do stajni pomiziać sierściuchy

Jutro rano idziemy z mężusiem po farby do malowania pokoju Michałka, a na 15:00 jesteśmy umówieni obok w mieście na oglądanie wózka
Fajnie,ze spedzilas miło dzien
Jaki kolorek?

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Blonde, buty są wbrew pozorom bardzo wygodne.
A płaskie mam - oficerki...więc teraz była kolej na obcasy

Cytat:
Maleństwo u nas ok 900 obiadów jest codziennie wydawanych Bo sie kiedys pytałam Ja 2 lata tak się żywiłam z meżem. Brałam czworaczki metalowe i przynosiłam do domku. A teraz jak Maja jest z nami, to tym bardziej szkoda mi będzie stac przy garach po pracy Choć w grudniu sobie darowałam ze względu na skazę małej. Dlatego tylko dla męża wzięłam. A porcje są spore, bo czasami mąż nie jest w stanie wszystkiego zjeść. No a jak nas najdzie ochota na coś innego, to wtedy obiad sobie mrozimy i mamy na weekend

ale fajnie, naprawde
Jeszcze jak sa bardzo smaczne to juz w ogóle

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Jej, Dziewczyneczki kochane...... ja to Was chyba nigdy nie nadrobię kurde głupio mi wpadać i pisać co u mnie, jak do Waszych spraw nie potrafię nawiązać..... na chwilę obecną to mi tylko K pozostaje
Ale czym Ty sie przejmujesz?
Wpadaj tu i pisz o sobie, Was kiedy masz ochote
Stary 2012-12-02, 22:01   #2556
Malensstfo
Zakorzenienie

Bikuś hej

I nie przejmuj się niczym!

Jutro mąż ma wolne, więc pewnie pojeździmy po mieście

Mykam spać
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 22:02   #2557
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Fajnie,ze spedzilas miło dzien
Jaki kolorek?
Część lewej strony jest w drewnie i malujemy na biało, ściany gładkie malujemy na błękit, drewno na suficie ( 5 belek) na granat i resztę sufitu na biel

na fejsie dodałam zdjęcie swoje z dzisiaj i widać mój brzucholek
Stary 2012-12-02, 22:06   #2558
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Strippi widziałam.

Bika

Blonde

Ana nie wiem, ale gdzieś wyczytłam i odstawiłam.

Stary 2012-12-02, 22:09   #2559
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter,
Cytat:
Blonde, ja też jestem przeciwna zaczynaniu czegoś i nie kończeniu! Ale mam takiego stracha związanego z jeżdżeniem autem...nawet sama nie wiem czemu. Chłop mi na jazdach wmówił, że jeżdżę jak stara baba, w niczym się nie orientuje, idzie mi beznadziejnie... no jakoś tak zostało....
instruktorzy powinni mieć jakieś psychotesty robione

Żabcia,
Cytat:
A Ty sama gotujesz dla Kamilka czy dajesz mu gotowe?
zależy, mam warzywka robię zupkę, mam owoce robię deserek... nie mam produktów to wyciągam słoiczek

Cytat:
Mleka wypija ok 210 ml co 4h.
Kamil wypija 180ml co 4-5h. ale wiadomo... miesiąc różnicy miedzy Dominikiem a Kamilem

Cytat:
dopiero o 9-10 jemy kleik.
kleik mu dajesz łyżeczką czy masz na mleku modyfikowanym?

Cytat:
Kurde zamotałam , mam nadzieje ze mnie zrozumialas
bez słów Kochana

Aaby,
Cytat:
Tylko zastanawiam się, czemu wybierasz między tymi dwiema... A ta Ci się nie podoba: http://allegro.pl/e-d-kocyk-metka-pr...800963724.html ??
jasne, że widziałam żyrafkę ale jest mniej atrakcyjna od tej zebry i lewa... ma smutne kolory, sama nie wierze że to powiedziałam.

Cytat:
Myślę, że to będzie jedna z pierwszych rzeczy, jaką kupię, kiedy w końcu zajdę kiedyś w ciążę I jako, że maluszki widzą czarny, biały i czerwony, to pewnie zdecyduję się na zebrę lub krowę - bardzo sympatyczne wymiona ma
ja chyba też jestem skłonna wybrać zebrę... ale zamawiam dopiero pod koniec tygodnia.

Gucia0,
Cytat:
Pytałaś, czy mąż mówi skończ z tym to ma na myśli że jak nic nie robię to mam nie narzekać - tak dokładnie jest
to tak jak u mnie nie mam prawa marudzić skoro właśnie kończę wpierdzielać paczkę ciastek

Nikita,
Cytat:
No teraz to mercolem jezdzi TZ a ja mam z pracy Skode wiec celownika brak... bardzo to frustrujace .
weż z mercola do skody znaczek przyczep

Dodaja,
Cytat:
Co do ubrania się w takie skromne rzeczy na pewno by Go ucieszyło Tylko musiałabym powiedzieć, Dzień dobry Panie Inspektorze
i jeszcze, że.... przyszłaś pokazać mu.... dokumenty...

Cytat:
Coś tam naskrobałam. Teraz idę do drogerii i do rodziców odebrać paczki- póki tż nie ma, bo mam dla Niego niespodziankę
jaką te sekretarkę?

Butter,
Cytat:
Nie wiesz, że się baby, które mają częsty kontakt, synchronizują, żeby miały równe szanse u 'samca' na zajście w ciążę??
skąd Ci się to biere?!

Gocha,
Cytat:
ano wtedy to przyjedzie na nie wiadomo jak długo bo praca się skonczy :/ z jednej strony plus bo bedzie z nami , z drugiej minus bo to on nas utrzymuje i bedziemy bez pensji
praca się kończy na stałe??

Tasia, ja czasem też mam takie kudłate myśli

Kotek, ja też chce takiego żółwia

Madzia, teściowej się na bank coś stało milo z jej strony.

Blonde,
Cytat:
Ja tez sie wystraszylam, bo mi tez wczesnie zaczal wylazic, własnie taki sluz podbarwiony krwia...
pamiętam jak z Tobą o 9 rano w niedziele kombinowałam czy to czop czy nie czop.... i do 24h urodziłam hihi

Today, super że u Was okej

maleńswto, kobiety w ciąży mają dużo snów..... widocznie Twojemu mężowi się udzieliło.

Żabcia, myślę że do dwóch dni nie będzie już objawów po szczepieniu

Butter, ale masz intensiv weekend

Blonde, ja tez miałam dziś prasować...

Tasia, zazdraszaczam energi na sprzątanie

Mysia,
Stary 2012-12-02, 22:11   #2560
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Strong jeśli jej się coś stało, to niech juz tak zostanie

Stary 2012-12-02, 22:15   #2561
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

W piątek byłam w szkole, oceny jeszcze nie mam bo był pisemny.
Dziś też byłam i złapałam z prawa czwóreczkę. Kamil był z TŻ jakieś 3h, dobrze się bawili, coś tam popłakał ale TŻ mówił że chwile tylko bo się czegoś wystraszył(ale mi też tak czasem zrobi, że się świetnie bawi a za chwilę płacz, ale mija z przytuleniem). Popołudniu byliśmy u moich rodziców bo tata odprawiał barbórkę, i trochę z mama pogustowałyśmy, likieru latte machiatto wczoraj wieczór z TŻ i winko z lodem ale się opijam... w sobotę intensywnie sprzątałam. od jutra biore się za porządki przed świąteczne. Wczoraj mi kami nie chchiał zasypiać w łóżeczku w ciągu dnia... a przecież cały tydzień już zasypiał...no ale dziś znów mu się z dwa razy udalo... może nic straconego...

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Madzia... a mojej się dalej nic nie dzieje... wręcz jest gorzej... ale co tam.
Stary 2012-12-02, 22:16   #2562
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Strong winko z lodem powiadasz jejku jak ja bym sie upiła... normalnie taką potrzebę upicia sie czuję
Gratulacje ocen

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Strong co odwaliła?

Stary 2012-12-02, 22:21   #2563
metkaa
Zakorzenienie

strong no no nie szalej
gratuluje czworeczki
Stary 2012-12-02, 22:23   #2564
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Część lewej strony jest w drewnie i malujemy na biało, ściany gładkie malujemy na błękit, drewno na suficie ( 5 belek) na granat i resztę sufitu na biel

na fejsie dodałam zdjęcie swoje z dzisiaj i widać mój brzucholek
mam nadzieje,ze pokazesz efekt koncowy
Widzialam, bardzo ładny brzuszek

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
[
Blonde, pamiętam jak z Tobą o 9 rano w niedziele kombinowałam czy to czop czy nie czop.... i do 24h urodziłam hihi

Ale Ty tuz przed tym poszalałas ze sprzataniem

Cytat:
W piątek byłam w szkole, oceny jeszcze nie mam bo był pisemny.
Dziś też byłam i złapałam z prawa czwóreczkę. Kamil był z TŻ jakieś 3h, dobrze się bawili, coś tam popłakał ale TŻ mówił że chwile tylko bo się czegoś wystraszył(ale mi też tak czasem zrobi, że się świetnie bawi a za chwilę płacz, ale mija z przytuleniem). Popołudniu byliśmy u moich rodziców bo tata odprawiał barbórkę, i trochę z mama pogustowałyśmy, likieru latte machiatto wczoraj wieczór z TŻ i winko z lodem ale się opijam... w sobotę intensywnie sprzątałam. od jutra biore się za porządki przed świąteczne. Wczoraj mi kami nie chchiał zasypiać w łóżeczku w ciągu dnia... a przecież cały tydzień już zasypiał...no ale dziś znów mu się z dwa razy udalo... może nic straconego... [COLOR="Silver"]
za oceny i za fajny weekend
A z zasypianiem Kamilka napewno nic straconego
Stary 2012-12-02, 22:34   #2565
metkaa
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2012-12-02, 23:31   #2566
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Ale czym Ty sie przejmujesz?
Wpadaj tu i pisz o sobie, Was kiedy masz ochote
Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Bikuś hej

I nie przejmuj się niczym!
Cytat:

Bika
He he na Was to zawsze można liczyć to napiszę Wam, że do chrzcin jesteśmy już przygotowani dziś dokonałam ostatniego "ciuchowego" zakupu..... no, może nie takiego aż ciuchowego, bo trochę mnie to szarpnęło po kieszeni, no ale tż twierdzi że mi się należy

No i cały czas się martwię o moje dziecię..... tak już chyba będzie przez całe życie, jak jest grzeczna, to dlaczego ona taka grzeczna, pewnie jest chora, jak cały czas śpi, to dlaczego tak śpi, pewnie jest chora, dlaczego pępek nie odpadł, pewnie ma jakąś rzadką chorobę genetyczną weźcie mnie zastrzelcie.......

Ale prawda jest taka, że z Emilki to na prawdę aniołek - je, śpi, trochę aktywności (której nie mogę się doczekać) i tak w koło, noce przespane, pory posiłków zachowane..... czy ja mam w ogóle dziecko

A tak poza tym, to ciekawy tydzień nam się zapowiada, we wtorek będę gościć "delegację" z pracy, przyniosą Emilce taką matę z tiny love jaką ma Madzia w środę usg bioderek - jak wygląda takie badanie? Ile trwa? Czego się na nim dowiem, albo powinnam dowiedzieć? No a w czwartek szczepienie No. A w niedzielę chrzciny - jedyna obawa - czy Emilka zmieści się w rożek, da się w niego "opatulić" i czy nie będzie się darła w kościele..... chociaż ona nigdy się nie drze, no ale...... nigdy nic nie wiadomo, i nigdy nie mów nigdy

No. Rzadko byłam, ale jak już, to elaboracik strzelę, szkoda że tylko na swój temat ale może dojdę do takiej wprawy w nadrabianiu jak Strong - właśnie, jak Ty to robisz
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Edytowane przez Bika83
Czas edycji: 2012-12-02 o 23:32
Stary 2012-12-02, 23:43   #2567
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bikuś kochana pokaż ciuszek jaki kupiłaś
Cieszę się, że Emilka jest taka grzeczna, oby jak najdłużej Co do maty to świetnie, ja jestem z niej bardzo zadowolona. Maja też ją lubi i kocha ciągać te wszystkie wystające rzeczy

Tez się bałam jak Maja wytrzyma chrzest ale była jak aniołek, więc Emilka na bank też będzie Tak czuję w kościach

A co do tych chorób to widać, ze dawno w tyłek nie dostałaś

Stary 2012-12-02, 23:56   #2568
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Bikuś kochana pokaż ciuszek jaki kupiłaś
Cieszę się, że Emilka jest taka grzeczna, oby jak najdłużej Co do maty to świetnie, ja jestem z niej bardzo zadowolona. Maja też ją lubi i kocha ciągać te wszystkie wystające rzeczy

Tez się bałam jak Maja wytrzyma chrzest ale była jak aniołek, więc Emilka na bank też będzie Tak czuję w kościach

A co do tych chorób to widać, ze dawno w tyłek nie dostałaś
Madzia lej, lej, należy mi sie no ale co poradzić jak mi się uda, czytaj jak będę miała czas (bo musze na wtorkowe "przyjęcie" zrobić bogracz i sałatkę) to fotki jutro wkleję
Ale mogę tak pokazać..... ten żakiet kupiłam http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...t_damski/7/0/4
taką spódnicę http://www.perhapsme.com/marka/mohit...ica-40584.html
No a bluzki nie mogę znaleźć
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-12-03, 00:01   #2569
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Super kurcze... moja mama w środę mnie na zakupy zabiera abym sobie coś na gwiazdkę wybrała i właśnie do top Secret mamy zajść.

Stary 2012-12-03, 00:03   #2570
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Super kurcze... moja mama w środę mnie na zakupy zabiera abym sobie coś na gwiazdkę wybrała i właśnie do top Secret mamy zajść.
A do dziś była promocja 2 plus 1 za 1zł ale ze mnie świnka
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-12-03, 00:04   #2571
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
A do dziś była promocja 2 plus 1 za 1zł ale ze mnie świnka
ooo ty

Ale moja mama ma jakąs kartę ze zniżkami tam. Ważne abym coś znalazła, bo ja jestem mega wybredna. Ale jak będzie taki żakiet to ja chcę

Stary 2012-12-03, 00:07   #2572
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
ooo ty

Ale moja mama ma jakąs kartę ze zniżkami tam. Ważne abym coś znalazła, bo ja jestem mega wybredna. Ale jak będzie taki żakiet to ja chcę
Polecam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-12-03, 00:17   #2573
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kurde wizaż mi muli

Bika idź spać... ja tez idę.

Wizaz ma nas dośc i sie buntuje

Poza tym na 3 wątkach cię ganiam

Stary 2012-12-03, 00:26   #2574
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Mowilam, ze musimy se prywatna dyskusje w K założyć :-D. No wlasnie poszłam spac ;-) juz w lozku jestem musze szybko spac bo pewnie wkrótce karmienie bedzie ;-)
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-12-03, 03:14   #2575
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabciu,najpozniej jutro wpisze Ci ten przepis na krokiety,przepraszam, ze dopiero teraz.

Nic wiecej nie wiem,jestem zakrecona bardzo...
W piatek byli u nas znajomi,wczoraj caly dzien na uczelni,potem urodziny kumpla,dzis znowu uczelnia..
Jeszcze wczoraj na szybko skoczylam do ch i rzutem na tasme kupilismy sobie z mezem po parze butow.... Moja sa sliczne i kompletnie niepraktyczne
spoko nic się nie dzieje

dostalas moja wiadomość na priv?

Widze ze weekend mialas bardzo aktywny

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

mysle ze nie ma co przekladac, to ze ostatnio marudzil nie znaczy ze teraz bedzie, no i to jest tak jak piszesz 2 dni pozniej wiec jakby nawet cos to powinno juz byc ok,
Cytat:

\
za zakupy
Który płaszczyk?

Ja tam bym nic nie przekładała, ze po ostatnim szczepieniu marudził to nie znaczy ze np. teraz bedzie
A z dzieckiem tak juz jest...nic nie przewidzisz...wszystko moze sie zdarzyc...
Ten pierwszy

Wlasnie tak z mezem gadaliśmy ze jednak zostajemy przy 13stym.

Cytat:

A co lekarz ci mówi? Myślisz, ze jak mu powiesz, że chcesz cc to by ci wystawił zaświadczenie? Bo nie wiem czy ciązę bliźniacze od razu idą na cc czy jak jest wszystko ok to zalecają sn??

---------- Dopisano o 21:04 ----------
kuzynka meza rodzila bliźniaczki sn.

Z tego co u nas mówili w tv to jedna dziewczynka była owinieta pepowina pare razy i lekarz prowadzący był za cc ale nie było go przy porodzie a ardynator nie zgodzil się na cc tylko uparl się na sn.

Cytat:
buty w załączeniu

swietne !!

Cytat:

Kamil wypija 180ml co 4-5h. ale wiadomo... miesiąc różnicy miedzy Dominikiem a Kamilem

kleik mu dajesz łyżeczką czy masz na mleku modyfikowanym?

bez słów Kochana
no tak ale Kamilem i tak dużo je

Kleik mam osobno i mieszam z mm.

bika - super ze Emila tak ladnie Wam spi. U nas Domino tez spokojny i czasem tak mowilam do znajomych czy z nim wszystko ok ze tylko je spi bawi się i wogole nie placze

Super zakupy bardzo mi się podobają

Powodzenia na chrzcinach , na pewno wszystko będzie pięknie!

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-12-03 o 03:15
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 06:26   #2576
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia,
Cytat:
Strong winko z lodem powiadasz jejku jak ja bym sie upiła... normalnie taką potrzebę upicia sie czuję
ale ja się nie upijam... po dwóch lampkach czuję że mi się gorąco robi więc na dwóch kończę

Cytat:
Strong co odwaliła?
w k. napiszę.

Blonde,
Cytat:
Ale Ty tuz przed tym poszalałas ze sprzataniem
musiałam gniazdo uwić nie no tak powaznie to ja to tak sobie tylko przypomniałam, nie sugerowałam nic do Onyksika

Bika, bardzo się cieszę że tak u Was dobrze
ubranie bardzo ładne, a przyjęcie też napewno bedzie udane, o to czy Emilka będzie grzeczna, bym się nawet nie martwiła
a że chora? o głupoto! własnie jakby jej coś dolegało to by płaczem dała Wam o tym znać... widocznie jest szczęśliwa skoro spokojnie śpi
ale Ty lubisz przesadzać

Żabcia,
Cytat:
no tak ale Kamilem i tak dużo je
tyle ile na mleku mm napisali dla 5 miesiąca.
Stary 2012-12-03, 08:16   #2577
tynkusia
Rozeznanie

Witam z rana wszystkie mamusie i malenstwa

Wpadlam sie pochwalic, ze sie PRZETERMINOWALAM
My dzisiaj zaczynamy odliczanie na minusie, a wiec -1 dzien po terminie, Synku wychodz juz
Chyba pojde spac bo mam ochote na cos slodkiego
Ps. Dzisiaj wizyta gmeracza... zobaczymy czy znowu mnie wymeczy na tym fotelu tym razem ide z mezem - obstawa
Stary 2012-12-03, 08:24   #2578
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Bika wyspałaś się??

Tynkusia powodzenia Daj znac jak będziesz po wizycie.

Budzę się a tu śnieg za oknem

Stary 2012-12-03, 08:30   #2579
mysia1986
Zakorzenienie

Hej

U mnie też śnieg Ale temperatura 0st. także powil sie roztapia...
Postanowiłam od tego miesiaca mierzyc temperaturę - nawet wykres załozyłam na skarbie
Dawno nie miałam tak intensywnego @
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 08:31   #2580
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mysia to trzymam kciuki.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości