|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2371 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
usmiechnieteoczy - na Twoje ¿yczenie zamie¶ci³am notkê na blogu dot. pocz±tków pielêgnacji
|
|
|
|
#2372 | |||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
![]() Cytat:
kurcze, nie dziwie sie ¿e dziewczyny za Tob± têskni³y piêkne! A ja po wczorakszym bingo z shea mia³am super w³oski, takie miêciutki i l¶ni±ce a dzisiaj mam zaliczenia o 18, nawet na praktyki nie posz³am... bojê sie... nie wchodzi mi ten materia³ do g³owy strasznie ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
|
|
#2373 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie
czy ktoras z dziewczyn wie moze czy w DDD bierze udzia³ jaki¶ sklep co ma w swoim asortymencie kosmetyki natura siberica ?
|
|
|
|
#2375 |
|
Spaceroholiczka
|
Zdecydowanie
Ja to sobie pod ¶piewa³am pod nosem w rytmie reklamy :"Malaga, Tiki-Taki i Kasztanki..." ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Ale miej ¶wiadomo¶æ, ¿e ja pisaæ nie potrafiê. Teraz w LO, jestem na p. biologiczno-chemicznym i moje zdolno¶ci humanistyczne bardzo siê trac± |
|
|
|
#2376 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
Cytat:
i nie ogarniam powoli, ¿e tu ka¿dy z ka¿dym co¶ teges, prawie jak w Modzie na sukces ale spoko, ju¿ obej¿a³am ca³e sezony Pamiêtników Wampirów, 90210 i Gotowych na Wszystko wiêc teraz pad³o na Plotkarê. +gotujê sobie glutka, na³o¿ê chocia¿ na chwilê
|
|
#2377 |
|
Wtajemniczenie
|
zmieszalam kallosa latte z kakao
budyñ czekoladowy normalnie
|
#2378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i mam pytanie piszesz, ¿e stosowa³a¶ p³ukanki, mo¿esz powiedzieæ jakie ;> jakie¶ domowe?aaa... ¶nieg u mnie zacz±³ padaæ ;O tylko nie to xD nie je¼dzi³am jeszcze autem po ¶niegu i w ogóle w zimie i ... nie wiem co to bêdzie <boisie> mam nadzieje tylko, ¿e du¿o go nie napada !
prawko zdanee - 22.10.2o12 za pierwszym razem ! ![]() o6.11. - Jantar I 15.o4 Jantar II Edytowane przez sanlan Czas edycji: 2012-12-03 o 09:30 |
|
|
|
|
#2379 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
a) soku z cytryny b) octu jab³kowego c) soku z aloesu d) siemienia lnianego e) mleka* * robi³am j± tylko parê razy i nie pasowa³a mi ![]() Tylko nie zjedz |
|
|
|
|
#2380 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
Cytat:
nie chcia³am tego mówiæ ¿e podobne do Mody na sukces przez to ¿e ka¿dy z ka¿dym ju¿ by³, ale fakt, ma co¶ w sobie z MNS Glutka jeszcze nigdy nie robi³am, trzeba to zmieniæ, tlyko najpierw trzeba kupic siemie lniane.
|
|
#2381 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam pytanie po obejrzeniu Twoich zdjec: masz duzo loczkow i z tylu to fajnie wyglada, a jak jest u Ciebie z przodem? Masz moze grzywke? Ja mam bardzo wysokie czolo i bez grzywki po prostu ani rusz, i w sumie szukam troche inspiracji ![]() Wlasnie padal u nas snieg. Przez cale 20 minut Cytat:
Edytowane przez grudniowa Czas edycji: 2012-12-03 o 09:36 |
||
|
|
|
#2382 |
|
Wtajemniczenie
|
a na w³osy na³o¿y³am mieszankê olei i isanke kakaow±, ale dzisiaj jestem s³odka...
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 248
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
A powiedzcie mi... jak nak³adam olej to musowo muszê na³o¿yæ foliê i recznik, czy jak zrobiê kucyk i niczym go nie przykryjê to te¿ jakos bêdzie dzia³a³? czy on potrzebuje tego ciep³a ¿eby zadzia³a³?? I jeszcze: w sobotê zaczê³am ampu³kê joanny rzepa, umy³am g³owê, a myjê j± ok. 2 razy w tygodniu, przewa¿nie w sobote i wtorek, bo wiêcej nie potrzebujê. czy mogê dzis sobie znowu j± wetrzeæ, nie myæ g³owy, jutro nastêpn± i umyæ? zapach nie jest jakis strasznie uci±¿liwy, po chwili ju¿ go nie czuæ, tylko boje ze sie to za d³ugo bêdzie od dzis do jutra wieczorem i to jeszcze 2 razy.
|
#2386 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tradycyjna obejmuje stanie nad garnkiem i gotowaniem p³atków na wodzie lub mleku- wtedy siemiê dodajê pod sam koniec gotowania lub po zdjêciu garnka z gazu, dolewam mleka, dorzucam dodatki i konsumujê. Wersja druga zak³ada wrzucenie do miseczki siemienia i p³atków, zalaniu wod±, by nic suchego nie wystawa³o i wsadzeniu na minutê do mikrofalówki (to wersja niebezpieczna, gdy¿ zawarto¶æ zmienia sw± objêto¶æ i lubi ucieæ z naczynia. ). Po wyjêciu mo¿na wrzucaæ owoce, orzechy, bakalie, dodaæ cynamonu, kardamonu, zalaæ mlekiem czy co siê tam jeszcze cz³owiekowi marzy i ciamkaæ. ![]() A ogólnie to dzieñ dybry wszystkim.
|
|
#2387 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Grzywkê mam, oczywi¶cie. Odrasta i ju¿ jest za nos. Czasami j± zostawiam i mam takie ma³e, rockowe afro, ale najczê¶ciej podpinam wsuwk± do góry, jak na zdjêciu. Wsuwki w¶ród loczków siê gubi± i nic nie widaæ. Z przodu wygl±da to tak jakbym mia³a niewidzialn± opaskê, a uszy zas³oniête lokami
|
|
|
|
|
#2388 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo tak czasem siê zastanawiam nad tymi p³ukankami bo ponoæ np. p³ukanka z kawy, z siemienia lnianego i z ³upin cebuli (ta wersja mnie nie zachêca do testowania) mo¿e troszkê przyciemniæ w³osy (tylko nie wiem czy nie naturalki?) a mi by bardzo na tym zale¿a³o... bo farbowa³am pó³tora miesi±ca temu, odrost mam -1-1,5cm i szkoda mi jeszcze farbowaæ bo prawie go nie widaæ, a farba z d³ugo¶ci troszkê siê wyp³uka³a i mam takie rudawe refleksy zastanawiam siê czy to nie przez vatikê kokosow± albo co¶ innego czego u¿ywam ^^kto¶ co¶ wytestowa³ i zauwa¿y³ jakie¶ zmiany kolorku ?
|
|
#2389 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Dziewczyny, Wy tak mieszacie naraz oleje, maski, Isane i za jednym zamachem na g³owê k³adziecie? Ja zawsze jak k³ad³am olej, to tylko olej, jak maskê to maskê. Ba³am siê tego mieszaæ. Mo¿na tak mixowaæ wszystko i na w³oski k³a¶æ?
|
|
|
|
#2390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2391 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w sumie od niedawna, ale tak mi jest o niebo ³atwiej ... bo jak paækam siê z samym olejem to raz, ¿e jestem ca³a ochlapana z niego dwa ¿e zauwa¿y³am, ¿e w³osy mi zostaj± na rêkach, trzy jest ³atwiej, szybciej i wgl lepiej noo ... a efekt taki sam, jak nie lepszy - przynajmniej u mnie
|
|
#2392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 922
|
Czy w Setare jest jaka¶ min kwota zamówienia, ¿eby skorzystaæ z DDD?
|
|
|
|
#2394 |
|
Spaceroholiczka
|
Dok³adnie
![]() Dziêkujê Ci Moja s±siadka za¶ zak³ada prawdziw± opaskê (
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Mam dzi¶ bad hair day. W³osy siê elektryzuj± jak dzikie
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 248
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
no có¿...
mam tylko nadziejê, ¿e jak kiedy¶ wreszcie im siê polepszy, to ju¿ z kopyta Cytat:
![]() u mnie w ramach DDD na razie tylko b³oto z Morza Martwego Bingo Spa, bo oczywi¶cie poza bad hair day mam te¿ bad face day
|
|
#2399 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Ja sie zastanawialam nad maska drozdzowa
ale jednak sie opanowa³am mam tego tyle ze ho ho ![]() deszczowypies no to fajnie, to jak Ci cos podpasuje to mi pisz koniecznie A skad te probki JMO ?
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2012-12-03 o 10:42 |
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

Robione bez flesza oczywi¶cie. 

Mo¿e kup jakie¶ fajne spinki/gumki? £adne upiêcia to dobry sposób na zle dni 

jak Ty ¿yjesz to jest szansa, ¿e i mnie nie zabij±
zastanawiam siê czy to nie przez vatikê kokosow± albo co¶ innego czego u¿ywam ^^