|
|
#961 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
Cytat:
![]() Cytat:
). jak skończę MF to na pewno się skuszę.Co do YR, ja jestem fanką ich kremu pod oczy (Bio), super jest też krem matujący (ten zielony), ale kupuję tam tylko wtedy, kiedy mam ważną zniżkę 40-50% bo moim zdaniem większość ich kosmetyków jest właśnie mniej więcej o połowę mniej warta niż w standardowej cenie. Mogę jeszcze polecić tusz Sexy Pulp, jest świetny (na poziomie Max Factorów, które są dla mnie symbolem dobrego tuszu). Wracając do Ori, może uda mi się jakoś dociągnąć do 80PP i zgarnąć zestaw lojalnościowy, ale jeśli braknie dla mnie damskiego to się wkurzę solidnie. |
||
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
Przez ostatnie dni testowałam na sobie podkład mineralny GG - i wygląda na to, że to właśnie on, a nie puder pyłkowy być odpowiedzialny za moje świecenie i poczucie dyskomfortu. Wróciłam więc do swojego starego podkładu, do tego wspomniany wcześniej puder pyłkowy i jest jak najbardziej ok. Wygląda więc na to, że z poleconym mi na szkole makijażu podkładem mineralnym muszę się pożegnać. Jak dobrze, że zamówiłam sobie próbki i miałam możliwość przetestowania go
Jutro wielkie szaleństwo zamawiania!;-) Ja chyba podzielę sobie zakupy na dwie części - jedno zamówienie złożę jutro (może do czwartku kurier zdąży przynieść), a drugie nieco później. Punktów nie liczyłam, ale pewnie znowu koło 200 będę się kręcić.
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, poprawcie mnie jeśli się mylę. Jutro katalog otwierają o godzinie 7mej tak jak ostatnio tak?
|
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Tak, w newsletterze była taka informacja
Hmm... Co się stanie jak dziś załaduję produkty do koszyka, a jutro złożę zamówienie? Ceny się uaktualnią na promocyjne? Zapracowany mam jutro dzień, a chciałabym jak najszybciej uruchomić przesyłkę - stąd moje pytanie.
|
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Tak, ceny się uaktualnią. Musisz tylko uważać na te, które redukują się w drugim kroku, czyli np. zestawy.
Ale już dziś nie zdążysz - katalog został zamknięty. Edytowane przez aqatrojmiasto Czas edycji: 2012-12-02 o 22:10 |
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
A właśnie widzę, że coś nie działa
No trudno, będę jakoś kombiować w pracy;-)
|
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam na maila informację o tym, że można składać zamówienie z obu katalogów jednocześnie - tzn. z 16 i 17. Co Wy na to?
|
|
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
Tak, po północy przysłali taką informację
, rozumiem, że ceny będą liczone niższe . Ciekawe czy będą wody Paradise i Grace jak nie to mi połowe punktów przepadnie
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jak się usuwa subskrypcję? Skńczyła mi się w poprzednim katalogu, a dzisiaj znowu dorzucili mi koktajl w pełnej cenie :/
|
|
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
Ehh i nie ma tych wód
i z ponad 120 pp zrobiło się ledwo 80
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
od kiedy oriflame nie daje darmowych katalogów??? patrze w zamówienie policzyli dwa po 1,50 a darmowego nie ma.
|
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
hej czy wy też tak macie że za artykuł za 2PP przy ktoku dalej punkty redukują się do 1PP nie wiem o co chodzi przezto mam o 9 pp mniej
np. miodek ma 2PP a jak wziełam 3 to przed zatwierdzeniem zamówienia mam 3PP zamiast 6PP oco chodzi prosze o szybka odpowiedz Edytowane przez agniecha27 Czas edycji: 2012-12-03 o 07:50 |
|
|
|
#974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie na fakturze jest miodek za 2pp. A cena się zredukowała, czy jest taka sama? Edytowane przez just75 Czas edycji: 2012-12-03 o 07:54 |
|
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jaki jest kod na 10 kat następnych czyli 1? Mąż mi wyrzucil cennik, a na kompie nie mam office. Z góry dziękuję
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#977 |
|
Konto usunięte
|
Zaczęłam właśnie przeglądać K1 i wszędzie big napisy Sale, Sale... a ceny zwyczajne, kompletnie bez szału
|
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Takie braki jak sa na ta chwili to po prostu rece opadają!! Jak ono sie na te katalogi przygotowali.....???!!!!
|
#979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem MEGA-ZŁA na Oriflame ![]() Rano składałam zamówienie o godzinie 7, i nie dodał mi się podkład Everlasting w odcieniu "Natural Beige" który miałam w backorder...Tak więc nie wpisując kodu tylko wybierając odcień na stronie dodałam do koszyka wybrany odcień. Zadowolona że wszystko zamówiłam i nie mam braków, nie zerknęłam czy na pewno jest dobry odcień (uważałam że jak klikam na odcień "Natural Beige" to nie powinnam się martwić że będę mieć inny odcień w koszyku) chociaż w przypadku Ori wszystko jest możliwe bo .... jak się okazało w potwierdzeniu zamówienia mam podkład Everlasting w odcieniu "Porcelain" Od 9 rano próbowałam dodzwonić się do BOK i po 40 minutach mi się udało.... Musiałam drugi raz zamawiać podkład w tym odcieniu co chciałam, drugi raz wziąć przedmiot za mniej niż 80 PP....I jeszcze teraz jak przyjdą obie paczki będę ponosić koszty odsyłania tego podkładu do Ori....po prostu REWELACJA!! ![]() W A. czegoś takiego nie ma....nie robią żadnych problemów z zamianą odcienia czy z anulowaniem zamówienia...a tu po prostu robią wszystko żeby naciągnąć na dodatkowe koszty.... Szkoda gadać ale przynajmniej się wyżaliłam i mi ulżyło...
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
normalnie dociągnęłabym do tych 80PP żeby nie płacić za przesyłkę (część rzeczy dobrałabym na zapas), ale nie będę robić zapasów za 100 zł bo np. nie było z rzeczy, na które miałam zamówienie kremu na dzień M&H, kosmetyczki dla Panów czy pudru w kompakcie Studio Artist. Ktoś tam u nich ostro nie ogarnia realnego zapotrzebowania na produkty, kompletny brak planowania - a niby taka wielka, międzynarodowa firma |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy odkąd jest nowa strona z zamówieniami to nie wyświetla się termin dostawy? Nie mogę tego znaleźć
|
|
|
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
Nie redukuje mi się cena GG pudru z pędzlem , też tak macie ?
|
|
|
|
#984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() teraz za te 2 katalogi aż mi głupio że zjechałam tą z call center ![]() kto może wiedzieć o takich promocjach wcześniej? dyrektorzy? BOK? szukam przecieków żeby wiedzieć szybciej
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- A ja wrzuciłam do koszyka parę rzeczy dla siebie... i wyszło mi 170 zł siedzę i dumam...
|
|
#986 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w katalogu 16 miałam 1 brak- żel do kąpieli i pod prysznic Sparkle in Paris, ale teraz mi wraca w koszyku. może moi klienci wybierają "dobre" rzeczy
|
|
#987 |
|
Przyczajenie
|
Witam, w katalogu 16 zamówiłam pomadkę, jednak była w brakach. W jaki sposób się dowiem czy ona jest już dostępna i będzie w następnym zamówieniu?
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
musisz sprawdzać w Raporty sprzedażowe - produkty niedostępne
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dla siebie wzięłam tylko tą srebrną kosmetyczkę za 14,90 za zakup podkładu Everlasting...i dla klientek 4 zestawy tych 3 bombek za 4,90... mam nadzieję że to nie będzie badziew
|
|
|
|
|
#990 |
|
Przyczajenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

używam codziennie
nic a nic nie widać go na twarzy, jest mat, jest git
). jak skończę MF to na pewno się skuszę.

No trudno, będę jakoś kombiować w pracy;-)

. Ciekawe czy będą wody Paradise i Grace
jak nie to mi połowe punktów przepadnie