Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-03, 14:16   #4471
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

nawet mi się 3 talerzy nie chce umyć... doszedl ktoś nowy przez week na forum??
Stary 2012-12-03, 14:17   #4472
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
mariolaaa cooo...?
padłam

mi ise mariolka kojarzy z kabaretem...
a jednak Mariola walczy w kisielu a nie tańczy... Tutaj piosenka:
http://www.youtube.com/watch?v=lBmsc5rkUlI

fajna na imprezy

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 14:19   #4473
pawie_oczko
Wtajemniczenie

no nadrobiłam Was szalejecie od rana z tymi postami

Witam się poniedziałkowo! ja już ogarnęłam trochę dom, ale od rana wybieram się do piwnicy żeby odszukać kilka starych gratów. A wszystko to przez to, że mój telefon służbowy dzwoni od rana z częstotliwością co 5 minut , niby siedzę dziś w domu, ale i tak ciągle w pracy Później robię wafla z galaretką . Powiem Wam, że już nie mogę doczekać się czwartku Ruchy u mnie coraz wyraźniejsze - wieczorem przy zasypianiu zaliczyłam serię kopniaków od futbolisty albo tupanie jakiejś tancereczki rano to samo

z Meli faktycznie podejrzana sprawa, no ale mam nadzieję, że okaże się, że nie miała dostępu do neta, albo inny jakiś błahy powód

Miłego dalszego dnia i do usłyszenia później
Stary 2012-12-03, 14:20   #4474
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
No i za zupkę pomidorową. U mnie też dziś pomidorówka i uwaga Justi - z pudliszek. Pierwszy raz gotowałam sama pomidorówkę i wyszła pyszna!
No nie! Nikt się nie trzyma zasad
za pierwszą pomidorówkę!
U mnie dziś rosołek od wczoraj - jadłam go na śniadanie, na obiad też zjem

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
my taki rachunek mieliśmy raz, jak w styczniu zaczęły się mrozy. zazwyczaj tak ok. 550 zł idzie w zimie miesięcznie na sam gaz :/ a moglismy sami sobie wybrać, jakie ogrzewanie chcemy mieć - ale na prąd nie chcieliśmy, bo też ogromne rachunki by były, a mój tata piętro niżej ma kominek z płaszczem wodnym - płacą tylko za drewano raz do roku, ale ciągle mają chłodno, rankiem jest lodowato, bo trzeba napalić w kominku, tak samo jak się gdzieś wyjedzie, to potem zanim się nagrzeje to jest lodowato. przy małym dziecku to by nie przeszło ...
My chcieliśmy palić w piwnicy i pociągnąc kaloryfery - najtańsza opcja, węgiel mamy za free. Ale kominiarz nie wyraził zgody i mamy pic kaflowy. No ale myślę, że w końcu się doczekamy centralnego
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Właśnie wymyśliłam obiad

Jako, że mam rosół z wczoraj (który de facto został dla psa)
zrobię sobie kluski lane i gotowe
Mi nigdy lane kluski nie wychodzą

Ja słyszałam, że L4 można wystawić do 3 dni wstecz. Motylku najlepiej zapytaj lekarza

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 14:21   #4475
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1
Ale nic nie przebije niektórych nazwisk, znam np. Siurka, Bźdźikota... Ja nie wiem jak można po TŻcie przyjąć takie nazwisko?
Bźdźikot? z takim nazwiskiem to nic tylko karierę międzynarodową robić ja jak jeszcze pracowałam na pewnej infolinii podczas studiów to dzwoniłam do pana który nazywał się Adolf Żydowiak..
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 14:21   #4476
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
a jednak Mariola walczy w kisielu a nie tańczy... Tutaj piosenka:
http://www.youtube.com/watch?v=lBmsc5rkUlI

fajna na imprezy
Jeej pamiętam to

Stary 2012-12-03, 14:28   #4477
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
nieprawda.
W taxi nie ma wymogu posiadania fotelika. powiem więcej - to firmy taxi powinny mieć foteliki samochodowe i Ty jak dzwonisz to prosisz o taką taxi z fotelikiem Tak samo jak prosisz o taxi bagażowe
W Wawie to jest norma - a w mieście z którego pochodzę nie mają takiej usługi i nie mają foteików i dlatego na to nie zwracają uwagi...
mnie raz w Krakowie taxi nie zabrała (byłam z 3 letnim dzieckiem)

Cytat:
Ooooooo właśnie powiedzcie mi jak to jest
Idę do lekarza 17 grudnia, ale zwolnienie potrzebuję od 2 stycznia, da się tak na przód wypisać?
teoretycznie nie można. Ale mi czasami wystawia z 2 dni wcześniej, ale zanoszę do firmy później. I wizytę też mi wpisuję że miałam później. Więc to zależy od dobrej woli lekarza. Ogólnie lekarzom nie wolno wystawiać zwolnień w przód, a do tyłu można 3 dni.

nuna możliwe, a co już nie wymiotujesz?

Cytat:
Zaczęłam czytać, ale... co z Mariolką takiego oryginalnego?? U mnie było kilka Mariol, ale mi się kojarzy tylko z piosenką Mariola tańczy w kisielu...
mi też Mariolka kojarzy się z tą piosenką
u mnie Mariolka była jedna, Paweł jeden, Łukasz jeden, Tomków za to było sporo a Wojtka nie było ani jednego, ogólnie znam tylko 2 Wojtków

nuna jak mnie łapało przeziębienie to czosnek wcinałam
Stary 2012-12-03, 14:31   #4478
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

A Mariolka to najbardziej mi się kojarzy z Kiepskimi

Stary 2012-12-03, 14:32   #4479
nuna2
Zakorzenienie

sharp właśnie nagle przestałam a wiesz , że w sobote mnie bolał brzuch.,... tyle,ze zjadłam baardzo tłusto;/
Stary 2012-12-03, 14:34   #4480
maarchewka
Zakorzenienie

Wracając do imion, to u mnie na studiach była Atena, a u mnie w mieście rodzinnym jeszcze był Paskal. Tylko nie wiem jak się to imię pisało czy przez k czy c.

Wojtek
Stary 2012-12-03, 14:40   #4481
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
happy nie chce krakać ani nic w tym stylu ale co będzie jak dziecko zachoruje i np będziesz musiała jechać taxi z dzieckiem do lekarza/szpitala? bez fotelika nikt Cię nie zabierze

a jak chcesz samą gondolę to polecam używane na all, chociaż te 2w1 czy 3w1 lepiej się opłacają finansowo
Cytat:

nieprawda.
W taxi nie ma wymogu posiadania fotelika. powiem więcej - to firmy taxi powinny mieć foteliki samochodowe i Ty jak dzwonisz to prosisz o taką taxi z fotelikiem Tak samo jak prosisz o taxi bagażowe
W Wawie to jest norma - a w mieście z którego pochodzę nie mają takiej usługi i nie mają foteików i dlatego na to nie zwracają uwagi...
tym tropem szłam, że w Krakowie i tak w takich sytuacjach będę poruszać się taksówką, a z tego co wiem, mają foteliki. jednak mimo wszystko bez fotelika nie odważyłabym się, a pod wpływem komentarza być może jakoś wysupłam i na fotelik!

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Wracając do imion, to u mnie na studiach była Atena, a u mnie w mieście rodzinnym jeszcze był Paskal. Tylko nie wiem jak się to imię pisało czy przez k czy c.

tatusiowi się podoba imię Odyseas lecz chyba stanie na przystępnym Wiktor lub Aleksander.
happy blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 14:45   #4482
maarchewka
Zakorzenienie

Czasami nietypowe imiona nie są złe, tylko, żeby nie kojarzyły się obraźliwie i chyba dobrze, żeby pisownia nie była jakaś zawiła. Bo potem w każdym urzędzie trzeba to literować poprawiać itp...

Wojtek
Stary 2012-12-03, 15:05   #4483
colorblue
Zakorzenienie

Coś mi klawiatura znowu szwankuje więc narazie z lotu i nie zacytuje

Mariola to mi też się kojarzy z Mariolką z kabaretu,albo z kiepskimi

Nuna jasne,że już ma prawo Ci już przejść Wręcz czas najwyższy!

AAA i jakby można było wpisać mi wizytę u gina jednak na 10 grudnia..
Dzisiaj się rejestrowałam i nie ma na późniejsze terminy bo mają wolne:/

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:07   #4484
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość

AAA i jakby można było wpisać mi wizytę u gina jednak na 10 grudnia..
Dzisiaj się rejestrowałam i nie ma na późniejsze terminy bo mają wolne:/
razem wizytujemy o której Ty?

Stary 2012-12-03, 15:08   #4485
nuna2
Zakorzenienie

colorblue chyba się już przyzwyczaiłam
Stary 2012-12-03, 15:10   #4486
Xawmeli
Rozeznanie

witam serdeznie wszystkie mamusie
chcialam sie choc trosze przylaczyc, i czasem podpowiedziec cos udzielic sie-mozna?
co prawda jestem przyszla mamusia lipcowa, nie widze takiego forum, tu jest tak milo, ze nie moglam sie oprzec i sie nie odezwac
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:11   #4487
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
razem wizytujemy o której Ty?
No ja mam z rana. Gin przyjmuje od 8 rano . Wyprawie starszaka, młodszego muszę komuś sprzedać i idę

No to razem wizytujemy

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-12-03, 15:11   #4488
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
chcialam sie choc trosze przylaczyc, i czasem podpowiedziec cos udzielic sie-mozna?
co prawda jestem przyszla mamusia lipcowa, nie widze takiego forum, tu jest tak milo, ze nie moglam sie oprzec i sie nie odezwac
jest forum lipcowe ale jak najbarddziej zostań z nami
Stary 2012-12-03, 15:12   #4489
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Marzą mi się wakacje w cieplych karajach mam nadzieję, że we wrześniu za rok będziemy mogli gdzieś polecieć z maluchem... bo w tym roku nie mieiśmy wakacji :-(
my na szczęście w tym roku mieliśmy wakacje a z maluchem planujemy we wrześniu Chorwację lub Kanary

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
My nawet becikowego nie dostaniemy, bo według tej nowej ustawy mamy za wysokie dochody
my becikowego też nie, ale z ubezpieczenia dostaniemy 4k. Budżetu na dziecko nie planujemy, po prostu będziemy kupować wszystko co potrzebneNa szczęście nie musimy się liczyć z każdą złotówka co nie znaczy, że chcę nakupować rupieci, raczej jestem minimalistką jeśli chodzi o zabawki (nie zamierzam kupić żadnejot jeden gryzak może), a tak to ciuszki pokupuje dla przyjemności, jakiś kocyk do wózka z La Millou, takie tam słodkościNo i część wyprawki już mam, mam zamiar co miesiąc coś kupować

Cytat:
Idę do lekarza 17 grudnia, ale zwolnienie potrzebuję od 2 stycznia, da się tak na przód wypisać?
moja lekarka powiedziała, że może wystawić 2 dni wstecz.

Hehe kichnęłam i malutka się poruszyła

W ogóle mogę powiedzieć, że dopiero teraz w 5 miesiącu widac mi brzuszek ciążowywreszcie
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:13   #4490
humpback
Zakorzenienie

Xawmeli zapraszamy jak samopoczucie? wątek mamuś lipcowo-sierpniowych też jest
Stary 2012-12-03, 15:14   #4491
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy serdecznie

Forum lipcowo sierpniowe jest tutaj:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653623

Ale ja CIę witam tutaj i zostań z nami jeśli chcesz

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-12-03, 15:15   #4492
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Czekam sobie na mojego tżcika, od zmysłów odchodzę, bo zawsze już 14:50 jest w domu (kończy o 14:30), a tu 15 i nie ma, wydzwaniam, nie odbiera. W końcu odebrał po 15 i mi mówi, że został dzisiaj dłużej, do 15, żeby jutro wyjść o 14, bo na 15 idziemy podglądać maluszka. A to jego pierwsze spotkanie z naszym dzidziolem. Śmieję się sama do siebie.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:15   #4493
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
Hehe kichnęłam i malutka się poruszyła
słodko
Stary 2012-12-03, 15:16   #4494
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
jest forum lipcowe ale jak najbarddziej zostań z nami
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:20   #4495
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
Bźdźikot? z takim nazwiskiem to nic tylko karierę międzynarodową robić ja jak jeszcze pracowałam na pewnej infolinii podczas studiów to dzwoniłam do pana który nazywał się Adolf Żydowiak..
lo matko. Rodzice mieli poczucie humoru

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
mnie raz w Krakowie taxi nie zabrała (byłam z 3 letnim dzieckiem)
Zapewne dlatego, że mają foteliki
Ja ostatnio jechalam z moją córką do teatru i jechaam taxi bez fotelika czy poddupnika i nie było probemu. W Wawie. Dużo zależy od kierowcy...

Cytat:
A jeszcze sobie przypomniałam - miałam Ariela w klasie w liceum...
Pamietam, ze myślalam że koleś sobie jaja robi i ja się przedstawiłam jako Lanza
I na studiach jeszcze znałam Mieszka
Więcej nie pamiętam...
Cytat:
Witaj i zapraszamy do rozmowy
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:21   #4496
axella
Zakorzenienie

GG do axella

z góry przepraszam.. muszę się pożalić..
szurka pochowałam..
wypłata dziś nie doszła,a bez niej (bo jutro 11h w robocie) nie wiem jak z legalizacją firmy, a jak przesunę "start" o dwa dni to w ogóle może go nie być bo kto 10go zamówi coś na święta..?
drukarka nam się zj***ała i muszę kombinować z papierami.tż pojechał do mamy i podrukować-o ile tusz mu działa..
a ja sama w domu nie mam nawet kasy by z przyjacielem gdzieś wyjść a tak się cieszyłam,tyle czasu
a nie mam nawet na głupią kawę z ciachem
chyba go to uraziło i się nie odzywa.. bo mi ciągle,ciągle coś wyskakiwało.. poczuł się olany no i tyle.

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:22   #4497
lonely_lady
Zakorzenienie

Anoxee za pierwszą pomidorówkę, ja raz jak zrobiłam to przesadziłam z pomidorami ale teściowa robi najlepszą pomidorówkę na świecie więc zawsze nam daje

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
mi ise mariolka kojarzy z kabaretem...
mi teeeż, uwielbiam ten skecz

Cytat:
Ja też znam 1 Mariolę i dla mnie to takie "zwyke" imie.
Znam za to Dobrosława nie mogam zapamietać tego imienia
Ale nic nie przebije niektórych nazwisk, znam np. Siurka, Bźdźikota... Ja nie wiem jak można po TŻcie przyjąć takie nazwisko?
Dobrosława nie znam, ale znam Konstantego, nawet dwóch mówiliśmy do nich Kostek

a niektóre nazwiska to naprawdę masakra ja miałam panią w podstawówce o nazwisku CIOTA

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja słyszałam, że L4 można wystawić do 3 dni wstecz. Motylku najlepiej zapytaj lekarza
Też tak słyszałam, Motylku dowiedz się

Cytat:
Witamy w naszym zacnym gronie
Gratuluję zafasolkowania
jest wątek mam lipcowo-sierpniowych, ale jeśli masz ochotę to możesz zostać z nami

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:24   #4498
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Czekam sobie na mojego tżcika, od zmysłów odchodzę, bo zawsze już 14:50 jest w domu (kończy o 14:30), a tu 15 i nie ma, wydzwaniam, nie odbiera. W końcu odebrał po 15 i mi mówi, że został dzisiaj dłużej, do 15, żeby jutro wyjść o 14, bo na 15 idziemy podglądać maluszka. A to jego pierwsze spotkanie z naszym dzidziolem. Śmieję się sama do siebie.

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
z góry przepraszam.. muszę się pożalić..
szurka pochowałam..
wypłata dziś nie doszła,a bez niej (bo jutro 11h w robocie) nie wiem jak z legalizacją firmy, a jak przesunę "start" o dwa dni to w ogóle może go nie być bo kto 10go zamówi coś na święta..?
drukarka nam się zj***ała i muszę kombinować z papierami.tż pojechał do mamy i podrukować-o ile tusz mu działa..
a ja sama w domu nie mam nawet kasy by z przyjacielem gdzieś wyjść a tak się cieszyłam,tyle czasu
a nie mam nawet na głupią kawę z ciachem
chyba go to uraziło i się nie odzywa.. bo mi ciągle,ciągle coś wyskakiwało.. poczuł się olany no i tyle.

Ojjj biedny szczurek. Przytulam CIę,. Faktycznie skopany dzień:/

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-12-03, 15:27   #4499
Atena564
Zadomowienie

Hej gaduły
Tyle stron mam do nadrobienia,że aż się przeraziłam no ale chce nadrobić moją weekendową nieobecność więc widać musze uzbroić się w cierpliwość i przeczytać wszytko co naskrobałyście

Ja week miałąm bardzo udany spędzony z rodzinką posmialiśmy się, powspominaliśmy troszkę...odwiedzililiśmy z Tż też rodzinkę z którą ostatnio widzieliśmy się w wakacji...

Wiele osób dowiedziało się ,że jestem w ciąży niektóre były w szoku, i tylko słyszałam: czy napewno??bo nic po tobie niewidać W ciąży jest też kuzynka, która w lipcu brała ślub, więc lista moich znajomych którzy w 2013 roku rodzą wydłuża się

Zdązyliśmy wczorej wrócić do Kielc i zaczął śnieg padać, wiec udało nam się z pogoda i na długie , wieczorne spacerki z psem po lesie był czas i odpowiednia pogoda Moje maleństwo się mam nadzieje troszke dotleniło świeżym powietrzem
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 15:28   #4500
Aaś
Zakorzenienie

Xawmeli witamy witamy i zapraszamy. tylko tutaj trzeba mieć szybkie palce bo te wariatki piszą po 10 stron dziennie

axella jutro będzie na pewno lepszy dzień

jeszcze tylko 500 postów do końca wątku! to jaki tytuł wybrałyśmy w końcu?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości